#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:23 |
Ik ben een daklichter [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2017 22:24:56 ] | |
GGMM | woensdag 26 april 2017 @ 22:24 |
#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:24 |
Ik ben een snijder [ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2017 22:25:47 ] | |
GGMM | woensdag 26 april 2017 @ 22:25 |
Door de edit van LH mislukt mijn grap een beetje. | |
RobinOok | woensdag 26 april 2017 @ 22:27 |
Gewoon niet. Stom gebak mag je houwen. Denk in geen 30 jaar meer gegeten. | |
#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:28 |
Overrated gebak inderdaad | |
tombolafan | woensdag 26 april 2017 @ 22:29 |
Op z'n kant leggen en dan snijden, dan drukt/breekt ie niet | |
-AMG- | woensdag 26 april 2017 @ 22:29 |
Zijwaarts leggen en dan likken alsof het je moeder is. Zoals een bouvier een kom yoghurt naar binnen werkt zeg maar. | |
derLudolf | woensdag 26 april 2017 @ 22:33 |
Gewoon in de muil stoppen en een stuk afbijten. | |
Ingolstadt | woensdag 26 april 2017 @ 22:35 |
Dak eraf, dan de bovenste helft van de pudding opeten, dan de bodem met het resterende gedeelte van de pudding opeten, en vervolgens de bovenkant. | |
embedguy | woensdag 26 april 2017 @ 22:36 |
Ik mis de pletter. Samendrukken en het room er aan de zijkant vanaf eten om vervolgens over te gaan in happen nadat de overmaat aan room weg is. | |
#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:37 |
Leuk topic | |
Sarasi | woensdag 26 april 2017 @ 22:37 |
Happer, tussendoor alles wat eruit komt glijden weg likken. | |
Barrah | woensdag 26 april 2017 @ 22:40 |
Ik ben een omkerende daklichter | |
arvensis | woensdag 26 april 2017 @ 22:41 |
Ik eet de vulling en de bodem op, maar laat het glazuur staan. | |
#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:44 |
Why? | |
Jordy-B | woensdag 26 april 2017 @ 22:45 |
Daklichter. | |
Achterhoker | woensdag 26 april 2017 @ 22:47 |
Ik ben een lichtdakker. | |
arvensis | woensdag 26 april 2017 @ 22:48 |
Vind "het dakje" niet lekker. | |
#ANONIEM | woensdag 26 april 2017 @ 22:50 |
Oranje ook niet? | |
Stokken_en_stenen | woensdag 26 april 2017 @ 23:14 |
| |
Dawnbreaker | woensdag 26 april 2017 @ 23:15 |
Ha die laatste foto staat een negerzoen op | |
Harvest89 | woensdag 26 april 2017 @ 23:20 |
Ik eet die dingen zelden. Eet liever een bossche bol ofzo. Maar als ik een tompouce eet, dan ben ik een daklichter. | |
derLudolf | woensdag 26 april 2017 @ 23:21 |
| |
Harvest89 | woensdag 26 april 2017 @ 23:22 |
Maar... maar... dat glazuur is het lekkerst. | |
Burdie | woensdag 26 april 2017 @ 23:25 |
Idem. M.i. de enige juiste manier van een tompouce eten. | |
Harvest89 | woensdag 26 april 2017 @ 23:26 |
Wat vind je er vies aan? Ik vind een Bosschebol nog lekkerder dan seks. (Oke, dat ook weer niet, maar het komt er wel dicht bij in de buurt). | |
Lunatiek | woensdag 26 april 2017 @ 23:27 |
Zo dus | |
Hyperdude | woensdag 26 april 2017 @ 23:33 |
Niet te kanen. En 2 WC-rollen benodigd per stuk. Minimaal. | |
Fok-it | woensdag 26 april 2017 @ 23:35 |
Word je echt kotsmisselijk van, en die dingen zijn nog 10x vreselijker om naar binnen te krijgen dan een tompouce zonder er als een kind uit te zien die taart eet | |
#ANONIEM | donderdag 27 april 2017 @ 00:44 |
De gewoon een hap nemen ? Ook niet nummer 4 dat is pletten | |
flipsen | donderdag 27 april 2017 @ 00:50 |
Godver, nu heb ik zin in een tompouce Maar daar kan ik hier echt niet aan komen Dan maar even op kayak.com naar tickets zoeken | |
zhe-devilll | donderdag 27 april 2017 @ 00:55 |
In 3 stukken dan maar, het blijft een moeilijk ding | |
Doloris | donderdag 27 april 2017 @ 15:04 |
Ik ga zo tompouces maken en daarna lekker snijden | |
Dragonberry | donderdag 27 april 2017 @ 16:08 |
Splitten, precies door het midden voor een goede room verhouding | |
wdn | donderdag 27 april 2017 @ 16:14 |
Ja. Dit maakt het erg simpel | |
uniekhoorn | donderdag 27 april 2017 @ 16:30 |
Dak eraf, dak onder de bodem en happen maar | |
Geerd | donderdag 27 april 2017 @ 16:36 |
Vrijwillig die troep eten ben je 12 ofzo | |
Joosie200 | donderdag 27 april 2017 @ 16:40 |
Daklichter, dak gebruiken om de roomlaag er vanaf te lepelen en dan de rest opeten. | |
realAIVD | donderdag 27 april 2017 @ 16:54 |
LOL, ik moest meteen aan dit "onderzoek" denken!! En ik was die ultieme techniek nog niet vergeten! De uniforme tompoeshapjes zijn echter niet mijn streven, dus ik licht meestal het dakje, leg dat als een echte vrouw opzij, ga dan met een vorkje zitten scheppen in de roomlaag tot ik er voldoende van weggeten heb om de rest met onderkant naar binnen te werken...en dan kan ik eindelijk van de bovenkant gaan genieten. Je begrijpt: een tompoes is verre van mijn favoriete gebak...eigenlijk mag dat wat mij betreft niet eens die naam hebben | |
potjecreme | donderdag 27 april 2017 @ 19:02 |
Dit en de onderste plaat eet ik niet op. | |
#ANONIEM | donderdag 27 april 2017 @ 19:16 |
Echt een geweldige life hack | |
Broodjekipkorn | donderdag 27 april 2017 @ 19:21 |
Ik eet het precies hetzelfde. Maar die oranje hoef ik nooit, die zijn niet te eten... | |
nogeenoudebekende | donderdag 27 april 2017 @ 19:21 |
Even offtopic, dom woord is dat. Vaak grootmoeders wijsheden in een hipster jasje. OT: Daklichter, maar het is niet mijn favoriete gebak. | |
gekkiehenke | vrijdag 28 april 2017 @ 17:28 |
Haha, mensen die in 2017 nog van die ****verwekkende zooi vreten. | |
#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 17:31 |
Wat moet er onder de vier sterretjes staan? | |
gekkiehenke | vrijdag 28 april 2017 @ 17:34 |
Watte? | |
RobinOok | vrijdag 28 april 2017 @ 17:39 |
Kanker. | |
derLudolf | vrijdag 28 april 2017 @ 17:46 |
Dat past niet over vier sterretjes | |
Jonathon | vrijdag 28 april 2017 @ 19:06 |
Boven en onderkant strippen en dan eten maar | |
Jordy-B | vrijdag 28 april 2017 @ 20:33 |
haha, een aluhoedje | |
DemonRage | vrijdag 28 april 2017 @ 21:16 |
Nog een om te proberen: kwartslag draaien en dan in je mond stoppen, dan druk je de beide "koeken" niet op elkaar. | |
-Wereld- | vrijdag 28 april 2017 @ 21:39 |
Eerst verdeel ik de pudding ook in 2 delen. Dan eet ik het onderste op. Vervolgens haal ik het oranje/roze spul eraf, als dit kan. (Soms lukt dat niet omdat het hard is/vast zit ofzo). Dan eet ik het harde van de bovenkant met pudding op. En dan komt het lekkere roze/oranje stukje. | |
Leandra | vrijdag 28 april 2017 @ 21:43 |
Ah, jij hebt mijn methode al omschreven | |
#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 21:52 |
Wat leuk dat je mijn topic komt bezoeken | |
Postbus100 | vrijdag 28 april 2017 @ 21:59 |
Ik ben een omgekeerde dakdekker. De vrouwelijke omgekeerde dakdekker vind ik eigenlijk een nog betere methode (want het lekkerste voor het laatst), maar ik denk er altijd te laat aan en de bovenkant van je tompouche gaat dan aan je schoteltje kleven als je hem opzij legt. | |
Lunatiek | vrijdag 28 april 2017 @ 22:03 |
Maar mijn mond is niet zo breed. Ooooh! Via de andere as draaien en op zijn kant naar binnen! Waarom geven ze niet gewoon een handleiding bij die dingen | |
gekkiehenke | vrijdag 28 april 2017 @ 22:28 |
En maar blijven afvragen waarom die nare ziektes de wereld nog niet uit zijn. Stop met het eten van onzin, beste medemens. | |
teletascha | zaterdag 29 april 2017 @ 19:41 |
Ik ben een splitter. | |
Ferdii | zondag 30 april 2017 @ 00:43 |
Op de enige juiste beschaafde manier, het dakje schuif je tussen 2 punten van het vorkje, vervolgens maak je een breek beweging. Hierdoor breekt er een stukje van het dakje af en kan je vervolgens het onderliggende stukje opeten. Bovenstaande herhaal je enkele keren totdat de tompouce op is. Voordelen: - geen geknei - geen messen ed nodig - alles in evenredige porties eten, (dus niet eerst alle glazuur etc) | |
Stokken_en_stenen | zondag 30 april 2017 @ 01:12 |
Ik ben bang dat uw koningsdag tompouce over datum aan het geraken is. Mijn advies is om deze weg te gooien en nieuwe tompousen te gaan kopen | |
DrDentz | zondag 30 april 2017 @ 01:13 |
Stop met ademen, de lucht om je heen is nogal vervuild | |
Scootmobiel | dinsdag 2 mei 2017 @ 09:21 |
Als kind en tiener was ik een happer, maar dat gaf altijd zo'n vreselijke smeerboel dat ik me daarna tot daklichter ontwikkeld heb. | |
minilot | donderdag 4 mei 2017 @ 21:24 |
Yup, gewoon dit. Omklappen en als een normaal gebakje met een vorkje opeten. Laat iedereen er maar lekker een kliederige deconstructie-aanpak op nahouden; wij opz'nkantleggers weten wel beter. | |
embedguy | donderdag 4 mei 2017 @ 21:30 |
Met koningsdag geprobeerd... Werd alsnog een kliederboeltje omdat de koek omsloeg ipv doorbrak... :/ | |
Postbus100 | donderdag 4 mei 2017 @ 22:02 |
Dit zou ik ook wel eens willen uitproberen. Denk dat dit wel een goede manier is. Heb je alleen wel een vorkje nodig. | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 22:03 |
Wil je dat samen met mij doen? | |
Postbus100 | donderdag 4 mei 2017 @ 22:15 |
| |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 22:44 |
| |
Moass | vrijdag 22 mei 2020 @ 19:20 |
Is het nog gelukt? | |
marzman | vrijdag 22 mei 2020 @ 19:28 |
Eerst het dak (wat ik niet eens lekker vind) en dan heb je nog een koek met pudding over die je makkelijk op kunt eten. Lol, topic uit 2017. | |
Hallojo | vrijdag 22 mei 2020 @ 19:39 |
Ik ben een oplichter. | |
emmyemmy2 | zaterdag 23 mei 2020 @ 09:21 |
Ik heb de beste techniek. Je plet de tompouce eerst zodat de pudding er uit loopt aan de zijkant. Dat lik je op, zodat je holle randjes heb aan de zijkant. Dan draai je hem op de kop zodat de glazuur eerst je tong raakt, en kun je gewoon happen nemen zonder dat de pudding alle kanten opschiet. |