abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 20 mei 2017 @ 00:15:05 #26
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_171065696
Ik zie in het stuk terug dat erkenningsnarcisme een symptoom is van het wegvallen van hiërarchische structuren uit het verleden. Het stuk laat ook goed zien waar die verongelijkte woede bij sommige groepen uit de samenleving vandaan komt, maar volgens mij was dat niet je insteek TS of wel ?
  zaterdag 20 mei 2017 @ 06:07:06 #28
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_171067324
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 00:15 schreef Buurtzwaan het volgende:
Ik zie in het stuk terug dat erkenningsnarcisme een symptoom is van het wegvallen van hiërarchische structuren uit het verleden. Het stuk laat ook goed zien waar die verongelijkte woede bij sommige groepen uit de samenleving vandaan komt, maar volgens mij was dat niet je insteek TS of wel ?
Dat stuk over verongelijkte woede bij sommige groepen was niet mijn insteek en heb ik ook niet over gedacht. Heb je wat concrete voorbeelden daarover?
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
pi_171087638
quote:
‘Dat is tricky. We zitten allemaal met een evolutionaire erfenis, de man als beschermer van de vrouw en de vrouw als beschermer van het kind. Nu dat beschermen van vrouwen fysiek niet meer nodig is, is het bestaansrecht van de man onder vuur komen te liggen. Het feminisme was hard nodig, natuurlijk, en is dat nog steeds. Maar mannen zijn in de knel gekomen. Evolutionair gezien staan zij met lege handen door hun afnemende invloed op de regulatie van hun eigen seksualiteit, totdat ze er eigenlijk niet meer toe doen. Ze worden ook nog eens bespot, en krijgen overal de schuld van. En die mannen zijn ook nog blank – ik zei het al, we zitten in de fase van afrekening.’

Hij vindt het antimasculiene klimaat doorgeslagen en het verwondert hem dat mannen zich opzij laten schuiven, nu hun natuurlijke biologische plaats wordt ontmanteld. Het ontbreekt hen aan een constructieve fight. Hij ziet verschillende vluchtreacties: ‘Veel mannen ondergaan hun lot gelaten, zij deinen verregaand mee met de feminisering en gedragen zich als feminiene mannen – dat is de politiek correcte reactie. Een andere is een boze, bittere, depressieve reactie. Het verongelijkte kind. Een daarvan is Geert Wilders, hij steekt een stok tussen de spaken en gaat de boel verstieren, en dat vinden veel mannen prachtig. Weer een andere reactie is de vlucht voor verantwoordelijkheid, vanuit het gevoel “ik ben toch niet meer nodig”. Ze keren zich af van de samenleving en gaan vaak de criminaliteit in.’
Typisch waarom het feminisme voor mijn gevoel nog niet afgerond is, vrouwen zijn dolblij als zij geëmancipeerde worden, maar mannen klagen aan 1 stuk door. Als ze vrouwen echt zo gelijkwaardig vonden zou er geen reden zijn tot klagen? Er moet maar weer rekening gehouden worden met "hun" hormonen. Ze ondergaan hun lot gelaten.
Als dit gewoon ruzie uitlokken is dan maakt het me nog steeds geïrriteerd, maar dit wordt natuurlijk weer gezegd door een psychiater.
Ik merk inderdaad dat mensen narcistischer worden ik merk dit ook bij mijzelf.Maar ja wat doe je eraan als de samenleving oppervlakkige individualistische eigenschappen ophemelt.

[ Bericht 2% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 21-05-2017 01:40:40 ]
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')