abonnement Unibet Coolblue
pi_171235358
Van 9 - 11 juni vindt op Golfbaan Spaarnwoude het grootste en sterkste FootGolf toernooi ter wereld plaats. Meer dan 300 spelers uit 22 landen verzamelen zich op de golfbaan om met elkaar de strijd aan te gaan. Onder hen diverse oud-profvoetballers uit binnen en buitenland, waaronder de oud-aanvoerder van het Argentijns elftal Fabian Ayala.

We nodigen alle liefhebbers van fotografie uit om naar dit toernooi te komen en de sport en het evenement van zijn mooiste kant te belichten. De toegang is gratis, en er is ook geen accreditatie nodig. Verder kan je je tussen de spelers begeven op de baan, zolang je ze maar niet hindert in hun spel. Om je aan te melden kan je mailen naar capitalcup@footgolfholland.com.

Wanneer je het leuk vindt om deze sport, die wel omschreven wordt als de snelst groeiende sport ter wereld, eens van dichtbij te komen kijken, laat het ons dan weten. Dan helpen je verder.

Voor zondag 11 juni kunnen zelfs nog aan drie fotografen een vrijwilligersvergoeding geven als ze een langere periode aanwezig kunnen zijn en ons een portfolio kunnen overleggen vooraf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')