abonnement Unibet Coolblue
pi_171256659
Een topic waar we verder kunnen kletsen over het opvoeden van 1-jarigen.. voor zover opvoeden mogelijk is :P




En game on!
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_171257344
Zo. Huis schoon. Dakterras bijna schoon (bad leegkieperen mag vriend doen). Bier koud. Bbq op het voor dakterras (jaja we hebben er twee, luxeleef), straks nog even het meubilair die kant op, dreumestas inpakken want die pleuren we op naar oma, en dan ga ik alvast voorbieren voor morgen. Kindvrij en vrije dag. Vrienden en vlees. Grote yay.
pi_171257398
Jagar wat zielig voor T dat hij zo'n jeuk heeft! Helpt in een badje met havermout daar ook niet voor? Of is dat alleen met waterpokken?

LeSage wat leuk die modderfoto. & natuurlijk ook de 2 frisse mannen en een fijne BBQ als je thuis komt van je werk. Wat lief zeg!

Hier zijn we vandaag voornamelijk binnen gebleven. Ik vond het echt te warm om naar buiten te gaan. Na het eten nog even gaan schommelen met L bij de dierenweide.
Gister ook een hoedje gekocht zonder touwtje, maar met aardbeien en ze hield het gelukkig op! Ze is ook wel groot aardbeienliefhebster. Zegt de hele dag aardbei 'aedbeijjj'. Maar ik ben zelf ook een beetje verslaafd aan aardbeien momenteel O+ :@, om op te eten als ontbijt of met slagroom, maar ook in L's kledingcollectie. Ze heeft al een slaapzak, jurkje en en nu dus ook een hoedje met aardbeien :@ .
pi_171258564
Ohh Vieve, eat your heart out :D http://www2.hm.com/nl_nl/search-results.html?q=aardbei vooral het aardbeiglittertasje :Y).

Herkenbaar dat projecteren op je kind trouwens, Malteser zei het geloof ik? Ik heb het snel koud, maar E lijkt meer op haar vader en lijkt het minder snel koud te hebben als ik het objectief (probeer te) bekijk(en). Maar het voelt zo tegennatuurlijk om haar luchtiger te kleden dan mezelf :').

Verder hier ook niet de hele dag buiten geweest. E vond het badje wel erg lekker vanmiddag O+.
pi_171258958
Zusjevan :D! Nu ik het linkje check ontdek ik nog 2 aardbeien items uit L's collectie. De badjas heeft ze ook en nog een rompertje!

Wat fijn dat E het badje leuk vond!

Myrr dat klinkt inderdaad leuk en relax! Veel plezier!
pi_171283412
T past nog steeds in een emmer:

en hij heeft in een ongemerkt ongeblik het hele balkon onder gepoept... |:(

Manoman, wat is het hard werken met hem op het moment. Soms is niets goed en loopt hij alleen maar hard huielend en stampvoetend het huis door. Vaak vind ik niet eens uit wat er aan de hand is. En als hij boos is gaat hij met dingen gooien, of pakt m'n bril van m'n hoofd af en gooit het op de grond, of slaat me. En als hij enthousiast is dan bijt hij. Ik vind het echt heftig op het moment.
pi_171283544
Aardbeienfascinatie, Yup. Rompers, shirtjes, alles. Allemaal onder luid "AABEI MOOI, ZO MOOI" geroep. Wij hebben ook nog een foute met pailletjes van de Wibra.

Herkenbaar Jagar. Ik hou me maar vast aan het feit dat de kusjes en knuffels alles goed maken. Maar ik vind de dagen alleen met L. echt loeizwaar op het moment. Hang in there. :*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_171283649
quote:
0s.gif Op zondag 28 mei 2017 20:22 schreef Krisvc het volgende:
Aardbeienfascinatie, Yup. Rompers, shirtjes, alles. Allemaal onder luid "AABEI MOOI, ZO MOOI" geroep. Wij hebben ook nog een foute met pailletjes van de Wibra.

Herkenbaar Jagar. Ik hou me maar vast aan het feit dat de kusjes en knuffels alles goed maken. Maar ik vind de dagen alleen met L. echt loeizwaar op het moment. Hang in there. :*
gedeelde smart is halve smart, toch? :*

Kusjes krijg ik niet eens. De duutser wel. Vanmiddag voerde T de duutser aardbeien, maar als ik er een uit het schaaltje pakte was het drama.
  zondag 28 mei 2017 @ 20:36:46 #9
327807 Mariposas
יה&#14
pi_171284014
Het hoort denk ik een beetje bij de leeftijd. Vooral na het middagslaapje is het een ramp bij dreumes. :X
Maar met sommige dingen is hij dan ineens makkelijker geworden, buggy is ok nu en wil eindelijk aan het handje lopen.

Lekker in die emmer, jagar! En lekker poep tussen die vlonders. :D
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_171284698
Jagar, herkenbaar. Ik vermoed dat het hier een combinatie van de waterpokken en mijn hormonen zijn. En papa is hier ook de grote held.
Gelukkig zijn er dan ook genoeg momenten dat hij heel gezellig is, dikke pret heeft en lief voor me is.
Maar soms.... dan vind ik het best pittig, zo'n eigenwijze dreumes.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171285468
Hier ook een aardbeienbewonderaarster. Soms roept ze uit het niets "AARDBEI!", en als ik dan kijk waar ze naar wijst, heeft ze warempel een heel klein pietpeuterig plaatje van een aardbei gespot O+

Lekker voor je IKEA-vloer Jagar :D Ik heb dezelfde maar heb er een grastaptijt overheen gegooid. Fijner voor dreumesvoetjes (en geen roodbruine voetzolen achteraf ;))

Beterschap voor S LeSage! :)

Ik kan thuis dus echt helemaal niks meer onopgemerkt doen. Als ik in de keuken een M&M uit de snoeppot vis en kauwend het balkon op loop, zit A me verwijtend aan te wijzen: "Mama, kokola! Kokola. A. ook snoepie. Kokola!" :')

Vandaag heerlijk wezen fietsen met A. Helemaal rondom Delftse Hout en even langs de speeltuin van Knus (wat een armoe daar :{ ). A vindt fietsen fantastisch, maar wordt wel heel erg boos als ik niet snel genoeg haar helmpje opzet. Dan roept ze heel hard: "Helmpie! Helmpie! Nu!!!!". Nou ja, gelukkig wil ze hem op ;)
pi_171286776
Haha Aerenia, geen stiekeme snoepsessies meer dus!

Mijn moeder maakte net een mooie foto van mijn kind O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171288714
JT; das een flinke kluif zo. Veel sterkte met je kalmte bewaren. Ik geloof dat ik dat zelf het moeilijkste vind aan een gefrustreerde dreumes!
Hier gaat het nu ook af en toe flink los; bijna vanuit het niets (bijv even dreumes neerzetten omdat je iets moet pakken) een enorme terrorkrijssessie waar dan ook niets tegen helpt. Was van de week een keer zo erg dat peuter in tranen uitbarstte en met een heel klein stemmetje vroeg 'Wat WIL hij nu, mama?'. Afwachten en troosten op breekmoment hielp uiteindelijk. Vriend opperde dat hij mij op zo'n dag misschien heel erg gemist had. Inderdaad is hij een enorme mamaplakkerd de laatste tijd, dus misschien maar wat bewuster knuftijd inlassen.
Wat een heerlijke fotos, JT en LeSage. Wat een peutertje heb je zo al om te zien LS :D. Die van mij is wel groot en rent als een malle door het huis, maar is wat misdeeld op haargebied (pluis!), dus ziet er nog aardig baby-ig uit :D
pi_171289337
W. is ineens dik in paniek als hij een vogel ziet :o . En niet zo van "schrik!" Maar echt "WAAAA-luchtalarm" - paniek.. En of 'ie nou zelf rondliep of bij mij op schoot zat; maakte niks uit. Hij krijst alles bij elkaar bij het zien van een vogel. Lekker handig; onze tuin zit altijd vol vogels, dus buiten zijn was vandaag heel snel niet meer leuk. Na paniekaanval nummer zoveel maar even naar binnen gegaan, maarja! Door het raam zie je ook vogels 8)7 . Dus binnen eveens paniek. We kunnen toch moeilijk hele dagen alle gordijnen dichthouden.. Hopelijk is een vogel morgen weer gewoon een vogel ipv een bloeddorstig monster dat je op wil eten.
  zondag 28 mei 2017 @ 22:56:11 #15
409579 LuDann
All the way
pi_171289858
Wat een heerlijke foto's Jagar en LeSage. O+ Wat worden ze allebei groot!

Man nam Wolk vandaag mee onder de douche en het leek hem een leuk idee om badschuim in haar wasemmer/badje te doen. Wolk vond het vreselijk! Het kwam op haar handje en ze kreeg het er niet meer af. Ze hield pas op met gillen ruim 5 minuten nadat ik haar onder de douche vandaan had gehaald. :o
pi_171290570
Sillie, ik vind vogels ook eng :@ maar ik hoop dat de vogelangst snel weer wegtrekt! Hier komen dat soort angsten ook op als poepen, en zijn ze ook vaak snel weer weg.

Jagar en LeSage, mooie ventjes zie ik daar O+

Wat een herkenbaarheid, die dramadreumesjes hier! Tas is op dit moment aan het oefenen met de drie S-en. Slaan, smijten en stampen. (Kan mevrouw Blom daar niet wat mee :+ ? ) Het zou in elk geval heel komisch zijn, als het niet zo irritant was :') .

Elke maaltijd vliegt er wel weer eten door de kamer; als hij niet de fles mayo af mag lebberen of niet het toetje van z'n zus mag opeten of niet met een mes mag spelen of als hij toevallig geen worst op brood krijgt... Hij slaat peuter ook om & met alles. Maar zij slaat terug, en is sterker, dus dat leert hij vast snel af :') .

En nu hij stevig staat en stapt is dat stampvoeten ineens ook begonnen. Vooral als ik sta te koken, na het dramatisch aan mijn been hangen en al jammerend "Bijijijijijij. Bijijijijij!" roepen. Ik dacht eerst dat hij een bij zag, maar peuter ondertitelde vrij droogkomisch: "Nee mama. Hij ziet geen bij. Hij KAN ER NIET BIJ!" :D .

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 28-05-2017 23:24:14 ]
pi_171290803
Gelukkig stond het badje in de tuin garant voor een blije dreumes. De techniek van erin komen als de stap nog te hoog is ('hoofdvooroverplons') heeft hij inmiddels geperfectioneerd :7 .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_171291626
Jagar, hier dezelfde boze dramabuien, vooral na zijn slaapje. Ze kunnen ook zo opkomen en tien minuten later weer helemaal weg zijn, maar meestal niet helaas. Ben de afgelopen weken regelmatig blij geweest toen m'n man uit z'n werk kwam. Dat beenhangen is vooral tijdens het koken hier ook veelvoorkomend. En gillen na het bad is hier tegenwoordig ook vaste prik, dat stopt pas nadat hij een luier aan heeft, wat niet zo makkelijk is bij een wild schoppend kind. Schuim is gelukkig alleen maar leuk hier.

Wij hebben vanavond bij m'n broer gebbqt. O vond het maar eng in eerste instantie, tot het eten kwam. Na het eten was hij helemaal gewend en hoewel de drieling maar 4 maanden jonger is vond hij zijn grote neef en nicht (6 en 7) een stuk leuker, en zij hem ook. We hebben geen kind meer aan hem gehad daarna, en zij maar lachen omdat O op elke vraag "ja" antwoordde (op vragen zoals "wil jij een emmer zijn?" :') ). Zo leuk om te zien hoe erg hij het naar zijn zin had, dan moet hij de opvang ook wel echt leuk gaan vinden straks!
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_171292413
Aahbaah. Aarbeien ja. Ook een obsessie hier, het is op mama,op, kijken en dicht zijn eerste echte woord. Aahbaah.

Vandaag heeft hij een (lege) bierkrat opgetild en geleerd lege flesjes terug in de krat te doen.

Slaan ook... Hij lijkt gefrustreerd, het praten zal er wel aan zitten te komen. O+

[ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 29-05-2017 00:54:30 ]
pi_171292574
Hier zijn de drie S'en ook vol op aanwezig. Maar hier misschien niet zo gek momenteel. Een indringer in huis en deze temperaturen is volgens mij geen goede combinatie voor een dreumes.

Die kopjes boven het zwembad uit Razz! Superschattig.
Hier is het badje ook erg populair. Ook worden er veel vliegtuigen gespot, ze worden begroet met een luide ooo

pi_171293157
Wauw, feest der herkenning! Hier ook een S-fanaat die begint te schreeuwen alsof hij vermoord wordt zodra hij zijn zin niet krijgt. Of als hij, god verhoede!, even op de grond gezet wordt. Want wibbejou!!! Als het niet zo vermoeiend was was het idd heel grappig geweest. }:|
  maandag 29 mei 2017 @ 08:19:22 #22
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_171293396
Dat 'biijjjjjj biiiijjj' deed N ook. En nu doet ze het als grapje, staat ze dat te roepen als ze ergens niet bij kan, terwijl ze ook dichterbij kan komen. En als dan ook 'biiijjj' ga roepen, moet ze lachen :D

Badjes vindt ze nog niet zo boeiend hier... Wel in de waterspeeltuin het diepe in rennen, maar een badje in de tuin is mwah.

Gisteren vond ze paarden van dichtbij ook eng, maar dat was gelukkig zo over. Eigenlijk is ze nooit lang boos of verdrietig (afklopt).
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_171293420
Dat stampvoeten inderdaad _O-
En ik heb heel vaak medelijden met onze hond, want bij gebrek aan broer/zus is hier de hond gewoon de klos.

Wat een heerlijke zomerfoto's O+ Gelukkig zijn de pokken hier zo ongeveer weg, kan S. bij de volgende hitte ook gewoon lekker in het badje!

Wel handig, Razz, dat jij er gewoon een vertaalmachine bij hebt! Soms zou ik die ook wel willen, want onbegrip bij mij is GROOT drama :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171293709
Wat een mooie foto van T in de emmer Jagartrut. Wat moeilijk dat T zo'n heftige emoties heeft. Lijkt me ook heel lastig, vooral als dat vaker voorkomt. Hopelijk is die fase weer snel voorbij. Wel fijn dat veel anderen hier het herkennen...

LeSage ook een prachtige foto van S O+ . Doet je moeder ook iets met fotografie? Of was het gewoon toevallig een goed gelukte foto? Fijn dat hij ook weer een beetje begint op te knappen!

Oh Sillie wat vervelend dat hij zo'n schrik heeft van de vogels. Hopelijk is het geen blijvend iets, want vogels kom je inderdaad vaak tegen...

Dan is badschuim wel iets makkelijker te vermijden :p.

Razz wat fijn dat je een vertaalster in huis hebt :). & wat zitten ze gezellig samen in het badje!

Van Adrian ook een hele leuke foto in het badje. Wat mooi zo met die balletjes erin! Dat zou L ook wel leuk vinden! Begrijpelijk dat hij aan de nieuwe situatie moet wennen. Ik vind het ook zo spannend hoe dat hier zal gaan!

Ik zie wel een beetje op tegen vandaag. 38 weken zwanger en 32 graden en de hele dag alleen met dreumes. Hoewel ze hartstikke lief is vanmorgen. We blijven denk ik toch maar binnen, want ik vind het nu echt te heet om naar buiten te gaan... Ze is denk ik ook nog wel een beetje moe van gister want toen hadden we 60 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma. & heeft ze in de tuin rond gerend samen met papa, opa en mijn broer/schoonzus. Daarna was ze ook later naar bed dan normaal, maar wel weer op tijd wakker. Dus hopelijk kan ik dadelijk ook even mee rusten als ze wil slapen. Slapen is ook een van haar nieuwe favoriete woorden. Al wil ze dat toch niet altijd, ook al benoemd ze het veelvuldig. Ze heeft net een paar muziekinstrumentjes te slapen gelegd in de kinderwagen :p.

Gelukkig is de grootste hitte na vandaag wel weer wat minder geloof ik!
pi_171294083
quote:
1s.gif Op zondag 28 mei 2017 21:42 schreef LeSage het volgende:
Haha Aerenia, geen stiekeme snoepsessies meer dus!

Mijn moeder maakte net een mooie foto van mijn kind O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mijn T zag deze (hele mooie) foto, wees naar zichzelf en zei 'om'.

Wat een mooi jongetje!

Vanmorgen was T net 2 minuten wakker, ik had hem uit de slaapzak gehaald en we hadden de eerste dramabui al. Onze arme onderburen... Zo langzamerhand zullen ze wel denken dat we hem mishandelen ofzo, zeker met de ramen open met dit weer kan het hele binnehof meegenieten van z'n gekrijs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')