Na mijn spontane zin in chili con carne zat ik binnen 5 minuten inderdaad in dit topic te lezen. Nadat ik erachter kwam dat deze niet werkte ben ik flink gaan googlen. En dit topic aanmaken leek me ook nog een optie, vandaar.quote:Op dinsdag 18 april 2017 21:05 schreef douche-eendje het volgende:
Maximus - recepten . Een gemis in de broodbakreeks nogsteeds.
CUL / Chili con carne
Maar het plaatje werkt niet meer
Mooi om dit soort dingen te lezen;). Het was niet uit een boek in ieder geval. Een beetje "jamie at home"-achtige tekenstijl. Lastig uit te leggen altijd. Aangezien het even geleden is dat ik het maakte, vind ik het ook lastig. Er zat in ieder geval pure chocola in, naast de standaard ingrediënten als riblappen/tomaten/specerijen. Misschien ook bruin bier, durf ik niet met zekerheid te zeggen.quote:Op dinsdag 18 april 2017 21:26 schreef stavromulabeta het volgende:
Ik word nu ook nieuwsgierig.
Heb je misschien meer informatie?
Kwam die jpg uit een boek? Of was het handgeschreven? Waren er kenmerkende ingrediënten die je niet zou verwachten? Als MaximusTG het weer ergens anders vandaan had, valt het misschien te reproduceren met vernuftig gegoogle.
Hij stond op een oude, trage iPad. Kwaliteit is niet optimaal, maar het is wel leesbaar.quote:
Die ga ik dan ook maar eens proberen...quote:
Genoeg kwaliteit om mij weer een feestmaal te bezorgen. Bedankt voor de moeite!quote:Op dinsdag 18 april 2017 21:37 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Hij stond op een oude, trage iPad. Kwaliteit is niet optimaal, maar het is wel leesbaar.
Dit lijkt mij wel inderdaad. Dit leek me de handigste manier om het recept te beschrijven in de titel.quote:Op woensdag 19 april 2017 01:03 schreef Fokpop het volgende:
Dat recept heeft MaximusTG toch ook gewoon uit een kookboekje of van een site? Ik ben wel benieuwd welke trouwens.
he wat kinderachtig.quote:Op dinsdag 18 april 2017 21:27 schreef motorbloempje het volgende:
MaximusTG
sorry, ik heb 't recept niet.…
Als jij het met bonen wilt eten, dan eet je het toch met bonen?quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:30 schreef Yashaaaaa het volgende:
Hij staat hier nu lekker een middagje te pruttelen (Y) Maar vroeg me af, wat eten jullie er verder nog bij? Bij chili horen toch ook eigenlijk bruine bonen enzo.
Wij hebben er nu een pide bij gehaald. Maar dat voelt zo karig. En er stonden wel toppings in het recept maar vriend en ik zijn beide niet van de avocado en rauwe ui.
quote:Op donderdag 10 juli 2014 17:47 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik heb deze op het vuur staan. Is bijna klaar. Even geproefd en hij is heerlijk!
Goed vlees gekocht bij de slager, zelf snijden was even een klus, maar bij het aanbakken van het vlees wist ik al dat dit goed zou komen.
We hebben tortillachips, avocado's, tomaten, crème fraîche en geraspte kaas erbij.
Ik kan MaximusTG niet meer voor het recept bedanken, maar dit is toch een kleine ode aan hem.
Kidneybonen er door doen en mais (liefst bio) maakt dat het meer vult en m.i. nog smakelijker is.quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:30 schreef Yashaaaaa het volgende:
Hij staat hier nu lekker een middagje te pruttelen (Y) Maar vroeg me af, wat eten jullie er verder nog bij?
Wij hebben er nu een pide bij gehaald. Maar dat voelt zo karig. En er stonden wel toppings in het recept maar vriend en ik zijn beide niet van de avocado en rauwe ui.
Ja verdomme, waar slaat die halve kilo mais op.quote:Op zondag 30 april 2017 17:48 schreef stavromulabeta het volgende:
En dat is dan mijn ode aan MaximusTG...
In plaats van rundvlees heb ik wild konikpaard gebruikt, niet zozeer een bewuste keuze maar vooral omdat mijn vriezer ermee vol ligt. Voor de smaak zal het niet zo heel veel uitmaken.
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |