abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 november 2000 @ 23:41:03 #1
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_477769
Tot en met maandag hebben de bewoners de volgende opdracht gekregen :

17-11-2000 || 21:30 uur

Van snapshot tot naaktreportage

De bewoners hebben van Hummie vernomen dat hen een nieuwe opdracht te wachten staat. Ze krijgen een televisie met een filmpje te zien. Het blijkt een oproep te zijn om geld in te zamelen voor een goed doel.

De eerste die de bewoners toespreekt, is de voorzitter van het Kindervakantiehuis in Almere. De man vertelt dat erin dit huis vaak kinderen logeren van drugsverslaafde ouders, of kinderen van alleenstaande ouders die domweg geen vakantie kunnen betalen. De tweede man die de bewoners toespreekt is de wethouder van Almere. De wethouder vertelt dat de Gemeente Almere zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de verdere inrichting van het vakantiehuis. "We willen graag een wei aanleggen met bokken en geiten. En misschien kunnen we jullie geit Cindy hier ook huisvesten."

De bewoners beginnen meteen te lachen. De wethouder vraagt de bewoners of ze mee willen denken over mogelijkheden om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen. Meteen na de boodschap valt een korte stilte in het huis. De boodschap is duidelijk aangekomen. "Nou dat is heel mooi", zegt Hieke.

In een begeleidende brief staat meer tekst en uitleg over het goede doel. Bianca leest voor dat ze foto-apparatuur en bijbehorende materialen krijgen. "Als je denkt materiaal nodig te hebben, kun je dat morgen overleggen met Big Brother. Morgenochtend krijgen jullie advies in de dagboekkamer van een bekende fotograaf en van een visagiste die een verrassing heeft voor jullie. Zij geeft ook les over visagie." De bewoners moeten foto's van elkaar maken voor tien tijdschriften.

Per tijdschrift zijn de criteria die de creatieven aan de foto's stellen uit een gezet. De hoofdredacteuren en art directors bepalen of foto's geschikt zijn voor plaatsing. Als dat het geval is betalen ze een bedrag dat gestort wordt naar het Kindervakantieland. Desiree leest de brieven van de creatieven voor:

Beter: Sfeerreportage over het broodbakken. Beloning: van ƒ 1.000,-.

Prive: Hoe zit het met de koppels in het Big Brother-huis. Is het echte liefde of spel? Snapshots van Ferdi en Hieke en Kim en Georgie. Beloning voor goede foto's: ƒ 2.500,-.

Playboy: Een aantrekkelijke dame die zich geestelijk en lichamelijk bloot wil geven. Dus semi-naakt foto's en een interview over seks. De beloning: ƒ 3.000,-.

Telegraaf: Gefotografeerd stripverhaal over hoog oplopende emoties, liefde, geheimde liefdes,... Kortom, een Big Brother-soap. De beloning: ƒ 1.500,-.

Viva: Snapshots van Bianca, Hieke en Robin. Afhankelijk van het resultaat: ƒ 300 a ƒ 500,-.

Beau Monde: Drie foto's van een super chique gekleede vrouw, met opgestoken haren, nette accessoires, een galajurk,... Het tarief voor de foto's: ƒ 1.500,-.

Gaykrant: Fotoreportage van jongens en meiden in een licht-erotische pose. Als beloning krijgen de bewoners ƒ 1000,-.

Troskompas: Een glamourfoto voor in het oudejaarsnummer van alle bewoners in galakleding. Slagen de bewoners in hun opzet, dan krijgen ze ƒ 1.500,-.

AINO: Een groepsfoto van mensen in ontwikkeling. Als de foto van de bewoners wordt opgenomen in het IT-magazine van het bedrijf, levert dat ƒ 2.500,- en misschien een baan op.

Margriet Online: Twee opties voor e-cards. 1) een foto van elke bewoner, inclusief kerstboodschap: ƒ 100,- per foto 2) Een groepsfoto in galakleding: ƒ 200,-.

Nieuwe Revue: Een foto met hoge nieuwswaarde. De prijs is afhankelijk van de rubriek waarin de foto komt te staan. De jackpot: ƒ 1250,- voor een originele en technisch goede foto.

Hitkrant: Drie opdrachten. 1) Een serie van 10 polaroids, voorzien van commentaar, ƒ 250,-. 2) Portretfoto's van Kim, Georgie, Ferdi en Hieke. Voor elke gebruikte foto krijgen ze ƒ 200,-. 3) Foto's van Ferdi en Robin, Robin en Georgie, Georgie en Ferdi en van alle drie samen. Voor elke gebruikte foto krijgen de bewoners ƒ 200,-.

A.V.

Van de BB-site


>>> Dit zal de streams de komende dagen aardig gaan vullen.

Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 17 november 2000 @ 23:50:49 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_477786
Zonder dollen ( je gelooft het bijna niet ), maar Desiree heeft zich beschikbaar gesteld voor de naaktreportage van Playboy.
Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 17 november 2000 @ 23:53:16 #3
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_477789
Ik dacht als Banketbakker

Fotomodelen en Bantketbakkers ......wie volgt

pi_478202
quote:
Playboy: Een aantrekkelijke dame die zich geestelijk en lichamelijk bloot wil geven. Dus semi-naakt foto's en een interview over seks. De beloning: ƒ 3.000,-.

Die Dees Topless voor het goede doel lijkt haar geen probleem... Zou ze zo hopen aan die gratis borstprotheses uit Scheveningen te komen?

quote:
Gaykrant: Fotoreportage van jongens en meiden in een licht-erotische pose. Als beloning krijgen de bewoners ƒ 1000,-.
Worden dit Bianca en Hieke? En wie van de heren? Is dat al besloten? Zullen ze wel gaan maken na de nodige alcohol
quote:
Dit zal de streams de komende dagen aardig gaan vullen.
En Harry, lijkt je dat wat of niet? Hoop dat we zonder decoder niet veroordeeld zijn tot 'truttigheid kent geen tijd' reportages als sfeervol broodbakken
Sometimes, to be silent is to be most eloquent
  zaterdag 18 november 2000 @ 02:41:12 #5
2207 Juan Zueco
Rap is geen muziek!
pi_478207
Mijn God, alsjeblieft geen naaktposes...

...van niemand daar!

You bend your words like Uri Geller spoons...
pi_478212
Jij gaat voor sfeervol broodbakken dus? Dan zou ik dit weekend maar ff niet kijken. Lees wat Koos denkt over licht-erotisch in de Gaykrant en huiver:
quote:
Beppie schreef in de streamverslagen van BBWatchers het volgende:
Ze hebben het ook over een gay-krant.
Koos vindt zichzelf een flapdrol als hij het voor zo'n soort blad niet wil doen, vanwege de tolerantie...het is tenslotte voor een goed doel.
Dat wordt smullen voor gay Nederland

[Dit bericht is gewijzigd door Qt op 18-11-2000 05:07]

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_478443
Lees net op de streams dat deze opdracht met een dag verlengd is.
Tot en met dinsdagavond.
Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_478506
17-11-2000 || 22:10 uur

Poedelnaakt???

De bewoners zijn buitengewoon opgetogen over de geplande fotosessies van de komende drie dagen. De hilariteit is van de gezichten af te lezen. Weer een welkom verzetje tegen de eentonigheid. Maar dit keer voor een goed doel.

Nadat Desiree alle brieven van de verschillende hoofdredacties heeft gelezen, brandt het gezelschap los. In eerste instantie willen de brunettes niets weten van een Playboy fotoreportage. Desiree heeft er minder problemen mee. Maar Georgie legt de dames uit dat ze niet poedelnaakt hoeven te poseren. Het lijkt erop dat de dames overstag gaan. Bianca: "Als ik dan toch in dat blad kom te staan dan maar met een marinepet." Georgie: "Enne over het intieme interview (Playboy, red.) ...joh, je verzint gewoon wat over je seksleven...van dat en dat vind ik onwijs lekker...maakt het uit." Robin is voor alles te porren. "Behalve in mijn blote leuter staan."

Het stel gilt door elkaar. Van "In de Gaykrant moeten we een foto maken van twee hetero's in bed. Robin en Fer?" tot "Mijn god, moet ik nu drie dagen in nette kleding rond hobbelen? En galakleding? Waar halen we dat vandaan?" Voor de zekerheid meet Desiree de maten van Koos op. Big Brother komt met een vriendelijk maar streng verzoek. "Koos, zou je alle maten van je medebewoners willen opmeten?" Helaas mag hij niets noteren en moet hij alles uit het blote hoofd aan 'de grote allemachtige' opdreunen. Dat wordt papegaaienwerk!

A.E.


Van de BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_478509
18-11-2000 || 12:15 uur

Een hele mooie opdracht

De bewoners hebben gisteravond te horen kregen dat ze deze morgen uitleg krijgen van een professionele fotograaf en visagiste. Deze aankondiging heeft in het huis echter geen uitwerking op het tijdstip van opstaan.

Bianca is al in de dagboekkamer geweest en weet dat de fotograaf om 12.00 uur komt. Voor die tijd heeft ze nog wat te vertellen. Maar ze heeft de grootste moeite om de rest in de keuken te verzamelen. Hoewel Robin als laatste uit zijn bed komt, zit hij wel snel klaar, terwijl Ferdi nog even een deuntje didgeridoo speelt.

Als iedereen aan de tafel zit, brengt Bianca verslag uit van Hummies aanwijzingen: "Heel kort, de fotograaf komt over vijf minuten. Hij heet Nick van Oormond, zegt iemand dat wat?" "Oh Nick...?", roept iedereen in koor. "Nou hij is in elk geval fotograaf van grote bladen, en hij komt uitleggen wat we moeten doen. Elke vraag die je ook maar hebt, moet je vragen. Stel je maar voor dat jij die camera in handen hebt en het zelf ook echt moet doen. Daarna gaan we de dagboekkamer weer uit. Dan worden we later weer geroepen voor uitleg van de visagiste Caroline. Dan kunnen we in de woonkamer meteen oefenen. Zij blijft dat dan volgen en kan later eventueel nog aanwijzingen geven. En dan had Hummie nog een belangrijke mededeling: 'Jullie moeten echt je best doen, je kan veel geld verzamelen, tel het maar eens op. Maak gebruik van alles. Maak desnoods werkgroepjes, per vier en wissel weer eens, zodat iedereen zijn ideeën kan spuien. Veel succes, maak er iets moois van, maar het is wel een hele zware opdracht."

"Maar wel een hele mooie", zegt Hieke.

Y.P.


Van de BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 18 november 2000 @ 14:44:49 #10
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_478728
18-11-2000 || 13:45 uur

Tuttende vrouwen, technische mannen

De bewoners weten wat er van ze verwacht wordt. Enthousiast komen ze uit de dagboekkamer. De jongens gaan op de bank uitzoeken hoe de camera's precies werken. De meiden stallen alle make up spullen uit op de keukentafel.

"Oh, wat een lekker crèmetje", roepen de dames. "Wacht even, waar is dit knoppie dan voor?", vragen de jongens zich af. En Koos... die beent vrolijk heen en weer tussen de tuttelende dames en de technische heren. Dan weet Hieke hem te strikken als model. Koos laat zich gewillig door haar in de schminck zetten.

Georgie, Ferdi en Robin verdiepen zich in de handleidng. Dan wil Robin wel als model dienen voor Bianca. Hij lijkt echt te genieten van het getut aan zijn gezicht. Ondertussen geeft hij Koos, die inmiddels weer op de been is aanwijzingen over het gebruik van de camera. Koos schiet een plaatje maar geeft ondertussen commentaar terug op Bianca's vorderingen. "Robin heb er ook wel een kop voor", zegt hij. Bianca is ook erg tevreden over haar model. "Ik vind het ook wel lekker, als die meiden een beetje aan mijn kop sleutelen", zegt Robin: "Het probleem is alleen, ik kan niet lachen..."

Georgie en Ferdi houden het voorlopig bij de camera. Alle emancipatiecampagnes ten spijt blijkt de rolverdeling in huize Big Brother nog behoorlijk traditioneel.

Als Robin ook helemaal klaar is, gaat hij samen met Koos het resultaat bekijken. "Ik voel me net een poppedop", is Robins commentaar, terwijl hij verwijfd begint te dansen. "Oh, Koosie, zullen we samen in de Gaykrant?" Koos lacht hartelijk om zijn favoriet.

Y.P.


Van de BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zondag 19 november 2000 @ 10:22:23 #11
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_479960
Is dit nou fuctioneel bloot????
  zondag 19 november 2000 @ 13:56:13 #12
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_480238
quote:
Op 18 november 2000 12:42 schreef Harry het volgende:
Lees net op de streams dat deze opdracht met een dag verlengd is.
Tot en met dinsdagavond.
Nou daar zal Bianca wel mee in haar sas zijn ,dat mens is volgens mij zo horny als boter,zag net op de BB-site foto's van haar en Hieke met ontblootte borsten tegen elkaar aan staan en een foto dat ze Desiree haar borsten vastpakt,kwam Bianca wel heel goed uit natuurlijk,want ze heeft toch al de Hots voor Hieke,en is natuurlijk zo lesbo als wat dus denkt ze ....mmmm smullen maar,laat het maar tot dinsdag duren.
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_480810
Ik heb nog nooit een mediageiler type gezien dan Koos!
  maandag 20 november 2000 @ 00:42:51 #14
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_481538
19-11-2000 || 23:00 uur

Blote bedscène

De fotoroman beleeft zijn hoogtepunt als de eerste bedscène moet worden geschoten. Bianca in haar rol als vrouw van de directeur heeft twee aannemers (Georgie en Ferdi) weten te verleiden. De drie belanden in bed, waarna Bianca ze vraagt om haar man te vermoorden. De bedscène wordt onder luid gejuich geschoten.

Als Bianca in de slaapkamer aankomt, laat zij er geen gras over groeien. Direct trekt zij haar jurk uit. Ze heeft er duidelijk zin in. Georgie en Ferdi vinden het allang best. Zo snel als ook zij kunnen, laten zij hun broek zakken. Met een brede grijns springt Georgie naast Bianca in bed.

"Sokken uit!", roept Ferdi tegen Georgie die zich met onderbroek en sokken aan naast Bianca in bed nestelt. Niet lang daarna kruipt ook Ferdi bij de twee onder de dekens. Bianca heeft nog altijd haar beha aan. Dit tot onvrede van Robin. "Het moet wel uit, Bianca!", roept hij. Ze geeft er direct gehoor aan. De mannen naast haar worden helemaal wild. "Jezus man!", gilt Robin.

Bianca geniet tussen de twee mannen. Met een brede grijns laat zij zich verwennen door Ferdi en Georgie. Hieke schiet ondertussen snel foto na foto. Koos, Desiree en Robin staan lachend in de deuropening. Hieke blijft echter prosfessioneel. Met het fototoestel in haar hand, klimt zij op het bed: "Jullie bovenlijven moeten veel bloter." En: "Juist dit wil ik zien. Dit is mooi."

Na Ferdi en Georgie is het ook de beurt aan Kim om ongekleed naast Bianca in het bed van Ferdi te gaan liggen. Dit is bedoeld voor de afsluitende scène van de fotoroman. Met het monopoly-geld rondom de twee verspreid, schiet Hieke haar rolletje vol. Ferdi kan zijn pret niet op: "Nu heeft ook Kimmie in mijn bed gelegen", lacht hij gemeen.

R.v.Z.


Van de BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  maandag 20 november 2000 @ 08:53:29 #15
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_481766
*Slik*
Goh, zouden ze dit vorig jaar ook hebben willen doen met Karin en immersensuele Willem (in Hema-tent natuurlijk)?
Als je niet lacht, ben je dood.
  woensdag 22 november 2000 @ 01:11:32 #16
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_486000
21-11-2000 || 21:00 uur

Desiree nog naakter

Rond half negen worden de bewoners de dagboekkamer ingeroepen. Er zijn nog enkele foto's die moeten worden geschoten. Omdat het maken van de lintjes veel tijd vergt, krijgen de bewoners extra tijd voor deze foto's. Ze mogen tot vrijdag de fotocamera's houden. En dat biedt wel uitkomst, want juist nu begint Desiree te twijfelen over haar foto's voor de Playboy.

De bewoners krijgen opnieuw enkele tijdschriften met voorbeelden. Gretig bladeren zij door de bladen heen. Robin bekijkt een tijdschrift met enkele blote vrouwen. En dat terwijl de bladen eigenlijk moeten worden ingeleverd. "Robin de tijd is om", probeert Big Brother. "Dus je moet het blad nu echt inleveren." Maar net als de rest van zijn medebewoners, leest hij rustig verder. "Jongens, ik zeg het nog één keer, de tijd is voorbij." Dan worden de tijdschriften ingeleverd en lopen de bewoners terug naar de woonkamer.

Bij Desiree ontstaat echter lichte paniek. Ze vraagt zich af of de foto's wel voldoende bloot waren. Desiree: "Een vrouw hoeft niet naakt te zijn. Het moet alleen meer dan topless zijn." Robin: "Maar je ziet bij jou toch helemaal niets." Koos heeft er echter geen problemen mee. "Nou, ik vind het mooi hoor", stelt hij Desiree gerust. Desiree klagend: "Nou, ik ga niet staan zoals zij erin staan." Ze wijst op een blad, waar vrouwen ongeneerd allerlei delen van het lichaam tonen.

Terwijl Koos haar enkele keren op het hart drukt, dat zij zich er geen zorgen om moet maken, besluiten Georgie en Desiree toch een deel van de fotosessie over te doen. Op deze manier kan Desiree nog wat naakter op de foto komen. Georgie: "Dan doen we het op een andere manier, zodat je een tepel ziet. Dat is iets meer." En daarna tegen Kim: "Dus Kimmie Bimmie, pak je spullen maar, oude visagiste." De drie kunnen weer hard aan de slag.

R.v.Z.


Bron : http://www.big-brother.nl


>>> De opdracht houdt pas vrijdag op.

Het komt goed.... En anders maar niet.
  woensdag 22 november 2000 @ 01:54:50 #17
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_486075


Dees gaat voor de tweede keer bloot !

Bron : http://www.mediactua.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')