Wat een goed idee! Misschien kun je van daaruit wel doorgroeien naar ONZ-stagiair als koffiejuffrouw.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:34 schreef Monopoly het volgende:
Alsof FOK!kers Vieren Zomer een ding zou zijn. Met zulke temperaturen is elk topic 's avonds een feest.
Ik zal Oerbeer eens vragen om nuttige tips.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:35 schreef Moira. het volgende:
[..]
Wat een goed idee! Misschien kun je van daaruit wel doorgroeien naar ONZ-stagiair als koffiejuffrouw.
Tips? zie post boven dezequote:Op vrijdag 31 mei 2013 15:30 schreef Oerbeer het volgende:
Thanks allen. En uiteraard zal ik altijd Mono eren.
Maakt een hoop duidelijk. Wat wordt hier besproken wat in de andere SC niet wordt besproken? Zijn hier duidelijke richtlijnen voor?quote:Op zondag 9 juli 2017 23:34 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Dit is de echte Gehaktballen SC en die ander is de tijdelijke WEB/GBF/BradgeTV slowchat. Omdat het zomer is zijn we wat coulanter en strooien we met topics en cadeautjes.
Alsof FOK!kers Vieren Zomer een ding zou zijn. Met zulke temperaturen is elk topic 's avonds een feest.
Je mag hier alles posten wat je wilt, zolang het binnen de policy valt. Gooi er zo her en der een balletje in. Eet een gehaktballetje op z'n tijd en discussier vooral over de toegevoegde waarde van grove Groningse mosterd in je balletje. En wees vooral eerlijk dat flauwe mosterd uit een zakje een enkeltje guillotine verdiend.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:38 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Maakt een hoop duidelijk. Wat wordt hier besproken wat in de andere SC niet wordt besproken? Zijn hier duidelijke richtlijnen voor?
Ook duidelijk. Ik vroeg me vooral af of ik eens een balletje zal maken met creme fraiche erbij, ik ben blij dat ik die vraag hier gewoon kwijt kan. Je weet het allemaal maar nooit hier.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:39 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Je mag hier alles posten wat je wilt, zolang het binnen de policy valt. Gooi er zo her en der een balletje in. Eet een gehaktballetje op z'n tijd en discussier vooral over de toegevoegde waarde van grove Groningse mosterd in je balletje. En wees vooral eerlijk dat flauwe mosterd uit een zakje een enkeltje guillotine verdiend.
Een hele goede vraag. Als het om gehaktballen gaat bestaan er nimmer domme vragen (tenzij het om mosterd uit zakjes gaat). Het gebruik van creme fraiche in de jus van je ballen is helemaal niet raar. Het enige waar je goed voor moet uitkijken is dat het niet gaat schiften. De room kan namelijk heel bitter en vies worden wanneer het schift. Voeg dit dan ook op het laatst toe, en blijf er bij staan en roeren. Daarna kan het hooguit een minuut of 10 door pruttelen. Wacht niet te lang.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:43 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Ook duidelijk. Ik vroeg me vooral af of ik eens een balletje zal maken met creme fraiche erbij, ik ben blij dat ik die vraag hier gewoon kwijt kan. Je weet het allemaal maar nooit hier.
Oh voor in de jus absoluut. Gelukkig is creme fraiche aardig vet, dus dat schift iets minder snel. Ik zat me eigenlijk meer af te vragen wat er zou gebeuren als je creme fraiche door het gehakt gooit. En of je dan niet een soort romige bal krijgt, wat je dan weer moet counteren met meer paneermeel omdat het anders een grote ellende wordt. Maar meer paneermeel betekent weer een droge bal. Hm.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:45 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Een hele goede vraag. Als het om gehaktballen gaat bestaan er nimmer domme vragen (tenzij het om mosterd uit zakjes gaat). Het gebruik van creme fraiche in de jus van je ballen is helemaal niet raar. Het enige waar je goed voor moet uitkijken is dat het niet gaat schiften. De room kan namelijk heel bitter en vies worden wanneer het schift. Voeg dit dan ook op het laatst toe, en blijf er bij staan en roeren. Daarna kan het hooguit een minuut of 10 door pruttelen. Wacht niet te lang.
Dan moet het goed komen. Je jus is dan net wat romiger en sappiger. Mits goed gelukt een prima aanrader.
Lastig inderdaad. Je kan het proberen als een soort van experiment. Documenteer je bevindingen hier in dit subforum.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:48 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Oh voor in de jus absoluut. Gelukkig is creme fraiche aardig vet, dus dat schift iets minder snel. Ik zat me eigenlijk meer af te vragen wat er zou gebeuren als je creme fraiche door het gehakt gooit. En of je dan niet een soort romige bal krijgt, wat je dan weer moet counteren met meer paneermeel omdat het anders een grote ellende wordt. Maar meer paneermeel betekent weer een droge bal. Hm.
Oh absoluut!quote:Op zondag 9 juli 2017 23:51 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Lastig inderdaad. Je kan het proberen als een soort van experiment. Documenteer je bevindingen hier in dit subforum.
Nee, mag momenteel niet. Sporten enzoquote:
Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zakquote:Op maandag 10 juli 2017 15:17 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Mono, post je momenteel vanuit de gevangenis?
https://forum.fok.nl/topic/2387506
Scherp.quote:Op maandag 10 juli 2017 15:27 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak
Goed bezig!quote:Op maandag 10 juli 2017 15:27 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak
Mono is altijd goed bezig, zeker nu hij stagaire mod isquote:
Konis Hupenquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |