abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 19 juli 2017 @ 21:59:53 #126
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_172537978
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:37 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ja, dat kun je ook zijn en tegelijkertijd wél zelfrespect hebben.
Mwah, iemand loslaten kan moeilijker zijn dan dat hier geschetst wordt. We kennen 'm niet, wie weet is hij er in zijn ogen gewoon voor aan het knokken, dat kan ik alleen maar toejuichen. Zouden meer mensen mogen doen. Maakt 'm niet meteen een onzekere wanhopige zak.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_172538078
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 19:04 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Forbry bedoelt volgens mij meer dat diegene nooit een plek aan tafel zou moeten krijgen op moment van het bespreken van de relatie (gezien iemand benoemde dat ze er ''met z'n 3en'' maar oven moesten gaan praten). Daar heeft die gast sowieso niks mee te maken. Daarbij maakt het even niet uit of diegene puur een vriend is (waarmee ooit gesekst is), of dat het iemand is die in de tegenwoordige tijd ook nog steeds meer wil).
:Y, dat bedoelde ik vóóral, maar óók dat ik vind dat je partner in het álgemeen, te allen tijde (nou ja, wel alleen binnen het redelijke natuurlijk) op de 1e plek zou moeten staan... Dat TS de relatie met haar huidige vriend belangrijker zou moeten vinden dan de 'vriendschap' met die ex.

quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 19:48 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Het stoken van die ex maakt het het ergste? Daar ben ik het niet mee eens. Ik vind het ergste dat zij dit allemaal toe laat, want ze geeft geen ene moer om haar huidige vriend, want die zou nummer 1 moeten zijn, en dat is ie dus totaal niet, hij lijdt hier onder, zij weet dat, maar vindt dat niet belangrijk genoeg, zolang zij maar met dr ex om kan blijven gaan.

Die huidige vriend van dr is natuurlijk ook een deurmat eerste klas, want als je een beetje een ruggengraat hebt dan accepteer je deze shit niet. 8)7
Nee, nee... het ergste van de dingen waar Cause_Mayhem het over had... de dingen van die ex, zoals het feit dat hij dus haar ex is, de vriendschap, het feit dat hij nog stééds seks met haar zou willen en 'last but not least' dus ook dat stoken van hem...

Het ergste van de hele sitúatie vind ook ik dat wat jij schrijft.
Tails tell tales
pi_172542939
Ik vind het eerlijk gezegd vooral erg in dit hele verhaal dat ze pas n paar weken wat met elkaar hebben.
En dat haar vriend nu al zou moeten mogen bepalen met wie ze wel en niet omgaat volgens velen..
compact en kleverig.
  donderdag 20 juli 2017 @ 19:56:21 #129
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_172557281
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 06:59 schreef JaniesBrownie het volgende:
Ik vind het eerlijk gezegd vooral erg in dit hele verhaal dat ze pas n paar weken wat met elkaar hebben.
En dat haar vriend nu al zou moeten mogen bepalen met wie ze wel en niet omgaat volgens velen..
Die vriend bepaalt juist niks. Het lijkt me echter wel normaal dat je je relatie belangrijker acht dan een vriendschap met een ex die enkel maar uit is op de mevrouw in kwestie. Of die nu een paar weken, een paar maanden, een jaar of al een halve eeuw standhoudt.

Het is gewoon geilen op (seksueel getinte) aandacht. Een normaal denkend mens heeft deze aandacht enkel nodig van vriend/vriendin.

Je zou een punt hebben als het een gewone vriend zonder enige bijbedoelingen betrof. Dat is hier niet het geval.
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')