#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 13:56 |
De ronde vorm van de gehaktbal is onhandig, je kan hem niet mooi gelijkmatig bruin bakken, en het kost meer verpakkingsmateriaal. Ik pleit dus voor vierkante gehaktballen. | |
KaBuf | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:05 |
Maar dan is het geen bal meer. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:05 |
Daar zal dan een wetswijziging voor moeten komen, maar dat word geregeld. | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 16:36 |
Vuilak, wat is dit nou weer voor ketterij. Gehaktkanten. Klinkt toch niet? | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 18:57 |
Laten we deze discussie nieuw leven inblazen. Wat vinden jullie? ![]() | |
lol_wut | woensdag 26 september 2018 @ 19:00 |
![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:01 |
![]() | |
datwouiknetzeggen | woensdag 26 september 2018 @ 20:23 |
Man, man, man. Toch geen gezicht ![]() | |
nogeenoudebekende | woensdag 26 september 2018 @ 20:24 |
Lijkt wel een blok tofu. ![]() | |
Tenninetyfive | woensdag 26 september 2018 @ 20:26 |
Heerlijk zo’n gehaktkubus, zou er voor tekenen | |
H_T | vrijdag 28 september 2018 @ 12:45 |
Werkte jij meer dan 10 jaar geleden bij Silvo? CUL / De vierkante gehaktbal | |
ijs_beer | vrijdag 28 september 2018 @ 23:01 |
![]() | |
Sigaartje | zondag 30 september 2018 @ 17:44 |
Een bamiblok is ook veel lekkerder dan een bamischijf.![]() ![]() | |
fathank | dinsdag 2 oktober 2018 @ 14:30 |
Niks lekkerder dan een bamibal van Kruitwagen Dus ga heen met je vieze blokken. | |
Bzzzzt | dinsdag 2 oktober 2018 @ 14:54 |
alleen niet uit de oven. | |
Sigaartje | dinsdag 2 oktober 2018 @ 14:55 |
![]() | |
Lunatiek | woensdag 3 oktober 2018 @ 03:04 |
Juist rond maakt dat het een gelijkmatig gebakken bal kan worden. Zo'n kubus zitten harde hoeken en randen aan. Idealiter is de bal wat afgeplat, zodat er een hardere onder- en bovenkant is met daartussen een laag waar het bakvocht kan passeren. | |
momentius | woensdag 3 oktober 2018 @ 03:32 |
Nou ja vierkante gehaktballen kan wel, de buitenkanten worden dan wel sneller gaar maar de binnenkant minder snel. Dus je moet wel extra lang dan frituren om zeker te zijn dat de binnenkant ook goed is. Terwijl de buitenkant dan juist eerder te gaar is. Dus ja om te frituren is de ronde vorm het beste. Om te bakken de vierkante vorm misschien maar ja, niet veel mensen die het bakken | |
Hallojo | donderdag 4 oktober 2018 @ 13:39 |
Waarom zou je gehaktballen frituren als je ze ook lekker kunt maken? ![]() | |
Hallojo | donderdag 4 oktober 2018 @ 13:41 |
OT: Deze aanval op de Nederlandsche cultuur zou genadeloos bestraft moeten worden. | |
nogeenoudebekende | donderdag 4 oktober 2018 @ 13:55 |
Eens! | |
Zihuatanejo | donderdag 4 oktober 2018 @ 14:12 |
Japanners hebben al vierkante meloenen. Wij kunnen niet achterlopen!! Vierkante gehaktballen nu!! | |
fathank | donderdag 4 oktober 2018 @ 14:52 |
Whats next? Vierkante tieten? | |
momentius | donderdag 4 oktober 2018 @ 16:20 |
Frituurangst hebben ![]() | |
Hallojo | donderdag 4 oktober 2018 @ 16:21 |
Frituren is voor bitterballen en frikandellen. Gehaktballen komen uit de jus ![]() | |
momentius | donderdag 4 oktober 2018 @ 18:34 |
Niet als je bij mij eet. En daarmee uit, ga hier ook geen discussie voeren over hoe je gehaktballen moet frituren. Dat zoek je zelf maar uit |