Lijkt mij dat je eens wat andere mensen moet leren kennen.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 16:37 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee, het was thuis bij die collega.
Het was trouwens niet de eerste keer. Ook een keer Indische rijsttafel besteld. Na "de bel", zal ik maar zeggen, was het opscheppen geblazen. Er zaten figuren tussen met bergen vlees op hun bord toen de helft nog moest opscheppen en er alleen nog maar rijst en zure troep over was.
Leer mij mensen kennen.
Nee, het gaat altijd zo. Let maar eens goed op om je heen, kijk rond. Bij borrels op het werk waarbij iedereen iets mee moet nee nemen. De mensen met de grootste bek over gezond eten en die met tomaatjes van twee euro per bakje aan komen zetten, vreten de meest dure dingen met schopladingen naar binnen. Let maar eens op. Nu vind ik dat niet zo erg, maar het valt me altijd op dat als er iets gemeenschappelijks gedaan wordt er altijd van dit soort figuren zijn.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 16:44 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Lijkt mij dat je eens wat andere mensen moet leren kennen.
Dit kunnen toch geen leuke mensen zijn.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 09:18 schreef Sigaartje het volgende:
Wil niet zeuren, maar ik heb iets dergelijks meegemaakt. Met chinees eten. Je hebt er altijd cheaperds bij die bestellen alleen een nasi van 2 euro zonder iets. Bij het delen zag ik in een paar seconden mijn sateetjes en foe jong hai verdwijnen. Ik zat dus droge nasi te eten en bij hun waren mijn bestellingen in hun mond verdwenen voor ik het door had.
Delen noemen ze dat.
Wees niet verbaasd als er mensen met Een pizza margaritha aan komen kakken en zich daarna te goed doen aan de speciales, de peperoni's en de shoarma pizza's.
De oven dient eerst naar een temperatuur van 600 graden gestookt te worden om schoon te zijn daarna kun je hem 2.5 uur laten afkoelen tot 250 graden en dan is hij geschikt voor ovenschotels.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 09:28 schreef Sigaartje het volgende:
Hoe ziet zo'n houtoven er eigenlijk uit? Kun je er ook je dagelijks eten in klaarmaken?
Daarom mijn idee, ieder persoon stelt om de beurt een pizza samen, die word gebakken en iedereen krijgt er een stukje van en vervolgens beginnen we opnieuw met persoon 2.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 16:49 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee, het gaat altijd zo. Let maar eens goed op om je heen, kijk rond. Bij borrels op het werk waarbij iedereen iets mee moet nee nemen. De mensen met de grootste bek over gezond eten en die met tomaatjes van twee euro per bakje aan komen zetten, vreten de meest dure dingen met schopladingen naar binnen. Let maar eens op. Nu vind ik dat niet zo erg, maar het valt me altijd op dat als er iets gemeenschappelijks gedaan wordt er altijd van dit soort figuren zijn.
Ik wil ook wedden met het pizza-idee van de TS dat de vetst belegde pizza's in een mum van tijd weg zijn en dat de zogenaamde gezonde pizza's en de beruchte pizza hawaii's, waar magere gezonde mensen altijd zo hun mond over vol hebben (maar als ze de gelegenheid hebben er hele salamiworsten in hun maag verdwijnen), blijven liggen.
Let op mijn woorden!
Dat ziet er zeer fraai uit!quote:Op vrijdag 14 juli 2017 18:57 schreef TjjWester het volgende:
[..]
De oven dient eerst naar een temperatuur van 600 graden gestookt te worden om schoon te zijn daarna kun je hem 2.5 uur laten afkoelen tot 250 graden en dan is hij geschikt voor ovenschotels.
[ afbeelding ][ afbeelding ]Dit zijn voorbeelden van de kleinere oven, wij hebben de 140 variant.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |