Wild paard? Dat ga ik eens bestellen, ben benieuwd of het anders smaakt dan van de paardenslagerquote:Op zondag 30 juli 2017 20:40 schreef stavromulabeta het volgende:
Het Utrechts Landschap verkoopt vleespakken van beesten (koeien, hooglanders, paarden) die in uiterwaarden e.d. rondlopen. Ook op te halen bij Koetshuis Stoutenburg tussen Amersfoort en Leusden in.
En bij Maartensdijk heb je een boerderij die Jerseykoeienvlees verkoopt.
Met beide heb ik goede ervaringen.
Graag mooi gemarmerde biefstuksoorten inderdaad, niet te zuinig gesneden. Als ik de foto's zie bij koopeenkoe valt dat wat tegen. Maar het traceebare daarvan en het waste not principe daarvan vind ik geweldig (hoeveel daar ook op af te dingen valt want ik zie niet elk stukje koe terug in die pakketten).quote:Op vrijdag 25 augustus 2017 08:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat zien julliie als goed vlees? Goed afgehangen (meerdere weken, droog of in plastic)? Gemarmerd?
Goede website!quote:Op vrijdag 25 augustus 2017 07:22 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
https://www.meatyourown.n(...)j-meyenhorst/item478
Zelf geen ervaring mee, maar ik zou dit weleens willen proberen (wel beperkt aanbod van producten).
tegenwoordig kan het ook met een speciale koelwagen bezorgt wordenquote:Op zondag 30 juli 2017 13:44 schreef budvar het volgende:
[..]
Yep, komt echt bevroren aan. In een piepschuim doos met blokken droogijs er in. Alle keren dat ik bij beefensteak heb besteld kwam het diepgevroren aan, en ik woon in Groningen en die zaak zit in Ter Aar.
Ik koop vrijwel alles online, maar mooi rundvlees wil ik echt zelf uitzoeken, daar vertrouw ik zelfs de meeste slagers niet toe.quote:Op vrijdag 25 augustus 2017 18:59 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
[..]
Graag mooi gemarmerde biefstuksoorten inderdaad, niet te zuinig gesneden. Als ik de foto's zie bij koopeenkoe valt dat wat tegen. Maar het traceebare daarvan en het waste not principe daarvan vind ik geweldig (hoeveel daar ook op af te dingen valt want ik zie niet elk stukje koe terug in die pakketten).
Het lastige is dat je dan vaak uitkomt bij de duurdere slagers en ik moet ook wel op de prijs letten. En dan weet je vaak nog niet veel over waar het vandaan komt. Maar je moet ook niet verwachten voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten.quote:Op zondag 3 september 2017 09:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik koop vrijwel alles online, maar mooi rundvlees wil ik echt zelf uitzoeken, daar vertrouw ik zelfs de meeste slagers niet toe.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |