abonnement Unibet Coolblue
  PR en moderator zondag 9 juli 2017 @ 23:35:58 #26
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_172308528
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:34 schreef Monopoly het volgende:
Alsof FOK!kers Vieren Zomer een ding zou zijn. Met zulke temperaturen is elk topic 's avonds een feest.
Wat een goed idee! Misschien kun je van daaruit wel doorgroeien naar ONZ-stagiair als koffiejuffrouw.
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
pi_172308539
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:35 schreef Moira. het volgende:

[..]

Wat een goed idee! Misschien kun je van daaruit wel doorgroeien naar ONZ-stagiair als koffiejuffrouw.
Ik zal Oerbeer eens vragen om nuttige tips.
pi_172308560
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 mei 2013 15:30 schreef Oerbeer het volgende:
Thanks allen. En uiteraard zal ik altijd Mono eren. :D
Tips? zie post boven deze O+

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 09-07-2017 23:37:39 ]
  zondag 9 juli 2017 @ 23:38:28 #29
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172308576
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:34 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Dit is de echte Gehaktballen SC en die ander is de tijdelijke WEB/GBF/BradgeTV slowchat. Omdat het zomer is zijn we wat coulanter en strooien we met topics en cadeautjes.

Alsof FOK!kers Vieren Zomer een ding zou zijn. Met zulke temperaturen is elk topic 's avonds een feest.
Maakt een hoop duidelijk. Wat wordt hier besproken wat in de andere SC niet wordt besproken? Zijn hier duidelijke richtlijnen voor?
Half bezopen is weggegooid geld.
pi_172308604
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maakt een hoop duidelijk. Wat wordt hier besproken wat in de andere SC niet wordt besproken? Zijn hier duidelijke richtlijnen voor?
Je mag hier alles posten wat je wilt, zolang het binnen de policy valt. Gooi er zo her en der een balletje in. Eet een gehaktballetje op z'n tijd en discussier vooral over de toegevoegde waarde van grove Groningse mosterd in je balletje. En wees vooral eerlijk dat flauwe mosterd uit een zakje een enkeltje guillotine verdiend.
  zondag 9 juli 2017 @ 23:43:21 #31
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172308674
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:39 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Je mag hier alles posten wat je wilt, zolang het binnen de policy valt. Gooi er zo her en der een balletje in. Eet een gehaktballetje op z'n tijd en discussier vooral over de toegevoegde waarde van grove Groningse mosterd in je balletje. En wees vooral eerlijk dat flauwe mosterd uit een zakje een enkeltje guillotine verdiend.
Ook duidelijk. Ik vroeg me vooral af of ik eens een balletje zal maken met creme fraiche erbij, ik ben blij dat ik die vraag hier gewoon kwijt kan. Je weet het allemaal maar nooit hier.
Half bezopen is weggegooid geld.
pi_172308723
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ook duidelijk. Ik vroeg me vooral af of ik eens een balletje zal maken met creme fraiche erbij, ik ben blij dat ik die vraag hier gewoon kwijt kan. Je weet het allemaal maar nooit hier.
Een hele goede vraag. Als het om gehaktballen gaat bestaan er nimmer domme vragen (tenzij het om mosterd uit zakjes gaat). Het gebruik van creme fraiche in de jus van je ballen is helemaal niet raar. Het enige waar je goed voor moet uitkijken is dat het niet gaat schiften. De room kan namelijk heel bitter en vies worden wanneer het schift. Voeg dit dan ook op het laatst toe, en blijf er bij staan en roeren. Daarna kan het hooguit een minuut of 10 door pruttelen. Wacht niet te lang.

Dan moet het goed komen. Je jus is dan net wat romiger en sappiger. Mits goed gelukt een prima aanrader.
  zondag 9 juli 2017 @ 23:48:06 #33
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172308777
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:45 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Een hele goede vraag. Als het om gehaktballen gaat bestaan er nimmer domme vragen (tenzij het om mosterd uit zakjes gaat). Het gebruik van creme fraiche in de jus van je ballen is helemaal niet raar. Het enige waar je goed voor moet uitkijken is dat het niet gaat schiften. De room kan namelijk heel bitter en vies worden wanneer het schift. Voeg dit dan ook op het laatst toe, en blijf er bij staan en roeren. Daarna kan het hooguit een minuut of 10 door pruttelen. Wacht niet te lang.

Dan moet het goed komen. Je jus is dan net wat romiger en sappiger. Mits goed gelukt een prima aanrader.
Oh voor in de jus absoluut. Gelukkig is creme fraiche aardig vet, dus dat schift iets minder snel. Ik zat me eigenlijk meer af te vragen wat er zou gebeuren als je creme fraiche door het gehakt gooit. En of je dan niet een soort romige bal krijgt, wat je dan weer moet counteren met meer paneermeel omdat het anders een grote ellende wordt. Maar meer paneermeel betekent weer een droge bal. Hm.
Half bezopen is weggegooid geld.
pi_172308847
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh voor in de jus absoluut. Gelukkig is creme fraiche aardig vet, dus dat schift iets minder snel. Ik zat me eigenlijk meer af te vragen wat er zou gebeuren als je creme fraiche door het gehakt gooit. En of je dan niet een soort romige bal krijgt, wat je dan weer moet counteren met meer paneermeel omdat het anders een grote ellende wordt. Maar meer paneermeel betekent weer een droge bal. Hm.
Lastig inderdaad. Je kan het proberen als een soort van experiment. Documenteer je bevindingen hier in dit subforum.
  zondag 9 juli 2017 @ 23:57:49 #35
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172308960
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 23:51 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Lastig inderdaad. Je kan het proberen als een soort van experiment. Documenteer je bevindingen hier in dit subforum.
Oh absoluut!
Half bezopen is weggegooid geld.
  maandag 10 juli 2017 @ 00:04:07 #36
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172309070


Wat denk je hier nou van?
Half bezopen is weggegooid geld.
pi_172316033
hehehehe lol
pi_172318472
Ik heb trek in gehaktballen
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_172318684
quote:
0s.gif Op maandag 10 juli 2017 14:43 schreef renwan het volgende:
Ik heb trek in gehaktballen
Draai een paar ballen. Maak pics
pi_172318850
quote:
14s.gif Op maandag 10 juli 2017 14:52 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Draai een paar ballen. Maak pics
Nee, mag momenteel niet. Sporten enzo ;(
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_172319246
quote:
14s.gif Op maandag 10 juli 2017 14:52 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Draai een paar ballen. Maak pics
Mono, post je momenteel vanuit de gevangenis?

https://forum.fok.nl/topic/2387506
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172319448
quote:
11s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:17 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Mono, post je momenteel vanuit de gevangenis?

https://forum.fok.nl/topic/2387506
Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak :7
  maandag 10 juli 2017 @ 15:29:19 #43
239294 PierreTT
Man man man, wat een drama!
pi_172319490
quote:
14s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:27 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak :7
Scherp.

Zit net even een recept op te zoeken van gehaktballen in biersaus. Klinkt goddelijk O+
Half bezopen is weggegooid geld.
pi_172319524
quote:
14s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:27 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak :7
Goed bezig! _O_
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 10 juli 2017 @ 21:58:15 #45
445528 DerRabbit
Zijne Konijnlijkheid
pi_172329803
quote:
14s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:30 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Goed bezig! _O_
Mono is altijd goed bezig, zeker nu hij stagaire mod is :D
Once you’ve raced, you never forget it…and you never get over it.
pi_172356947
Nog een protip, als je een pakje soepgroenten even door de blender haalt en dat in je gehakt verwerkt worden de ballen extra lekker.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_172357653
Vanavond gehaktballen *O*
pi_172412514
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_172412560
Net weer een broodje bal op :9
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 14:06:44 #50
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_172412670
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 13:59 schreef renwan het volgende:

Hoi
Konis Hupen _O_
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')