abonnement Unibet Coolblue
pi_171294874
quote:
0s.gif Op maandag 29 mei 2017 09:46 schreef john2406 het volgende:

[..]

De USA heeft hulpmiddelen om van zee water drinkwater te maken, maar als ze Afrika gaan bedruppelen zou dat wel eens uitwerking kunnen hebben op het klimaat hier?
Ontwikkelingshulp, ze zijn al op aan het halen zolang als mijn opa denken kon, als die nu nog niks hebben doen ze iets goed fout, of zou het geld naar wapens gaan?
Weinige hebben er belang bij dat Afrika een welvarend (machtig) continent wordt. Een deel van het geld komt bij dictators terecht (= geld terug via wapenaankopen), een deel bij banken en het IMF (schulden terugbetalen) en een deel bij (de top van) malafide organisaties. Daarnaast wordt er door grote bedrijven dagelijks tonnen aan voedsel (weinig) gedumpt wat in niets anders resulteert dan het aanjagen van de bevolkingsgroei welke i.c.m. wat 'goed bedoelende' medicijnen strooiende organisaties al die geborene kunstmatig in leven houden.
pi_171294895
quote:
0s.gif Op maandag 29 mei 2017 10:02 schreef john2406 het volgende:

[..]

Hoeveel goud en diamanten heeft men daar weggehaald?
En wie heeft ze daar gehaald, laat die er maar voor opdraaien, wat ik gekocht heb heb ik duur moeten betalen dus daar zal het niet aan liggen!
Oh, maar jij hebt er ook van geprofiteerd hoor John. Dat zit allemaal verwerkt in de prijs van de rotzooi die je koopt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')