abonnement Unibet Coolblue
  zondag 18 december 2016 @ 19:15:14 #151
409579 LuDann
All the way
pi_167425221
Echt super dat Twix het zoveel beter doet. O+

quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 17:10 schreef MevrouwCactus het volgende:
Kennen jullie die mop van het vliegtuig naar Amerika? Die ging niet... Technisch mankement. Dus we zitten nu in een luxe hotel bij Schiphol, kregen net lunch, zo avondeten en morgen een ontbijt. En dan gaan we echt!
Sjaak deed het geweldig, die wist niet wat hem overkwam natuurlijk. Hij viel doodmoe op mijn rug in de Tula in slaap O+
Bluh, echt balen. -O- Wel fijn van de rechtstreekse vlucht morgen.

quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 18:16 schreef Krisvc het volgende:
Wat goed Malteser! Je kleine dappere. :Y

MC, neeee, stom technisch mankement. Maarja, liever dat ze er hier achter komen dan mid-air. Heel fijne reis gewenst! :*

L. was geïnspireerd door Wolk van Lu vandaag. Wij kwamen vandaag thuis na een lange autorit. Ik laad de spullen uit, zet L. naast de auto en heb mijn handen vol met spullen en wagen. Welke debiel het is geweest weet ik niet, maar er lag een dikke vette hondendrol op de stoep, waar L. met allebei haar voeten in ging staan. Ik probeerde haar er snel uit te trekken en reed daardoor met een voorwiel van de wandelwagen door de poep en liet de spullen uit mijn handen vallen en viel zelf op de grond, gelukkig naast de poep. Ik heb bij onze voordeur haar schoenen uitgetrokken, maar daar was madam het NIET mee eens, waardoor het een gevecht werd en alles, inclusief mijn handen onder de poep zaten. :')
Alles stinkt en ik voel me vies, zelfs na de hele middag schrobben.
Ik moest lachen. :D Zoooo herkenbaar, hier ging het ook ongeveer zo. Kinderwagen onder, mijn jas onder en mijn handen ook. Vreselijk ranzig, ik bleef mijn handen wassen en die van Wolk ook. Uiteindelijk beiden onder de douche geweest en haar schoenen maar in een emmer met schoonmaakspul gedaan. Maar die geur bleef ik de hele dag ruiken.
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2016 18:35 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Oh dat klinkt wel heftig zeg. Ik duim dat het goed gaat met het dieet!

Hier alles goed hoor, ik ontwijk OUD alleen omdat ik het moeilijk vind dat zo veel nu zwanger zijn van de 2e of daar mee bezig zijn. Niet alleen hier maar ook in het echte leven, dat valt alleen lastig te ontwijken. :') Ook de wekelijkse vraag wanneer bij ons de tweede komt trouwens.
Zoiets vermoedde ik al. Zijn jullie niet dichterbij een oplossing?

[ Bericht 0% gewijzigd door LuDann op 18-12-2016 19:29:26 ]
pi_167426188
Fijn dat het zoveel beter gaat Malteser!

Ik moest ook lachen Kris :D kan me dat zo goed voorstellen... Ik heb dat met poep tot in de nek ook, dan kon ik hem alleen maar onder z'n oksels pakken en in een keer in de wasbak zetten in de naïeve hoop zelf poepvrij te blijven. Gelukkig maar twee keer voorgekomen.

Hoe reageert je man op die vraag Mariposas? Ik vind het sowieso een vervelende vraag, ongeacht hoe je daar in staat. Mensen bedoelen het vaak heel vriendelijk, maar alsof je dan opeens gaat vertellen dat je al bezig bent, of dat je volgend jaar gaat starten met proberen...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zondag 18 december 2016 @ 19:45:35 #153
409579 LuDann
All the way
pi_167426483
Ik heb die vraag eigenlijk nog nooit gehad geloof ik. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat men hier op Fok veel eerder aan een tweede lijkt te beginnen dan in mijn omgeving het geval is. Ik geloof niet dat mensen er bij ons al vanuit gaan dat we überhaupt al denken aan een tweede (wat we op het moment inderdaad ook nog niet doen).
pi_167427206
Mariposas :*

Ik vind het ook een buitengewoon stomme vraag, "wanneer komt de tweede?". Alsof je niet gewoon tevreden en compleet zou kunnen zijn met 1 kind.
pi_167427790
Omg Kris. :X Wel weer een ervaring om op je wat-je-nooit-had-gedacht-voor-je-een-kind-kreeg bingo af te strepen. ^O^

Mari. :* Mensen hebben geen idee wat ze met zo'n vraag teweeg kunnen brengen, ikzelf overigens tot een paar jaar geleden ook nog niet. Ik hoop zo dat er toch een weg voor jullie samen zal zijn.

Fijne vlucht morgen Cactus! Gelukkig zitten jullie er comfortabel bij.

Fijn dat het zo goed lijkt te gaan met Twix!

Wij hebben een monsternacht en -dag achter de rug, allemachtig zeg. :o N. heeft vannacht 4 uur gehuild (niet constant, maar meer huilen-troosten-huilen-troosten-huilen-slokje water-15 minuten stil-huilen, repeat) en als we haar vroegen wat ze wilde was niks goed, tot op een gegeven moment het hoge woord eruit kwam: mevrouw wilde spelen. _O- Rond 4 uur viel ze in slaap en sliep gelukkig door tot 08.45. Overdag moesten man en ik verder de hele dag op eieren lopen want bij het minste of geringste dat haar niet aanstond zette ze het op een gillen en wierp ze zichzelf op de vloer. Zo mochten we:
-Geen beker op tafel zetten als zij daar aan het spelen was.
-Niet zelf op de bank onder een kleedje zitten
-Haar geen banaan aanbieden
-Haar Zoef Zoef dieren absoluut niet van de glijbaan laten gaan
-Geen brood met kaas eten terwijl zij stroop had
-Niet naar de wc met de deur dicht
-Geen boekje voor laten lezen door papa terwijl mama ook voor handen was en andersom.

Gelukkig ligt het draakje nu in bed, maar met oog op gisteren durf ik niet vol goede moed vooruit te kijken naar de nacht. We'll see. Eén geluk is dat ik morgen maar een halve dag werk en N. naar de GO is dus ik sowieso rond 1 mijn bed in kan duiken tot een uur of 4 als het nodig is. *O*
pi_167427813
Wat fijn dat het dieet helpt malteser!

En die vraag kreeg ik vorige week ook ineens. Door de miskraam voor M ben ik er wat scherper op, maar veel mensen denken toch niet goed na wat voor wensen/problemen er kunnen spelen. Ik zal er vroeger vast zelf wel eens grapjes over hebben gemaakt, maar van mensen die al kinderen hebben snap ik het toch wat minder goed.
pi_167427825
Ha, die wanneer komt de tweede-vraag hebben wij hier ook lang gekregen. Vanaf dat Anne anderhalf was tot ze drie was. Daarna leken mensen er in te berusten dat ze alleen zou blijven. Des te groter was de verrassing toen er, toen ze bijna 4 was, tóch een tweede onderweg was. :+

Malteser, fijn om te lezen dat het beter gaat met Twix! Hopelijk blijft het zo!

Hondenpoepverhalen, yuck. Ik ruik de geur zelfs op afstand...
pi_167428225
Dit. Heb maar een paar keer de vraag gehad nog, zelfs 1x "wanneer krijgt Q een zusje?" ook gelijkuitgaan van een meisje ook :') . Vind het niet erg fijn, maar valt me gelukkig ook niet zwaar, zeg altijd meteen "niet, het blijft bij Q", dan vragen ze het hopelijk niet nog een keer. Vriend was voor Q al duidelijk dat hij het bij 1 wil laten en financieel en qua ruimte in huis is dat voor ons ook de beste keus. Daardoor kan ik het wel aardig loslaten nu, al ben ik wel eens benieuwd hoe een 2e eruit zou zien!
Overigens hier nu wel 2 van Zwangerschapsgroepje die momenteel weer zwanger zijn.
Mariposas :* Lijkt me een lastige situatie!

De poepverhalen :') Q's poep vind ik niet zo erg, maar hondenpoep :x Let ook op als we langs gras wandelen, vandaag nog om een drol gemanoeuvreerd.

Fijn dat het beter gaat met Twix Malteser :)

Wat balen van de vlucht MwCactus! Maar idd liever dat ze het probleem al aan de grond zien natuurlijk ;) Wens jullie een goede reis en fijne vakantie!

Hmm dat was het geloof ik tot zover m'n brakke bijlees. Hier gaat het (op eten na, maar dat blijft vast nog even) goed. Hij speelt lekker met z'n auto's, knijpers zijn de bomb en hij probeert de 4 verschillende kleuren die ze hebben na te zeggen. Hij blijft knijpers "mino" noemen, geen idee hoe ie daar op komt.. :')
Verder gaat het zelf ook best ok, blijf erg onzeker over alles, ook meelezen en zien dat anderen meer kunnen dan Q en posten. Maar dat doorhebben helpt voor mijn gevoel al, denk dat ik wel eindelijk op de goede weg zit :) . Afgelopen week ondanks m'n lichte angst voor snelwegen (vooral met Q) toch een eindje gereden om eindelijk Q en zoontje van vriendin eindelijk elkaar te laten ontmoeten en het was erg fijn :)
Nu ziekig op de bank, irritant, maar mag de pret verder niet drukken ;)
  zondag 18 december 2016 @ 20:37:54 #159
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_167428690
Wel balen van de vlucht MwC! Maar hopelijk morgen alles wel goed.

Yay voor het dieet Twixie!!

Arme Kris! Hier ook vaak worstelen bij uitkleden, dus het zou zomaar ook kunnen gebeuren.

Sterkte Sel :) trusten morgen!

Wij zijn een paar dagen naar Oxford, nouja, een dag hier en twee dagen reizen... Echt slecht bereikbaar, je bent nog sneller in Amerika.

Over de tweede, de vraag heb ik nog niet vaak gehad, maar ik ben ook vrij duidelijk dat er voorlopig geen tweede komt. Eerlijk gezegd voel ik me zo moe de laatste tijd... Te druk met werk, man ook te druk, dus vaak irritaties, en N is zo leuk, maar het continue beschikbaar zijn vind ik heel zwaar. En dan nog de bv, voel me echt een uitgewrongen vaatdoek soms :{
Dus die tweede, moet er nu zeker niet aan denken :N
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_167430671
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 17:52 schreef ingee het volgende:
Wat goed dat Twix het daar zo goed op doet! *O*

Moet dit ook de oplossing zijn of is men nog steeds op zoek naar wat er mis is?
Ze weten niet zeker of dit alles is maar belangrijkste was voor nu rust op darmgebied om te voorkomen dat er een stuk tussenuit moet. Er lopen nog wat onderzoeken.
pi_167430710
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2016 18:35 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Oh dat klinkt wel heftig zeg. Ik duim dat het goed gaat met het dieet!

Hier alles goed hoor, ik ontwijk OUD alleen omdat ik het moeilijk vind dat zo veel nu zwanger zijn van de 2e of daar mee bezig zijn. Niet alleen hier maar ook in het echte leven, dat valt alleen lastig te ontwijken. :') Ook de wekelijkse vraag wanneer bij ons de tweede komt trouwens.
Oh boh, wat naar en verdrietig. Ik hoop zo dat jullie er uit gaan komen samen. :*
pi_167430814
quote:
1s.gif Op zondag 18 december 2016 20:37 schreef SaskiaR het volgende:
Wel balen van de vlucht MwC! Maar hopelijk morgen alles wel goed.

Yay voor het dieet Twixie!!

Arme Kris! Hier ook vaak worstelen bij uitkleden, dus het zou zomaar ook kunnen gebeuren.

Sterkte Sel :) trusten morgen!

Wij zijn een paar dagen naar Oxford, nouja, een dag hier en twee dagen reizen... Echt slecht bereikbaar, je bent nog sneller in Amerika.

Over de tweede, de vraag heb ik nog niet vaak gehad, maar ik ben ook vrij duidelijk dat er voorlopig geen tweede komt. Eerlijk gezegd voel ik me zo moe de laatste tijd... Te druk met werk, man ook te druk, dus vaak irritaties, en N is zo leuk, maar het continue beschikbaar zijn vind ik heel zwaar. En dan nog de bv, voel me echt een uitgewrongen vaatdoek soms :{
Dus die tweede, moet er nu zeker niet aan denken :N
Pas je wel een beetje op jezelf... :*
pi_167438020
hopenlijk zijn jullie opweg, mevrouwC!

En Saskia, wat malteser zegt, pas je wel op jezelf?

Na nachten doorslapen is een nacht waarin T anderhalf uur gespookt heeft en om 6 uur wakker was heftig, ik voel me moe zeg. Geen idee wat er aan de hand was, niets hielp. Waarschijnlijk heb ik het gejinxed, want gisteravond zei ik tegen de duutser dat ik het zo fijn vond dat hij de laatste tijd goed sliep..
pi_167438301
Zo blij dat Twix het goed doet! *O*

Selvaria, zat hier hardop te lachen om wat je allemaal niet mocht van N... Hoop dat ze nu weer wat beter slaapt...

Mariposas :*

(Ik vraag bij zo'n wanneer-komt de tweede-vraag altijd quasi-gepikeerd:

"Hoezo? Is deze niet goed gelukt dan ofzo?"

---"... Jawel maar"

"Ah mooi, dat vind ik ook."

Stomme vraag, dus sneren mag hoor. Dat nieuwsgierige gedoe altijd.)
  maandag 19 december 2016 @ 20:19:11 #165
409579 LuDann
All the way
pi_167453278
Buh Selvaria, dat klinkt erg vermoeiend. Hoe ging de nacht?

Gevalletje, ik ben blij te lezen dat het wat beter met je gaat! En beterschap.

Saskia, wel herkenbaar hoor, ik ben ook regelmatig gesloopt. Maar dat komt hier vooral door het slechte slapen denk ik.

Jagar, vreemd he, hoe 1 zo'n slechte nacht dan weer als een mokerslag kan voelen? Ik herken dat wel van toen Wolk een tijdje goed sliep en ook een dramanacht had.

Vandaag was de eerste dag vrij, Wolk was bij mijn moeder. Man heeft haar aangekleed enzo en meegegeven, ik ben lekker blijven liggen en heb uitgeslapen tot 11:30. :Y) Daarna de hele dag Netflix gekeken. :') Was heerlijk. O+

Alleen wel erg balen, Wolk heeft al de hele dag koorts en niet laag ook. Dus we stellen ons er maar op in dat ze de komende dagen toch thuis is... Wel erg jammer van de timing. :{
pi_167454389
De nacht ging gisteren vanaf 21.30 perfect, daarvoor was het drama, maar we hebben in elk geval bij kunnen slapen.

Arme Wolk, alweer ziek. :'( Wel lekker van het uitslapen vandaag. O+

Heeft iemand hier ervaring met langdurige verhoging bij dreumesjes? Man is morgen vrij en belt dan de ha (alweer }:| ), maar het zit me niet zo lekker, misschien hebben jullie nog wijze/geruststellende woorden..
N. had 2,5 week geleden die koortslip infectie -> koorts (oké, logisch), toen een bovenste luchtweginfectie -> weer koorts (en weer een logische reden). Nu snottert en hoest ze alleen nog wat, maar sinds gisteren (zie vorige post :+ ) is ze daarnaast nog eens niet te genieten en ook heel verdrietig. Ze drinkt weinig, eet veel minder en had vanavond weer 38.1, dit keer dus zonder duidelijk aanwijsbare reden. De laatste keer dat ik een normale temperatuur bij haar heb gezien kan ik me niet herinneren en dat zit me helemaal niet lekker..
pi_167454667
Ach, arme Wolk. En arme LuDann. In ieder geval vandaag een relax dag gehad!

Selvaria, T heeft nu ook al een week verhoging aan het eind van de dag. 's morgens is alles goed, temperatuur rond 36,7. Als ik hem op haal van het kdv is z'n temp al 37.5, en nu was het 37.9. Dit heeft hij al een week ofzo. Aan hem merk ik verder niets, maar bij N is het anders, dan zou ik ook even naar de dokter gaan..

Ik heb al kerstvakantie, en T is wel naar het kdv. Vandaag het hele huis grondig gepoetst. Morgen ga ik lekker winkelen en niets doen, en woensdag de spullen inpakken voor onze monster-reis. We gaan naar de schoonouders, eerst 4 dagen bij de een, dan 4 dagen bij de ander, en dan nog 3 nachten bij vrienden. En we gaan met de trein, donderdag hebben we 9 uur in de trein te overbruggen. Iemand tips :') ?
pi_167455192
:* Saskia

Hoop dat er geen operatie nodig zal zijn, Malteser!

Hoe slaapt Wolk nu LuDann? Ai, hoop dat ze toch gauw opknapt!
Bedankt, helaas is het toch griep geworden en dat vind ik dan weer matig :') letterlijk halve dag in bed gelegen en amper op kunnen staan, hoop dat het slapen goed geholpen heeft.

Hmm, ik weet het niet Selvaria, rot dat ze nu al zo'n tijd kwakkelt. Als Q verhoging heeft duidt dat vaak op tandjesleed of een ontsteking. Als het dat eerste niet lijkt te zijn, denk ik toch dat er weer wat broeit.. Toen Q na beginnende keelontsteking koorts bleef houden, ben ik nog even langs HA gegaan en bleek het over te zijn gegaan in beginnende oorontsteking.
Maar ik hoop natuurlijk dat het allemaal meevalt en het niet weer een infectie is!
pi_167455645
Jäger, lekker even wat dagen voor jezelf!
Wow, dat klinkt wel als een monsterreis ja :o . Is er iets waar T graag mee speelt? Q is helemaal van de auto's, zo lang ik die meeneem, gaat hij vaak wel een tijdje spelen. Favoriete speeltjes en boekjes voor in de trein meenemen?

Vanmorgen voor Q op werd gehaald (ivm werk, nu dus thuisgebleven en kunnen uitrusten, fijn :) ), wilde ik hem nog even snel een schone luier geven. Dacht het even snel te kunnen doen terwijl hij stond en wat rondliep. Ik trok z'n luier uit, vriend kwam al aan met schone luier. Pakte de luier aan, maar zag ineens al 2 kleine natte plekken op de grond.. Was niet erg veel, z'n blaas zat duidelijk nog niet echt vol en vroeg me af of hij het toch wat kon voelen en expres heeft geplast, die luier was pas 5 sec uit! Uiteraard stond hij er ook meteen met z'n slofjes in te stampen en had de grootste lol :D :')
pi_167456138
In de periodes dat J niet lekker is, kan hij zomaar een week of twee af en aan koorts hebben. 'S ochtends niet en dan 's avonds wel, of dan een dagje niet en dan weer wel. Maar als je het niet vertrouwt, kun je er beter even naar laten kijken, Selvaria.

Mariposas, :*

Fijn LuDann. Neem de rust die je pakken kunt! Hopelijk valt het mee met Wolk en kan ze toch op het kdv gaan spelen.

Jagar, veel plezier, en succes. Ik vind het knap wat jullie allemaal ondernemen.

J ziet er verschrikkelijk uit, zijn blauwe plek is tijdens het slapen in zijn ooglid gezakt en is inmiddels zo donkerblauw dat het wel zwart lijkt. Als ik nu met hem naar het cb had gemoeten, was er vast een aantekening in zijn dossier gemaakt :'). Gelukkig heeft hij er geen last van als hij er niet aan komt.

We beginnen naar de ik ben twee dus ik zeg nee fase te gaan. Ik geloof niet dat ik daar al aan toe was :{
pi_167457696
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2016 20:43 schreef Selvaria het volgende:
De nacht ging gisteren vanaf 21.30 perfect, daarvoor was het drama, maar we hebben in elk geval bij kunnen slapen.

Arme Wolk, alweer ziek. :'( Wel lekker van het uitslapen vandaag. O+

Heeft iemand hier ervaring met langdurige verhoging bij dreumesjes? Man is morgen vrij en belt dan de ha (alweer }:| ), maar het zit me niet zo lekker, misschien hebben jullie nog wijze/geruststellende woorden..
N. had 2,5 week geleden die koortslip infectie -> koorts (oké, logisch), toen een bovenste luchtweginfectie -> weer koorts (en weer een logische reden). Nu snottert en hoest ze alleen nog wat, maar sinds gisteren (zie vorige post :+ ) is ze daarnaast nog eens niet te genieten en ook heel verdrietig. Ze drinkt weinig, eet veel minder en had vanavond weer 38.1, dit keer dus zonder duidelijk aanwijsbare reden. De laatste keer dat ik een normale temperatuur bij haar heb gezien kan ik me niet herinneren en dat zit me helemaal niet lekker..
Frits had twee weken lang verhoging, at weinig en was enorm hangerig. Het resultaat is een kleine krentenbol...

Zou het dus kunnen zijn dat ze waterpokken krijgt? Met kwakkelen van de afgelopen weken kan ik me voorstellen dat ze er vatbaarder voor is (of andersom:door de waterpokken vatbaarder voor die andere dingen)

Bij twijfel zou ik langs de huisarts gaan.
pi_167458191
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2016 21:50 schreef Cholula het volgende:

[..]

Frits had twee weken lang verhoging, at weinig en was enorm hangerig. Het resultaat is een kleine krentenbol...

Zou het dus kunnen zijn dat ze waterpokken krijgt? Met kwakkelen van de afgelopen weken kan ik me voorstellen dat ze er vatbaarder voor is (of andersom:door de waterpokken vatbaarder voor die andere dingen)

Bij twijfel zou ik langs de huisarts gaan.
Maar wel een hele mooie, lieve krentenbol. O+
pi_167458396
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2016 21:59 schreef Malteser het volgende:

[..]

Maar wel een hele mooie, lieve krentenbol. O+
Dat is zeker! O+
pi_167463869
OMG ik ben kapot. Maar we zijn er *O*

Sjaak heeft 9 uur lang in het vliegtuig niet geslapen :') en was het laatste half uur echt niet meer te genieten, maar verder deed hij het geweldig.
Hier is jankfest 2016 begonnen O+ iedereen is zo blij dat we er zijn! En dat allemaal dankzij Fok! O+

Anyway, ik haak morgen weer aan. Zo eerst even eten en dan naar bed. Ben sinds 2.30u vanmorgen wakker en ik weet niet eens meer hoeveel uur dat is. Veel te veel in ieder geval.
pi_167464334
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2016 21:50 schreef Cholula het volgende:

[..]

Frits had twee weken lang verhoging, at weinig en was enorm hangerig. Het resultaat is een kleine krentenbol...

Zou het dus kunnen zijn dat ze waterpokken krijgt? Met kwakkelen van de afgelopen weken kan ik me voorstellen dat ze er vatbaarder voor is (of andersom:door de waterpokken vatbaarder voor die andere dingen)

Bij twijfel zou ik langs de huisarts gaan.
Sterker nog, koortslip is zelfse herpesvirus als waterpokken toch? Als in: je kunt ps een koortslip krijgen als je ooit waterpokken hebt gehad?

Zo had ik m onthouden in elk geval...
Kwak
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')