abonnement Unibet Coolblue
pi_166623307
Hier ook een koortsbabydreumes (ik doe dit echt nog te vaak fout :') ) zonder verdere aanleiding Aerenia, ze had 39,1 toen ik haar vanochtend uit bed haalde. Net toen ik haar naar bed bracht niet gemeten, maar ze was al wel iets afgekoeld.
Ze is iets tammer dan ik van haar gewend ben, maar is nog steeds gewoon aan het spelen en eet en drinkt wel goed. Misschien is het een zoveelste ziekte, stiekem nog een nieuwe kies, of gewoon het afweersysteem dat ergens op reageert? Volgens mij kunnen ze gerust drie dagen koortsig zijn, zeker als het verder goed gaat, voordat je de huisarts hoeft te bellen. Maar als je het niet prettig vindt gewoon even bellen en overleggen natuurlijk, dat kan nooit kwaad.
pi_166623944
Beterschap voor de zieke dreumesjes! :*

Hier snapt de Minion het hele Sint gebeuren een stuk beter dan ik dacht :o
Ze zeult al 2 weken met een Little People Sint en Piet setje ("Slaas en Pietie!" O+ O+ ) en herkent ze nu ook echt overal. Gisteren bij de intocht hier werd ze helemaal gek. "Pietie! Pietie! Nķg...Pietie!" En omgwtf ze deelden nog mandarijnen uit ook! :o :o
O+

Gisteren daarom ook dr schoentje gezet, compleet met tekening en wortel. Vanmorgen moest ik 'r wel even op wijzen, maar toen ze zag dat er een mandarijn en cadeautje in zaten, werd ze weer helemaal wild O+
(Zal straks eens kijken of ik het filmpje geupload krijg!)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_166625013
oh, wat leuk twist! Hoe oud is minion nu? Ik kan me dat nog helemaal niet voorstellen!
pi_166626398
Soms weet ik niet of dingen toeval zijn of dat ze echt zoveel meer begrijpt dan ik door heb,

L. komt net met een boekje aan en blijft terugslaan naar de bladzijde waar de moeder van Teun (ja, die van Gonnie :P) zegt dat hij moet slapen. Dus na de 10e keer die pagina voorlezen vraag ik of ze wil slapen. Ze roept ja en rent naar de trap. Ik heb d'r op bed gelegd en ze is zonder morren gaan slapen. Da fucq?

Gister ook al. Vorige week had ze bij opa gelogeerd. En opa kwam haar ophalen met een witte bus. Dus we lopen hier door de straat en er staat een witte bus. Ze rent er dolenthousiast op af terwijl ze opaaaaa roept.
Mind was blown. En opa's dag was weer goed toen ik het vertelde. :P
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 13 november 2016 @ 16:04:20 #55
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_166626639
Ze snappen echt meer dan je denkt ja!
N kan nu ook antwoorden op vragen. 'Wil je nog water?' 'Nee'. Erg handig :Y Het werkt lang niet bij alle vragen, maar toch best vaak wel.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_166627009
Toch is die communicatiefunctie wel onwijs handig. Mijn dreumes was net even heel boos. Hij was eerst rustig aan het spelen en zette het ineens op een brullen. Verschillende dingen aangereikt om hem weer tevreden te stellen, vergeet het. Tot ik zei " mama weet het even niet, wat wil je dan?" Wijst ' ie naar zijn kinderstoel en roept "bam!" .
Goed. Een boterham dus.

Sinterklaas doen we dit jaar nog niet. Ik vierde het van huis uit eigenlijk ook altijd maar minimaal (we mochten op 5 december onze schoen zetten, verder niet), want bij ons kwam de kerstman. Ik heb dus zelf ook meer met kerst, want cadeaus onder de boom is O+. Maar goed, als kind was het wel altijd heel vervelend dat iedereen pakjesavond had gevierd en ik dus niet, dus ik wil er nog is goed over denken wat we voor en met W. gaan doen qua Sinterkerst.
pi_166627768
Sinterklaas O+ Wij vieren altijd heel uitgebreid sinterklaas met mijn familie, ook als er geen gelovige kinderen zijn. Schoen zetten gaan we volgend jaar doen, dat snapt hij nu nog niet. Het lijkt wel alsof die van twist een jaar ouder is als ik het soms lees :D Ik vind het al heel wat dat O tegenwoordig snapt dat z'n schoenen aan z'n voeten horen (en ze probeert aan te doen).

Geniet van je uitje Jagar! Of ben ik al te laat?
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
  zondag 13 november 2016 @ 17:08:10 #58
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_166628464
Sinterklaas slaan we dit jaar nog over. Wil volgende week wel naar de intocht hier in het dorp gaan kijken. En kerst is haar verjaardag en die vieren we ook 1e kerstdag. Dus wij hebben geen ballen maar ballonnen :D
pi_166629790
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 14:45 schreef Jagärtrut het volgende:
oh, wat leuk twist! Hoe oud is minion nu? Ik kan me dat nog helemaal niet voorstellen!
Morgen is ze precies 1,5 :)

Ja, ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel die kleintjes dingen oppikken, echt bizar soms! :o

FF: shit, zou ik me gewoon vergist hebben in d'r geboortejaar? :o :+
Haha nee, maar met praten is ze volgens mij ook wel echt heel snel (al heb ik niet zo heel veel direct vergelijkingsmateriaal).

SPOILER: Schoentje zetten video
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_166635587
Iemand een snelle oplossing hiervoor : net mijn lieve dreumes in bed gelegd in haar nieuwe slaapzak. Toen ze al sliep merkte ik dat gat voor het hoofd van de slaapzak te groot is :(. Toch maar wakker maken en slaapzak omwisselen? Of heeft iemand nog een idee?
pi_166635636
Twist knap dat ze al zo veel zegt!!! Ik zit ook zo ongeduldig te zijn tot ze wat gaat vertellen. L. zegt eigenlijk nog niet echt woordjes.
  zondag 13 november 2016 @ 20:06:38 #62
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166635910
Gat te groot? Eerlijk gezegd sinds F een minibaby was niet meer op gelet (fair enough, F heeft een erg groot hoofd, dus als het gat voor hem al te groot is, is het dat voor elk kind). Als ze dr armen door de mouwgaten heeft, zal ze er echt niet zomaar in duiken, dus ik zou dr lekker laten slapen.
  zondag 13 november 2016 @ 20:08:01 #63
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_166635960
Gaaf twist! En idd gewoon 'kadootje' zeggen *O* wat zat erin?
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_166636269
Vieve, wat MM zegt! :Y Ik zie het sowieso niet voor me dat een dreumes echt met het hoofdje in de slaapzak verdwijnt, maar ook al gebeurt dat, dan zijn ze op deze leeftijd denk ik echt wel groot genoeg om er ķf zelf weer uit te komen ķf van zich te laten horen.
Zoiets gebeurt natuurlijk ook niet in één vloeiende beweging, dus de kans is groot dat er een randje achter een oor of neus blijft hangen ofzo :+

In het 'dootje' zat een boekje met allerlei dieren erin, daar heeft ze heel de dag mee rond gesjouwd O+
Edit: was ¤1 bij de Hema trouwens, in 4 verschillende varianten. Is wel een aanrader ^O^ En op die manier is schoentje zetten ook wel leuk ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_166636618
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 09:13 schreef Selvaria het volgende:
Op 5 december krijgt ze het IKEA keukentje van ons, ik kijk er nu al naar uit. *O*
Dat krijgt Koen ook! Leuk!
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_166637575
Ik heb van 't weekend het Nijntje Aanwijsboek gekocht. Heel leuk! Mooi dikke kartonnen bladzijden, dus ze kan zelf ook bladeren zonder slopen :+ En alles benoemen, sokkie, broekje, sjasje, boee, gogel, beeh, huisje, aabeitje, mawlk, naantje, bwril, siets, auto, sisje. Echt een goede koop ^O^
pi_166637638
In het kader communicatie: Mijn dreumes had 1 van zijn sokken uitgetrokken en die zag ik zo snel niet. Dus ik zeg "waar is jouw sok?". Trekt mijn bijdehandje ook zijn andere sok uit en steekt die naar mij uit; "mama! Die!" *)

Vieve: slaapzak te groot? Wat is te groot dan? Ik heb daar nog nooit opgelet? :@
pi_166637648
Schoen zetten! O+
We hebben gisteren de intocht gekeken op vakantie, kwamen in Appelscha terecht, waar Klaas met de boot door de het kanaal aan kwam. Dat was supergeweldig natuurlijk!
De pieten waren wat eng, tot ze pepernoten kreeg. Rest van de dag alleen maar Klaas! En Nog noten! gehoord.
Schoen zetten was een groot raadsel, want waar is nou de andere schoen? Maar het kwartje viel toen er een cadeautje in zat.
Nu houden we het wel bij 1 of 2x per week en rozijntjes ofzo er in denk ik.
pi_166638164
Leuk die keukentjes! Die wil ik L ook graag 1 geven. Maar sinterklaas vieren we dit jaar nog niet zo uitgebreid omdat ze het toch nog niet begrijpt. Ze krijgt op 5 december wel een paar kleine / nuttige kadootjes. & ze heeft gisteren 1 pepernoot gehad : ).

Thnks voor de tips. Ik heb haar nu maar laten liggen, maar ga wel een paar keer checken. Net al geprobeerd het gat te verkleinen met een veiligheidsspeld (zonder succes:p).
Sillie wat ik altijd heb gelezen is dat het te groot is als ze er met hun hoofdje doorheen passen. Dan kunnen ze naar beneden schuiven en in de slaapzak terecht komen met het hoofdje.
L heeft denk ik maar een klein hoofdje.
  zondag 13 november 2016 @ 21:17:41 #70
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166638472
F snapte het schoen zetten ook niet zo, en probeerde het suikerklontje voor het paard zelf op te eten. Hij werd natuurlijk meteen terechtgewezen door grote broer 8-) We zullen morgen zien hoe hij reageert. Vandaag tijdens de intocht sliep ie net lekker, dus niet meegenomen.
  zondag 13 november 2016 @ 21:17:56 #71
409579 LuDann
All the way
pi_166638481
Wij doen nog niet echt wat met Sinterklaas eigenlijk. Misschien dat we het met schoonouders of een vriendin (met dreumes in dezelfde leeftijd) een beetje vieren, we kijken nog wel even. Ze heeft Sinterklaas en de pieten wel gezien, ze waren toevallig op het plein waar ik boodschappen ging doen. Het maakte geen grote indruk verder.

Echt superleuk, dat filmpje van de minion! Ze kan al zo veel zeg! Leuk dat ze zo enthousiast reageerde.

Klinkt schattig, IMA! Ik lees hier vaak dat boeken zo'n enorme hit zijn, trouwens, maar Wolk vindt er echt niks aan. Ik probeer het telkens weer, maar ze heeft er geen geduld voor. Ze klapt het boek dicht, slaat het uit mijn handen, roept neh! en wriemelt omdat ze van schoot wil.

Communicatie is inderdaad superhandig. Als ze klaar is met eten zegt ze klaah + gebaar, als ze wil slapen loopt ze naar de deur en maakt het gebaar voor slapen en als ze honger heeft roept ze 'etah!' terwijl ze aan mijn broek sjort. :P

Ik heb een filmpje waarin Wolk haar meest geliefde term uitspreekt. :+ Al klinkt het hier meer als hakkie. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 13 november 2016 @ 21:19:16 #72
409579 LuDann
All the way
pi_166638527
Wolk slaapt al tijden in een (te) grote slaapzak. Nooit problemen mee gehad. Dat gat moet ook wel heel erg groot zijn willen ze daar zomaar inschieten en ik denk dat ze op deze leeftijd wel een kik geven als ze klem komen te zitten.
pi_166638800
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 21:17 schreef LuDann het volgende:
.....
Klinkt schattig, IMA! Ik lees hier vaak dat boeken zo'n enorme hit zijn, trouwens, maar Wolk vindt er echt niks aan. Ik probeer het telkens weer, maar ze heeft er geen geduld voor. Ze klapt het boek dicht, slaat het uit mijn handen, roept neh! en wriemelt omdat ze van schoot wil.
Dit! En ik vind het zo jammer soms. Dus vaak lees ik toch gewoon voor en komt Twix af en toe een keer op de bladzijde rammen.
pi_166638809
Leuke filmpjes!!
  zondag 13 november 2016 @ 21:29:07 #75
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166638864
F probeert vooral de boeken van zn broer in stukken te scheuren (mag dus niet). Kartonnen boeken die wel dreumesproof zijn worden resoluut uit mijn handen geslagen. Oh, behalve het Nijntje op de boerderij voelboek, die is wel ok. Ik verwacht dat t nog wel komt, op deze leeftijd had J er ook nog geen geduld voor, toen ie anderhalf was, al een stuk meer.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')