abonnement Unibet Coolblue
pi_482525
Eindelijk kunnen ze zich eens nuttig maken...
Voor a.s vrijdag moeten er 20.000 Aids strikjes gemaakt worden....

Geplaatst door Qt - maandag 20 november 2000 14:15

--------------------------------------------------------------------------------
Hoor net dat de weekopdracht is gekomen
De envelop met daarin de nieuwe weekopdracht mag door Koos uit de DBK worden gehaald. De rest van de bewoners wacht in de woonkamer. Iemand slaakt een oerkreet.

*Qt is nu doof

1 dec is weer een feestdag vvor het internationaal aidsfonds. Uitleg over hoe het aidslintje ontstaan is en waar het symbool voor staat. Bb wil dat de bewoners voor aanstaande vrijdag 12.00 uur 20.000 lintjes vouwen. Moeten per 100 aan een ijzerdraadje worden bevestigd. Veel succes en vrij veilig is de afsluiting van de brief.


[Dit bericht is gewijzigd door cos-micV op 20-11-2000 14:38]

  maandag 20 november 2000 @ 15:39:43 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_482656
20-11-2000 || 15:00 uur

Tiende weekopdracht wordt fabriekswerk

Halverwege de middag leest Koos de tiende weekopdracht voor. "Eén december is het Wereld Aids Dag. Daarom doet het Aidsfonds een beroep op jullie en heeft Big Brother een passende opdracht voor jullie... Het internationale symbool voor de strijd tegen Aids is het Rode Lintje... Big Brother wil dat jullie het Aidsfonds een handje helpen met vouwen."

"No problem", "leuk" en "perfect" zijn de eerste reacties. Koos leest verder. "Om de weekopdracht te laten slagen moeten jullie aanstaande vrijdag om 12.00 uur minimaal twintigduizend lintjes hebben gevouwen." Het enthousiamse is nu een tandje lager. "Kannonnen", "fuck" en "damn." Robin zucht diep.

De lintjes die de bewoners deze week zullen maken, moeten per honderd aan een stuk ijzerdraad worden geregen. Vrijdag aanstaande om 12.00 uur moet de opdracht zijn voltooid. Koos: "Dat redden we wel. Ik denk dat we dertig procent moeten inzetten." Iedereen is het eens met Koos. Het stel rekent uit hoeveel lintjes per dag en per man. "Meer dan duizend lintjes de man. Geef maar op die lintjes Big Brother. We gaan direct aan het werk." Big Brother meldt dat de lintjes in de dagboekkamer staan. Robin gaat de doos halen. Koos: "We moeten de foto’s niet vergeten." Bianca: "Inderdaad. Wanneer je een vrij moment hebt, ga je direct aan de slag."

Robin graait in de doos met lintjes. Hij haalt de gebruiksaanwijzing eruit. Met een serieuze stem zegt hij: "Stort op het gironummer. Kijk op www.aidsfonds.nl." Ondertussen gaat hij al aan de slag. "Lekker klussie, Koossie" zegt hij. De heren halen de lintrollen uit de doos. Koos: "We moeten een soort van fabriekie maken. De één knipt en de ander vouwt. Het wordt echt productiewerk." Binnen vijf minuten zijn zeven bewoners hard aan het werk. Waar is bewoner nummer acht? Desiree die al de hele ochtend bezig is met de geplande fotosessie van vanmiddag is druk bezig in de badkamer. Van scheren en haar wassen. Van crème tot make-up opsmeren. Dat gaat hopelijk wat beloven!

De hele zitkamer ligt inmiddels vol met rode linten. Men knipt, vouwt en sorteert. Koos: "We zijn goed bezig, jongens. Nog negentienhonderd negenennegentig te gaan."


Bron : BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  dinsdag 21 november 2000 @ 01:57:44 #3
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_483754
20-11-2000 || 17:30 uur

We riepen veel te snel dertig procent

Eten is vandaag even niet zo belangrijk. De bewoners hebben alleen maar oog voor de 20.000 lintjes die ze moeten maken. Tijdens het werken wordt vooral gezongen, geklaagd en gediscusieerd over de manier waarop de lintjes nu precies gevouwen moeten worden.

Ferdi denkt na een paar honderd lintjes eindelijk een mooie te hebben gemaakt. "Ik vind dit toch wel de beste tot nu toe", zegt hij trots en laat hem aan Georgie zien. Georgie kortaf: "Nee, is te klein!" Verbaasd kijkt Ferdi hem aan. "Te klein, wat nou te klein. Die van jou is te klein", roept hij uit. Georgie laat zich echter niet kennen: "Ga toch weg, man." Toch kan Ferdi dit niet zo goed hebben. "Zeker wel dat die goed is, ik ben malle Pietje niet", zegt hij en staat op om zijn lintje aan de rest van de groep te laten zien.

Die zijn in tegenstelling tot Georgie wel tevreden over het behaalde resultaat van Ferdi. "Heel mooi, prachtig", mompelt Bianca, terwijl zij hard doorwerkt. Desiree kan het alleen maar bevestigen: "Ja, heel mooi", zegt ook zij.

Ondertussen vraagt Hieke zich hardop af of het ze wel gaat lukken om aan het einde van de week 20.000 rode lintjes te hebben gemaakt. Tot nu toe hebben ze er nog maar duizend, volgens haar. "Wij riepen weer heel snel dertig procent", kijkt ze nog even terug. Desiree: "Als Ed er was geweest had hij gezegd: we trappen er weer in!" Robin is optimistischer gestemd: "Ik denk wel dat het gaat lukken."

R.v.Z.


Bron : BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_485538
Wat ik jammer vindt is dat BB ze boekjes heeft gegeven van recente datum. Hoorde net Koos iets zeggen over weekopdracht in teken van de nominaties in de troskompas.
Er zou toch geen info van de buitenwereld naar binnen mogen?

[Dit bericht is gewijzigd door Simba op 21-11-2000 21:48]

't gaat om hoe je ermee omgaat
pi_489329
Is er iemand die weet hoe ver ze zijn met de lintjes..?
  donderdag 23 november 2000 @ 16:19:14 #6
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_489353
16.000 vanmiddag al dus nu nog meer
Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten<BR>
pi_489357
quote:
Op 23 november 2000 16:19 schreef RedNax het volgende:
16.000 vanmiddag al dus nu nog meer
Dank ie....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')