abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 21 juli 2017 @ 14:17:51 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172574080
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 13:29 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Daar heb jij geen last van?
Nope, waar ik niet tegen kan zijn leugens
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_172575722
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 13:29 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Daar heb jij geen last van?
Ik dacht dat het wel algemeen bekend was dat Piet van de mannenliefde is.
pi_172575797
Het regent hier zeer goede en hongermakende ideeën! :7 *O*
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_172668627
Verschilt heel erg, als ik goede zin heb een omelet (daarin groenten wat ik in huis heb, paprika, prei, uitje oid) vega worstjes, champignons gebakken, tomaten, witte bonen in tomatensaus :D en daarbij lekker vers brood.

Maar vaak is het gewoon een simpele boterham :').
Everyone I know is getting married or pregnant, I'm just getting more awesome.
pi_172668705
Na een avond zuipen meestal pizza of kapsalon.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172679024
Cracotten.

Met oude geitenkaas en mayo. met sardines, met tonijn op water met een uitje (en mayo..), met tzatziki, met marmelade, met jonge kaas en shiracha chilisaus, met gekookt ei met ook weer mayo. Veel fruit. Geregeld een potje rolmops zonder cracker. Ongemerkt 17 kilo afgevallen in 6 maanden. Zo is afvallen een feestje. :) En veel soep inderdaad. De zelfgemaakte die ik dan 3 dagen achter elkaar eet. Met de nodige Cracotten. De Cracotten zijn van Jumbo variant "vitaal". Heeft 9% vezels. De echte cracotten hebben dat allemaal niet of veel minder.

Luie soep meestal:

Pot kipbouillon van Struik of AH + 1 paddenstoelblokje (voor 1 liter)
2 x 500 ml Passata van Mutti
400 gr. AH Italiaanse roerbakgroente + 1 grote ui
500 gr. kipdijfilet in reepjes
150 gr. boerensoepgroente
1 staafje suiker + 1 zakje baksoda om het zuur te verwijderen

Roerbakgroente en ui fruiten in royaal veel olie
Passata meefruiten + suiker (eventueel afblussen met staartje rode wijn)
Flessen passata vullen met klein beetje water, schudden (dop erop) en toevoegen (dop er eerst af) als je op de kleintjes wilt letten.
pot bouillon toevoegen + 3 potten water + blokje
kip erbij (gewoon rauw)
Dit min of meer onbeperkt sudderen
Aan de kook brengen en soepgroente toevoegen
5 minuten koken
Proeven en besluiten of de baksoda nodig is indien te zuur

Het lijkt niets maar het levert toch een goddelijke soep. Vooral als men het onbeperkt (paar uurtjes) suddert. Soms gaat er een stukje foelie, balletjes, vermicelli of wat doorheen. En veel kcal levert het niet.

[ Bericht 9% gewijzigd door Bart2002 op 25-07-2017 23:16:28 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172858697
Warme melk met havermout banaan en blauwe bessen
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_172858851
quote:
17s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:27 schreef Kimberly1987 het volgende:
[ afbeelding ]

Ei, bacon.. <3
Mjum!!! :Y)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_172858883
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 22:44 schreef Bart2002 het volgende:
Cracotten.

Met oude geitenkaas en mayo. met sardines, met tonijn op water met een uitje (en mayo..), met tzatziki, met marmelade, met jonge kaas en shiracha chilisaus, met gekookt ei met ook weer mayo. Veel fruit. Geregeld een potje rolmops zonder cracker. Ongemerkt 17 kilo afgevallen in 6 maanden. Zo is afvallen een feestje. :) En veel soep inderdaad. De zelfgemaakte die ik dan 3 dagen achter elkaar eet. Met de nodige Cracotten. De Cracotten zijn van Jumbo variant "vitaal". Heeft 9% vezels. De echte cracotten hebben dat allemaal niet of veel minder.

Luie soep meestal:

Pot kipbouillon van Struik of AH + 1 paddenstoelblokje (voor 1 liter)
2 x 500 ml Passata van Mutti
400 gr. AH Italiaanse roerbakgroente + 1 grote ui
500 gr. kipdijfilet in reepjes
150 gr. boerensoepgroente
1 staafje suiker + 1 zakje baksoda om het zuur te verwijderen

Roerbakgroente en ui fruiten in royaal veel olie
Passata meefruiten + suiker (eventueel afblussen met staartje rode wijn)
Flessen passata vullen met klein beetje water, schudden (dop erop) en toevoegen (dop er eerst af) als je op de kleintjes wilt letten.
pot bouillon toevoegen + 3 potten water + blokje
kip erbij (gewoon rauw)
Dit min of meer onbeperkt sudderen
Aan de kook brengen en soepgroente toevoegen
5 minuten koken
Proeven en besluiten of de baksoda nodig is indien te zuur

Het lijkt niets maar het levert toch een goddelijke soep. Vooral als men het onbeperkt (paar uurtjes) suddert. Soms gaat er een stukje foelie, balletjes, vermicelli of wat doorheen. En veel kcal levert het niet.

Klinkt als heel veel werk. Ik koop altijd emmertjes ingevroren soep bij de slager voor het ontbijt, eet je drie dagen van.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_172859215
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 18:32 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Klinkt als heel veel werk. Ik koop altijd emmertjes ingevroren soep bij de slager voor het ontbijt, eet je drie dagen van.
:) Men moet er plezier in hebben. En dat heb ik.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172859346
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 18:49 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

:) Men moet er plezier in hebben. En dat heb ik.
Dan moet je het zeker doen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173143433
Ik ontbijt bijna elke dag met hetzelfde. Dus ook in het weekend. ( om 6:15 uur)

Bord Brinta met bananenschijfjes en warme melk.(veel!)
2 volkoren boterhammen met boter en oud belegen Kaas
kleine pot thee.

Perfecte bodem om de dag mee te beginnen...al 50+? jaar lang.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-08-2017 20:03:10 ]
pi_173144527
In het weekend ben ik vaak wel te porren voor een eitje halfhard gekookt, spiegelei met spek of een omeletje met kaas. Als ik in een gekke bui ben wolkeneieren of een gepocheerd eitje met hollandaisesaus (met Pasen, verjaardag van mijn vrouw oid).

Heel lekker vind ik ook geroosterde tomaten uit de oven. Heerlijk gloeiend heet op een broodje kaas doen.

Sowieso hoort er vers brood, kaas, fruit te zijn. De rest is een mooie bonus.
Whatever...
pi_173144970
Harde broodjes met roomboter, rosbief en een (halfzacht) gekookt eitje

[ Bericht 2% gewijzigd door Trusten op 14-08-2017 21:17:06 ]
  maandag 14 augustus 2017 @ 20:56:01 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173145092
Stuk fricandeau met creme fraiche, nieuwe deense aardappels van een stand langs de weg en een rucola tomaten salade met een yoghurt dressing
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 14 augustus 2017 @ 20:56:41 #67
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173145122
Ik altijd in de ochtend lekker zelfgemaakte croissantjes met ham en kaas.. In de middag boterham met wat salade of zo.. En de avond meestal iets simpels of bestellen. 8-)
  maandag 14 augustus 2017 @ 21:05:16 #68
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_173145417
quote:
1s.gif Op maandag 14 augustus 2017 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Stuk fricandeau met creme fraiche, nieuwe deense aardappels van een stand langs de weg en een rucola tomaten salade met een yoghurt dressing
Nieuwe aardappels als je net met een dooie vogel in je bek en een halve morning glory je bewustzijn langzaam terugvindt? Fuck :D

Anyway, bij mij wisselt het nogal: van een paar sneetjes brood met kaas en hagelslag tot verschillende soorten brood met allerhande soorten beleg, soep, yoghurt, gebakken ei, pannenkoeken en/of fruit.

Het is afhankelijk van wat er voor handen is, hoe lui ik ben en of ik brak ben.

Koffie en vruchtensap zijn wel vaste waarden though.
pi_173852746
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 20:39 schreef Spanky78 het volgende:
In het weekend ben ik vaak wel te porren voor een eitje halfhard gekookt, spiegelei met spek of een omeletje met kaas. Als ik in een gekke bui ben wolkeneieren of een gepocheerd eitje met hollandaisesaus (met Pasen, verjaardag van mijn vrouw oid).

Heel lekker vind ik ook geroosterde tomaten uit de oven. Heerlijk gloeiend heet op een broodje kaas doen.

Sowieso hoort er vers brood, kaas, fruit te zijn. De rest is een mooie bonus.
Ter viering van iets, in navolging van deze post voor het eerst in een weekend ook eens zelf Eggs Benedict gemaakt (op een gewoon broodje i.p.v. een muffin). Daarmee überhaupt voor het eerst eens gepocheerde eieren (Hollandaisesaus had ik al wel eens eerder gemaakt). Was goed gelukt (al zeg ik het zelf). Erg vet, dus maar erg lekker!

Bedankt nog voor het delen van deze suggestie. ^O^
Tails tell tales
pi_173858703
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 14:53 schreef Forbry het volgende:

[..]

Ter viering van iets, in navolging van deze post voor het eerst in een weekend ook eens zelf Eggs Benedict gemaakt (op een gewoon broodje i.p.v. een muffin). Daarmee überhaupt voor het eerst eens gepocheerde eieren (Hollandaisesaus had ik al wel eens eerder gemaakt). Was goed gelukt (al zeg ik het zelf). Erg vet, dus maar erg lekker!

Bedankt nog voor het delen van deze suggestie. ^O^
Lekker eh? Wel iets om inderdaad niet te vaak te doen. Erg feestelijk wel :)
Whatever...
pi_173858740
Verschillend, meestal tosti, gebakken ei op brood of wentelteefjes. :Y)

I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 18 september 2017 @ 20:22:37 #72
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_173858873
Roerei, chorizo, tomaten, boerenkool, avocado
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')