abonnement Unibet Coolblue
pi_170500001
Mijn telefoon gaat al een tijd niet meer aan. Als ik normaal opstart met de power knop krijg ik wel het opstart logo te zien maar dat gaat na een tijdje weer weg en vervolgens gebeurt er niks.

Er zou een stand moeten zijn waar ik een harde reset zou moeten kunnen doen. Opstarten met power, volume up en de home knop ingedrukt. Doet niks. Wat wel kan is power, volume down en home. Dan kom ik een ander menu waar het lijkt alsof ik daarmee een nieuw OS kan installeren.

Er staat eerst:
quote:
Warning!!
A custom OS can cause critical problems in phone and installed applications.

If you want do download a custom OS, press the volume up key.
Otherwise, press the volume down key to cancel.
Volume down gedaan. niks. Toen volume up en er stond Downloading... Do not turn off target!!. Na een tijd keek ik weer en was de telefoon uit. En nu niks meer. Misschien is leeg, ligt nu aan de lader.

Ik weet niet meer precies wat er nog meer stond. In ieder geval odin mode. Iets van secure boot enabled. En dat er het officiële samsung OS op staat. En het model nummer. (GT-I8730)

Kan ik vanaf hier een nieuw OS installeren? Ik heb wat gekeken maar alle tutorials gaan er van uit dat je nog apps kan installeren. En aan je pc kan verbinden. Dat lukt dus allemaal niet meer.

Er is voor de telefoon wel een custom rom https://forum.xda-develop(...)-14-samsung-t3468140

Als ie oplaad en weer in de nieuw os modus kan komen. Kan ik dat er dan opzetten vanaf een micro sd kaart? Zonder dus apps te installeren/ bestanden er heen te schrijven met de pc. Ik had toen ie het nog deed dacht ik wel root toegang.

[ Bericht 2% gewijzigd door autoknutselaar op 26-04-2017 15:01:47 ]
pi_170501839
Opstarten met power, home + volume down of up zou t wel moeten zijn

http://www.hardreset.info(...)8730-galaxy-express/
:]
pi_170502316
Connecten met Samsung KIES en dan bovenstaande stappen herhalen al geprobeerd? Volgens mij is het zelfs mogelijk om je mobiel via KIES te resetten.
IT'er in hart en nieren
pi_170502589
Vanuit die bootloader kun je meestal wel (custom) roms installeren. Blijkbaar is je bootloader al unlocked. Kwestie van de rom op je sd kaart zetten mbv een computer. Zorg er voor dat je vanuit het bootmenu ook de data en cache leegt. Je kan ook alleen dat proberen, zonder een nieuwe rom te installeren. Je moet dan alleen alle apps opnieuw installeren en instellen. Je data op je sd kaart blijft gewoon onaangetast.
pi_183543841
Heb je geprobeerd alle knoppen ingedrukt te houden of tegelijkertijd de batterij te verwijderen?
Veel van de pagina's die ik heb gevonden, hebben me verteld dat ik deze twee methoden kan volgen om dit probleem op te lossen, maar ik heb gefaald. Dus ik moet op zoek naar andere oplossingen, ik verwijs naar de methode in dit artikel, het maakt mijn telefoon weer normaal: https://www.fonecope.com/fix-samsung-stuck-on-odin-mode-screen.html
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')