abonnement Unibet Coolblue
  Admin dinsdag 23 mei 2017 @ 20:42:56 #51
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_171154722
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 19:07 schreef Chai het volgende:

[..]

Vind ik ook storend. Link dan minstens op de FP even naar dat vermeende persbericht.
Hoe de fuck wil je dat ik link naar een mail?

edit:
beter dan dit kan ik het niet maken:
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_171154765
Goed topic, terechte klacht.
pi_171154977
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 20:42 schreef Danny het volgende:

[..]

Hoe de fuck wil je dat ik link naar een mail?

edit:
beter dan dit kan ik het niet maken:
[ afbeelding ]
Ja maar dit is dus gewoon een ingezonden stuk van een of andere gekkie die zijn boek (onlangs wereldwijd uitgegeven) wil promoten. Geen persbericht.
pi_171155432
whatever stomme wijven moeten luisteren
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  Admin dinsdag 23 mei 2017 @ 21:12:31 #55
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_171155647
quote:
5s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 20:52 schreef Mozy het volgende:

[..]

Ja maar dit is dus gewoon een ingezonden stuk van een of andere gekkie die zijn boek (onlangs wereldwijd uitgegeven) wil promoten. Geen persbericht.
Wanneer is iets volgens jou een persbericht? Want ik denk dat je niet helemaal snapt wat een persbericht is :)
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  dinsdag 23 mei 2017 @ 21:44:41 #56
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_171156622
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 19:03 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Ik denk dat de bron TS zelf is.
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 19:07 schreef Chai het volgende:

[..]

Vind ik ook storend. Link dan minstens op de FP even naar dat vermeende persbericht.
Precies, ik heb dan ook het vermoeden dat het waarschijnlijk gaat om een artikel van een of ander individu op een blog en het een storm in een glas water is.

Edit: Zie net dat het om een promotie van een boek gaat, dus toch storm in een glas water.

[ Bericht 1% gewijzigd door Buurtzwaan op 23-05-2017 22:10:00 ]
  dinsdag 23 mei 2017 @ 21:48:55 #57
168739 Red_85
'echt wel'
pi_171156740
Hmm.. straks maak je weer een speciaal vrouwen en mannen menu en aangezien de porties kleiner zijn, zijn de vrouwen goedkoper uit. Maar mannen mogen niet uit het vrouwen menu kiezen.

Dus, weer discriminatie jankers.

Zullen we gewoon stoppen in dit land overal maar beledigd over te zijn? Zou het een stuk leuker maken hier.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_171169254
Wat ik mis in het artikel is dat maaltijden in restaurants ook nog eens veel te vet zijn, vaak vetter dan wat je in een snackbar krijgt.

http://www.parool.nl/stad(...)n-fastfood~a4108093/
  woensdag 24 mei 2017 @ 14:06:45 #59
359381 malleable
a/b should be solve(bx = a)
pi_171169567
Mijn vrouw is een kleine eter. In vrijwel alle restaurants waar wij komen kan er een klein portie tegen een gereduceerd tarief worden geserveerd als je er naar vraagt.
  woensdag 24 mei 2017 @ 15:04:54 #60
3542 Gia
User under construction
pi_171170959
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 17:47 schreef WammesWaggel het volgende:
De meeste vrouwen eten wel meer dan 2000 calorietjes per dag ;(
Niet in één maaltijd. (restaurant)
Maar er zijn genoeg restaurants waar je kunt kiezen hoe groot je stuk vlees/vis moet zijn. Vaak worden groenten en frietjes er los bij geserveerd.
In een pizzaria kun je ook verschillende maten pizza bestellen.
Of shoarmaschotel, klein, groot, kapsalon, bordje, broodje.

De keuze is echt groot genoeg. En kan een tafelgenoot zijn vlees niet op, schuif je het toch op het bordje van de veelvraat van het gezelschap. Wordt het niet verspild.
  woensdag 24 mei 2017 @ 15:08:28 #61
3542 Gia
User under construction
pi_171171051
Overigens wordt er minder eten verspild dan men verwacht.
Van het eten wat, in de keuken, overblijft, wordt de volgende dag de 'plate du jour', gemaakt.
Of Chefs special, of hoe men het ook noemt. Vreten van gisteren.
pi_171171482
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 21:48 schreef Red_85 het volgende:
Zullen we gewoon stoppen in dit land overal maar beledigd over te zijn? Zou het een stuk leuker maken hier.
Hier ben ik het geheel mee eens. Zo is men vandaag beledigd over Rotterdamse flyers over het zelf uitkiezen welke partner je wil.
pi_171173455
Wat een gezeik om niets...
pi_171173552
Danny trapt hier even in een marketingtrucje voor het boek van Ronald Leonardo.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 24 mei 2017 @ 17:00:53 #65
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_171174001
Wtf? Wat is dit nu weer voor gezeur van een onbelangrijk persoon?

Als ik uit eten ga mag ik me gaarne even te buiten gaan en teveel eten. Maar een kleinere portie is bijna nergens een probleem. Zo vaak gehad dat ik voor mijn zoon kleinere porties vroeg en zonder probleem kreeg, of een voorgerecht als hoofdgerecht kreeg.

Soms is de portie idd te groot voor me, maar dan geef ik de rest aan mijn man, die ik nog nooit heb horen klagen erover.
Nee, geen voorstander van 'vrouwenporties'. Gewoon laten zoals het is. Dit is echt spijkers op laag water zoeken.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  woensdag 24 mei 2017 @ 17:27:15 #66
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_171174493
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 15:08 schreef Gia het volgende:
Overigens wordt er minder eten verspild dan men verwacht.
Van het eten wat, in de keuken, overblijft, wordt de volgende dag de 'plate du jour', gemaakt.
Of Chefs special, of hoe men het ook noemt. Vreten van gisteren.
Bij van der Valk, misschien. Of de lokale schnitzeltent. Maar niet bij een 'echt' restaurant. :)
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  woensdag 24 mei 2017 @ 17:40:05 #67
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_171174668
Wat belet die vrouwen om specifieke wensen door te geven zoals een salade in plaats van aardappelen naast het vlees?
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_171196135
quote:
10s.gif Op woensdag 24 mei 2017 16:44 schreef Ludachrist het volgende:
Danny trapt hier even in een marketingtrucje voor het boek van Ronald Leonardo.
Dit :')
pi_171206692
Vrouwen eten nou eenmaal minder dan mannen dus waarom moet je ze meer geven? Dat krijgen ze niet op en is het voedselverspilling.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  † In Memoriam † donderdag 25 mei 2017 @ 22:21:08 #70
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_171207826
Geef mijn portie maar aan Fikkie.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  donderdag 25 mei 2017 @ 23:52:56 #71
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_171210483
Beetje restaurant serveert bescheiden porties en kun je zonder bijbetalen extra salade, groenten, aardappelen bijbestellen. Verder kun je een van de -tig gangen overslaan. En last but not least: het balansdagje ofwel bij restaurantbezoek 's avonds de andere maaltijden van die dag bescheiden houden.
pi_171214242
Feministisch gejank :')
  vrijdag 26 mei 2017 @ 12:00:30 #73
3542 Gia
User under construction
pi_171217930
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 17:00 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Wtf? Wat is dit nu weer voor gezeur van een onbelangrijk persoon?

Als ik uit eten ga mag ik me gaarne even te buiten gaan en teveel eten. Maar een kleinere portie is bijna nergens een probleem. Zo vaak gehad dat ik voor mijn zoon kleinere porties vroeg en zonder probleem kreeg, of een voorgerecht als hoofdgerecht kreeg.

Wij deden in restaurants niet aan kindermenuutjes voor onze kinderen. Altijd die frietjes met een frikandel of worstje. Dat is toch niets speciaals voor zo'n kind! Uit eten moet voor het hele gezelschap speciaal zijn. Vind ik.
Dus, wij lieten onze jongens een menu kiezen van de kaart, samen overleggen wat ze wilden. En we vroegen dit dan te delen over twee borden, ieder de helft, met een extra voorgerecht en een extra toetje. En we kregen van de eigenaren altijd complimenten dat onze jongens volwassen voer aten. Je bent toch geen kok om worstjes en frietjes te bakken.

Heeft gewerkt, ze lussen allebei wel iets niet, maar bijna alles.
Als ze het niet kennen, proberen ze het wel.
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 17:27 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

Bij van der Valk, misschien. Of de lokale schnitzeltent. Maar niet bij een 'echt' restaurant. :)
Ik denk eerder bij een 'echt' restaurant. Vooral bij grote concerns wordt veel verspild.
Van vlees wat overblijft, kun je best een stoofpotje maken.

Let maar eens op hoeveel 'gerechten van de chef/plat du jour', bestaat uit een soort van stoofpotje, of een mix van vlees en vis.
Mijn jongste heeft een koksopleiding gedaan en stage gelopen in echte, zichzelf respecterende, restaurants, maar het gebeurt echt.
quote:
14s.gif Op woensdag 24 mei 2017 17:40 schreef MichaelScott het volgende:
Wat belet die vrouwen om specifieke wensen door te geven zoals een salade in plaats van aardappelen naast het vlees?
Als ik minder wil eten, dan bestel ik wel een kleine biefstuk, i.p.v. een grote. Staan meestal 2 maten op de kaart. Of je vraagt even aan de bediening of een bepaald gerecht 'veel' is, of dat het wel meevalt. Er staan meestal ook salades op de kaart, in twee vormen, als bijgerecht of als hoofdgerecht. Wil je echt weinig eten, dan neem je een mager soepie vooraf, een kleine salade als hoofdgerecht, en een fruitsorbet (beetje stout mag wel) als toetje.

Ik zou er wat van zeggen als ik hetzelfde bestel als mijn man en ik zonder erom te vragen de helft minder kreeg dan hij.
  zaterdag 27 mei 2017 @ 16:35:16 #74
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_171248244
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 12:00 schreef Gia het volgende:

Ik denk eerder bij een 'echt' restaurant. Vooral bij grote concerns wordt veel verspild.
Van vlees wat overblijft, kun je best een stoofpotje maken.

Let maar eens op hoeveel 'gerechten van de chef/plat du jour', bestaat uit een soort van stoofpotje, of een mix van vlees en vis.
Mijn jongste heeft een koksopleiding gedaan en stage gelopen in echte, zichzelf respecterende, restaurants, maar het gebeurt echt.

Misschien hebben we een andere definitie van 'echte' restaurants, want ik heb bij een restaurant met een ster (of twee, of drie) nog nooit een 'plat-du-jour' op het menu zien staan. :)
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_171248295
Hoog tijd voor een goede wereldoorlog, als dit soort gezeik opeens de standaard begint te worden. Meneer Leonardo zal dan wel wat anders hebben om over te janken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')