Ik zag het ja. Goed gedaan hoor DJMO!quote:
Je kan echt alle groente door pannenkoekenbeslag doen! Erwten, spinazie, wortels, pompoen, bloemkool, bieten, mais... Ik ben na vijf jaar moederschap een expert in gezonde pannenkoekenquote:Op donderdag 18 mei 2017 22:09 schreef livelink het volgende:
[..]
Dus dan doen jullie courgette of spinazie door het beslag? Het klinkt eerlijk gezegd heel vies op een of andere manier. En krijg je dan geen groenige pannenkoek?
En dan? Pureer je de groente eerst tot moes en dan door het beslag? Of is het nog herkenbaar?quote:Op vrijdag 19 mei 2017 09:36 schreef Mevr_Mus het volgende:
[..]
Je kan echt alle groente door pannenkoekenbeslag doen! Erwten, spinazie, wortels, pompoen, bloemkool, bieten, mais... Ik ben na vijf jaar moederschap een expert in gezonde pannenkoeken
Door beslag en dan met de staafmixer fijn malen. Groente is dan niet als zodanig herkenbaar. Mijn jongens zijn gek op gekleurde pannenkoeken, ook nu kleuter de ingrediënten kentquote:Op vrijdag 19 mei 2017 10:07 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
En dan? Pureer je de groente eerst tot moes en dan door het beslag? Of is het nog herkenbaar?
Hehe dit is ook mijn verwachting.quote:Op vrijdag 19 mei 2017 12:41 schreef Phaidra het volgende:
Hier was het: rode pannenkoeken lust ik niet...
Ik vroeg mij wel een beetje hetzelfde af inderdaad.quote:Op vrijdag 19 mei 2017 19:21 schreef Stormqueen het volgende:
Is er nog wel enige voedingswaarde aan de groenten als je het gladpureert en op hoog vuur bakt vraag ik me af? En wat is dan de toegevoegde waarde? Kind leert er geen groenten door eten, dus is het dan vooral om je eigen gemoed te sussen? Oprechte vraag hoor. Ik heb dit issue namelijk (nog) niet.
Ik vind het zelf lekker omdat het voor m'n gevoel meer een hartige maaltijd wordt dan iets zoets, en ik houd meer van zout en vet dan van zoet. voedingswaarde is denk ik niet heel veel, maar bij gewoon verse gesneden spinazie net zoveel als wanneer je het lang wokt ofzo?quote:Op vrijdag 19 mei 2017 19:21 schreef Stormqueen het volgende:
Is er nog wel enige voedingswaarde aan de groenten als je het gladpureert en op hoog vuur bakt vraag ik me af? En wat is dan de toegevoegde waarde? Kind leert er geen groenten door eten, dus is het dan vooral om je eigen gemoed te sussen? Oprechte vraag hoor. Ik heb dit issue namelijk (nog) niet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |