Als je het na één week al herkent en onderschept, vind ik je tamelijk vlot .quote:Op zaterdag 1 april 2017 19:46 schreef Ticootje het volgende:
Ik verbaas me er steeds over hoe makkelijk je weer in oude gewoontes terug valt. Het gaat meestal heel geleidelijk. "Oh een keertje kan geen kwaad", naar het punt dat ik deze week elke dag iets alcoholisch gedronken heb. Ik had een goede wijn gekregen van een collega uit parijs en mn man had een heel speciaal biertje mee genomen.
Kook jij de hele week? Voor? 2 volwassenen & 2 kinderen (heb ik dat goed onthouden?)quote:Ik ben ook wat inspiratieloos geworden qua avondeten. Ik moet eigenlijk een goede schop onder mn kont en gewoon doorzetten.
2 volwassenen en 3 kinderen en glutenvrij.quote:Op zaterdag 1 april 2017 19:51 schreef sigme het volgende:
[..]
Als je het na één week al herkent en onderschept, vind ik je tamelijk vlot .
Wij zijn maar weer eens overgestapt op het principe "geen alcohol op madiwodovr".
Dus drink ik nu een biertje .
[..]
Kook jij de hele week? Voor? 2 volwassenen & 2 kinderen (heb ik dat goed onthouden?)
Vanwaar de glutenvrij?quote:Op zaterdag 1 april 2017 20:14 schreef Ticootje het volgende:
[..]
2 volwassenen en 3 kinderen en glutenvrij.
Dochter heeft coeliakie. Ja glutenvrij dieet helpt dan inderdaad, nu groeit ze weer en jankt ze niet vol continu.quote:Op zaterdag 1 april 2017 20:23 schreef sigme het volgende:
[..]
Vanwaar de glutenvrij?
Gokje: jouw coeliakie? Helpt het?
Oh zo zat het.quote:Op zaterdag 1 april 2017 20:24 schreef Ticootje het volgende:
[..]
Dochter heeft coeliakie. Ja glutenvrij dieet helpt dan inderdaad, nu groeit ze weer en jankt ze niet vol continu.
Ja precies. Je maakt dan toch wel vaak dezelfde dingen idd.quote:Op zaterdag 1 april 2017 20:28 schreef sigme het volgende:
[..]
Oh zo zat het.
Lijkt me best lastig om dan voor de hele club lekker & afwisselend te koken.
Zekerquote:
/schop onder kont geeftquote:Op zaterdag 1 april 2017 19:46 schreef Ticootje het volgende:
Ik ben ook wat inspiratieloos geworden qua avondeten. Ik moet eigenlijk een goede schop onder mn kont en gewoon doorzetten.
Havermout is vaak niet glutenvrij door kruisbesmetting. Volgens mij zitten er geen gluten in het product zelf maar komt het erbij door de verwerking.quote:Op zondag 2 april 2017 16:51 schreef Serinde het volgende:
Haver(mout) bevat geen gluten toch? Dan is het verschil in reactie niet heel raar.
Hoeveel eiwit is te veel in dit geval?
Ik snap dat je er moedeloos van wordt soms....
Hoeveel te veel is? Iedere dag 500 gram kwark moet ik iig niet doen.quote:Op zondag 2 april 2017 16:51 schreef Serinde het volgende:
Haver(mout) bevat geen gluten toch? Dan is het verschil in reactie niet heel raar.
Hoeveel eiwit is te veel in dit geval?
Ik snap dat je er moedeloos van wordt soms....
Brood: chronisch buikpijnquote:Op zondag 2 april 2017 18:37 schreef Serinde het volgende:
Dat van havermout wist ik niet, maar door de lage concentratie kan het vast dat iemand daar minder op reageert dan op bijvoorbeeld brood. Althans mij klinkt het logisch in de oren. Maar gist zou ook kunnen. In zuurdesem brood zit minder of geen gist toch? Of is daar iets anders mee,ik onthoud soms maar de helft
500 gram kwark is nog niet eens echt veel aan eiwitten... Ik weet niet wat je al gedaan hebt om uit te vinden waar je klachten door ontstaan maar het lijkt me echt heel vervelend zo
In gewoon brood zit bakkersgist, dat is vrij sterk spul. Ze hebben er goed mee doorgefokt tot ze een krachtig gist hadden. Zuurdesem kan ook bakkersgist bevatten, in elk zuurdesem zit een verzameling verschillende culturen. Bij het meeste supermarkt desembrood staat op de ingredientenlijst naast desem ook gist.quote:Op zondag 2 april 2017 18:37 schreef Serinde het volgende:
In zuurdesem brood zit minder of geen gist toch? Of is daar iets anders mee,ik onthoud soms maar de helft
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |