abonnement Unibet Coolblue
pi_173155536
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 11:08 schreef Sjeen het volgende:

[..]

beleefd zijn vind ik een hele mooie eigenschap, maar tot een bepaald niveau. Ik denk dat het misschien een aanleiding kan zijn om er eens met hem over te praten. Over de waarde die hij aan deze situatie hecht en hoe hij in de toekomst misschien kan zorgen dat hij een weg vindt om en gewoon zijn eigen (beleefde) ik te zijn, maar ook niet daardoor gepasseerd te worden.
Ik vind dit een mooie les/aanleiding, zo zou ik het aanpakken denk ik. Vindt hij het jammer hoe het gegaan is, en zo ja, hoe zouden we dat in de toekomst dan anders kunnen doen?

Zana, staat er ook nog niks op de website? Wij kregen de planning ook eind vorig jaar al, samen met de nieuwe klassenindeling. Gymspullen (gewoon kort broekje, shirt en schoenen) liggen hier altijd op school dus die geef ik de eerste dag wel weer mee. Weet eerlijk gezegd niet eens wanneer ze gymmen, geloof dat dat geen vaste dagen zijn.
Het komt vast goed! Ik ben zelf ook graag ruim van tevoren voorbereid, dus ik begrijp je 'onrust' ook wel.

Communicatie van school gebeurt hier via de school-app, die is (gelukkig!) de hele zomer al stil. Ik heb niet de illusie dat dat ook betekent dat de leerkrachten de hele zomer niks doen, maar dat zou ik ze wel gunnen :) Geloof dat ze hier de eerste en laatste vakantieweek wel aanwezig zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')