Op normale temperatuur is haring al een beetje ranzig. Ik denk dat het idd niet goed is om haring op kamer temp te laten ook al zie ik bijv bij visspecialisten de haring gewoon open en bloot, en niet afgedekt liggen. Maar ja auto is net iets warmer dan normaal nu.quote:Op zondag 7 mei 2017 14:12 schreef Jordy-B het volgende:
Het vet in haring wordt vrij snel ranzig bij hogere temperaturen dan in de koelkast.
dan ligt ie toch in een gekoelde vitrinequote:Op zondag 7 mei 2017 14:17 schreef Atak het volgende:
[..]
Op normale temperatuur is haring al een beetje ranzig. Ik denk dat het idd niet goed is om haring op kamer temp te laten ook al zie ik bijv bij visspecialisten de haring gewoon open en bloot, en niet afgedekt liggen. Maar ja auto is net iets warmer dan normaal nu.
Niet bij de speciaalzaak hier. Haring heeft inderdaad en aparte vitrine maar de vitrine van de haring is niet gekoeld. Het is gewoon zo'n vitrine met een open bovenkant.quote:Op zondag 7 mei 2017 14:31 schreef Allures het volgende:
[..]
dan ligt ie toch in een gekoelde vitrine
Beton moet je altijd buiten de koelkast bewaren.quote:Op zondag 7 mei 2017 19:10 schreef Spanky78 het volgende:
Zoals haring tegenwoordig gepekeld is, is het niet echt houdbaar. Vroeger was een tonnetje beton buiten de koelkast te bewaren, maar bevatte veel meer zout.
Typisch iets om niet te lang buiten de koelkast te houden.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |