abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 20 april 2017 @ 16:08:28 #301
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_170355947
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 15:42 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Ik kom uit een achterbuurt en ben met de harde hand opgevoed, daardoor heb ik een leuke baan, leuk huisje, mijn zaken op orde, geen strafblad en nog nooit in aanraking geweest met de politie.

Mijn toenmalig beste vriendje rond die tijd kwam uit dezelfde buurt, heeft een softe opvoeding gehad, werkt nu voor één of andere sociaal project, heeft al een paar keer gezeten voor drugsgebruik, heeft schulden en zit geen toekomst in.

Tijd voor de harde hand, dat softe gedoe moet afgelopen zijn, lach jij maar totdat je een ons weegt, de oplossing wat nu gehanteerd word heeft al 30 jaar niet geholpen.
Ik kom zelf ook uit een achterbuurt. Ben met de softe hand opgevoed, veel liefde en begrip gehad. Had ook veel vrienden uit Turks/Marokkaanse kringen waar ik het goed mee kon vinden.

Ik heb nu een prima baan en werk deels als ZZP-er, woon in een meer dan prima wijk en voed mijn kinderen op dezelfde manier op.

Je manier van opvoeding is niet het enige dat je vormt. Één van mijn beste vrienden werd juist heel strikt opgevoed met de harde hand. Die is op zijn 16e gestopt met school en in de productie terecht gekomen, terwijl we op de middelbare school dezelfde resultaten boekte.

Wat voor jou geldt, geldt niet voor iedereen. Hoe je terecht komt heeft met veel factoren te maken, een deel daarvan aangeboren en een deel daarvan stom geluk.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')