quote:Op woensdag 5 juli 2017 00:31 schreef Iwanius het volgende:
Onderstaand is toch lekkerder dan bovenstaande hapjes laat in de avond (als in na 02:00 uur.)
[ afbeelding ]
Vrij?quote:Op woensdag 5 juli 2017 15:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Ontbijt: Kwark met beetje hagel.
Tussendoor: Sultana en 7-Up.
Middag: 3 Boterhammen met worst en kaas.
Tussendoor: Halve eiwitreep.
Nu: Van der Valk sorbet op terras
Yes 3 dagen. 3 Dagen fietsenquote:
Leuk. En op locaties overnachten?quote:
Gerookt uit de sous vide. Hoe doe je dat? Eerst roken?quote:Op woensdag 5 juli 2017 18:37 schreef golfer het volgende:
Avondeten hier: gerookte varkenshaas uit de sous vide en daarna nog kort gebraden aan de buitenkant, daarbij een crème van pastinaak en een venkel-sinaasappelsalade.
Oh. Dat ziet er lekker uit, zeg!quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:07 schreef Gesloten het volgende:
Had gisteren een rookworst gekregen van de slager, dus die heb ik in stukjes opgebakken met knoflook, jalapeño, lente-ui, paprika, zwarte bonen, limoen en wat getoaste piment en komijnzaad. Op het einde nog wat koriander overheen geflikkerd. Was lekker!
[ afbeelding ]
Neem aan gewoon eerst in rook oventje roken (of op de BBQ koud roken bijv) en dan vacuum verpakken en garen.quote:Op woensdag 5 juli 2017 18:42 schreef Bramito het volgende:
[..]
Gerookt uit de sous vide. Hoe doe je dat? Eerst roken?
Eerst roken in de rookoven, dan vacumeren en daarna de sous vide in.quote:Op woensdag 5 juli 2017 18:42 schreef Bramito het volgende:
Gerookt uit de sous vide. Hoe doe je dat? Eerst roken?
Nope start en einde is elke dag zelfde locatie. Alleen elke dag een andere route fietsen. Net terug van dansen dus nu wel kapot..quote:
Je gaart hem dus niet in het rookoventje. Dat is wel handig inderdaad, dan is ie altijd perfect.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Eerst roken in de rookoven, dan vacumeren en daarna de sous vide in.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |