Altijd Zaanse die is heiligquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:44 schreef illusions het volgende:
Als 't maar Zaanse mayonaise is en geen Hellmann's ofzo, dat is echt om te kotsen.
Dit is het hele punt. Er is geen normaal bij eten. Mensen eten de gekste dingen en combinaties over heel de wereld. Wat jij normaal vindt vindt een ander abnormaal.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:39 schreef illusions het volgende:
[..]
Dat is ook nog wel redelijk normaal, waar ik woon vinden mensen het normaal om geroosterd brood met jam en tonijn uit blik te eten.
Dat realiseer ik me heus wel, toch kijk ik op Pizza Hawaii neer.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:45 schreef Blaadjes het volgende:
[..]
Dit is het hele punt. Er is geen normaal bij eten. Mensen eten de gekste dingen en combinaties over heel de wereld. Wat jij normaal vindt vindt een ander abnormaal.
Daarom zijn discussies over eten vaak zinloos. Je kan hoogstens aangeven wat je zelf lekker of vies vindt maar je kan onmogelijk van andere mensen verwachten dat ze dezelfde mening delen.
En al helemaal niet neer kijken op de smaak van een ander.
Dat heb ik nog nooit gedaan. voor de rest niks gewoon stokbrood en diep gevroren vissticks? of bak je ze wel? brood en vissticks?quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:41 schreef Divje het volgende:
Ik eet nu een half stokbrood met 6 vissticks erop.
Zaanse mayonaise er op. En natuurlijk de vissticks wel even bakkenquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:47 schreef Blaadjes het volgende:
[..]
Dat heb ik nog nooit gedaan. voor de rest niks gewoon stokbrood en diep gevroren vissticks? of bak je ze wel? brood en vissticks?
ik ook. er tegenop kijken is echt lastig eten. Dan moet iemand voor je snijden en voerenquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:47 schreef illusions het volgende:
[..]
Dat realiseer ik me heus wel, toch kijk ik op Pizza Hawaii neer.
ahh binnenkort eens proberen zaanse op een visstick.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:48 schreef Divje het volgende:
[..]
Zaanse mayonaise er op. En natuurlijk de vissticks wel even bakken
Deliciousquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:49 schreef Blaadjes het volgende:
[..]
ahh binnenkort eens proberen zaanse op een visstick.
Zaanse mayo is life.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:50 schreef Divje het volgende:
[..]
Delicious
Maar alles is lekker met Zaanse
Jij weet hetquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:52 schreef illusions het volgende:
[..]
Zaanse mayo is life.
En uit een tube, uit de pot hoef ik 't niet, alleen als 't niet anders kan.
Daar zeg je wat trouwens... men zit me altijd raar aan te gapen als ik pizza met mes en vork eet. Tja, hoef gewoon niet van die ranzige klauwen, dan heb ik binnen no-time m'n shirt vol vetvlekken.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:49 schreef Blaadjes het volgende:
[..]
ik ook. er tegenop kijken is echt lastig eten. Dan moet iemand voor je snijden en voeren
Servetjes.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:53 schreef illusions het volgende:
[..]
Daar zeg je wat trouwens... men zit me altijd raar aan te gapen als ik pizza met mes en vork eet. Tja, hoef gewoon niet van die ranzige klauwen, dan heb ik binnen no-time m'n shirt vol vetvlekken.
Hellmans is idd niet te etenquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:44 schreef illusions het volgende:
Als 't maar Zaanse mayonaise is en geen Hellmann's ofzo, dat is echt om te kotsen.
Het heeft nog een reden, soms trek je heel die topping eraf. Heb je alleen nog deeg in je hand.quote:
Minder saus er bij zetten?quote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:57 schreef Blaadjes het volgende:
Nou dan iets wat ik erg vind met eten. Ik maak een lekkere pan nasi voor de familie. Daar wil men natuurlijk wat sate saus bij. prima.
Dan gaan ze opscheppen en dan wordt er zoveel sate saus opgeschept dat je onmogelijk nog wat kan proeven van de nasi die ik heb gemaakt.
Ik hoor jullie al roepen dan zal het niet te vreten zijn maar dat is niet zo. Er zijn gewoon mensen die denken dat je de nasi moet verzuipen in sate saus. Ik heb dan zoiets dan had ik je net zo goed enkel rijst kunnen geven met sate saus.
Maar goed dan vind ik het meer jammer van de moeite.
Haha, dat is me nog nooit overkomenquote:Op dinsdag 27 juni 2017 09:59 schreef illusions het volgende:
[..]
Het heeft nog een reden, soms trek je heel die topping eraf. Heb je alleen nog deeg in je hand.
Pizza trouwens het enige wat ik niet beschilder met een halve kilo Zaanse mayo.
Eet maar eens een italiaanse pizza, die zijn echt het verschikkelijkst. Je hoeft zo'n ding maar onder een hoek van 5 graden te houden en heel de teringzooi glijdt er al af.quote:
Dat doe ik ook tegenwoordig. Het was ook meer een verhaal waar ik me dan wel kan ergeren over de smaak van een ander(iedereen maakt zich daar wel eens schuldig aan).quote:
Margarine is sowieso smerig, maar geen enkel smeerbaar beleg verdient het om te worden gecombineerd met boter ofzo. De grootste culinaire zonde in mijn ogen is doorgebakken ossehaas - heeft m'n vriendin ooit een keer gepresteerd te bestellen, gelukkig weigerde de kok.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 10:02 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Ik heb eigenlijk weinig dingen die ik beschouw als 'culinaire zondes'' hoewel ik een boterham met margarine en pindakaas extreem walgelijk vind en het verbaasd me echt hoeveel mensen dat combineren
alleen pindakaas wel ok? of alleen margarinequote:Op dinsdag 27 juni 2017 10:02 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Ik heb eigenlijk weinig dingen die ik beschouw als 'culinaire zondes'' hoewel ik een boterham met margarine en pindakaas extreem walgelijk vind en het verbaasd me echt hoeveel mensen dat combineren
Oja dat daar word 't zo lekker romig van oid. Koop dan gewoon de creamy pindakaasquote:Op dinsdag 27 juni 2017 10:02 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Ik heb eigenlijk weinig dingen die ik beschouw als 'culinaire zondes'' hoewel ik een boterham met margarine en pindakaas extreem walgelijk vind en het verbaasd me echt hoeveel mensen dat combineren
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |