Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.quote:- Madam Jeanette fijn gesneden
als je gewend bent kan het primaquote:Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Zaterdag ook al een omeletje met Madame Jeanette op. Kan prima, fijngesneden. Ik hou wel van pittig eten.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Dat klinkt lekker.!quote:Op maandag 5 juni 2017 16:41 schreef Adames het volgende:
http://beyondmeat.com/wha(...)to-stack-your-burger
Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook?quote:Op maandag 5 juni 2017 16:48 schreef Zolderkamer het volgende:
Even een blok hout of houtmot op je bbq gooien als de kooltjes ver heen zijn.. dan krijg je een prima rooksmaak aan je burger..
Nee das veel te decadent... Ik heb een echte Bosch/Samsung smokerrrr..quote:Op maandag 5 juni 2017 16:49 schreef Amplifier het volgende:
[..]
Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook?
buurman, wanneer gaat de bbq aan?quote:Op maandag 5 juni 2017 17:01 schreef Geerd het volgende:
Heerlijk altijd die shit zelf maken Eet smakelijk alvast
Nee, maakt niets uit.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Gister al gedaan ! Vandaag arbeitquote:
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..
Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:
- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
Leuk! Inderdaad Madame Jeanette van de AH, ook Cheddar van de AH maar wel voorverpakte.. Waarschijnlijk neppe dus. Maar wel lekker..quote:Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.
Doe ik ook in de bami en nasi.
Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)
Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
De Lidl heeft vaak prachtige blokjes Cheddarkaas,quote:Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.
Doe ik ook in de bami en nasi.
Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)
Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
Dingen die ik mis in jouw lijstquote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..
Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:
- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
Gastquote:Op maandag 5 juni 2017 17:53 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw ik dacht dat gvc wel beetje allround bekend was net als HS
Ja, maar ik ben maar een simpele boerenlul. Ik wist voor kort niet eens wat het bestond. Ik las het twee jaar geleden in een recept voor hamburgers, toen ben ik er me in gaan verdiepen, over grotten met rijpen in Groot-Britannië en zo. Dus sindsdien koop ik dat ook. Ja wist ik veel. Ik ben een lul met alleen maar lagere school.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:07 schreef Geralt het volgende:
[..]
Er is niets aparts aan cheddar als je het mij vraagt.
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:39 schreef RickoKun het volgende:
Vreemd dat er maar twee personen daadwerkelijk iets zeggen over het vlees van de hamburger.
Dat maakt toch wel een beetje de hamburger. Fuck de volgorde van de stack, zolang je je kaak er maar om heen kan passen en de kaas ergens on top is.
Black angus? Of maak je een stuk vlees van zelfgemaakt gehakt met bepaalde ingrediënten?
Daar was ik namelijk wel benieuwd naar
Heel soms heb je slagers die verneukt vlees hebben. Gelukkig komen die niet vaak voor.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:46 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.
En als ik echt iets speciaals wil, meng ik het met 1/3 tartaar.
Meng ik hamburgerkruiden door heen, chilipoeder en wat paneermeel.
Luchtig kneden, anders wordt het te droog.
De hamburgers van de slager voldoen niet. Ik had totaal iets anders verwacht, maar die zijn supervet. Jammer.
Eh nee van tartaar wordt vlees droger. Ik krijg vaak eters op bezoek en iemand gaf me dat idee. Voor mezelf doe ik het niet. De hamburgers maak ik klaar als ik mijn voetbalmaatjes op bezoek krijg, dan maak ik verschillende partijtjes, een paar met peper, een paar zonder, een paar met tomaat en augurk, een paar zonder, ieder zijn eigen zin. Is wel een karweitje, maar ze smullen ervan. Daarbij serveer ik knoflooksaus van D&L, Mayonaise van Hellmann's en Hickory sauce.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:16 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Heel soms heb je slagers die verneukt vlees hebben. Gelukkig komen die niet vaak voor.
Het is inderdaad ook lekker om je eigen vlees in elkaar te kneden
Dat met tartaar heb ik nog nooit gehoord. Is waarschijnlijk om het vlees wat minder droog te maken?
quote:Op maandag 5 juni 2017 16:41 schreef Adames het volgende:
http://beyondmeat.com/wha(...)to-stack-your-burger
No. Just no.quote:Use a vegan cheese like Daiya or learn to make your own vegan cheese. - See more at: http://beyondmeat.com/wha(...)sthash.vPTn0IHr.dpuf
dus 3/4 rund en 1/4 varken.quote:Op vrijdag 9 juni 2017 17:36 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Wij doen helft rundergehakt en helft halfomhalf.
Ik ga dat over een kwartier in praktijk brengen. Ik ben zeer benieuwd. De volgorde klinkt heel logisch.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:41 schreef Adames het volgende:
http://beyondmeat.com/wha(...)to-stack-your-burger
We hebben werkelijk superieure burgers op gisteren. Enerzijds omdat we geweldig gehakt hadden gekocht bij een rundveehouderij en anderzijds omdat de burgers met 1 hand te eten waren en niets van elkaar af glibberde. Ik ga deze volgorde vanaf nu altijd gebruiken.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 21:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ga dat over een kwartier in praktijk brengen. Ik ben zeer benieuwd. De volgorde klinkt heel logisch.
Ze stoppen er daar ook "vegan mayo" opquote:
Ik maak ze gewoon met helemaal tartaar, met gewoon gehakt vind ik ze te vetquote:Op maandag 5 juni 2017 18:46 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.
En als ik echt iets speciaals wil, meng ik het met 1/3 tartaar.
Meng ik hamburgerkruiden door heen, chilipoeder en wat paneermeel.
Luchtig kneden, anders wordt het te droog.
De hamburgers van de slager voldoen niet. Ik had totaal iets anders verwacht, maar die zijn supervet. Jammer.
Ik vind dat tartaar te weinig smaakt heeft. Het smaakt naar niks.quote:Op zondag 11 juni 2017 14:58 schreef DKS het volgende:
[..]
Ik maak ze gewoon met helemaal tartaar, met gewoon gehakt vind ik ze te vet
Soms gooien we er een zakje hamburgerkruiden in, maar soms ook alleen peper en zout.quote:Op zondag 11 juni 2017 15:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik vind dat tartaar te weinig smaakt heeft. Het smaakt naar niks.
Maar ik krijg regelmatig bezoekers die het wel graag willen en ik ben de gastheer. Dus krijgen ze het. De lekkerste hamburger heeft een beetje vet en flink veel pit.
Ik zie het zelf als iets typisch Nederlands (ik ben geen Nederlander, ik ben import). Het verbaasde me enorm toen ik hier voor het eerst kwam dat Nederlanders gek zijn op gebak, dat vreten ze het liefst, dan is het echt feest, maar helemaal geen kruidigheid willen of peper. Moet je het gemiddelde Chinees gerecht hier proeven. Sorry hoor, dat gaat helemaal nergens over. Zelfs babi pangang is zoet. Bij ons is de Chinees heel anders. En dan kom in je de supermarkt en dan maken ze zelfs chili zoet. Ik vind dat zo iets raars.
Gelukkig is er wel ontwikkeling en worden ook scherpe pepers verkocht tegenwoordig. Maar wat ze hier chilipepers noemen, dat zijn helemaal geen chilipepers, de madame jeanette zijn wel echt. En was ze hier sambal noemen, dat is veredelde tomatenketchup, meer kan ik niet van maken. Ik at een keer ergens en toen zei iemand: als je het scherp wilt hebben, hier is sambal. Maar wel oppassen hoor. Oppassen??? Dat was van Conimex. Dat is helemaal geen sambal. Dat is een rood kleurtje. Ik weet niet wat ze hier voor ideeën hebben over sambal, maar dat spul van Conimex is absoluut geen sambal.
Wat ik wel eens doe is kijken wat in zo'n mixje zit en de kruiden apart kopen. Een mix is afgestemd op het gemiddelde, maar iedereen heeft zijn eigen smaak.quote:Op zondag 11 juni 2017 16:44 schreef DKS het volgende:
[..]
Soms gooien we er een zakje hamburgerkruiden in, maar soms ook alleen peper en zout.
In principe is het wel sambal hoor, kan je wel zo'n super lang verhaal van maken, maar het is gewoon gemalen chilli. Geen 'rood kleurtje' en ook geen ketchup. Het is een basis-sambal. Niet lekker verder, maar het is wel sambal.quote:Op zondag 11 juni 2017 15:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik vind dat tartaar te weinig smaakt heeft. Het smaakt naar niks.
Maar ik krijg regelmatig bezoekers die het wel graag willen en ik ben de gastheer. Dus krijgen ze het. De lekkerste hamburger heeft een beetje vet en flink veel pit.
Ik zie het zelf als iets typisch Nederlands (ik ben geen Nederlander, ik ben import). Het verbaasde me enorm toen ik hier voor het eerst kwam dat Nederlanders gek zijn op gebak, dat vreten ze het liefst, dan is het echt feest, maar helemaal geen kruidigheid willen of peper. Moet je het gemiddelde Chinees gerecht hier proeven. Sorry hoor, dat gaat helemaal nergens over. Zelfs babi pangang is zoet. Bij ons is de Chinees heel anders. En dan kom in je de supermarkt en dan maken ze zelfs chili zoet. Ik vind dat zo iets raars.
Gelukkig is er wel ontwikkeling en worden ook scherpe pepers verkocht tegenwoordig. Maar wat ze hier chilipepers noemen, dat zijn helemaal geen chilipepers, de madame jeanette zijn wel echt. En was ze hier sambal noemen, dat is veredelde tomatenketchup, meer kan ik niet van maken. Ik at een keer ergens en toen zei iemand: als je het scherp wilt hebben, hier is sambal. Maar wel oppassen hoor. Oppassen??? Dat was van Conimex. Dat is helemaal geen sambal. Dat is een rood kleurtje. Ik weet niet wat ze hier voor ideeën hebben over sambal, maar dat spul van Conimex is absoluut geen sambal.
Waar is de scherpte dan?quote:Op zondag 11 juni 2017 20:21 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
In principe is het wel sambal hoor, kan je wel zo'n super lang verhaal van maken, maar het is gewoon gemalen chilli. Geen 'rood kleurtje' en ook geen ketchup. Het is een basis-sambal. Niet lekker verder, maar het is wel sambal.
Eensch.quote:Op zondag 11 juni 2017 20:21 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
In principe is het wel sambal hoor, kan je wel zo'n super lang verhaal van maken, maar het is gewoon gemalen chilli. Geen 'rood kleurtje' en ook geen ketchup. Het is een basis-sambal. Niet lekker verder, maar het is wel sambal.
Daar waar de zon is.. net als aardbeien onder glas geen smaak hebben.. Pepers onder glas hebben dat ook niet en volgens mij is er geen boer/tuinder in NL die pepers buiten een kas kweekt..quote:
Wat ik bedoelde dat je het hier bij de Chinees krijgt maar niet in mijn land bij de Chinees.quote:Op maandag 12 juni 2017 00:38 schreef pietbier het volgende:
Wel grappig dat iemand hier Chinese gerechten aanhaalt en in dezelfde zin babi pangang noemt
Dat heeft NIETS maar dan ook NIETS met elkaar te maken. En babi pangang is geroosterd varkensvlees met een zoetzure tomatensaus met o.a. gember....
Hoezo moet dat pittig zijn?
Wat lul jij nou dom joh, begin je nu opeens over appels?quote:Op maandag 12 juni 2017 00:46 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wat ik bedoelde dat je het hier bij de Chinees krijgt maar niet in mijn land bij de Chinees.
En dat babi pangang een beetje aangeeft wat de algemene smaak van Nederlanders is: zoet, heel zoet.
Hier smijten ze ook over appels en sinasappels in. Dan denk ik: wat is er met de klassieke Hollandes keuken gebeurd? Is die niet te vreten of zo dat overal appels in moeten?
Ja dat is wel zo'n beetje het verhaal in Frankrijk. OF je eten is super of het behoort tot de slechtste gerechten die je ooit in je leven voorgeschoteld zal krijgen.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Burger gisteren in Frankrijk. Daar weten ze nog niet hoe het hoort.
Was ook oneetbaar, alles viel er meteen uit. Inclusief de burger.
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!quote:Op maandag 12 juni 2017 12:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Burger gisteren in Frankrijk. Daar weten ze nog niet hoe het hoort.
Was ook oneetbaar, alles viel er meteen uit. Inclusief de burger.
Dat was reblochon. Je kon ook zonder bestellen, dan wassie 3 euro goedkoper.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef DKS het volgende:
[..]
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!
Toch ziet dit er beter uit..quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef Sigaartje het volgende:
Hij ziet er beter uit dan deze:
[ afbeelding ]
Zo hoort het, is juist heel smakelijk.quote:Op maandag 12 juni 2017 12:57 schreef DKS het volgende:
[..]
Gatverdamme, die kaas ziet eruit alsof iemand een flinke rochel tegen die hamburger heeft gespuugd, bah!
Het is de manier waarop die kaas er tussen uit druipt..quote:Op maandag 12 juni 2017 14:11 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zo hoort het, is juist heel smakelijk.
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.quote:Op maandag 12 juni 2017 18:55 schreef DKS het volgende:
[..]
Het is de manier waarop die kaas er tussen uit druipt..
Beemsterkaas vind ik erg lekker, ik snij daar dan een vierkantje van en leg da gewoon netjes recht op mijn hamburger, het oog wil bij mij ook wat. Oude kaas van http://www.abdijpostel.be/kaasmakerij.php vind ik ook lekker op mn hamburger, die ranzige vierkante chemisch gele kaas vind ik niet te vreten, maar dat was het punt niet, met netjes stapelen maak je een goede hamburger, het moet er er mooi en aantrekkelijk uitzien voor mij.quote:Op maandag 12 juni 2017 18:59 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.
Je moet er vooral een hap van kunnen nemen, ik ben het er ook wel mee eens dat de Fransen een stapelprobleem hebben met hamburgers. Die nemen dan een dik stuk vlees omdat het mooi gaart en dan moet er nog veel meer smaak op en schiet het genog van de beet met van alles een beetje erbij in.quote:Op maandag 12 juni 2017 21:17 schreef DKS het volgende:
[..]
Beemsterkaas vind ik erg lekker, ik snij daar dan een vierkantje van en leg da gewoon netjes recht op mijn hamburger, het oog wil bij mij ook wat. Oude kaas van http://www.abdijpostel.be/kaasmakerij.php vind ik ook lekker op mn hamburger, die ranzige vierkante chemisch gele kaas vind ik niet te vreten, maar dat was het punt niet, met netjes stapelen maak je een goede hamburger, het moet er er mooi en aantrekkelijk uitzien voor mij.
Hang er vanaf welke hamburger je in elkaar aan het flansen bent.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
Een gewone gemaakt van tartaar.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:14 schreef Atak het volgende:
[..]
Hang er vanaf welke hamburger je in elkaar aan het flansen bent.
Waar ik op dat moment zin in heb. Soms beide.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
dit idd , bek houw danquote:Op maandag 12 juni 2017 18:59 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Als je niet van kaas houdt moet je er een zonder kaas bestellen. Als je keurige vierkante plakjes kaasgelijkende substantie lekker vindt moet je je mond houden.
ik ook meestal de restjes bij de pan in , en of witte /zoete gebakken en rode rauwquote:Op donderdag 15 juni 2017 14:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waar ik op dat moment zin in heb. Soms beide.
De hamburgers gooi ik op de BBQ. Dus ik denk dat ze er gewoon rauw op gaanquote:Op donderdag 15 juni 2017 15:29 schreef Thezappa het volgende:
[..]
ik ook meestal de restjes bij de pan in , en of witte /zoete gebakken en rode rauw
Nee, die bek wijdopen en kauwen. Als je je bek houdt past er geen burger in!quote:
Gebakken. Zonder uitzondering.quote:Op donderdag 15 juni 2017 14:11 schreef DKS het volgende:
Bakken jullie de uien voor je ze op je hamburger legt of leggen jullie ze er rauw op?
Bak ze nu in een pannetje as we speak. Kijken of het kind ze er dan niet uit pluktquote:Op donderdag 15 juni 2017 17:48 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Gebakken. Zonder uitzondering.
Komkommer op een hamburger? Als je het over vreemde combi's hebt..quote:Op donderdag 15 juni 2017 18:31 schreef Bas_Verstappen het volgende:
Ik hou echt totaal niet van de combinatie bacon&beef. ofwel gewoon hamburgers met 'spek'.
Snap niet wat mensen hier lekker aan vinden.
Voor mij is de ideale hamburger gewoon lekker simpel met sla, komkommer & tomaat. Kaas vind ik eigenlijk ook alleen maar lekker op een bigmac.
nou veel kneden ben ik geen fan van. Krijg je zon massaquote:Op donderdag 15 juni 2017 15:47 schreef fathank het volgende:
En ook niet te lafjes in elkaar kneden imho. Je hebt van die lui die vinden dat een hamburger bijna uit elkaar moet vallen als je er naar kijkt. Daar ben ik geen fan van.
Ik ben wel een fan van goed kneden, smaak wordt daar beter van. Ik heb zo'n hamburgerpers, dan zijn alle burgers even groot en even zwaar.quote:Op donderdag 15 juni 2017 18:58 schreef Adames het volgende:
[..]
nou veel kneden ben ik geen fan van. Krijg je zon massa
Dan word het al snel gortdroog..quote:Op donderdag 15 juni 2017 15:47 schreef fathank het volgende:
En ook niet te lafjes in elkaar kneden imho. Je hebt van die lui die vinden dat een hamburger bijna uit elkaar moet vallen als je er naar kijkt. Daar ben ik geen fan van.
Idee voor volgende weekquote:Op donderdag 15 juni 2017 19:02 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Dan word het al snel gortdroog..
Wat wel lekker is om er deel gerookte spek doorheen te malen.. dan heb je ook wat minder last van die droge hap..
Broodjes had ik zelf gebakken en gemaakt. Ze moeten zacht blijven dus pak ik altijd een recept met melk en eiquote:Op donderdag 15 juni 2017 19:04 schreef Duveldrinker het volgende:
Ik doe altijd
Burger op de grillplaat of bbq
Wit bolletje met zaadjes, leg ik ook paar minuten op de bbq (plekje zonder kolen maken)
Op de onderkant van het broodje beginnen:
mayo, sla, burger, cheddar, tomaat (dun gesneden), witte ui (dunne ringen), augurk (plakjes) en ketchup, dan andere helft broodje erop, prikkertje erdoorheen en kanen maar.
Dit.quote:Op donderdag 15 juni 2017 17:48 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Gebakken. Zonder uitzondering.
Rauwe witte ui is het lekkerst , geeft wat frisheid, gebakken ui op een burger vind ik niks.quote:Op donderdag 15 juni 2017 20:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit.
Jammer dat de meeste tenten die hamburgers verkopen rauwe ui gebruiken.
Zo moet het!quote:Op maandag 5 juni 2017 16:58 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Nee das veel te decadent... Ik heb een echte Bosch/Samsung smokerrrr..
(een wasmachinetrommel met rooster uit een oude combimagnetron) En als ik houtmot nodig heb, dan haal ik de schaafmachine even over een stukje kers en berk...
Het heeft er waarschijnlijk eerder mee te maken dat sommige mensen wel snappen dat als je buiten kookt je huis koeler blijft.quote:Op zondag 18 juni 2017 17:38 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
BBQ is ontstaan puur omdat mensen niet voldoende geld hadden voor een huis laat staan een keuken met fornuis.
alleen zie je witte ui vrijwel nooitquote:Op vrijdag 16 juni 2017 08:35 schreef Duveldrinker het volgende:
[..]
Rauwe witte ui is het lekkerst , geeft wat frisheid, gebakken ui op een burger vind ik niks.
Eehm.. er bestaan gewoon zoete uien..quote:Op dinsdag 20 juni 2017 22:23 schreef pietbier het volgende:
Gebakken ui kun je makkelijker karamelliseren door er een beetje suiker bij te gooien. Wordt 't lekker zoeter van en doet 't goed op de hamburger.
Och er zijn natuurlijk heel veel manieren.. ieder zn eigen..quote:Op zondag 18 juni 2017 17:38 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
[..]
Zo moet het!
BBQ is echt authentiek indien het zo goedkoop mogelijk gedaan wordt.
BBQ is ontstaan puur omdat mensen niet voldoende geld hadden voor een huis laat staan een keuken met fornuis.
Mee eens, alleen is 't heel simpel en snel te fixen als je die niet hebtquote:Op dinsdag 20 juni 2017 22:27 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Eehm.. er bestaan gewoon zoete uien..
In mijn ogen zijn dat DE uien voor op een hamburger...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |