Je moest eens zien hoeveel TR's er ondertussen open staanquote:Op woensdag 17 mei 2017 22:32 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Beste krak, het valt mij nu pas op maar....
Je quote! Correct! Leesbaarheid!
Jazeker.quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:44 schreef krakkemieke het volgende:
Zijn jullie al voorbereid op Towel day?
Ik ben slechts een eenvoudige culipleb, maar het was heerlijk ja.quote:Op donderdag 18 mei 2017 02:08 schreef Molo het volgende:
Yes yes!
Favoriet hier runderlong en de aubergine, die laatste had ik heel anders verwacht en was echt de lekkerste auberginebereiding ever
Humble humbugjequote:Op donderdag 18 mei 2017 02:14 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Ik ben slechts een eenvoudige culipleb, maar het was heerlijk ja.
Ja, ik hou ook niet zo van aubergine, maar zo was het echt geweldigquote:Op donderdag 18 mei 2017 02:08 schreef Molo het volgende:
Yes yes!
Favoriet hier runderlong en de aubergine, die laatste had ik heel anders verwacht en was echt de lekkerste auberginebereiding ever
Ik vind aubergine heel erg lekker maar deze was nóg lekkerderquote:Op donderdag 18 mei 2017 07:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, ik hou ook niet zo van aubergine, maar zo was het echt geweldig
En daar hoort gehakt door, toch?
Jonge gozer? Die is nieuw. De aubergine komt standaard met gehakt maar stond het eerste jaar onder de vegetarische gerechten.quote:Op donderdag 18 mei 2017 07:57 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik vind aubergine heel erg lekker maar deze was nóg lekkerder
De ober was ietwat wazig (en goot ook nogal wat drinken over tafel 😅) en leek ons soort van aan te geven dat het eigenlijk zonder gehakt is.
Mét was lekker, zonder had denk ik ook prima geweest
Maar heerlijk zeg, ga ik vaker heen
http://www.aziatische-ingredienten.nl/aubergines-boerenstijl/quote:Op donderdag 18 mei 2017 08:57 schreef Sarabi het volgende:
Goedemorgen
Aubergine.... Ik heb er niets mee dus stiekem wel benieuwd naar dat gerecht waar jullie allemaal enthousiast over zijn
Is dit iets voor je?quote:Op woensdag 17 mei 2017 21:24 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Mijn gemberbierchampagnekurk had laatst een millimeter speling. Naar het balkon verplaatst vanwege explosiegevaar. Daar was het ook mooi koel. Net, vanwege hitte, even gechecked. Halve centimeter speling ... hmmmm.
Theedoek er over, en -de EOD zal trots op mij zijn- gecontrolleerd laten ontploffen.
Van de +/-700ml nog 1 vol glas over. Alle suiker opgefermenteerd, dus +/- 17% alcohol en het plakt niet op het balkon
De prik zit er nog in en het is goed pittig
Hmm zal hem onthoudenquote:Op donderdag 18 mei 2017 09:08 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
http://www.aziatische-ingredienten.nl/aubergines-boerenstijl/
Lijkt een boel gedoe maar dat valt erg mee, en als je het een keer gemaakt hebt en de ingrediënten in huis hebt, dan zet je het daarna behoorlijk rap in elkaar.
Laat je ook antistoffen prikken?quote:Op donderdag 18 mei 2017 09:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Leuk, weer eens foto's van Sansan. Ik vond die long ook verrassend nietvies. De tong wel, bah. Volgens mij was het de gongboa kip met de gefermenteerde sojaboontjes die ik ook een hit vond.
Ik moet echt eens naar de toko om die boontjes en sechuanpepers te kopen. Ik kan zo langzamerhand wel een Rotterdamse boodschappenlijst gaan maken. Telkens bedenk ik iets dat daar vandaan moet komen. Maar eens een echt lijstje maken.
Eerst straks bloed laten prikken. Sinds vrijdag is mijn schildklier een stuk opgezwollen en dat is behoorlijk irritant. Alsof iemand zijn hand om mijn keel heeft.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |