Ja dat is wel zo'n beetje het verhaal in Frankrijk. OF je eten is super of het behoort tot de slechtste gerechten die je ooit in je leven voorgeschoteld zal krijgen.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Burger gisteren in Frankrijk. Daar weten ze nog niet hoe het hoort.
Was ook oneetbaar, alles viel er meteen uit. Inclusief de burger.
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!quote:Op maandag 12 juni 2017 12:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Burger gisteren in Frankrijk. Daar weten ze nog niet hoe het hoort.
Was ook oneetbaar, alles viel er meteen uit. Inclusief de burger.
Dat was reblochon. Je kon ook zonder bestellen, dan wassie 3 euro goedkoper.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef DKS het volgende:
[..]
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!
Toch ziet dit er beter uit..quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef Sigaartje het volgende:
Hij ziet er beter uit dan deze:
[ afbeelding ]
Zo hoort het, is juist heel smakelijk.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef DKS het volgende:
[..]
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!
Het is de manier waarop die kaas er tussen uit druipt..quote:Op maandag 12 juni 2017 14:11 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zo hoort het, is juist heel smakelijk.
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.quote:Op maandag 12 juni 2017 18:55 schreef DKS het volgende:
[..]
Het is de manier waarop die kaas er tussen uit druipt..
Beemsterkaas vind ik erg lekker, ik snij daar dan een vierkantje van en leg da gewoon netjes recht op mijn hamburger, het oog wil bij mij ook wat. Oude kaas van http://www.abdijpostel.be/kaasmakerij.php vind ik ook lekker op mn hamburger, die ranzige vierkante chemisch gele kaas vind ik niet te vreten, maar dat was het punt niet, met netjes stapelen maak je een goede hamburger, het moet er er mooi en aantrekkelijk uitzien voor mij.quote:Op maandag 12 juni 2017 18:59 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.
Je moet er vooral een hap van kunnen nemen, ik ben het er ook wel mee eens dat de Fransen een stapelprobleem hebben met hamburgers. Die nemen dan een dik stuk vlees omdat het mooi gaart en dan moet er nog veel meer smaak op en schiet het genog van de beet met van alles een beetje erbij in.quote:Op maandag 12 juni 2017 21:17 schreef DKS het volgende:
[..]
Beemsterkaas vind ik erg lekker, ik snij daar dan een vierkantje van en leg da gewoon netjes recht op mijn hamburger, het oog wil bij mij ook wat. Oude kaas van http://www.abdijpostel.be/kaasmakerij.php vind ik ook lekker op mn hamburger, die ranzige vierkante chemisch gele kaas vind ik niet te vreten, maar dat was het punt niet, met netjes stapelen maak je een goede hamburger, het moet er er mooi en aantrekkelijk uitzien voor mij.
Hang er vanaf welke hamburger je in elkaar aan het flansen bent.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
Een gewone gemaakt van tartaar.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:14 schreef Atak het volgende:
[..]
Hang er vanaf welke hamburger je in elkaar aan het flansen bent.
Waar ik op dat moment zin in heb. Soms beide.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
dit idd , bek houw danquote:Op maandag 12 juni 2017 18:59 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.
ik ook meestal de restjes bij de pan in , en of witte /zoete gebakken en rode rauwquote:Op donderdag 15 juni 2017 14:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waar ik op dat moment zin in heb. Soms beide.
De hamburgers gooi ik op de BBQ. Dus ik denk dat ze er gewoon rauw op gaanquote:Op donderdag 15 juni 2017 15:29 schreef Thezappa het volgende:
[..]
ik ook meestal de restjes bij de pan in , en of witte /zoete gebakken en rode rauw
Nee, die bek wijdopen en kauwen. Als je je bek houdt past er geen burger in!quote:
Gebakken. Zonder uitzondering.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
Bak ze nu in een pannetje as we speak. Kijken of het kind ze er dan niet uit pluktquote:Op donderdag 15 juni 2017 17:48 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Gebakken. Zonder uitzondering.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |