abonnement Unibet Coolblue
pi_173211649
quote:
7s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 16:27 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Volgens mij vraagt TS of het aankopen van Apple Care in het buitenland dezelfde dekking geeft als een Apple Care die in Nederland is aangeschaft.
En daar zitten wel degelijk verschillen in. Zie de verschillende Terms and Conditions die Apple voor de verschillende landen heeft opgesteld.
Kan zijn. Ik las dat TS vroeg over Apple producten kopen in het buitenland, en de meerwaarde van eventuele Apple Care.

Het antwoord is dat producten kopen in het buitenland geen invloed heeft op de mogelijkheid achteraf Apple Care aan te schaffen. Het heeft ook geen invloed op het jaar standaard garantie vanuit Apple.

In elk geval is het handiger Apple Care in Nederland aan te schaffen, als je van plan bent het product in Nederland te gebruiken.
pi_173227215
Hij is een zij en ik koop een MacBook pro ;).

De garantie in het algemeen is 1 jaar bij aanschaf buiten Europa ! Maar Apple heeft aangegeven bij duidelijke fabrieksfouten niet af te wijken van die 2 jaar ook als ik in Azië mb koop (zwart op wit via chat met Apple ). Apple care is echt aanvulllend op de garantie. Er zitten overigens weinig verschillen in AppleCare nl en waar ik hem koop.

Apple care is hier ook significant goedkoper overigens Idem met Apple watches en Apple tv. iPad en iPhone zijn minder goedkoop Scheelt weinig met nl.

Accessoires zijn wel voordelig al moet
Je wel op een rij hebben wat je wil kopen en wat het in nl kost.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 13:50:53 #28
409812 Visualthinker
Online since 1993
pi_173233567
Ik heb mijn macbook pro cheap uit spanje, Met twee jaar garantie! Maar das natuurlijk binnen de eu..

Als je nog wat wil besparen op software en je bent geen student dan kan je hier toch dit pakket apps bestellen ;-) https://www.apple.com/nl-(...)s-voor-het-onderwijs
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')