FOK!forum / Culinesse à gogo / pizza uit diepvries opnieuw opwarmen
Federer-fanvrijdag 27 januari 2017 @ 18:20
Het komt weleens voor dat ik een pizza bestel, bijvoorbeeld bij Domino's Pizza, en er een stuk overblijft. Dat laat ik dan afkoelen en vervolgens vries ik het in. Mijn vraag is: als je het dan opnieuw opwarmt in de oven, kun je het dan het best eerst laten ontdooien en hoe lang zet je het vervolgens in een voorverwarmde oven op hoe veel graden?
Geerdvrijdag 27 januari 2017 @ 18:22
Gewoon net zoals een dieprvriespizza uit de winkel 220 hetelucht voorverwarmen
RedFever007vrijdag 27 januari 2017 @ 18:27
ik vreet die dingen in één keer op :')
nogeenoudebekendevrijdag 27 januari 2017 @ 18:31
Is dat niet al bevroren geweest?

Als dat verder niet boeit gewoon 220 zoals iedere pizza.

Zelf eet ik restjes, als ze er al zijn, meestal gewoon koud. :D.
Geerdvrijdag 27 januari 2017 @ 18:35
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Is dat niet al bevroren geweest?

Als dat verder niet boeit gewoon 220 zoals iedere pizza.

Zelf eet ik restjes, als ze er al zijn, meestal gewoon koud. :D.
Het deeg misschien wel :D
Barrahvrijdag 27 januari 2017 @ 18:35
Lijkt me geen succes om die vette nepkaas die er op zit in te vriezen.

Restjes kun je de volgende dag gerust nog eten als je ze in de koelkast hebt bewaard.
#ANONIEMvrijdag 27 januari 2017 @ 18:37
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Is dat niet al bevroren geweest?

Als dat verder niet boeit gewoon 220 zoals iedere pizza.

Zelf eet ik restjes, als ze er al zijn, meestal gewoon koud. :D.
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:35 schreef Geerd het volgende:

[..]

Het deeg misschien wel :D
Nee joh.
NightH4wkvrijdag 27 januari 2017 @ 18:40
Invriezen lijkt me wat vreemd. Je kan het de volgende ochtend wel als ontbijt eten (koude pizza).
Federer-fanvrijdag 27 januari 2017 @ 18:45
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Is dat niet al bevroren geweest?

Als dat verder niet boeit gewoon 220 zoals iedere pizza.

Zelf eet ik restjes, als ze er al zijn, meestal gewoon koud. :D.
Nee, is niet bevroren geweest. Met een diepvriespizza zou ik het niet doen.
Farenjivrijdag 27 januari 2017 @ 18:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:45 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Nee, is niet bevroren geweest. Met een diepvriespizza zou ik het niet doen.
Dat hoop je dan maar. Zou me echt niks verbazen als ze je bij domino's ook gewoon diepvriespizza in de maag splitsen. Zo smaken ze wel in ieder geval.
#ANONIEMvrijdag 27 januari 2017 @ 18:54
Waarom vries je het eigenlijk in? Eet je zo'n stuk pas weken later op? Als het om minder dan 7 dagen gaat zou ik het gewoon in de koelkast bewaren. Zeker als het bijvoorbeeld om een 4kazenpizza gaat.
Federer-fanvrijdag 27 januari 2017 @ 18:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:53 schreef Farenji het volgende:

[..]

Dat hoop je dan maar. Zou me echt niks verbazen als ze je bij domino's ook gewoon diepvriespizza in de maag splitsen. Zo smaken ze wel in ieder geval.
Mij wel, want ik bestel meestal zelf samengestelde pizza's.
Federer-fanvrijdag 27 januari 2017 @ 18:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:54 schreef Chai het volgende:
Waarom vries je het eigenlijk in? Eet je zo'n stuk pas weken later op? Als het om minder dan 7 dagen gaat zou ik het gewoon in de koelkast bewaren. Zeker als het bijvoorbeeld om een 4kazenpizza gaat.
Soms zitten er inderdaad een paar weken tussen. Op deze die ik nu heb, zit ook rundersalami en dat durf ik dan niet aan voor meer dan bijvoorbeeld drie dagen in de koelkast.
VASvrijdag 27 januari 2017 @ 19:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:45 schreef Federer-fan het volgende:

[..]

Nee, is niet bevroren geweest. Met een diepvriespizza zou ik het niet doen.
Dat is het wel :')
VASvrijdag 27 januari 2017 @ 19:10
Restant weggooien en niet zo raar doen ! :')
Federer-fanvrijdag 27 januari 2017 @ 19:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 19:09 schreef VAS het volgende:

[..]

Dat is het wel :')
Hoe kom je daarbij? die pizza's worden ter plekke gemaakt, want ik stel ze zelf samen, bijna atijd half/half.
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 19:10 schreef VAS het volgende:
Restant weggooien en niet zo raar doen ! :')
Lekker eten niet verspillen is raar? Goed om te weten.
Pietverdrietvrijdag 27 januari 2017 @ 23:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:40 schreef NightH4wk het volgende:
Invriezen lijkt me wat vreemd. Je kan het de volgende ochtend wel als ontbijt eten (koude pizza).
Dit
Heerlijk, kouwe pizza voor ontbijt
Broodjekipkornvrijdag 27 januari 2017 @ 23:12
Ik heb geen ervaring met invriezen, wij gooien wat evt overblijft weg of eten het de volgende dag koud op. Eventueel op te warmen in de magnetron, maar ik zou het zeker niet invriezen.
Stokken_en_stenenvrijdag 27 januari 2017 @ 23:22
De dag na pizza _O_ _O_ _O_ _O_ _O_

Heerlijk koud te kanen als ontbijt :Y) _O_ :Y) _O_
Spanky78zaterdag 28 januari 2017 @ 14:11
Ofwel een dag of 2-3 in de koelkast, langer in de vriezer. Opwarmen gewoon direct in de oven mikken op 180-200. Gebakken is hij al, dus je hoeft hem niet bruiner te maken, wel even goed heet maken en het deeg aanzetten.
Zolderkamerzaterdag 28 januari 2017 @ 14:21
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Is dat niet al bevroren geweest?

Maakt niet uit.. vlees en vis is ook meestal bevroren geweest (en word tot vijf jaar opgeslagen in vrieshuizen) en word dan ontdooid, in porties verpakt en als vers verkocht in de supermarkt.. De meeste mensen vriezen dat ook gewoon weer in na aankoop of na bereiding.. Word er niets anders van..

Zo ongeveer alle supermarktgehakt komt uit afrika.. en vis van over de hele wereld..
Bijvoorbeeld tilapia of panga.. dat komt niet van de noordzee.. is het goedkoopst wat er is.. en zou dan vers moeten zijn...

http://keuringsdienstvanw(...)/30-90572-18-04-2003