quote:
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?quote:Op maandag 17 april 2017 16:56 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ik heb heel culi een smulrol op na wandeling over de hei van Ermelooooooo
vroeger had mora die dingen zelfs gewoon in de supermarkt liggen en dikker deeg dan een loemia (minder vaak gevouwen, mijn favo was die met shoarma)quote:Op maandag 17 april 2017 17:35 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)quote:Op maandag 17 april 2017 17:36 schreef Myraela het volgende:
Ik heb hummus gemaakt, maar hij is bij lange na niet zo lekker als die van Meneer Tanger.
Ok, dat ga ik eens proberen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:38 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)
laagje is harder dan loempia, de vulling is gehakt met allerlei rommel erdoor. Het is een favoriet van mij toen ik nog in de kantine at maar ik had hem al jaren niet meer gehadquote:Op maandag 17 april 2017 17:35 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?
t is eerder soort pannekoekje dan loempia deeg iddquote:Op maandag 17 april 2017 17:39 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
laagje is harder dan loempia, de vulling is gehakt met allerlei rommel erdoor. Het is een favoriet van mij toen ik nog in de kantine at maar ik had hem al jaren niet meer gehad
die waren toch aan verhuizen?quote:Op maandag 17 april 2017 17:37 schreef Lonaa het volgende:
Blij dat ik vanochtend dingen aan de studie gedaan heb. Nu, ruzieeende bovenburen, die aan het timmeren zijn en een huilende baby. Vet cool.
hahahahahahahaquote:Op maandag 17 april 2017 17:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik had 6 zakje/pakjes ajam pedis gekocht en 7 kippenbouten. Voor vergelijkend warenonderzoek.
Er staat nu 1 pan met 7 bouten op het vuur met eigengemaakte boemboe. Had geen zin in gedoe.
Wie verzint dan ook zoiets?
Daar zijn ze al ruim 2 weken mee bezig ja. Gelukkig slapen ze niet meer hier, maar overdag kunnen ze gewoon nog wel tering herrie maken en het balkon ligt nog vol vuilniszakken.quote:Op maandag 17 april 2017 17:41 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
die waren toch aan verhuizen?
Ik heb mijn bovenburen nog niet vermoord maar de rest van de familie is er weer dus vanavond weer fijn ge-ren en gekrijs boven mij
Zo praten ze niet in Ermeloquote:Op maandag 17 april 2017 16:56 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
aanstellert.
Ik heb heel culi een smulrol op na wandeling over de hei van Ermelooooooo
Helpt inderdaad wel, maar daar blijft die toch veel lekkerder. En m'n vriend gisteren maar roepen dat we net zo goed, zonder moeite thuis zelf verschillende dipjes konden maken. Dat valt toch een beetje tegen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:38 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)
Ik denk dat mijn lief ze gewoon gaat gebruiken. We hadden het al eens eerder. Is goed te doen. Niks bijzonders, maar wel bijzonder makkelijk. En dat is toch wel fijn als je alletwee geen tijd of zin hebt om te koken. Nou ja, tijd, ik doe het altijd met bouten, dus tijd heb je wel nodig, maar toch. Makkelijk dus.quote:Op maandag 17 april 2017 17:43 schreef liedetector het volgende:
[..]
hahahahahahaha
maar ga je dat ooit og uitproberen dan en wil je dan ook een testpanel?
Heb je de kikkererwten ontveld? Dat maakt een heel verschil in lekkerheid.quote:Op maandag 17 april 2017 17:45 schreef Myraela het volgende:
[..]
Helpt inderdaad wel, maar daar blijft die toch veel lekkerder. En m'n vriend gisteren maar roepen dat we net zo goed, zonder moeite thuis zelf verschillende dipjes konden maken. Dat valt toch een beetje tegen.
Ohnee, dat wist ik niet eens. Ik heb nog wat kikkererwten liggen die niet meer in m'n keukenmachine paste, zal het vanavond nog eens proberen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:47 schreef Clubsoda het volgende:
Heb je de kikkererwten ontveld? Dat maakt een heel verschil in lekkerheid.
Geen olijfolie?quote:Op maandag 17 april 2017 17:48 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik maak het meestal met "echte" kikkererwten, maar de syriers waar ik het tot nu toe heb gegeten maken het allemaal met kikkererwtenpasta gekocht in de (turkse) supermarkt, doen daar knoflook en sesampasta door en klaar is klara
bummer, leek me wel tof om zoiets blind te proevenquote:Op maandag 17 april 2017 17:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk dat mijn lief ze gewoon gaat gebruiken. We hadden het al eens eerder. Is goed te doen. Niks bijzonders, maar wel bijzonder makkelijk. En dat is toch wel fijn als je alletwee geen tijd of zin hebt om te koken. Nou ja, tijd, ik doe het altijd met bouten, dus tijd heb je wel nodig, maar toch. Makkelijk dus.
Maar echt naast elkaar proeven, dat idee heb ik opgegeven. Teveel moeite.
waarom herken ik dit..... en olie toch pas al laatste erop?quote:Op maandag 17 april 2017 17:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Geen olijfolie?
Ik heb het ooit een keer fantastisch gemaakt maar ben natuurlijk weer vergeten hoe
Volgens mij al eerder gedaan. Maar nogal verweekte hersenen hierquote:Op maandag 17 april 2017 17:52 schreef liedetector het volgende:
[..]
waarom herken ik dit..... en olie toch pas al laatste erop?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |