abonnement Unibet Coolblue
pi_172597820
Etappe 20: Marseille - Marseille, 22,5 km (ITT)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was er nog eens een ouderwetse overgangsrit, waar de vluchters een grote voorgift kregen van het peloton. De sprintersploegen hadden geen zin of kracht om nog eens te gaan achtervolgen, dus reed er een grote groep weg. In die groep zaten evenwel een aantal snelle jongens, zoals Nikias Arndt, Ben Swift, Edvald Boasson Hagen en Jens Keukeleire. Een sterke kopgroep, met veel erkende, gepatenteerde en getectyleerde hardrijders. Het werd wel een redelijk saaie rit, omdat er onderweg weinig gebeurde. Het peloton reed op het gemak achter de kopgroep aan, waardoor de kopgroep ook niet veel hoefde te ondernemen. Ze reden gegroepeerd verder, zonder dat er veel aanvallen kwamen. Pas op het laatste klimmetje van de dag schoten een aantal jongens in gang. De klim bleek alleen niet lastig genoeg om veel verschillen te creëren, dus bleef alles nog even bij elkaar. Uiteindelijk viel te beslissing pas later, op het vlakke. Na een aantal demarrages werd de kopgroep gehalveerd, zo ongeveer. In de laatste kilometers waren er veel aanvallen, maar niemand wist weg te komen. Pas op een kilometer of twee van de finish viel de beslissing. Er was een rotonde, met aan het eind daarvan een lichte bocht naar rechts. Logischerwijs moest je dus die rotonde aan de rechterkant nemen, maar dat wist niet iedereen. Alleen Boasson Hagen en Arndt waren op de hoogte. Zij gingen naar rechts, terwijl de rest aan de linkerkant reed. Meteen hadden ze een gat van een paar meter en dat was voor Boasson Hagen het sein om eens flink door te trekken. Hij reed zo hard dat Arndt reglementair uit het wiel werd gereden. Boasson Hagen viel niet meer stil en won zo na een aantal tweede en derde plaatsen eindelijk eens een rit. Eindelijk ook een succes voor Dimension Data, dat hadden ze na het wegvallen van Cavendish vast niet meer verwacht. Het peloton kwam 12 minuten later binnen, het was een ouderwetse snipperdag. Met het oog op rit 20 niet zo gek. Dit wordt de allesbeslissende rit, een tijdrit van 22 kilometer door de straten van Marseille. Een vlakke tijdrit, met onderweg een kort klimmetje. Op papier het meest geschikt voor Froome, dus het is maar de vraag in hoeverre het nog spannend gaat worden. Waarschijnlijk zien we alleen de nummer twee en drie van plaats wisselen, verder lijkt het behoorlijk vast te liggen. De vierde Tourwinst voor Froome is in aantocht en misschien kan hij dat bekronen met een ritzege.




De tijdrit start en eindigt bij het Stade Vélodrome in Marseille. Tegenwoordig heet dat voetbalstadion, met de verwarrende maar voor nu toepasselijke naam, Orange Vélodrome. Ja, Orange bestaat nog, wist ik ook niet. Het is de thuishaven van Olympique de Marseille, een van de grootste Franse clubs. Marseille is een club die al jaren weinig meer presteert en is tegenwoordig ook al in handen gevallen van buitenlandse investeerders. Het Stade Vélodrome, dat altijd al een opvallend stadion was, is speciaal voor het EK van 2016 totaal gerenoveerd en heeft nu een nog opvallender uiterlijk, met een gigantische capaciteit van liefst 67.000 mensen. Die zitten er overigens nooit, want volle stadions doen ze in Frankrijk niet aan. Geen sympathieke jongens overigens, de fans van Marseille. Houden wel van een robbertje matten. Als ik het goed heb begrepen starten de renners in het stadion zelf en eindigen ze daarna aan de andere kant van het stadion. Er zouden ook mensen op de tribune zitten, naar het schijnt. Een start bij het voetbalstadion is niet zo gek, want er is natuurlijk genoeg ruimte op de gigantische parkeerplaatsen in de omgeving en daarnaast is Marseille een echte voetbalstad. Er komen maar weinig grandioze wielrenners uit de stad, bekende voetballers heeft Marseille daarentegen genoeg. Wat te denken van ene Zinedine Zidane, om maar een willekeurig voorbeeld te noemen.



Na de start in het stadion rijden de renners over even over de grote parkeerplaats, waarna ze over een smal weggetje het terrein verlaten, langs een spoorburg. Na 400 meter slaan ze rechtsaf en tweehonderd meter later is er weer een bocht naar rechts, nu een behoorlijk scherpe. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor over een vlakke weg, waarna er weer eens een bocht naar rechts is. Het gaat bijna een kilometer rechtdoor over een brede weg, waarna er bij een rotonde een makkelijke bocht naar links is. Aan de andere kant van de weg kunnen de renners nu eventueel enkele collega's tegenkomen, want dit deel van het parcours wordt aan het eind van de tijdrit in tegengestelde richting afgewerkt. Na 1,7 kilometer rechtdoor rijden over de Avenue du Prado volgt er een simpele bocht naar links, waarna het weer 800 meter rechtdoor gaat over een brede en rechte weg langs de kust. Aan het eind van deze weg is er een rotonde, waar de renners een bocht van 180 graden mogen maken. Na die rotonde rijden de coureurs weer 800 meter rechtdoor, maar nu dus aan de andere kant van de weg en in tegengestelde richting. Ze komen bij het punt uit dat ze eerder passeren, maar gaan nu rechtdoor. Langs een deeltje van de haven volgen ze de kustlijn, over een weg die af en toe een beetje omhoog begint te lopen. Een paar kleine stroken vals plat omhoog, met ook een paar stukjes waar het wat lichter naar beneden loopt, met mooi uitzicht over de zee. De weg langs de kust is bochtig, maar het zijn niet echt lastige bochten. De weg is ook behoorlijk breed, dus technisch is dit deel van de tijdrit zeker niet. Stampen op de grote plaat, voor de echte specialisten. Pas richting het eerste meetpunt, na 10,2 kilometer, wordt het wat technischer. De weg wordt even wat smaller en er is een lange bocht naar rechts, waarna er een lastigere bocht naar links volgt, over een bruggetje. Na deze bochten gaat het wel weer wat meer rechtdoor, met onderweg alleen een paar flauwe bochten. Richting het eerste tussenpunt is er wel weer een scherpe bocht naar links, waarna er vlak voor dat punt een lopende bocht naar rechts is. Palais du Pharo, zo heet het eerste meetpunt. Dit is een congrescentrum in een oud gebouwtje, een paar hectometer verderop.



Na het eerste meetpunt rijden de renners rechtdoor over een licht dalende weg, langs de vestingwerken van Marseille. Ze passeren het Fort Saint-Nicolas en daarna rijden ze Vieux-Port binnen, de oude haven. Aan de linkerkant zien ze alleen maar boten, zo ver het oog reikt. De weg is dan wel recht, maar dat wil niet zeggen dat de ondergrond ook gelijk blijft. We ruilen het asfalt in voor steentjes en over die steentjes gaat een aantal kilometer gereden worden. Na een kilometer is er een redelijk scherpe bocht naar links en 300 meter verderop nog een bocht naar links, maar nu minder scherp. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor, terwijl halverwege de steentjes weer worden ingeruild voor asfalt. Een lopende bocht naar rechts volgt, waarna er 300 meter verderop een lastige bocht van 180 graden volgt. Na deze bocht rijden we weer terug naar de oude haven, die we net hadden verlaten. Aan de andere kant van de weg werken we hetzelfde stuk af. Een paar meter rechtdoor dus, om te beginnen, met daarna een lopende bocht naar links. Weer 700 meter rechtdoor, terwijl dan de steentjes weer terugkeren. Bocht naar rechts, en even verderop weer een bocht naar rechts, maar dan een scherpere. We volgen dan nog een paar meter dezelfde weg, maar daarna slaan de renners linksaf en gaan ze op weg naar de enige echte klim van de tijdrit. De weg begint direct omhoog te lopen, maar in het begin lijkt het nog mee te vallen. Na 300 meter is er bij een rotonde een bocht naar rechts en ook daar loopt het wel omhoog, maar niet enorm steil. 200 meter verderop wordt dat anders, er volgt dan een scherpe terugdraaiende bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Vervolgens loopt het heel smerig omhoog. 300 meter aan meer dan 10%, maar dat is nog niet het zwaarste. Op 300 meter van de top is er eens stevige bocht naar links en in het smalle straatje waar we daarna uitkomen loopt het richting de 20% omhoog. Aan het eind van dit straatje slaat men linksaf en daarna gaat het nog 200 meter verder tot de top van dit klimmetje. Hier ligt ook het tweede meetpunt, voor de deur van de basiliek Notre-Dame de la Garde. In totaal is het 1,2 kilometer aan iets minder dan 10% omhoog gegaan, lekker klimmetje toch wel.



Boven op de heuvel heb je een prachtig uitzicht over de omgeving, maar daar gaan de renners weinig van merken. Na het tweede meetpunt gaan ze direct afdalen. Dit tweede meetpunt kwam na 15,6 kilometer, het is nu nog ongeveer zeven kilometer fietsen tot de finish. De afdaling die volgt is behoorlijk pittig. Direct na de top is er een stevige duik naar beneden, met al snel een scherpe bocht naar links en daarna een wat langere lopende bocht naar rechts, die aan het eind wat scherper wordt. Er staan stenen muurtjes langs de kant van de weg, dus niet echt een ideale plaats voor een matige inschatting. Na deze bocht wordt het even een aantal meter vlak, maar al snel gaat het verder naar beneden. Er is een redelijk simpele bocht naar links en daarna loopt het heel steil naar beneden, aan meer dan 10%, door een smal straatje in een woonwijk. In deze straat is er een zeer verraderlijke bocht naar rechts, die moeilijk in te schatten is. In het begin lijkt de bocht wel mee te vallen, maar door een huis aan de rechterkant van de weg zie je niet hoe de bocht loopt. Dat blijkt vrij scherp te zijn, terwijl het ook nog eens heel steil naar beneden loopt. Als je dat stukje niet verkent vlieg je grandioos het decor in en dan ga je dwars door de voorruit van een aftandse Franse keet heen. Dit is meteen wel de laatste lastige bocht van de korte afdaling, het gaat nog even rechtdoor naar beneden, maar al vrij snel wordt het vlak. Er volgt een scherpe bocht naar rechts bij een rotonde, en daarna rijden de renners langs een imponerende rotspartij aan beide kanten van de weg. Het gaat 500 meter behoorlijk rechtdoor, met aan het eind van deze weg een haakse bocht naar rechts, met daarna nog een bochtje naar rechts. Dan gaat het een kilometer zo goed als rechtdoor, waarna de renners weer de kust bereiken. Ze zijn nu op bekend terrein en weten dat het lang rechtdoor gaat, met alleen wat flauwe bochtjes onderweg. Op 2,7 kilometer van de streep is er pas weer een bocht, een makkelijke naar links. Daarna gaat het 1,8 kilometer rechtdoor over een brede en bekende weg, tot op iets minder dan een kilometer van de streep. Bij de rotonde op 900 meter van de streep passeren de renners aan de linkerkant. Ze rijden hier bijna een heel rondje, daarna gaat het rechtdoor tot in de buurt van het stadion. Als het Stade Vélodrome in zicht komt is er een bocht naar links en daarna rijden de renners het stadion binnen, waarna er in het stadion nog een laatste bochtje is, naar links. Na 22,5 kilometer zit het er dan op.



Een tijdritje in Marseille dus, een stad met een grote geschiedenis in de Tour. We zijn hier voor de 36e keer, hoewel het relatief lang geleden is dat de koers de stad nog eens aandeed. Voor het laatst in 2013, een vlakke rit zou eindigen in Marseille, wat trouwens de grootste havenstad van Frankrijk is. Die rit eindigde in een massasprint en werd gewonnen door Mark Cavendish. In de jaren daarvoor was Marseille toch meer een stad voor de vluchters, met onder meer Cédric Vasseur en Jakob Pill als winnaars. Het is een stad met 850.000 inwoners, daarmee is het na Parijs de grootste stad van Frankrijk. Marseille is de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur en de hoofdstad van het departement Bouches-du-Rhône. Aan de Middellandse Zee gelegen, waardoor het klimaat zeer prettig is en het uitzicht ook. De stad trekt jaarlijks zeven miljoen toeristen en die toeristen komen onder andere op de oude haven af. Hier zijn naast veel boten ook veel kroegjes en barretjes, niks mis mee. Een ander hoogtepunt passeren de renners ook tijdens de rit, dat is de basiliek Notre-Dame de la Garde. Er zijn nog een paar kerkjes die wel de moeite waard zijn, waaronder de abdij van Saint-Victor, die de coureurs ook kunnen zien liggen als ze door de oude haven rijden. Daarnaast hebben ze in deze plaats ook nog twee paleisjes, een van die twee hebben we al gezien tijdens de rit. Er is in Marseille ook een spuuglelijk wooncomplex te vinden, ontworpen door Le Corbusier. Schijnen veel mensen een fan van te zijn, maar in feite heeft hij bijna alleen maar wanproducten afgeleverd. Voor de mensen die graag naar een museumpje gaan is er hier genoeg te doen, liefst 17 musea. Geen idee wat je er allemaal kan zien, maar dat doet er ook niet toe. Marseille is overigens ook de Europese sportstad van 2017, wat blijkbaar een officiële titel is. Of het klopt weet ik niet, tijdens deze tijdrit in ieder geval wel.



Voor de mannen gaan beginnen aan de tijdrit krijgen we eerst nog de vrouwen in beeld. Je kan om 12:55 Canvas inschakelen, of de NOS. Dan mogen we genieten van Annemiek van Vleuten die iedereen nog verder naar huis gaat fietsen dan ze afgelopen donderdag al deed. Na de achtervolging bij de vrouwen moet je dan rond 13:40 schakelen van Canvas richting één, want daar gaat Sporza dan verder met het uitzenden van de tijdrit. Kan ook zijn dat de tijdrit wat later begint. Het originele idee was dat de eerste renner om 13:45 zou starten, maar het is vooraf natuurlijk lastig in te schatten hoeveel renners er tijdens zo'n tijdrit nog in koers zijn. Chris Froome, de gele trui, vertrekt in ieder geval om 17:04 als laatste. Zijn finish wordt verwacht rond 17:32, men denkt dus dat hij voor deze tijdrit van 22 kilometer slechts 28 minuten nodig heeft. In Marseille gaat het tijdens de tijdrit heel warm worden, richting 30 graden. Geen kans op neerslag, maar wel veel kans op wind. Windkracht 3 à 4 in de middag, terwijl het 's ochtends en 's avonds minder hard waait. In het begin zal de wind tegen zijn, maar daarna zal het een groot deel van de rit schuin in de rug staan. Kan een rolletje spelen, vooral omdat er een tijd langs het water wordt gefietst, waar weinig beschutting is.

Goed, een vlakke tijdrit van 22 kilometer, met ondertussen een korte klim van iets meer dan een kilometer. Die klim is wel lastig en kan heel wat benen breken, maar verder is dit wel echt iets voor de jongens die op de grote plaat kunnen stampen. Voor het grootste deel niet overdreven technisch, dus vooral hard rammen. Iets voor de specialisten, maar daar zijn er niet zoveel van. De lichtgewichten in het peloton gaan hier wel veel tijd verliezen, mede door de wind. Voor Froome een prima tijdritje, die gaat nooit in de problemen komen. Dit wordt niet spannend, sorry.
1. Roglic. De grote favoriet, zeker na zijn indrukwekkende optreden in de rit over de Galibier. Won al een heleboel tijdritten dit jaar en het maakt hem echt niet uit hoe lang of lastig ze zijn. Het klimmetje onderweg is desondanks in zijn voordeel, daar kan hij zo overheen knallen. Afdalinkje daarna kan hij ook prima aan, dat heeft hij ondertussen ook wel bewezen. In de stukken tussendoor gaat de grote plaat aan en wordt er stevig gefietst. Het zal droog zijn, dus een glibberpartij zoals in Düsseldorf is nu vrij onwaarschijnlijk. Ook een paar rustdagen genomen na zijn ritwinst, dus wellicht iets frisser dan de goede tijdrijders onder de klassementsrenners.
2. Froome. Gaat zijn vierde Tourzege veilig stellen tijdens deze tijdrit. In Düsseldorf was zijn tijdrit redelijk goed, terwijl die eigenlijk net te kort voor hem was. Nu zijn er wat meer kilometers en is er nog een klimmetje onderweg, waardoor Froome beter tot z'n recht komt. Daar gaat voor zijn directe concurrenten niets aan te doen zijn. Voor de ritzege wordt het lastig, normaal gesproken. Hoewel Sky vaak niet aan normaal doet, dus je weet het nooit.
3. Tony Martin. Viel tegen in Düsseldorf, zoals hij eigenlijk het hele jaar al tegenvalt. In de weken na de eerste tijdrijt ook niet bijzonder vaak in beeld gereden. Een magere Tour, die na deze tijdrit iets minder mager moet zijn. Klimmetje onderweg is niet direct in zijn voordeel, terwijl een compleet vlakke tijdrit tegenwoordig ook al geen zekerheidje meer is. Wordt lastig dus, maar een plaats bij de eerste vijf komt er uiteraard alsnog.
4. Küng. Enorm goed in Düsseldorf, alleen Thomas was hem te snel af. Daarna vrij weinig gezien van Küng, wat zonde is. Kan een leuke en aanvallende renner zijn, maar daar is de afgelopen weken weinig van gebleken. Misschien heeft hij wel geprobeerd om zijn benen zoveel mogelijk te sparen met het oog op deze tijdrit.
5. Kwiatkowski. Lollerkowski heeft een lachwekkend sterke Tour gereden en om zijn mutantenvorm te bekronen gaat hij ongetwijfeld zichzelf nog een keer helemaal uit elkaar trekken tijdens deze tijdrit.
pi_172597832
fipo
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:23:49 #3
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597835
Hoeveel man al achter Annemiek nu?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:24:04 #4
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172597842
Z'n strakke pakjes dat moet toch ook niet lekker zitten.
pi_172597843
Maarten twijfelt over Roglic's vorm in de derde week :D
pi_172597846
quote:
5s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:23 schreef Dr_Flash het volgende:
Hoeveel man al achter Annemiek nu?
2
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172597856
Calmejane laat alvast zien waar Froome zo de hekken in gaat als hij naar z'n powermeter staart.
Jack does it in real time...
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:24:52 #8
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172597860
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:24 schreef LetItBleed het volgende:
Maarten twijfelt over Roglic's vorm in de derde week :D
_O- _O- _O-
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:25:12 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172597865
quote:
9s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:24 schreef DeeBee het volgende:
Calmejane laat alvast zien waar Froome zo de hekken in gaat als hij naar z'n powermeter staart.
Je zit te hopen he
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172597868
Kan het niet zijn dat Roglic een fietswissel heeft gedaan?
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:25:17 #11
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597869
quote:
9s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:24 schreef DeeBee het volgende:
Calmejane laat alvast zien waar Froome zo de hekken in gaat als hij naar z'n powermeter staart.
Dat zag er best lomp uit ja.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172597870
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172597872
Wel weinig publiek moet ik zeggen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:25:35 #14
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172597876
Roglic is nu wel lekker bezig met inhalen
pi_172597880
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Haha, genot
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:25:42 #16
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597881
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Je zit te hopen he
:Y O-)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172597887
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Hahha, verheug me nu al op interview met die halve van de Lotto BE.
pi_172597888
Even twee UAE's inhalen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172597891
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
oei :D
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:26:10 #20
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597892
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Wat een kutvolk is het ook he :r
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172597894
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Hardop gelachen.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:26:28 #22
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172597899
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:26 schreef Aguero het volgende:
Even twee UAE's inhalen.
Hij is wel te braaf. Geen seconde nog de slipstream proberen mee te pakken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172597902
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:21 schreef Dr_Flash het volgende:
Ik kan beter zelf die Tour gaan organiseren. Honderd jaar ervaring en dan dit geklungel, man man man :N
Zo'n gevoel heb ik ook.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:26:32 #24
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172597905
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Mooi. Wachten op de tweets van De Gendt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:26:35 #25
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172597906
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Niet geheel onterecht
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:26:42 #26
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172597910
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
KNOTSGEK _O_
pi_172597922
dit wordt een 10e tijd voor De Roog
pi_172597928
Roglic had hier echt kunnen winnen. Jammer. Maar wel typisch Lotto NL, dus hij maakt zijn fout van een etappe winnen weer goed.
pi_172597936
Deze regie. :')_
Jack does it in real time...
pi_172597938
lammertink :'(
pi_172597940
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:27 schreef kilon het volgende:
Roglic had hier echt kunnen winnen. Jammer. Maar wel typisch Lotto NL, dus hij maakt zijn fout van een etappe winnen weer goed.
Die fietswissel kostte hem geen 45 seconden hoor.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:28:01 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172597946
Ik denk niet dat we forzaudinese vandaag gaan zien, wat jullie?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172597947
ex schansspringer dacht ik
pi_172597953
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:27 schreef kilon het volgende:
Roglic had hier echt kunnen winnen. Jammer. Maar wel typisch Lotto NL, dus hij maakt zijn fout van een etappe winnen weer goed.
Ging hier nooit gewonnen hebben.
pi_172597956
Toch een nette tijd hoor, niks mis mee
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:28:30 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172597958
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik denk niet dat we forzaudinese vandaag gaan zien, wat jullie?
Morgen weer na de zege van groenwegen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:28:37 #37
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172597961
Tijd weer eens niet stil ;(

Treurnis
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172597962
Tijden stoppen weer niet :') x100000
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172597963
Uran Uran Uran
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:28:46 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172597965
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Morgen weer na de zege van groenwegen.
Welke zege?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172597966
Uran ontvangende partij.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:28:48 #42
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172597967
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ging hier nooit gewonnen hebben.
Goeie zin.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172597970
Uran met een VR bril
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:03 #44
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597971
Hoppa geen tijd voor Rogla :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172597975
Zonder materiaalpech eindigt ie op 20 seconden ofzo.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172597976
Uran :r :r
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:14 #47
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172597978
Als Uran vandaag de Tour wint gaan R_R en ik onvoorstelbaar hard JUICHEN
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:18 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172597980
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke zege?
Stokbroden halen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172597981
Tijd loopt ook weer door, matig slecht.
Onbegrijpelijk dat de graphics en tijdswaarneming zoveel slechter zijn dan de afgelopen tien jaar.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:26 #50
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172597983
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:27 schreef franklop het volgende:

[..]

Die fietswissel kostte hem geen 45 seconden hoor.
Misschien als ie de rest van de week gespaard had ipv zo'n zware aanval in de bergen dat ie dichterbij was gekomen. Maar de vorm vandaag was niet genoeg inderdaad
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:29 #51
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172597985
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke zege?
Die van Greipel.
pi_172597986
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef marcodej het volgende:
Zonder materiaalpech eindigt ie op 20 seconden ofzo.
heb geklokt hij st0nd 50 seconde stil
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:39 #53
408813 crew  trein2000
pi_172597991
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef franklop het volgende:
radiotour_en twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:24:32 Warren Barguil the "super combatif" of the 104th Tour de France https://t.co/SiIqfhlpQ0 #TDF2017 reageer retweet
Belgjes worden zo MAD
Fransen :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_172597992
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke zege?
Groenewegen bestaat niet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:45 #55
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172597994
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als Uran vandaag de Tour wint gaan R_R en ik onvoorstelbaar hard JUICHEN
Parijs is nog ver.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:47 #56
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172597997
Castro over een cementblok gekukeld. Ook handig
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:29:49 #57
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172597998
"er lag een stuk cement" wat? :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172597999
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Je zit te hopen he
Het kan mij allemaal weinig meer schelen eigenlijk. Matige Tour, matig parcours, matige strijd. Slecht, matig, 4/10.
Jack does it in real time...
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:30:04 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598003
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef Aguero het volgende:
Tijd loopt ook weer door, matig slecht.
Onbegrijpelijk dat de graphics en tijdswaarneming zoveel slechter zijn dan de afgelopen tien jaar.
GPS was over het algemeen niet minder dan afgelopen jaren. Ik word hier zo moe van.

Sommige graphics vind ik ook een verbetering.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598008
Oei, ze weten het nog niet bij de Belgen dat Barguil won :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:30:24 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598011
quote:
9s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Het kan mij allemaal weinig meer schelen eigenlijk. Matige Tour, matig parcours, matige strijd. Slecht, matig, 4/10.
Wij kijken uit naar de Vuelta.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:30:26 #62
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598012
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef Frozen-assassin het volgende:
Castro over een cementblok gekukeld. Ook handig
Benieuwd wat er gebeurd was als er een Fransman overheen gekukeld was. Was vast de hele etappe geannuleerd *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:30:38 #63
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598018
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

GPS was over het algemeen niet minder dan afgelopen jaren. Ik word hier zo moe van.

Sommige graphics vind ik ook een verbetering.
Graphics zijn niet objectief minder, kwestie van smaak. Ik vind ze mooi
pi_172598021
Ik hoop dat de ketting van Froome twee keer knapt. Uran Uran genot.
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 16:30:50 #65
842 Zorro
Z
pi_172598022
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef franklop het volgende:
Oei, ze weten het nog niet bij de Belgen dat Barguil won :o
O dan zet ik hem even op den Belg _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172598023
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wij kijken uit naar de Vuelta.
14 aankomsten bergop ofzo toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:11 #67
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598030
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:29 schreef Dr_Flash het volgende:
"er lag een stuk cement" wat? :')

Dit lag op de weg
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:11 #68
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598031
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Graphics zijn niet objectief minder, kwestie van smaak. Ik vind ze mooi
Ze zijn sowieso onduidelijker en minder compleet. Dat kan je objectief vaststellen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598033
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wij kijken uit naar de Vuelta.
En zo is het.
Jack does it in real time...
pi_172598034
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:29 #71
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598035
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wij kijken uit naar de Vuelta.
Topparcours dit jaar _O_
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:33 #72
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172598038
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Benieuwd wat er gebeurd was als er een Fransman overheen gekukeld was. Was vast de hele etappe geannuleerd *O*
Als Froome dat overkomt wordt de finish verlegd naar net voor het cementblok. :Y
pi_172598043
4 changes of yellow jersey in the last TT of the past 30 years



The Tour de France often has a time trial in the last few days of the 3-week race. In the past thirty years, the yellow jersey has changed four times:

- In 1987, Stephen Roche dethroned Pedro Delgado in Dijon
- In 1989, Greg LeMond dethroned Laurent Fignon from Versailles to Paris
- In 1990, Greg LeMond dethroned Claudio Chiappucci at Lac de Vassivière
- In 2011, Cadel Evans dethroned Andy Schleck in Grenoble
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:49 #74
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598044
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
Karl :')
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:53 #75
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598046
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wij kijken uit naar de Vuelta.
Mja, eerlijkere organisatie versus lelijker land. How much better?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:54 #76
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598047
Barguil de combative :')!!!!!!!!!!!!!!!!!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:31:59 #77
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172598051
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
Sukkelaars! Wat heeft Barguil nu weer bereikt!?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172598052
http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/Tour/1.3030679

Hier een verzameling van tweets over de strijdlust.
pi_172598054
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
Geniet0n
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 22 juli 2017 @ 16:32:10 #80
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172598056
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Barguil de combative :')!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terecht.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:32:17 #81
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598058
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
MAD

Overigens eens met jury dat het niet gaat om hoeveel km je in aanval zit
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:32:19 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598060
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:32 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Terecht.
Contador.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598062
Barguil :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:32:30 #84
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598070
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
En wat heeft De Gendt nu weer bereikt?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598072
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Barguil de combative :')!!!!!!!!!!!!!!!!!
En Dylan van Baarle dan :!? :?!! :?!!!?!
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:32:47 #86
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598074
Maar toch, voor de superstrijdlust is toch niet alleen van belang hoeveel kilometers je voorop rijdt?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:05 #87
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598080
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Karl :')
Hij heeft wel gelijk. Maar hij kan moeilijk zeggen wat hij echt denkt he, dan hebben we de diplomatieke poppen aan het dansen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:06 #88
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598081
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:32 schreef Tagliano het volgende:
Maar toch, voor de superstrijdlust is toch niet alleen van belang hoeveel kilometers je voorop rijdt?
Thomas is het niet met je eens joe
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:11 #89
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598084
quote:
15s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Mja, eerlijkere organisatie versus lelijker land. How much better?
Spanjaarden zijn ook nauwelijks eerlijker hoor :D

Spelen gezellig met de verschillen op de streep. Seconden erbij of eraf, geen probleem _O_
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:19 #90
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598088
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:32 schreef Tagliano het volgende:
Maar toch, voor de superstrijdlust is toch niet alleen van belang hoeveel kilometers je voorop rijdt?
Volgens de Belgen wel, maar die worden allemaal geboren met FAS.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:36 #91
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172598091
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:32 schreef Tagliano het volgende:
Maar toch, voor de superstrijdlust is toch niet alleen van belang hoeveel kilometers je voorop rijdt?
Nee, en het is verder ook een prijs van niks. Typisch Belgisch om je zo op te winden over zoiets onbenulligs.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:40 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172598093
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:32 schreef Tagliano het volgende:
Maar toch, voor de superstrijdlust is toch niet alleen van belang hoeveel kilometers je voorop rijdt?
Dat klopt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:33:53 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598097
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:33 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Spanjaarden zijn ook nauwelijks eerlijker hoor :D

Spelen gezellig met de verschillen op de streep. Seconden erbij of eraf, geen probleem _O_
De Vuelta is ook gewoon van de ASO, uiteindelijk. Alleen mag Unipublic nog wel zelf de parcoursen in elkaar draaien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:34:08 #94
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598101
quote:
11s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:31 schreef franklop het volgende:
Vannieuwkerke twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:28:54 Barguil krijgt v/d 'overwegend Franse jury?' de prijs voor de superstrijdlust. >1200 km in de aanval @DeGendtThomas niet beloond. Sukkels! reageer retweet
Hahahaha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172598103
De strijdlust verdien je ook niet als je je kansloos in elke kansloze aanval manoevreert. Je moet strijden om te willen winnen, niet strijden voor de strijdlust.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:34:21 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598104
20+ seconden weg, arme Roglic
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:34:24 #97
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598106
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Thomas is het niet met je eens joe
Tja, Thomas wist gisteren bij Vive le Velo te melden dat hij wist dat hij iedere rotonde links moest houden, en eentje rechts. Maar dat dat dan net die ene was, dat wist hij niet

Zoals hij blijkbaar wel meer niet weet
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:34:29 #98
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598107
Knaaaaaven :r
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598112
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zo pijnlijk vorig jaar. Alle sprints weer geen kut gepresteerd maar toch is Tour geslaagd omdat ze op Champs Elysees winnen
Op zich had De Gendt ook al gewonnen op de Ventoux.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:34:52 #100
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598113
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Tja, Thomas wist gisteren bij Vive le Velo te melden dat hij wist dat hij iedere rotonde links moest houden, en eentje rechts. Maar dat dat dan net die ene was, dat wist hij niet

Zoals hij blijkbaar wel meer niet weet
:D :D :D

Dat moet schitterende TV zijn geweest.
pi_172598117
Barguil heeft kansen geroken, sterk gereden en was gewoon 1 van de beste klimmers.

De gendt heeft op het vlakke en in de bergen of in de heuvels aangevallen en iets geprobeerd, maar was deze tour niet sterk genoeg om iets te winnen, maar probeerde het wel. Barguil wint terecht ritten en bolletjestrui, maar niet terecht deze prijs, die was echt wel voor de gendt.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:35:20 #102
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598118
Sowieso was die hele campagne eigenlijk wel een beetje treurig

Lekker stoppen met dat het publiek dat mag bepalen. Hooguit nog per dag live tijdens de etappe ofzo
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:35:33 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598121
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:34 schreef marcodej het volgende:
De strijdlust verdien je ook niet als je je kansloos in elke kansloze aanval manoevreert. Je moet strijden om te willen winnen, niet strijden voor de strijdlust.
Diep.

Maar wel eens ja. De Gendt is een onnozele sukkelaar met z'n gestoemp om niks de hele Tour.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:35:42 #104
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598122
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

:D :D :D

Dat moet schitterende TV zijn geweest.
Hij zei het ook echt op zijn Belgisch waardoor het hier niet helemaal lekker overkomt :')

Maar ik heb even mooi kunnen lachen ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:35:55 #105
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172598126
Niet zo zeiken Servais
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:36:17 #106
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598133
Anders gewoon fluimicilletje erin Servais!
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:36:19 #107
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598134
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:34 schreef wimderon het volgende:

[..]

Op zich had De Gendt ook al gewonnen op de Ventoux.
Vergeet Gallopin in die rit naar Oyonnax niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598136
Karl is echt mad
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:36:35 #109
194695 franklop
Fran knock
pi_172598138
Chavanel :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:36:48 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598144
Benjamin Thomas, Columbiafan komt nu klaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598146
Beetje haten op De Gendt is wel matig. Overigens boeit die hele superstrijdlust geen fuck. Dat doorgedreven nationalisme is ook wel een beetje vervelend bij de jongens van de VRT.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:37:26 #112
194695 franklop
Fran knock
pi_172598152
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:37 schreef Columbiafan het volgende:
Beetje haten op De Gendt is wel matig. Overigens boeit die hele superstrijdlust geen fuck. Dat doorgedreven nationalisme is ook wel een beetje vervelend bij de jongens van de VRT.
Gaat toch om 20k
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172598154
Laat gewoon de kopman van iedere ploeg een stem uitbrengen.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:37:57 #114
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598157
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:37 schreef Columbiafan het volgende:
Beetje haten op De Gendt is wel matig. Overigens boeit die hele superstrijdlust geen fuck. Dat doorgedreven nationalisme is ook wel een beetje vervelend bij de jongens van de VRT.
Dit heeft werkelijk IEDERE sportzender toch? Alsof de BBC niet altijd geilt op Britten. Alsof de NOS niet helemaal leip wordt van de hollander.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:38:06 #115
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598159
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:33 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Spanjaarden zijn ook nauwelijks eerlijker hoor :D

Spelen gezellig met de verschillen op de streep. Seconden erbij of eraf, geen probleem _O_
Nja, okee. Op zich ben ik nog wel bereid om dat onder "charme van de koers" te rekenen. Maar zo stuitend hun eigen landgenoten bevoordelen...? Doen ze dat daar ook? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598160


Pantano ook weer gevallen. Colombiaantjes aan de tramadol.
pi_172598162
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Benjamin Thomas, Columbiafan komt nu klaar.
http://www.procyclingstat(...)1&ApplyFilter=Filter

Armée de Terre _O_
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:38:52 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_172598167
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:38 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]

Pantano ook weer gevallen. Colombiaantjes aan de tramadol.
De derde die trager is van AvV!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:01 #119
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598168
quote:
Thomas moet wel even naar een grotere ploeg. En dat baanwielrennen maar laten voor wat het is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598169
Frans of niet Barguil verdiend die prijs gewoon. Dat je als een debiel overal en altijd aanvalt zonder enig plan zegt mij niks. Hoe Gallopin en De Gendt het gister uitspeelde laat zien dat ze eerder notoire domoren zijn dan strijdlustig.
pi_172598171
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dit heeft werkelijk IEDERE sportzender toch? Alsof de BBC niet altijd geilt op Britten. Alsof de NOS niet helemaal leip wordt van de hollander.
Is ook gewoon logisch vanwege je kijkers
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:17 #122
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598173
Pantani was wel een uitstekende sportpools kluns :9~
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:33 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598177
Jaaaa daar is De Gendt
Kamaaaan mad aub
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:36 #124
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598179
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:37 schreef Columbiafan het volgende:
Beetje haten op De Gendt is wel matig. Overigens boeit die hele superstrijdlust geen fuck. Dat doorgedreven nationalisme is ook wel een beetje vervelend bij de jongens van de VRT.
Herbert Dijkstra
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:39 #125
842 Zorro
Z
pi_172598180
Interview de Gendt *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:39:42 #126
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598181
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:38 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Nja, okee. Op zich ben ik nog wel bereid om dat onder "charme van de koers" te rekenen. Maar zo stuitend hun eigen landgenoten bevoordelen...? Doen ze dat daar ook? :?
Uiteraard, zo moeilijk is het niet om die tijden gewoon goed te klokken.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:03 #127
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598187
Roglic kon niet schakelen
pi_172598188
Thomas weet het nog niet
pi_172598189
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:39 schreef Thezeurminator het volgende:
Frans of niet Barguil verdiend die prijs gewoon. Dat je als een debiel overal en altijd aanvalt zonder enig plan zegt mij niks. Hoe Gallopin en De Gendt het gister uitspeelde laat zien dat ze eerder notoire domoren zijn dan strijdlustig.
Strijdlust zegt toch niet over je slimme koersen, juist niet lijkt me.
pi_172598192
Dit interview _O- _O-
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:20 #131
194695 franklop
Fran knock
pi_172598195
Renaat :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:26 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598196
Hahahaha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172598198
De Roog kon schijnbaar niet terugschakelen in de tijdrit. Niet echt handig ook met optrekken, dus vandaar dat tijdsverlies in het eerste deel.
pi_172598199
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:41 #135
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598200
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Roglic kon niet schakelen
Ik las eerst 'Roglic kon niet schaken'

Ik vroeg me al af waarom hij wéér voor een andere sport koos.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598201
Roglic kon tot de klim niet schakelen _O-
pi_172598202
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef TheArt het volgende:
De Roog kon schijnbaar niet terugschakelen in de tijdrit. Niet echt handig ook met optrekken, dus vandaar dat tijdsverlies in het eerste deel.
Wat een intens treurig amateurisme
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:52 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598203
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef TheArt het volgende:
De Roog kon schijnbaar niet terugschakelen in de tijdrit. Niet echt handig ook met optrekken, dus vandaar dat tijdsverlies in het eerste deel.
Wat is dat voor een amateurisme dan? :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:52 #139
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598204
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Uiteraard, zo moeilijk is het niet om die tijden gewoon goed te klokken.
Tissot kan het ook niet :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598206
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Roglic kon niet schakelen
Dit past niet echt in een droomplan. :{
Jack does it in real time...
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:54 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598207
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Strijdlust zegt toch niet over je slimme koersen, juist niet lijkt me.
Thomas zat bij elke ontsnapping 100km dom op kop te rammen om daarna tekort te komen in finales. Dat is geen strijdlust, dat is gebrek aan hersencellen...
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:54 #142
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598208
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik las eerst 'Roglic kon niet schaken'

Ik vroeg me al af waarom hij wéér voor een andere sport koos.
Wel de meest veilige
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:40:54 #143
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598209
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Roglic kon niet schakelen
Hij heeft alles in dezelfde versnelling gereden?! Op de eerste of op de tweede fiets?
pi_172598210
Wel sneu voor Thomas.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172598215
linkje naar het interview straks aub
pi_172598220
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hij heeft alles in dezelfde versnelling gereden?! Op de eerste of op de tweede fiets?
Eerste
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:21 #147
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598221
Kreuzinger bijna in het skoekeloen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598223
De Roog kreeg een fiets waarmee hij niet kon schakelen. Dat kan alleen bij TLJ
pi_172598224
Hahah Renaat. Dit is er één voor de geschiedenisboeken.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:28 #150
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598225
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik las eerst 'Roglic kon niet schaken'

Ik vroeg me al af waarom hij wéér voor een andere sport koos.
:D Waarschijnlijk kan hij dat nog steeds niet :o
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:42 #151
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598227
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:41 schreef Max23 het volgende:

[..]

Eerste
Manmanman
pi_172598229
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hij heeft alles in dezelfde versnelling gereden?! Op de eerste of op de tweede fiets?
Eerste. Als ie die fiets had gehouden op die klim, moest ie afstappen _O-
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:56 #153
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598231
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Kreuzinger bijna in het skoekeloen.
*stoepeloen
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:58 #154
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598232
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:41 schreef LetItBleed het volgende:
De Roog kreeg een fiets waarmee hij niet kon schakelen. Dat kan alleen bij TLJ
Is op die manier die T nauwelijks waardig :X
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:41:58 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598233
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Aguero het volgende:
Wel sneu voor Thomas.
Nee.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:42:02 #156
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598234
Dit is een van de meest leuke momenten van deze Tour

Dat zegt ook veel over deze Tour
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172598236
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Thomas zat bij elke ontsnapping 100km dom op kop te rammen om daarna tekort te komen in finales. Dat is geen strijdlust, dat is gebrek aan hersencellen...
wat heeft gebrek aan hersencellen te maken met strijdlust of tactisch rijden en goed in vorm zijn met strijdlust?
pi_172598240
Ze weten het eindelijk _O- _O-
pi_172598242
Wuyts MAD
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:42:14 #160
194695 franklop
Fran knock
pi_172598244
Jaaa nu genot
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172598246
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:41 schreef LetItBleed het volgende:
De Roog kreeg een fiets waarmee hij niet kon schakelen. Dat kan alleen bij TLJ
Terwijl ze juist qua tijdritmateriaal één van de besten zijn :D

Wel handig dat juist Roglic dan die fiets krijgt..
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:42:43 #162
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598248
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Kreuzinger bijna in het skoekeloen.
Zelfde bocht als Kalme Sjannie
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:42:43 #163
408813 crew  trein2000
pi_172598249
Genot, het gaat om de twitter stemmen.
Het is een fout.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_172598252
De Gendt: 1x 5e.
Barguil: 2x 5e, 1x 2e, 2x 1e.

Iets met resultaten boeken met je aanvallen.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:16 #165
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598254
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef trein2000 het volgende:
Genot, het gaat om de twitter stemmen.
Het is een fout.
Net of iemand dat controleert :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:17 #166
194695 franklop
Fran knock
pi_172598255
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef kilon het volgende:
De Gendt: 1x 5e.
Barguil: 2x 5e, 1x 2e, 2x 1e.

Iets met resultaten boeken met je aanvallen.
Ja dat snappen ze in België niet.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172598259
Haha
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:35 #168
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598262
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef kilon het volgende:
De Gendt: 1x 5e.
Barguil: 2x 5e, 1x 2e, 2x 1e.

Iets met resultaten boeken met je aanvallen.
Kittel 5 x 1e. Nou en? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:37 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172598263
Heel België gaat weer maximaal calimero.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172598264
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef kilon het volgende:
De Gendt: 1x 5e.
Barguil: 2x 5e, 1x 2e, 2x 1e.

Iets met resultaten boeken met je aanvallen.
heb je een overzichtje van Dylan van Baarle?
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:40 #171
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598265
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef kilon het volgende:
De Gendt: 1x 5e.
Barguil: 2x 5e, 1x 2e, 2x 1e.

Iets met resultaten boeken met je aanvallen.
Dat zou overigens ook weer niet het enige argument moeten zijn
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:43 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598266
4 Barguil
2 De Gendt
1 Matthews
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:45 #173
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598268
Ze zijn een beetje MAD op Sporza.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:46 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598269
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef skysherrif het volgende:

[..]

wat heeft gebrek aan hersencellen te maken met strijdlust of tactisch rijden en goed in vorm zijn met strijdlust?
Je moet wel enigszins succes mee boeken lijkt me. Anders gaat iedereen straks elk rit in ontsnapping zitten enkel om 20k te gaan verdienen onder mom van ja ik heb meeste km voorop gereden.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:43:52 #175
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598270
Af en toe heb ik wel medelijden met de Belgen. Hun leven is niet makkelijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598271
Als je voor De Gendt gestemd hebt moet je per definitie per direct je stemrecht inleveren.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:17 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598279
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:42 schreef trein2000 het volgende:
Genot, het gaat om de twitter stemmen.
Het is een fout.
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:18 #178
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598280
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Kittel 5 x 1e. Nou en? :?
Die heeft in totaal 500 meter in 1e positie gereden
pi_172598282
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:40 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Strijdlust zegt toch niet over je slimme koersen, juist niet lijkt me.
Ik vind strijdlust in het wielrennen dat je aanvalt als je een kans ziet. Niet dat je constant aanvalt en er dan ver voor de finale al afligt. Vind het maar een rare kwast die De Gendt. Val gewoon 5x goed aan in plaats van 15x zonder plan.
pi_172598284
Mooie stad ,Heb daar veel familie wonen
pi_172598285
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef Joezi het volgende:

[..]

heb je een overzichtje van Dylan van Baarle?
Ja.
pi_172598286
Wat schandalig slecht als Latour je nationaal tijdritkampioen is :{
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:46 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598287
Latourette is onderuit gegaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:46 #184
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598288
Latour gevallen?
pi_172598289
Caruso heeft voor zijn doen echt een prima Tour gereden.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:50 #186
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598292
Latour gevallen. Kan er ook nog wel bij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:52 #187
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598293
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je moet wel enigszins succes mee boeken lijkt me. Anders gaat iedereen straks elk rit in ontsnapping zitten enkel om 20k te gaan verdienen onder mom van ja ik heb meeste km voorop gereden.
Deze tactiek heeft Wanty de eerste week toegepast.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:57 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598294
Latour op z'n plaat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172598295
Gaan er wel veel onderuit schijnbaar.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:44:58 #190
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172598296
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:44 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die heeft in totaal 500 meter in 1e positie gereden
Ja, dus die boekt nog betere resultaten dan Barguil.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:45:01 #191
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598298
Beste chute geweest zo te zien
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:45:11 #192
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598301
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:44 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die heeft in totaal 500 meter in 1e positie gereden
Ja, maar dat maakt kennelijk niet uit :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:45:44 #193
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598309
Chavanel goeie tijd hoor _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598311
Die Chavanel kreeg een mini boner van dat applaus :7
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:46:10 #195
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598315
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:45 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ja, maar dat maakt kennelijk niet uit :P
Je moet aanvallen én daarmee meedoen om de prijzen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:46:25 #196
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598320
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:44 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Ik vind strijdlust in het wielrennen dat je aanvalt als je een kans ziet. Niet dat je constant aanvalt en er dan ver voor de finale al afligt. Vind het maar een rare kwast die De Gendt. Val gewoon 5x goed aan in plaats van 15x zonder plan.
Ik stem voor Navarro.
pi_172598323
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:46:43 #198
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598328
Waarom zou je helemaal bovenin gaan zitten als daar beneden genoeg plek is?
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:46:59 #199
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598333
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Je moet aanvallen én daarmee meedoen om de prijzen.
Ja weet ik ook wel :P Ik hou er wel over op :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598335
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Af en toe heb ik wel medelijden met de Belgen. Hun leven is niet makkelijk.
We hebben hier in elke buurtwinkel/nachtwinkel/kroeg een onoverzienbare hoeveelheid aan speciaalbieren, medelijden hoef je echt niet te hebben.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:04 #201
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598337
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef Thezeurminator het volgende:
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
In Nederland hebben we geen stadion met 67.000 plaatsen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:11 #202
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598339
Je bent een goeie aanvaller als je veel aanvalt en daarmee resultaat boekt, en bij voorkeur niet alleen maar wieltjes gaat zuigen wanneer je in de ontsnapping zit

Het is ook weer geen hogere wiskunde me dunkt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172598341
Zal Froome worden uitgefloten?
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:23 #204
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598342
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef Thezeurminator het volgende:
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
Galmt wel beter zo :Y
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:24 #205
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598343
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef Thezeurminator het volgende:
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
Nou, ik zou liever daar bij dat klimmetje staan.
pi_172598345
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

In Nederland hebben we geen stadion met 67.000 plaatsen.
Als je een tijdrit(In de tour) in de Arena of de Kuip laat eindigen zou de vraag verreweg de capaciteit overstijgen.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:57 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598350
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:47 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

We hebben hier in elke buurtwinkelt/nachtwinkel/kroeg een onoverzienbare hoeveelheid aan speciaalbieren, medelijden hoef je echt niet te hebben.
Het Belgische bier is wel enigszins achterhaald. Wanneer gaan jullie eens stoppen met Duvel en Leffe en overstappen op de stouts en de IPA's?

Alleen op het gebied van zuur bier heb je iets aan België.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:47:57 #208
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598351
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef Thezeurminator het volgende:
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
Niet met eckte wielerfans denk ik dan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:02 #209
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598352
Belgjes zijn heerlijk gefrustreerd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:04 #210
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598354
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:47 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Als je een tijdrit in de Arena of de Kuip laat eindigen zou de vraag verreweg de capaciteit overstijgen.
Als het gratis is misschien
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:06 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598355
Je kan winnen, Wuyts.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:07 #212
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172598356
And the crowd goes wild *O*
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172598357
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef Thezeurminator het volgende:
Wel apart dat dat stadion niet vol zit. In Nederland zou dit 100% vol zitten.
Tribune in Assen zat met de Vuelta ook niet vol.
pi_172598364
Warren Virenque. _O_
Jack does it in real time...
  Forum Admin / PR zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:25 #215
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172598366
Wat is Wuyts toch lekker mad
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:39 #216
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598371
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het Belgische bier is wel enigszins achterhaald. Wanneer gaan jullie eens stoppen met Duvel en Leffe en overstappen op de stouts en de IPA's?

Alleen op het gebied van zuur bier heb je iets aan België.
Niet gewoon genieten van een lekkere Belgische tripel :')

Hippie.
pi_172598375
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

Tribune in Assen zat met de Vuelta ook niet vol.
Vuelta.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:56 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598379
quote:
9s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef DeeBee het volgende:
Warren Virenque. _O_
Eigenlijk wel de laatste renner waar je ooit mee vergeleken wil worden.

Op Armstrong na waarschijnlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:56 #219
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598381
Ik schakel naar Sporza :)
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:48:59 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598382
Kreuzinger :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:11 #221
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598383
Overigens vind ik Bardet en Barguil hartstikke sympathieke gasten, on-Frans gewoon ^O^
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:13 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598384
Virenque is een ontzettende baas.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:15 #223
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598385
Wuyts :')_!
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:16 #224
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598386
Wuyts wordt nu écht mad _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:18 #225
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598387
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Niet gewoon genieten van een lekkere Belgische tripel :')

Hippie.
Als je veel speciaalbier hebt gehad smaken die dingen nergens meer naar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:24 #226
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172598389
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik schakel naar Sporza :)
Verstandig.
pi_172598390
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het Belgische bier is wel enigszins achterhaald. Wanneer gaan jullie eens stoppen met Duvel en Leffe en overstappen op de stouts en de IPA's?

Alleen op het gebied van zuur bier heb je iets aan België.
Ik blijf in Nederland heel vaak op m'n honger zitten. Hier in Gent zijn wel trouwens al lang overgestapt op IPA's.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:49:30 #228
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598392
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk wel de laatste renner waar je ooit mee vergeleken wil worden.

Op Armstrong na waarschijnlijk.
Ricco?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598394
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Ja dat snappen ze in België niet.
quote:
Het rode rugnummer wordt in de Ronde van Frankrijk na elke etappe door een achtkoppige internationale jury toegekend aan de strijdlustigste renner. De wielrenner die in de gehele Tour de France het strijdlustigst gereden heeft, ontvangt de "prijs van de (super)strijdlust", die nauw verbonden is met het rode rugnummer. De dagwinnaar ontving in 2013 ¤ 2.000 en de eindwinnaar ¤ 20.000.
Waar staat er dat resultaten meetellen voor strijdlust? Ik snap best dat Barguil wint, want z'n resultaten zijn nu eenmaal beter in combinatie met zijn aanvallen(aka: slim aanvallen). Maar als je in 11/18 ritten op kop rijdt(zo'n 1200 km geloof ik), dan ben je toch het meest strijdlustigst? Nergens wordt gespecifieerd dat je aanvallen resultaten moeten opleveren, strijdlust van de dag wordt ook niet gegeven aan de kerel die het beste resultaat in de wacht gesleept heeft, maar degene die het meest op kop gereden heeft. Waarom is de superstrijdlust dan anders volgens jou?
pi_172598397
Mollema pakt even de binnenkant mee
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:16 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598408
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:49 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik blijf in Nederland heel vaak op m'n honger zitten. Hier in Gent zijn wel trouwens al lang overgestapt op IPA's.
Geen idee waar je in Nederland vaak naartoe gaat. Veel kroegen hebben een matig aanbod, maar tegenwoordig heeft bijna iedere fatsoenlijke stad wel een paar behoorlijke speciaalzaken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:21 #232
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598409
Ze houden er maar niet over op hè :D
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:25 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598410
Meintjes in niemand's wiel :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:28 #234
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598411
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:49 schreef Brecht35 het volgende:

[..]

[..]

Waar staat er dat resultaten meetellen voor strijdlust? Ik snap best dat Barguil wint, want z'n resultaten zijn nu eenmaal beter in combinatie met zijn aanvallen(aka: slim aanvallen). Maar als je in 11/18 ritten op kop rijdt(zo'n 1200 km geloof ik), dan ben je toch het meest strijdlustigst? Nergens wordt gespecifieerd dat je aanvallen resultaten moeten opleveren, strijdlust van de dag wordt ook niet gegeven aan de kerel die het beste resultaat in de wacht gesleept heeft, maar degene die het meest op kop gereden heeft. Waarom is de superstrijdlust dan anders volgens jou?
Waar staat dat de prijs moet gaan naar degene die de meeste kilometers op kop rijdt?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:42 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598413
Wij hopen wel dat Yaids onderuit gaat, Michel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:50:46 #236
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598416
Ik ga even een Gulpenertje doppen :9
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598418
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:49 schreef Brecht35 het volgende:

[..]

[..]

Waar staat er dat resultaten meetellen voor strijdlust? Ik snap best dat Barguil wint, want z'n resultaten zijn nu eenmaal beter in combinatie met zijn aanvallen(aka: slim aanvallen). Maar als je in 11/18 ritten op kop rijdt(zo'n 1200 km geloof ik), dan ben je toch het meest strijdlustigst? Nergens wordt gespecifieerd dat je aanvallen resultaten moeten opleveren, strijdlust van de dag wordt ook niet gegeven aan de kerel die het beste resultaat in de wacht gesleept heeft, maar degene die het meest op kop gereden heeft. Waarom is de superstrijdlust dan anders volgens jou?
Strijdlustig betekent uit op een gevecht volgens de Van Dale. Als jij op 80km gaat demarreren ben je niet uit op een gevecht. Dan wacht je tot het peleton je terug pakt. Het succes van je aanvallen speelt zeker mee in de definitie van strijdlustig imo.
pi_172598421
Wie maakt straks een overzichtsfilmpje van de mad Belgen? Wil ik best graag zien, maar kan nu niet Sporza kijken, helaas.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:00 #239
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598423
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wij hopen wel dat Yaids onderuit gaat, Michel.
Froome vooral.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:09 #240
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598424
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wij hopen wel dat Yaids onderuit gaat, Michel.
Heb je liever Meintjes in het wit ja?

Die trui zouden ze gewoon niet moeten uitreiken dit jaar.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:23 #241
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598428
Over een uurtje zit het serieuze koersen er gewoon al op :'(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:35 #242
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598432
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Heb je liever Meintjes in het wit ja?

Die trui zouden ze gewoon niet moeten uitreiken dit jaar.
Ik vind alles beter dan Yaids.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:39 #243
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598433
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wij hopen wel dat Yaids onderuit gaat, Michel.
Britse Astmagod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:41 #244
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598436
oh jee spullen op de weg. Mollema had daar zomaar op onderuit kunnen schuiven :X
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598440
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk wel de laatste renner waar je ooit mee vergeleken wil worden.

Op Armstrong na waarschijnlijk.
Toch vind ik hem in deze Tour er ernstig op lijken. _O-
Jack does it in real time...
pi_172598441
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Tagliano het volgende:
Over een uurtje zit het serieuze koersen er gewoon al op :'(
De winnende sprint van Dylan morgen is ook serieus koersen _O_
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:51:58 #247
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598443
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Tagliano het volgende:
Over een uurtje zit het serieuze koersen er gewoon al op :'(
Morgen Champs Elysees-genot _O_

Zal wel weer avonds zijn gok ik
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:00 #248
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598445
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Tagliano het volgende:
Over een uurtje zit het serieuze koersen er gewoon al op :'(
Morgen is het ook maar 103 kilometer. Die parade naar de Champs-Elysées wordt ook steeds korter.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:04 #249
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598446
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk wel de laatste renner waar je ooit mee vergeleken wil worden.

Op Armstrong na waarschijnlijk.
Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:05 #250
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598447
Bauke aan het mollemalen
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:13 #251
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598452
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Morgen Champs Elysees-genot _O_

Zal wel weer avonds zijn gok ik
Uitzendinkjes beginnen 16:30
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172598456
wielerman twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:48:43 #PrixAntargaz Niet meer ernstig nemen, niet meer over spreken...is soort Franse pop-poll #tdf2017 reageer retweet
pi_172598458
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:50 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Strijdlustig betekent uit op een gevecht volgens de Van Dale. Als jij op 80km gaat demarreren ben je niet uit op een gevecht. Dan wacht je tot het peleton je terug pakt. Het succes van je aanvallen speelt zeker mee in de definitie van strijdlustig imo.
Niet echt als je kijkt naar hoe ze de strijdlust van de dag uitreiken, die gaat o zo vaak naar kerels die nutteloze ontsnappingen deden.
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:50 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Waar staat dat de prijs moet gaan naar degene die de meeste kilometers op kop rijdt?
Staat inderdaad nergens, maar bij de gewone strijdlust is dat quasi altijd zo.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:26 #254
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598460
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:49 schreef Dr_Flash het volgende:
Overigens vind ik Bardet en Barguil hartstikke sympathieke gasten, on-Frans gewoon ^O^
Met Pinot is toch ook niks mis.
pi_172598461
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:43 schreef Szura het volgende:
4 Barguil
2 De Gendt
1 Matthews
En de Gendt dus de publieksvote
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:34 #256
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598463
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
The Chicken _O_
pi_172598466
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
RiccoGod
pi_172598469
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
rasmussengod
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:48 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172598470
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef IbanMayo het volgende:
wielerman twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:48:43 #PrixAntargaz Niet meer ernstig nemen, niet meer over spreken...is soort Franse pop-poll #tdf2017 reageer retweet
MAD
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:52:50 #260
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598471
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

De winnende sprint van Dylan morgen is ook serieus koersen _O_
Klein stukje dan maar :P
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Morgen is het ook maar 103 kilometer. Die parade naar de Champs-Elysées wordt ook steeds korter.
Vind ik ook alleen maar goed. Als je dan toch een parade ervan wil maken (wat ikzelf vrij onzinnig vind) doe het dan maar kort ook
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:10 #261
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598473
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als je veel speciaalbier hebt gehad smaken die dingen nergens meer naar.
Mwa, na een IPA wil ik wel graag weer wat anders :@ Dan is een tripel wel degelijker ja.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:11 #262
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598474
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Toch vind ik hem in deze Tour er ernstig op lijken. _O-
Ik vond Virenque echt ernstig kut altijd. Met zijn geniepige onbetrouwbare rattenkop.

Barguil is ook vervelend, want Suntology.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:14 #263
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172598475
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Marcoss het volgende:

[..]

En de Gendt dus de publieksvote
Ik denk dat er stemfraude is. Onderzoeken die handel.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:17 #264
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172598477
Froome heeft al eens wat pech gehad in grote rondes. Vandaar weer eens?
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:23 #265
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598479
aROE-Aroemoetikzeggen. Dat is de tweehonderdvijftigste keer deze Tour :'( Kutducrot
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598483
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Brecht35 het volgende:

[..]

Niet echt als je kijkt naar hoe ze de strijdlust van de dag uitreiken, die gaat o zo vaak naar kerels die nutteloze ontsnappingen deden.

[..]

Staat inderdaad nergens, maar bij de gewone strijdlust is dat quasi altijd zo.
Dat is dan wel weer waar maar je hebt ook heel veel etappes waar je naar mijn inziens de rode rugnummers niet moet uitreiken. Bij compleet vlakke etappes gaan altijd naar kansloze gevallen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:32 #267
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172598485
Duurt evengoed 50km voordat ze op circuit zijn. Dat is gewoon ruim uur champagne zuipen bij Team Sky
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:38 #268
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598487
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
Pfannenberger is cult man. _O_

Kohl en Ricco ook.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:53:46 #269
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598490
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef IbanMayo het volgende:
wielerman twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:48:43 #PrixAntargaz Niet meer ernstig nemen, niet meer over spreken...is soort Franse pop-poll #tdf2017 reageer retweet
Zelfs Renaat is mad ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598491
Schijnbaar kwam de enige jurystem op De Gendt dus van Rousse, de vrouw van de ploeggenoot van De Gendt :')
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:05 #271
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598493
Gallopin binnen de minuut ^O^
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:05 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598494
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef IbanMayo het volgende:
wielerman twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 16:48:43 #PrixAntargaz Niet meer ernstig nemen, niet meer over spreken...is soort Franse pop-poll #tdf2017 reageer retweet
Renaat gaat nu boos met Jean-Paul van Poppel bellen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598495
Daniel martin lijkt zo echt op die acteur
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:26 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598499
Virenque, Rasmussen en Ricco vind ik allemaal fantastische renners :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:33 #275
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172598500
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Klein stukje dan maar :P

[..]

Vind ik ook alleen maar goed. Als je dan toch een parade ervan wil maken (wat ikzelf vrij onzinnig vind) doe het dan maar kort ook
Klopt, ik hoef ook geen 3 uur naar een champagnedrinkend peloton te kijken, maar doe dan nog wat extra rondjes :P
pi_172598501
Mollemallen is zo akward. Laten we dit niet erin brengen.
pi_172598502
Damien lewis
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:49 #278
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598504
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pfannenberger is cult man. _O_

Kohl en Ricco ook.
Zit Ricco nog steeds in de bak of zo? Of waarom horen we nooit meer wat van hem? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598505
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:52 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nouja, Met Rasmussen, Ricco en Kohl wel? Of een Pfannberger.
Ik zou dolgraag vergeleken \worden met Rasmussen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172598506
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:53 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Dat is dan wel weer waar maar je hebt ook heel veel etappes waar je naar mijn inziens de rode rugnummers niet moet uitreiken. Bij compleet vlakke etappes gaan altijd naar kansloze gevallen.
Eens.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:54:55 #281
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598508
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:51 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

De winnende sprint van Dylan morgen is ook serieus koersen _O_
Ik hoop dat Rowe nog wat tijd wint.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:16 #282
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598514
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:54 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Klopt, ik hoef ook geen 3 uur naar een champagnedrinkend peloton te kijken, maar doe dan nog wat extra rondjes :P
Tijdritje op de laatste dag over de Champs

Iedereen blij
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172598520
Wel te hopen dat Froome niet Bodnar nog gaat kloppen.
Demain, on roule
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:36 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172598522
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:37 #285
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598523
quote:
5s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:54 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Zit Ricco nog steeds in de bak of zo? Of waarom horen we nooit meer wat van hem? :?
Ricco is aan het trainen voor zijn grandioze comeback in 2024.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172598524
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik vond Virenque echt ernstig kut altijd. Met zijn geniepige onbetrouwbare rattenkop.

Barguil is ook vervelend, want Suntology.
Barguil heeft nu ook al een paar keer vies geluk dat ze hem laten rijden, al doet hij dat net als Virenque wel goed. In topvorm komen, niet voor het klassement gaan en gewoon dag na dag lekker meesluipen.

En die Virenque is echt zo'n huichelaar, dat hij ook nog regelmatig rond de Tour verschijnt. :')
Jack does it in real time...
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:40 #287
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598525
Benieuwd hoe hard Froome straks wordt uitgefloten
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:42 #288
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598527
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
Virenque, Rasmussen en Ricco vind ik allemaal fantastische renners :D
Er zitten echt een paar beroepstrollen in dit topic heb ik ontdekt :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172598532
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Mykonos het volgende:
Wel te hopen dat Froome niet Bodnar nog gaat kloppen.
Lijkt mij niet. Hij zal wel op zijn sky's rijden met weinig risico.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:58 #290
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172598533
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
:D
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:59 #291
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172598535
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ricco is aan het trainen voor zijn grandioze comeback in 2024.
:D _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:55:59 #292
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172598536
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Wuyts is zo kaal dat zijn hoofd al een eierschaal is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 16:56:18 #293
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172598541
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Er zitten echt een paar beroepstrollen in dit topic heb ik ontdekt :P
Valt op dit moment wel mee

SKYGODEN
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172598543
Aru :r :r :r :r :r :r
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:56:37 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598546
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:55 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Er zitten echt een paar beroepstrollen in dit topic heb ik ontdekt :P
Ik niet, ik vind dit echt.

Oke, Ricco heeft zich ook wel onsterfelijk belachelijk gemaakt, maar ik waardeer hun manier van koersen wel ontzettend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172598548
Van Emden zet nu de TV uit
pi_172598551
Gaat Uran Uran ouderwets schroeien in de tijdrit?
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:57:37 #298
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172598559
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:57 schreef Aguero het volgende:
Gaat Uran Uran ouderwets schroeien in de tijdrit?
Spoiler: Nee.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172598561
Ik maak mij nu wel een beetje zorgen, hoe kan de capibara zó vies slecht zijn?
Jack does it in real time...
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:57:48 #300
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172598564
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
Virenque, Rasmussen en Ricco vind ik allemaal fantastische renners :D
En Mayo er nog bij _O_
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 16:58:00 #301
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172598567
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:57 schreef Aguero het volgende:
Gaat Uran Uran ouderwets schroeien in de tijdrit?
Nee, maar t zou wel leuk zijn
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')