abonnement Unibet Coolblue
pi_172645959
quote:
Zakenman Koen Everink dood aangetroffen in zijn woning in Bilthoven

Zakenman Koen Everink is vrijdagochtend dood aangetroffen in zijn huis in Bilthoven. De advocaat van Everink heeft dat bevestigd. De politie vermoedt een misdrijf en is een onderzoek gestart. De dode is gevonden aan de Hoflaan, zo schrijft RTV Utrecht.

Koen Everink kwam in 2012 in het nieuws nadat hij op Sensation White werd mishandeld door kickbokser Badr Hari, die daar een gevangenisstraf voor kreeg.

Verdachte omstandigheden
"We kregen melding dat er iets was bij het huis in Bilthoven", aldus een woordvoerster van de politie. "Toen agenten het huis binnengingen, werd een overleden persoon aangetroffen. Er was sprake van verdachte omstandigheden, dus er is direct een onderzoek ingesteld."

De politie heeft een Porsche die in de straat stond meegenomen voor onderzoek. Volgens de politie gaat het onderzoek nog geruime tijd duren.


Profiel Koen Everink: Groot geworden in de reiswereld

Everink stond bij zakenblad Quote al bekend als een succesvolle zakenman. Zo werd zijn vermogen in de Quote 500 Junior 2013 geschat op 15 miljoen euro. Hij was al sinds 1997 actief in de reisbranche.

De oprichter van reisbureau Eliza was Here verkocht zijn bedrijf kort voor de mishandeling voor miljoenen aan de reisgigant Sundio Group. De reisondernemer was ook aandeelhouder bij deze groep.
Tennissers

Hij hield van snelle sportauto's, voetbal, fitness en tennis. Naar eigen zeggen was Everink goed bevriend met bekende tennissers als Robin Haase en Igor Sijsling.

In een interview met De Telegraaf vertelde hij vorige maand nog dat hij de tennissers hielp met het boeken van oefenbanen, het laten bespannen van de rackets, het klaarmaken van de drankflesjes, het regelen van ballen of het ophalen van tickets.

"Inderdaad, ik ben een manusje van alles, een duizendpoot. Ik betaal alles zelf om onafhankelijk te blijven. De afgelopen jaren ging ik zo'n tien tot twaalf toernooien per seizoen met ze mee. Ik ken mijn plek. Ik ben een soort loopjongen, zo kun je het wel zien", vertelde hij toen. Dat zag de ondernemer als een soort therapie om de mishandeling te verwerken.

http://www.nu.nl/dvn/4224(...)n-in-reiswereld.html



quote:
Ontreddering in Bilthoven
door Jessica Bode en Chris Ververs

Bilthoven - Uren na de vondst van het levenloze lichaam van zakenman Koen Everink is het nog steeds onmogelijk om ook maar een beetje in de buurt te komen van zijn kapitale woning in Bilthoven.

De straat is met rood-witte politielinten volledig afgezet. Een omwonende staat vertwijfeld voor de afzetting. ,,Koen is dood..", stamelt hij ontredderd.

Natte sneeuw dwarrelt uit de loodgrijze lucht terwijl buurtbewoners bij elkaar schuilen onder paraplu's. ,,Zijn dochtertje werd met betraand gezicht uit de woning gedragen”, rilt een buurvrouw. ,,Het zou vreselijk zijn als dat kleine meisje hem heeft aangetroffen."

De dood van de succesvol zakenman die landelijk bekend werd als slachtoffer van kickbokser Badr Hari leidt direct tot veel speculaties in de chique Bilthovense wijk. ,,Ik stond in december nog met hem op het hockeyveld, toen gaf hij wel aan bedreigd te worden”, stelt een omstander.

Beveiligers werden door de buren nooit in de straat gespot. Wel kreeg Everink in het openbare leven vaak uit Marokkaanse hoek vervelende opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. ,,Koen zei dan altijd tegen die jongens: dit willen jullie ook niet, als ik de politie bel zijn ze er binnen twee minuten.”

Naast politieauto's en busjes van de forensische opsporing trekt de woning ook bekijks van bekenden van Koen en ramptoeristen die willen weten wat er hand is. Sommige buurtbewoners spreken van een ordinaire roofmoord. De politie laat nog niets los zolang het onderzoek loopt.
quote:
Peter rd Vries in RTL Boulevard dd 07-03-2016 : er was wel degelijk camerabewaking
Vanaf 07.53.

http://www.rtlxl.nl/#!/rt(...)de-a552-4efb82e8da88
quote:
Politie.nl Update zaak Bilthoven
Laatste update: 08-03-2016 | 13:25
Bilthoven - Het onderzoek naar de dood van Koen Everink, wordt onverminderd voortgezet. Vrijdagochtend 4 maart werd hij levenloos aangetroffen in zijn woning. Hij werd door messteken om het leven gebracht.

Onderzoek
Direct startte de recherche een groot onderzoek. De Forensische Opsporing verrichtte uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Dit onderzoek werd maandag 7 maart afgerond, het rechercheonderzoek gaat door. Zo werd en wordt met diverse getuigen gesproken en worden de sporen verder geanalyseerd.

Scenario’s
Vrijdag 4 maart werd het lichaam meegenomen voor verder onderzoek. Hieruit kwam vast te staan dat Koen Everink door messteken om het leven werd gebracht. Het onderzoek richt zich op wat er zich in de woning heeft afgespeeld en wie de dader(s) is/zijn. Alle mogelijke scenario’s worden opengehouden.

Tips
Tot nu toe kwamen ruim 30 tips binnen die de recherche verder onderzoekt. Tips blijven welkom. Heeft u iets verdachts gezien en/of gehoord in de omgeving van de Hoflaan tussen donderdagavond 3 maart 18.00 uur en vrijdagochtend 4 maart 09.00 uur? Of is u iets in de periode voor donderdagavond 3 maart of na vrijdagochtend 4 maart iets opgevallen dat u ‘ apart’ vond? Meld dit dan bij de recherche. Ook alle andere informatie die het onderzoek kan helpen, kan gedeeld worden. Dinsdagavond 8 maart besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek en het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld doet dit op woensdag 9 maart.

Informatie delen
Tips kunnen met het onderzoeksteam gedeeld worden via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem kan via 0800-7000 of via M-online. Ook de opsporingstiplijn, 0800-6070, kan gebeld worden. Daarnaast kan gesproken worden met het Team Criminele Inlichtingen via 079- 3458999.
quote:
Update Telegraaf dd 08-03-2016

Everink werd doodgestoken
Zakenman Koen Everink is vrijdag met messteken om het leven gebracht in zijn woning in Bilthoven. Dat heeft de politie dinsdag laten weten.
Update :

BILTHOVEN - Vrienden en familie van Koen Everink zijn geschokt door de arrestatie van tennistrainer Mark de J. (29). De coach van toptennisser Robin Haase (28) was in de week voor de moord op Everink driemaal in diens woning, ook op de avond voordat Everink dood werd aangetroffen. De recherche meent een sterke zaak tegen De J. te hebben.
Tennistrainer Mark de J., die gisteren op Schiphol werd gearresteerd vanwege de moord op Koen Everink, was de laatste persoon die Everink in leven zag.

http://www.telegraaf.nl/b(...)isite_Everink__.html


~~~~~~~~~~~~~~

Update :
Familie en vrienden van Mark de J., verdacht van de moord op miljonair Koen Everink, loven 40.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders.

Tips naar : https://tipons.nu/

[ Bericht 1% gewijzigd door StaceySinger op 24-07-2017 19:47:22 ]
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172646010
kijk, nu staat er in de OP een update dat hij niet door zijn dochter was gevonden, maar tijdens de zitting werd er gezegd van wel. Twitter Saskia Belleman.

Bijzonder.
pi_172646083


Tja tja, Mark zou gevraagd hebben naar een klein pistool met demper omdat hij zich bedreigd voelde door die gasten.

Ik ben benieuwd of ze bruikbare tips hebben, er waren er al 30 binnen.
pi_172646264
dit is ook wel apart :

In de auto van de verdachte is een bloedspoor van Everink gevonden.
Daar staat tegenover dat De J. zich de dag na de moord meldde bij de politie
in dezelfde kleding als die avond ervoor, en dat er geen bloed op zijn kleding of schoenen is gevonden
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172647018
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 17:20 schreef StaceySinger het volgende:
dit is ook wel apart :

In de auto van de verdachte is een bloedspoor van Everink gevonden.
Daar staat tegenover dat De J. zich de dag na de moord meldde bij de politie
in dezelfde kleding als die avond ervoor, en dat er geen bloed op zijn kleding of schoenen is gevonden
Staat dat ook in de twitterberichten van Belleman?

Misschien had die een van zijn sponsorpakken aan? :+
Maar even serieus gek is dat wel.
pi_172647157
quote:
Het bewijs tegen Mark de J. stapelde zich vanmorgen verder op. Zo ondervroegen de rechters De J. kritisch over het wassen van zijn kleren nádat hij zou zijn ontvoerd: ,,U waste daarmee sporen van de ontvoerders weg. Waarom?'' De J. had er niet echt een antwoord op. ,,Ik heb mijzelf ook een paar keer voor mijn kop geslagen.''

De rechtbank vindt het wassen van de kleding vreemd omdat De J. ontkent dat hij Everink doodgestoken heeft. Volgens De J. werd hij vlak nadat hij was vertrokken bij Everink, na een avond voetbal kijken, ontvoerd door enkele mannen. Zíj zouden de miljonair gedood hebben. Nadat hij contact had gelegd met de politie, deed De J. echter wel zijn kleding in de was waarop sporen van de ontvoerders konden zitten. Ook gooide hij een briefje weg dat van de ontvoerders zou zijn geweest. De rechters verbazen zich erover dat De J. zelf sporen heeft gewist van zijn 'ontvoering'.
Hij zou ook tegenstrijdig hebben verklaard over of hij een jasje wel of niet had uitgedaan.
pi_172647238
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 18:13 schreef Physsic het volgende:

[..]

Hij zou ook tegenstrijdig hebben verklaard over of hij een jasje wel of niet had uitgedaan.
Daarnaast zouden de "ontvoerders" vrijdagmorgen een vuilniszak met een vest op zijn oprit hebben gegooid, hierin zat een vest en een briefje. Briefje en zak heeft hij ook niet bewaard.

Allemaal rare zaken..
pi_172648434
En waarom heeft hij niet (anoniem) 112 gebeld om te melden dat hij vermoedde dat er iets ergs met Everink was gebeurd en dat het dochtertje van Everink zich nog in dat huis bevond..
pi_172648734
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:15 schreef madam-april het volgende:
En waarom heeft hij niet (anoniem) 112 gebeld om te melden dat hij vermoedde dat er iets ergs met Everink was gebeurd en dat het dochtertje van Everink zich nog in dat huis bevond..
Hij was toch bang ofzo? De moordenaars hadden hem bedreigd dacht ik.
Gewoon allemaal lulverhalen van iemand die dreigt alles te verliezen, geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en volkomen gevoelloos is jegens de nabestaanden. Gestoorde eikel
pi_172648891
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:27 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Hij was toch bang ofzo? De moordenaars hadden hem bedreigd dacht ik.
Gewoon allemaal lulverhalen van iemand die dreigt alles te verliezen, geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en volkomen gevoelloos is jegens de nabestaanden. Gestoorde eikel
Ja dat zegt hij.. maar zelfs als dat zo is, je moet wel echt een gewetenloze idioot zijn om geen melding te maken als je weet dat er zich nog een kind in die woning bevindt..
pi_172648903
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 18:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast zouden de "ontvoerders" vrijdagmorgen een vuilniszak met een vest op zijn oprit hebben gegooid, hierin zat een vest en een briefje. Briefje en zak heeft hij ook niet bewaard.

Allemaal rare zaken..
wel lief van die ontvoerders dat ze belastend bewijsmateriaal bij hun slachtoffer komen brengen O+
pi_172649023
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

wel lief van die ontvoerders dat ze belastend bewijsmateriaal bij hun slachtoffer komen brengen O+
Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
pi_172649078
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
:D
pi_172649527
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje en de zak weg te gooien en het vest niet in de wasmachine had gegooid, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
Klein beetje aangevuld.. ;)

[ Bericht 6% gewijzigd door madam-april op 24-07-2017 20:17:34 ]
pi_172649671
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
Mss kunnen ze op de website vragen of ze alsnog een duplicaat van het briefje langs willen brengen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_172650790
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 20:07 schreef marsan het volgende:

[..]

Mss kunnen ze op de website vragen of ze alsnog een duplicaat van het briefje langs willen brengen.
_O-
pi_172658390
Zou iemand bevestigd hebben dat hij op donderdagavond en op vrijdagmorgen dezelfde kleding droeg?
  dinsdag 25 juli 2017 @ 06:06:54 #18
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172658421
Wat vindt meneer de Vries hier allemaal van? :')
pi_172658432
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:06 schreef bijstandboy het volgende:
Wat vindt meneer de Vries hier allemaal van? :')
Die is druk met Dankbaar en RTL Boulevard .
Zit jij echt op zijn mening te wachten?
pi_172658441
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

quote:
Zijn schoenafdruk staat op een envelop waar ook bloed op zit van Everink.
http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
pi_172658491
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:25 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

[..]

http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
Buiten het feit dat het apart is dat zijn schoenafdruk op een envelop staat, lijkt het mij dan juist interessant of zijn schoenafdruk gevonden wordt 'op' het bloed, 'onder' het bloed of ernaast. Alleen in het geval het op het bloed is kan je met zekerheid stellen dat dat pas na de moord is gebeurd.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_172658873
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 05:43 schreef ootjekatootje het volgende:
Zou iemand bevestigd hebben dat hij op donderdagavond en op vrijdagmorgen dezelfde kleding droeg?
Zijn vorige advocaat heeft indertijd allemaal misinformatie de media in geholpen.
pi_172659029
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 07:47 schreef Za het volgende:

[..]

Zijn vorige advocaat heeft indertijd allemaal misinformatie de media in geholpen.
Waar kunnen we dat lezen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659080
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:25 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

[..]

http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
.

Er staat ook : Zijn dna zit op een van de messen naast het lichaam van Everink
Messen ? Waarom zou 1 verdachte meerdere messen gebruiken ?
En waarom zit zijn dna op 1 mes en niet op de andere messen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659123
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:06 schreef StaceySinger het volgende:

Waar kunnen we dat lezen ?
Ben je dat al vergeten dan? Hij verdedigde gewoon zijn client, ontkende van alles in de media.
Welke bron bij de politie geeft aan dat dat hij de volgende ochtend in dezelfde kleding naar het bureau kwam?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')