abonnement Unibet Coolblue
pi_171229174
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 20:25 schreef 6star6lord6 het volgende:

[..]

Ik zag van Jakarta en Egypte wel in het nieuws hoor.
ja kwam wel ff snel voorbij..
over irak hadden ze trouwens niks te melden.

fuck the media
pi_171232249
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 19:16 schreef Hamzoef het volgende:
Ik vermoed in Irak.
Dat denk ik ook.
ROBODEMONS..................|:(
  maandag 29 mei 2017 @ 01:36:49 #78
239746 BoonDockSaint
WinterSoldier
pi_171292722
Vandaag ergens in Syrie
I will do what i must !!
pi_171293033
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 11:31 schreef matigeuser het volgende:
De volgende aanslag is niet het belangrijkste. Die gaat er komen.
Als je het nieuws een beetje serieus volgt en dus niet alleen naar de NOS of Radio 1-2 luistert, dan weet je dat er wekelijks aanslagen zijn in Europa op schaal van klein tot groot. Al een paar jaar overigens. Maar dit is niet waar we bang voor moeten zijn.

Er komt een dag dat het zo gigantisch uit de hand gaat lopen, dat er milities hele dorpen gaan aanvallen en van deur tot deur mensen gaan doodschieten.

Pas nog heeft de Spaanse douane een container ontdekt met tienduizenden AK-47's en granaten die bedoeld waren voor de cellen in Brussel en omstreken. Zij zijn zich al jaren aan het bewapenen en de hersenspoeling in moskeeën en gebedshuizen gaat door.
De spanningen tussen 'wij' en 'zij' loopt steeds harder op. Er komt een keer een tegenaanval van westerlingen. Niet veel later komen de eerst échte georganiseerde aanslagen op veel plekken tegelijk.

En wij zullen, in eerste instantie althans, afgeslacht worden als schapen. Onze overheid is hier schuldig en verantwoordelijk voor. Ze stoppen de vingers in hun oren en weigeren de invloed van de islam te zien bij al deze uitingen. Ze blijven moslims importeren op grote schaal. Ze blijven actief met interventies in islamitische landen om de haat jegens ons nog meer te versterken. Ze zien de achterbuurten en de potentiële terroristen maar doen systematisch niks. Ze hebben de westerse burger hun wapens afgepakt en wapenbezit verboden gemaakt, waardoor we weerloos zijn geworden tegenover zowel komen islamitisch geweld als tegenover beslissingen van de overheid die we op geen enkele manier nog kunnen tegen houden.

Het gaat niet om de volgende aanslag. Het gaat om het moment waarop beide partijen zo genoeg van elkaar hebben gekregen dat de bom barst en er honderden aanslagen tegelijk zullen worden uitgevoerd in het westen.

Het enige 'voordeel' daarvan, is dat dán hopelijk te ogen van zelfs de meeste vervende GroenLinks-stemmer zullen open gaan. Mensen zoals ik kunnen dan alleen nog maar zeggen 'i told you so', maar meer dan langzaam toekijkend kunnen we niet.

We zijn volledig afhankelijk van onze overheden om dan snel, accuraat en hard in te grijpen. Maar ik heb daar zeer mijn twijfels bij. Hopelijk worden steeds meer mensen wakker en wordt er snel gekozen voor minder islam in het westen en minder interventie in het midden-oosten.
Zelden zo'n hoop aluhoedjes stront gelezen :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')