Hoe de fuck wil je dat ik link naar een mail?quote:Op dinsdag 23 mei 2017 19:07 schreef Chai het volgende:
[..]
Vind ik ook storend. Link dan minstens op de FP even naar dat vermeende persbericht.
Ja maar dit is dus gewoon een ingezonden stuk van een of andere gekkie die zijn boek (onlangs wereldwijd uitgegeven) wil promoten. Geen persbericht.quote:Op dinsdag 23 mei 2017 20:42 schreef Danny het volgende:
[..]
Hoe de fuck wil je dat ik link naar een mail?
edit:
beter dan dit kan ik het niet maken:
[ afbeelding ]
Wanneer is iets volgens jou een persbericht? Want ik denk dat je niet helemaal snapt wat een persbericht isquote:Op dinsdag 23 mei 2017 20:52 schreef Mozy het volgende:
[..]
Ja maar dit is dus gewoon een ingezonden stuk van een of andere gekkie die zijn boek (onlangs wereldwijd uitgegeven) wil promoten. Geen persbericht.
quote:
Precies, ik heb dan ook het vermoeden dat het waarschijnlijk gaat om een artikel van een of ander individu op een blog en het een storm in een glas water is.quote:Op dinsdag 23 mei 2017 19:07 schreef Chai het volgende:
[..]
Vind ik ook storend. Link dan minstens op de FP even naar dat vermeende persbericht.
Niet in één maaltijd. (restaurant)quote:Op dinsdag 23 mei 2017 17:47 schreef WammesWaggel het volgende:
De meeste vrouwen eten wel meer dan 2000 calorietjes per dag
Hier ben ik het geheel mee eens. Zo is men vandaag beledigd over Rotterdamse flyers over het zelf uitkiezen welke partner je wil.quote:Op dinsdag 23 mei 2017 21:48 schreef Red_85 het volgende:
Zullen we gewoon stoppen in dit land overal maar beledigd over te zijn? Zou het een stuk leuker maken hier.
Bij van der Valk, misschien. Of de lokale schnitzeltent. Maar niet bij een 'echt' restaurant.quote:Op woensdag 24 mei 2017 15:08 schreef Gia het volgende:
Overigens wordt er minder eten verspild dan men verwacht.
Van het eten wat, in de keuken, overblijft, wordt de volgende dag de 'plate du jour', gemaakt.
Of Chefs special, of hoe men het ook noemt. Vreten van gisteren.
Ditquote:Op woensdag 24 mei 2017 16:44 schreef Ludachrist het volgende:
Danny trapt hier even in een marketingtrucje voor het boek van Ronald Leonardo.
Wij deden in restaurants niet aan kindermenuutjes voor onze kinderen. Altijd die frietjes met een frikandel of worstje. Dat is toch niets speciaals voor zo'n kind! Uit eten moet voor het hele gezelschap speciaal zijn. Vind ik.quote:Op woensdag 24 mei 2017 17:00 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Wtf? Wat is dit nu weer voor gezeur van een onbelangrijk persoon?
Als ik uit eten ga mag ik me gaarne even te buiten gaan en teveel eten. Maar een kleinere portie is bijna nergens een probleem. Zo vaak gehad dat ik voor mijn zoon kleinere porties vroeg en zonder probleem kreeg, of een voorgerecht als hoofdgerecht kreeg.
Ik denk eerder bij een 'echt' restaurant. Vooral bij grote concerns wordt veel verspild.quote:Op woensdag 24 mei 2017 17:27 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:
Bij van der Valk, misschien. Of de lokale schnitzeltent. Maar niet bij een 'echt' restaurant.
Als ik minder wil eten, dan bestel ik wel een kleine biefstuk, i.p.v. een grote. Staan meestal 2 maten op de kaart. Of je vraagt even aan de bediening of een bepaald gerecht 'veel' is, of dat het wel meevalt. Er staan meestal ook salades op de kaart, in twee vormen, als bijgerecht of als hoofdgerecht. Wil je echt weinig eten, dan neem je een mager soepie vooraf, een kleine salade als hoofdgerecht, en een fruitsorbet (beetje stout mag wel) als toetje.quote:Op woensdag 24 mei 2017 17:40 schreef MichaelScott het volgende:
Wat belet die vrouwen om specifieke wensen door te geven zoals een salade in plaats van aardappelen naast het vlees?
Misschien hebben we een andere definitie van 'echte' restaurants, want ik heb bij een restaurant met een ster (of twee, of drie) nog nooit een 'plat-du-jour' op het menu zien staan.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 12:00 schreef Gia het volgende:
Ik denk eerder bij een 'echt' restaurant. Vooral bij grote concerns wordt veel verspild.
Van vlees wat overblijft, kun je best een stoofpotje maken.
Let maar eens op hoeveel 'gerechten van de chef/plat du jour', bestaat uit een soort van stoofpotje, of een mix van vlees en vis.
Mijn jongste heeft een koksopleiding gedaan en stage gelopen in echte, zichzelf respecterende, restaurants, maar het gebeurt echt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |