abonnement Unibet Coolblue
pi_167111264
Arme N. Beterschap! En wat een heftige uitwerking op het virus.

Twist: herkenbaar. Hier (ook) een drukke schoonfamilie en die lijken ook echt niet te begrijpen dat die kleintjes ook een grens hebben.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gisteren trouwens ook. We vierden Sinterklaas en M. snapte helemaal niks van al die drukte en dan was het nog beperkt tot de oma's en opa. Al die cadeautjes! Zoveel papier! En dan mocht ze ook nog een paar kruidnootjes eten en 's avonds patatjes. Ze was ook enorm overprikkeld. Bijkomend voordeel: ze sliep uit tot net :P
pi_167111325
Leuk, al die sintverhalen! (Behalve als het te veel is, sneu voor jullie minion, twist!)

Wij gaan vanavond cadeautjes uitpakken. Ik vond op internet het principe one thing they want, one thing they need, one thing to wear, one thing to read en vond dat wel een mooie principe. En omdat het niet alleen om J draait, heb ik voor ons een paar dingen ingepakt die ik toch zou kopen.
pi_167111685
Jaaa, officieel welkom Bloesem en N! *O* O+ *O*

Wij hadden ook een Sinterklaasweekend. Vrijdag een half uurtje bij de GO, met echte Sint op bezoek. Ketel vond de pepernoten beduidend interessanter dan de Sint en cadeaus, dus terwijl alle andere kindjes ademloos naar de goedheiligman keken kroop hij de gang in om al het snoep weg te snaaien. _O-

Zaterdag bij mijn ouders. Heel gezellig, leuke spulletjes gekregen, waaronder veel badboekjes, een pop die hij vooralsnog een beetje eng vindt en een boek over Bing Bunny dat ik gisteren al zes keer achter elkaar moest voorlezen. ^O^ Hij was halverwege wel hevig overprikkeld, dus de rest hebben we maar met de familie uitgepakt terwijl hij sliep.
pi_167111793
Ach, sneu die overprikkelde kindjes. Wel fijn al jullie Sinterklaasverhalen. O+ Wij slaan pakjesavond toch maar over vrees ik, we zijn sowieso nog in het vakantiehuisje ivm de verbouwing dus kunnen het keukentje toch nog niet opzetten en ze is toch nog te sneu.

Vannacht van 22.00 tot 01:00 elke 5 minuten huilen en vragen om 'dinken'. Daarna gelukkig nog 'maar' elke 1,5 uur (stipt ook echt) zodat ik toch nog wat losse beetjes slaap heb kunnen pakken. Ik heb vandaag ivm Sinterklaas maar 2 uur les, dus moet lukken. Ik hoop toch echt dat dit rukvirus snel haar lichaam uit is, dit is echt zo vreselijk zielig. ;(

Maar over tot de orde van de dag: welkom Bloesem met je lieve N.! *O*
pi_167111823
Welkom lieve Bloesem met je mooie N! Gefeliciteerd! O+

Beterschap voor N, Selvaria!

Leuk om alle Sint verhalen te lezen. Wel sneu al die overprikkelde kindjes.

Hier ook veel Sint momenten bij alle opa's en oma's maar gelukkig vooraf met ons afgestemd dus Twix kreeg wat wij voor hem uitgezocht hadden.
Hij krijgt van ons vanavond het keukentje en kreeg dus gisteren bij opa en oma de pannetjes en spatels en oma had een schortje en ovenwanten genaaid.

Bij de andere twee opa's en oma's kreeg hij een houten treinbaan met uitbreiding.
pi_167111920
Hier ook sint gevierd, maar dan voor de volwassen. T hebben we lekker nog overgeslagen, hij snapt er toch niets van. Met de trein heen en terug naar NL, en T heeft het zo goed gedaan.

Alleen vanmorgen werd hij zo overstuur wakker, en heeft anderhalf uur alleen maar gehuild, totdat hij uit ellende aan de borst in slaap viel. Na een half uurtje slapen was alles weer goed, en nu is hij naar het kdv. Ik hoop dat het goed blijft gaan, het was natuurlijk een heftig weekend ook voor hem..
pi_167112257
Wij gaan vanavond Sint vieren, maar gisteren ivm mijn verjaardag wel een oververmoeide R op bed gelegd die er nog 3x uit kwam voor fles, knuffels en om op ons hoofd te springen. Vanochtend heeft ze nog tot 9 uur geslapen (normaal = 6 uur).
  maandag 5 december 2016 @ 10:22:37 #208
409579 LuDann
All the way
pi_167112686
Wij hebben last-minute toch ook Sinterklaas gevierd, wel erg kleinschalig. We werden uitgenodigd door een vriendin, er was 1 andere dreumes en 6 volwassenen. Erg gezellig. We hadden allemaal wat gekookt en Wolk heeft zich helemaal volgepropt met lasagna, tomatensoep, brood en pastei. De laatste dagen lijkt ze wel een vuilnisvat. :') Ik hoop dat ze wat inhaalt qua gewicht!

De nacht was wel weer drama, misschien toch ook een beetje overprikkeld?
pi_167112915
Pfoe selvaria slecht nachtje zo.. wat sneu voor N zeg, echt een rotvirus idd. Hopelijk knapt ze snel op nu..

Leuk al die sinterklaasverhalen. Kan me goed voorstellen dat ze er overprikkeld van raken.. Wij hebben niks gedaan voor E, ze snapt het toch niet en ze was ook vlak ervoor jarig natuurlijk.

Over jarig gesproken.. Gefeliciteerd bloesem en N!
En ingee alsnog gefeliciteerd met je verjaardag :).
pi_167113646
Selvaria, wat klinkt het sneu, dat virus! Dat moet echt pijn doen... Ik hoop dat N er snel vanaf is.

Bloesem, welkom met je mini! Wat een mooie dag om jarig te zijn.

Wat een Sinterklaas-geweld voor alle kinderen zeg. Het lijkt me als klein kind ook ontzettend overweldigend.

Jäger, wat knap van T dat de treinreis zo goed is gegaan. Ik hoop dat vandaag ook goed gaat op het kdv.

Sjaak heeft net gegymd en hij vindt het echt zo leuk. Lekker rennen, klimmen en springen... Nu zit hij op de bank naar de tv te staren, hij is hartstikke moe O+ Ik ook, dus ik zit ook op de bank :')
pi_167118895
Bloesem gefeliciteerd en welkom met N! *O*

Ik moest net zo lachen. We hebben sinds gisteren de kattenmand verplaatst (stond in de gang maar nu weer in de woonkamer). M. en de kat vinden dat ding sindsdien weer helemaal geweldig, dus net hoor ik een hoop gerommel en gekraak. Ik ga even kijken. Zie ik M. bovenop de kat zitten.. De kat heeft zich vervolgens onder M. vandaan gewurmd en is ergens anders gaan liggen, terwijl M. intussen nog in de mand zit te spelen _O-
pi_167120124
Gefeliciteerd Bloesem en N!

Zo mooi dat ze spullen gewoon uitwisselen he Kazy. Was hier met de oppaskat ook dat ze gewoon met elkaars speelgoed speelden en elkaars zitplekjes gebruikten. Ik heb ook zoveel zin om straks weer katten te hebben in het nieuwe huis! We moeten alleen nog even kijken in hoeverre dat handig is met straks weer een mini-baby erbij of dat we hun komst wellicht toch nog eventjes uitstellen.

Wij hebben een super sinterklaasweekend gehad! O was zo uitgeput van het zwemmen en spelen met de drieling dat hij beide dagen van 8 tot 8:45~9:15 heeft geslapen. Van overprikkeling hier iig niets te merken, alleen bij de volwassenen :') hij heeft een heel grote houten puzzel gekregen, een basket en ballen voor in bad (waardoor hij nu 'bal' lijkt te kunnen zeggen) wat boekjes en Duplo treinrails (de trein krijgt hij met kerst van de andere kant van de familie), maar het leukste waren toch de kruidnootjes en de aanwezigheid van de drieling. Zoveel verschil ook in ontwikkeling tussen O en hen, ondanks dat ze gecorrigeerd maar 4 maanden schelen. Was de eerste keer een weekend weg met sinterklaas, maar voor iedereen voor herhaling vatbaar.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_167122031
Koen kreeg een keukentje van de Sint en het is echt een hit!



Hij snapt er natuurlijk niks van, maar het was een erg leuke viering dit keer. Thijs gelooft niet meer en wist wat hij kreeg, dus die was relaxed O+

Koen is al een aantal dagen niet fit, nu bijna een week. Eetlust is minder en hij heeft nogal wisselende ontlasting. Of een virusje, of de hoektanden. Drinken gaat wel prima.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_167122275
Dat heeft je vast een hoop inpakpapier gekost McLaura!

Volgens mij is O hier een van de weinigen zonder eigen keukentje. En dan mag hij ook nog eens niet onze echte oven gebruiken...
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_167122328
We hebben hem niet ingepakt, alleen de "accessoires" :D
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_167123629
Hier ook geen keukentje FF! (Hoewel ik denk dat M. die voor haar 2e verjaardag krijgt, maar dat duurt gelukkig nog even.) Ze heeft nu een oud minikeukentje van mij (van plastic) maar ze snapt nog niet echt wat ze ermee moet doen. De pannetjes sjouwt ze wel het hele huis door.

Edit: en leuke foto natuurlijk McLaura!
pi_167124186
Zo leuk al die sinterklaas verhalen!
Wij hebben ook een superleuke avond gehad.
De vriend van mijn moeder is sinterklaas bij diverse zorginstellingen hier, en hij kom het niet laten om zijn pak aan te doen. Dat vond Mies fantastisch




Ze heeft ook een keukentje gehad, een toffe poppenwagen en beatbo! Hilarisch ding.


  maandag 5 december 2016 @ 19:00:10 #218
335643 faptist
Maakt fouten
pi_167124523
Oh wat zijn al jullie kinders verwend!
En wat klinken de schoonfamilie perikelen bekend.
Mijn ro komt elke maandag zwaar overprikkeld thuis. Geen middagslaap.. te weinig drinken.. veel snoepen.. Ik vind het hartstikke leuk dat ze op mijn dochter past, maar de combi met mijn nichtje met adhd vind ik best lastig. Zij is ZO druk. Daar zit gewoon echt geen stop of grens op.
Helaas heb ik geen andere mogelijkheid tot oppas. Verder heb ik niemand of jawel, het kdv, maar dat is momenteel even op een laag pitje gezet ivm mn man die werkloos thuis zit. Best heftig allemaal.

maar waar ik advies voor kwam vragen..
Ro eet zo weinig savonds. Ze is 20/21 ( 8)7 tellen I can it not) maanden, maar ze eet nog steeds het liefst een half potje prut.
Ik krijg er zo weinig in. Vandaag heb ik even een slechte dag dus dan valt het me echt zwaar. Hoe doen jullie dat?
Dan maar potjes? Ik voel me zo falen ;(

(ze eet smorgens met geluk 3 eetlepels cornflakes met yoghurt of 3/4 boterham. smiddags op het kdv lukt het ze om soms 2 boterhammen te geven.. thuis lukt dat me nooit. hooguit 1. tussendoor krijgt ze 1/4 appel, smiddags 2 crackertjes of een plakje ontbijtkoek met boter.
Drinken is ook horror. *unbreak my heart*. )
pi_167124700
Fap, ik zou dan gewoon dat geven wat ze eet. Als een potje erin gaat, waarom zou je dan moeilijk doen? Zeker op zware dagen zou ik dat gewoon geven. Iets anders proberen kan ook prima op een minder zware dag.
pi_167124914
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 18:42 schreef Missladybug het volgende:
beatbo! Hilarisch ding.

Die heeft Koen ook! Leuk is hij, hč?
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_167125270
Hier ook geen keukentje, hoor. J zet zijn pannetje op een keukenstoel en kookt vrolijk mee.

Faptist, als ze goed groeit zou ik proberen om je niet te druk te maken om het eten. Het gaat zoals het gaat, en als af en toe een potje je een vertrouwder gevoel geeft, waarom niet.

J genoot van onze simpele pakjesavond, kreeg 2 speeldingetjes (Little People ark van Noach en een Duplo tractor, allebei tweedehands) en kon niet kiezen met welke hij ging spelen O+
pi_167125581
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 19:16 schreef McLaura het volgende:

[..]

Die heeft Koen ook! Leuk is hij, hč?
Ja hoor. Soms. Twee minuten.
Ze mikt hem steeds in de poppenwagen en dan gaat ze met hem wandelen en dan komt er zo'n hele lichtshow uit de wagen haha.

Fap, ik zou dan inderdaad lekker potjes geven hoor. En inderdaad, als Ro gewoon goed groeit dan zou ik me niet te druk maken.
pi_167126051
Niks mis met potjes. En als je je niet kunt vinden in hoe je je kindje terugkrijgt van de oppas zou ik de oppas erop aanspreken. Of het nou oma of opa of wat ook is.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  maandag 5 december 2016 @ 19:59:40 #224
149959 SQ
snelle trees
pi_167126294
Klinkt ongeveer als wat mauw gemiddeld eet hoor faptist. Tenzij worst. Worst gaat altijd op (oh ja en potjes vreet ze niet. Ze is vanavond zonder eten naar bed :'))
Geen zorgen maken, ze is gezond en ontwikkelt zich prima toch!
disclaimer
pi_167126572
Hallooo :W Wat een warm welkom O+ Ik heb dus een heuse dreumes :o

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die echt vreselijk verwend is vandaag O+ Vooral het cadeaupapier vond ze een fantastische gift *O* En het uitpakken een hele belevenis!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu ligt ze (klein als ze toch nog is) onder moeders vleugels heerlijk te slapen.. M'n grote kleintje O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')