Dat toont alleen maar aan wat een gecontroleerd programma dat is, primetime op de MSM.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 17:11 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Bij Keuringsdienst van waarde poosje geleden over wilde zwijnen. Ook wild geschoten zwijnen bleken radioactief besmet te zijn. Lage dosis werd gezegd, niet schadelijk als je het af en toe zou eten. Als oorzaak werd Tsjernobyl aangewezen.
https://pers.kro-ncrv.nl/(...)an-waarde-wild-zwijn
Waarom niet?quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:41 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
[..]
Dat toont alleen maar aan wat een gecontroleerd programma dat is, primetime op de MSM.
Dit verhaaltje kan namelijk helemaal niet waar zijn. Ga maar na.
Nou zo te zien de prijzen wel.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:47 schreef Resistor het volgende:
Ze verkopen er nog steeds broodjes 'bal gehakt', ik ben benieuwd of het recept nog aangepast is
cool..!quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:47 schreef Resistor het volgende:
Vroeger (45-50 jaar geleden) bestonden de ballen gehakt van http://pyramidevanausterlitz.nl/horeca/ voor een best wel groot deel uit paneermeel.
Bron: mijn vader, die maakte ze toen. Volgens mij was zijn record iets van half-om-half. Wat ei er bij om het minder droog te krijgen, en verkopen maar
Ze verkopen er nog steeds broodjes 'bal gehakt', ik ben benieuwd of het recept nog aangepast is
wat stond er in die post die je weg had ge-edit, ben kats vergeten wat ik zeiquote:
Stuur ik je wel per DMquote:Op donderdag 29 juni 2017 11:58 schreef Salvad0R het volgende:
[..]
wat stond er in die post die je weg had ge-edit, ben kats vergeten wat ik zei
Klopt, de discussie over e nummers is overdreven.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 17:07 schreef Beathoven het volgende:
Volgens mij moeten er lessen over e-nummers op scholen komen. Wat een gelul.
Want?quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:41 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
[..]
Dat toont alleen maar aan wat een gecontroleerd programma dat is, primetime op de MSM.
Dit verhaaltje kan namelijk helemaal niet waar zijn. Ga maar na.
Groeihormonen worden in de VS veel gebruikt, maar is hier niet toegestaan.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 15:47 schreef Monopoly het volgende:
Hallo allemaal,
Ik eet graag gehaktballen. Meestal maak ik ze zelf, maar als ik lui ben dan koop ik voor gedraaide gehaktballen. Meestal is het gelijk boter in de pan, en de ballen er in. Dan gooi ik de verpakking weg.
Vorige week keek ik echter op de verpakking en zag toch wel veel E nummers. Nu zijn E nummers niet 'puur' maar enkel toevoegingen. Maar volgens de wet mogen ze niet schadelijk zijn voor de gezondheid (er van uitgaand dat er geen allergie is).
Maar dan vraag ik mij af: In hoeverre wordt er wel rotzooi in het vlees gespoten als de koe bijvoorbeeld nog leeft. Zo'n boer kan er in spuiten wat bij wijze van Monsato hem geeft. Zolang niet getest wordt op bepaalde stoffen bij vlees, waarom niet?
Zo'n boer verdiend dan makkelijk bij.
Er zijn volgens mij ook zat boeren die hun beesten voer geeft, waar resten van runderen en/of varkens in zijn verwerkt. Dat er een stuk kannibalisme tussen zit.
Groetjes, Monopoly
E-nummers zijn niet schadelijk.quote:Op donderdag 29 juni 2017 16:20 schreef agter het volgende:
Er zijn toch ook E-nummers die helemaal niet schadelijk zijn?
Vind het een beetje paranoia af en toe.
Grote kans dat er dan toch nog e nummers in zitten, al dan niet van nature. ..quote:Op dinsdag 27 juni 2017 16:11 schreef Bosbeetle het volgende:
Een gehaktbal bestaat voor mij uit gehakt, ei en beschuit... en een beetje zout. Verder geen E nummers... Wat er allemaal gehakt is weet ik dan weer niet misschien moet ik ook zelf een keer het gehakt hakken.
Waar haal jij je gehakt dan? Of draai je het zelf?quote:Op donderdag 29 juni 2017 17:41 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Beter maak je gewoon alles zelf, dan weet je ook goed wat erin zit
Fabriekszooi kan je gewoon beter niet eten, misschien af en toe bij uitzondering maar dan zou ik zeker geen vlees ofzo kopen.
Gewoon bij de bio-slager, waar ik weet waar het vlees vandaan komt.quote:Op donderdag 29 juni 2017 17:46 schreef agter het volgende:
[..]
Waar haal jij je gehakt dan? Of draai je het zelf?
Biologisch rundergehakt bij de Appie ook niet.quote:Op donderdag 29 juni 2017 17:47 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
[..]
Gewoon bij de bio-slager, waar ik weet waar het vlees vandaan komt.
Daar zit geen ingrediëntenlijst bij zoals bij kant en klare ballen uit de supermarkt.
Mooie slotpost!quote:Op donderdag 29 juni 2017 17:49 schreef agter het volgende:
[..]
Biologisch rundergehakt bij de Appie ook niet.
Geen toevoegingen. Is clean.
Gewoon rundergehakt wel (99,7% rundvlees, fruitextract (citrus, granaatappel)).
Maar zo schokkend is dat niet.
De beste bal maak je zelf.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |