Hallo allemaal,
Zoals sommige van jullie weten, ben ik gek op gehaktballen. Zo probeer ik altijd 1-2 keer per week een paar heerlijke ballen te draaien, en die lekker de hele middag in de jus te laten baden.
Nu wil het zo zijn dat de vrouw en ik er over na zitten te denken om te gaan verhuizen, en willen we een relatief ruime keuken hebben, voorzien van alle gemakken.
Nu heb ik voor het draaien van gehaktballen relatief weinig nodig. Een gaspit, een beetje ruimte voor het draaien en een plek om het op te eten.
Maar, ik heb dus ook de mogelijkheid om een gehaktmolen te kopen en zelf mijn eigen gehakt te maken. Zo is het product nog verser en zie ik zelf wat ik gebruik voor het draaien van de perfecte bal. Zo kan ik het hele proces van gehaktballen maken, nog meer uitbreiden voor mijzelf.
Fijnere gehaktballen draaien voor feesten en partijen, of wat grover en de kunst uitzoeken om ze alsnog lekker te laten kleven.
Afijn, mijn vraag is: Wie van jullie heeft in de keuken een gehaktmolen staan, en wat is de beste manier van inbouw. Vast laten zetten op een soort van blok, of een los apparaat? En hoe bevalt het? Is het een fijne machine, staat het in de weg, is het esthetisch prima met de rest van de keuken?
Groetjes, Monopoly