Federer-fan | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:20 |
Het komt weleens voor dat ik een pizza bestel, bijvoorbeeld bij Domino's Pizza, en er een stuk overblijft. Dat laat ik dan afkoelen en vervolgens vries ik het in. Mijn vraag is: als je het dan opnieuw opwarmt in de oven, kun je het dan het best eerst laten ontdooien en hoe lang zet je het vervolgens in een voorverwarmde oven op hoe veel graden? | |
Geerd | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:22 |
Gewoon net zoals een dieprvriespizza uit de winkel 220 hetelucht voorverwarmen | |
RedFever007 | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:27 |
ik vreet die dingen in één keer op ![]() | |
nogeenoudebekende | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:31 |
Is dat niet al bevroren geweest? Als dat verder niet boeit gewoon 220 zoals iedere pizza. Zelf eet ik restjes, als ze er al zijn, meestal gewoon koud. ![]() | |
Geerd | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:35 |
Het deeg misschien wel ![]() | |
Barrah | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:35 |
Lijkt me geen succes om die vette nepkaas die er op zit in te vriezen. Restjes kun je de volgende dag gerust nog eten als je ze in de koelkast hebt bewaard. | |
#ANONIEM | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:37 |
Nee joh. | |
NightH4wk | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:40 |
Invriezen lijkt me wat vreemd. Je kan het de volgende ochtend wel als ontbijt eten (koude pizza). | |
Federer-fan | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:45 |
Nee, is niet bevroren geweest. Met een diepvriespizza zou ik het niet doen. | |
Farenji | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:53 |
Dat hoop je dan maar. Zou me echt niks verbazen als ze je bij domino's ook gewoon diepvriespizza in de maag splitsen. Zo smaken ze wel in ieder geval. | |
#ANONIEM | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:54 |
Waarom vries je het eigenlijk in? Eet je zo'n stuk pas weken later op? Als het om minder dan 7 dagen gaat zou ik het gewoon in de koelkast bewaren. Zeker als het bijvoorbeeld om een 4kazenpizza gaat. | |
Federer-fan | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:54 |
Mij wel, want ik bestel meestal zelf samengestelde pizza's. | |
Federer-fan | vrijdag 27 januari 2017 @ 18:55 |
Soms zitten er inderdaad een paar weken tussen. Op deze die ik nu heb, zit ook rundersalami en dat durf ik dan niet aan voor meer dan bijvoorbeeld drie dagen in de koelkast. | |
VAS | vrijdag 27 januari 2017 @ 19:09 |
Dat is het wel ![]() | |
VAS | vrijdag 27 januari 2017 @ 19:10 |
Restant weggooien en niet zo raar doen ! ![]() | |
Federer-fan | vrijdag 27 januari 2017 @ 19:58 |
Hoe kom je daarbij? die pizza's worden ter plekke gemaakt, want ik stel ze zelf samen, bijna atijd half/half. Lekker eten niet verspillen is raar? Goed om te weten. | |
Pietverdriet | vrijdag 27 januari 2017 @ 23:08 |
Dit Heerlijk, kouwe pizza voor ontbijt | |
Broodjekipkorn | vrijdag 27 januari 2017 @ 23:12 |
Ik heb geen ervaring met invriezen, wij gooien wat evt overblijft weg of eten het de volgende dag koud op. Eventueel op te warmen in de magnetron, maar ik zou het zeker niet invriezen. | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 27 januari 2017 @ 23:22 |
De dag na pizza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heerlijk koud te kanen als ontbijt ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 28 januari 2017 @ 14:11 |
Ofwel een dag of 2-3 in de koelkast, langer in de vriezer. Opwarmen gewoon direct in de oven mikken op 180-200. Gebakken is hij al, dus je hoeft hem niet bruiner te maken, wel even goed heet maken en het deeg aanzetten. | |
Zolderkamer | zaterdag 28 januari 2017 @ 14:21 |
Maakt niet uit.. vlees en vis is ook meestal bevroren geweest (en word tot vijf jaar opgeslagen in vrieshuizen) en word dan ontdooid, in porties verpakt en als vers verkocht in de supermarkt.. De meeste mensen vriezen dat ook gewoon weer in na aankoop of na bereiding.. Word er niets anders van.. Zo ongeveer alle supermarktgehakt komt uit afrika.. en vis van over de hele wereld.. Bijvoorbeeld tilapia of panga.. dat komt niet van de noordzee.. is het goedkoopst wat er is.. en zou dan vers moeten zijn... http://keuringsdienstvanw(...)/30-90572-18-04-2003 |