#ANONIEM | dinsdag 27 juni 2017 @ 15:51 |
Hallo allemaal, Ik ben zelf 30+'er. Ik merk dat het gemak tegenwoordig de mens wel dient. Ik probeer 4 dagen in de week te koken (2 dagen een blik soep en brood, 1 dag frituur of pizza). Nu heb ik geen kinderen, maar toch ben ik gek op het zelf maken van gehaktballen. Hoe is dat bij de 40+'ers? Hebben jullie kids die er gek op zijn, of maak je ze ook op jezelf of voor je partner? De gehaktbal is natuurlijk tijdloos, maar ik merk dat de gehaktbal bezig is aan een comeback. Niet die gore truckersballen die je in de supermarkt haalt, maar de echte verse bal uit jus. Heeft dat ook jullie voorkeur? Groetjes, Monopoly | |
golfer | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:09 |
http://forum.fok.nl/user/history/276822 | |
#ANONIEM | dinsdag 27 juni 2017 @ 19:31 |
Gehaktbalen koken? | |
Sigaartje | dinsdag 27 juni 2017 @ 19:32 |
Braden bedoel je, in een juspan. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 juni 2017 @ 19:35 |
Tip voor TS, rol ze als als worst in deeg, 20 minuten in de oven op 220 graden en je hebt worstenbrood. | |
Budapestenaar | dinsdag 27 juni 2017 @ 21:33 |
Ik kom overal gehaktballentopics tegen ![]() | |
Budapestenaar | dinsdag 27 juni 2017 @ 21:33 |
Ik heb ze al een poos niet meer gemaakt. Moet ik eigenlijk weer eens doen. ![]() | |
Lunatiek | zondag 9 juli 2017 @ 00:15 |
Een echte 40+er maakt natuurlijk niet alleen de gehaktbal zelf, maar ook het gehakt. Herinnert u zich deze nog nog nog nog nog? ![]() |