abonnement Unibet Coolblue
pi_7578056
quote:
Op zaterdag 28 december 2002 00:18 schreef misswollie het volgende:

[..]
[..]

Ik zou het wel leuk vinden als het om een thema, gebeurtenis gaat. BB was een mooi thema er is natuurlijk veel meer waar we wat mee kunnen doen. Het Fake forum vind ik wel een beetje erg anoniem de fotos die daar geplaatst worden met maak er wat van zegt mij niet zo veel. Wel bekende van, of deze personen zelf natuurlijk maar mij en de meeste denk ik niet. Het gaat er ook om dat je bepaalde karakter eigenschappen in een fake probeert te stoppen of een beetje te spotten. Dan moet je die persoon wel een beetje kennen. Maar we komen vast wel op een paar ideeën met elkaar.

Misswollie


Klopt, het is niet leuk zonder een beetje diepgang. Weinig creatief zeg maar. Ik verbaas me er daarom ook over, van welke planeet komen die mensen dat ze zomaar daar een foto plaatsen en wat willen ze nou?
BB fakes is leuk, grappig om op een gedachtenlijn of gebeurtenis voort te borduren.
Toch wil ik sneller worden en van mijn fouten leren en natuurlijk razend goed worden. Dat lukt niet in mijn eentje thuis (Remie, alleen op de wereld )
quote:
Op zaterdag 28 december 2002 03:55 schreef scanman01 het volgende:

[..]

Alles gaat op een pentium ook perfect tegenwoordig hoor!
Helemaal met win xp loopt er ook niets meer vast en kan iedereen erop fotosjoppen. En Mac heeft nogal wat nadelen, vandaar dat een mac het voor mij toch niet haalt bij een pentium!


N A D E L E N ? ? ? N A D E L E N ? ? hoezo nadelen??? Wat voor nadelen?
Dat er weinig voor te downloaden is? Tja, maar nadelen?? (ik kan er niet over oordelen, geef het eerlijk toe! Maar mijn angst voor computers verdween toen mijn MAC verscheen en vanaf dat moment - niet eens zo heel lang geleden- heb ik een vriend! Het is echte liefde tussen mij en mijn mac en ik heb geen idee of XP mij zou boeien. Het is gek, maar bij echte liefde vallen alle anderen weg? En MOOI, je hebt het niet gehad over MOOI. Zelfs de snoeren zijn vormgegeven! Echt waar! Andere voordeel, deze van mij was plug en play! Vandaar mijn advies Als je ook geluk wil, als in echte liefde?
  zaterdag 28 december 2002 @ 12:40:46 #177
16701 scanman01
Today's a good day
pi_7578171
quote:
Op zaterdag 28 december 2002 12:34 schreef Lieve het volgende:
Dat er weinig voor te downloaden is?
Vooral dat ja!
My soul is painted like the wings of butterflies
  donderdag 9 januari 2003 @ 23:33:33 #178
17957 misswollie
Kris Miss Annellie
pi_7809190

Tot zien fakers tot volgend jaar of in een ander topic natuurlijk,

Wie het laatst lacht snapt de grap niet
pi_7810140


abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')