abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 11 november 2016 @ 21:21:02 #26
149959 SQ
snelle trees
pi_166591090
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 november 2016 21:16 schreef Selvaria het volgende:
Haha ingee. :D

Hier vandaag iets soortgelijks (ok, not really though). N. is helemaal verzot op haar kleine houten IKEA stoeltje dat ze aan de salontafel kan schuiven. Vandaag toen ze naar boven ging om te slapen zei ik "zeg maar daag tegen je stoeltje", vervolgens zwaaide ze, zei ze doedoei en draaide ze zich om om haar stoeltje nog een kusje te geven. _O- O+
O+!
disclaimer
pi_166598442
Ugh, sorry, egopost...

We hebben net die longontsteking amper achter de rug met veel slapeloze ziekenhuisnachten. En nu heeft Wolk deze nacht al 3 keer haar bed ondergespuugd omdat ze een kriebelhoest heeft die kennelijk nogal op haar kokhalsreflex inwerkt. Geen schoon beddengoed meer te bekennen, alles zit in de was nu.

Ik vind het erg zielig voor haar, maar ook wel voor mezelf, eerlijk gezegd. :') Wanneer houdt die ellende eens op. }:|
pi_166598453
Selvaria, wat klote van jullie nachten zeg, trouwens. Ik duim voor weer een goede nacht.
pi_166599402
Och, wat ontzettend sneu voor haar (en uiteraard jullie) weer zeg. ;( Kriebelhoest is zķ naar. Beterschap en daarna hopelijk op naar heel veel gezonde maanden. :(

N. is 4x wakker geweest sinds haar bedtijd om 19.15 gisteren: 21.00, 21.45, 0.00 en 03.00,maar alle keren ging ze weer slapen nadat ik (de eerste twee keer met de talkfunctie van de babyfoon, de laatste twee vanuit m'n eigen bed) zei "mama is er wel, ga maar lekker slapen", en dat dus op haar eigen kamer. Zo trots. O+ Geen idee of we daadwerkelijk iets doorbroken hebben, daarvoor is het te kort, maar gewoon het feit dat we nu gezien hebben dat ze het toch nog kan is me heel veel waard. *O* Net om 7 uur werd ze wakker en riep toen een paar keer heel blij "mama". O+ Dat had ze nog nooit gedaan, het wakker worden ging toch altijd wel gepaard met (wat) gejammer.

Nu ben ik terug in bed omdat ik doodmoe ben (ookal slaapt N. wel goed, ik doe nog steeds geen oog dicht als ik in de buurt van haar slaap :') ), maar lig ik wakker van ons tweede lastpakje dat het nodig vindt zich zo uit te strekken dat ik tegelijkertijd ledematen in mijn ribben aan beide kanten, achter mijn lies en in mijn blaas voel. :') O+
  zaterdag 12 november 2016 @ 07:39:17 #30
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_166599407
Beterschap voor alle zieken en een dikke :* voor alle slechte slapers.

Wat kunnen jullie dreumesen al goed kletsen zeg :o mijn bijna peuter zegt nu wel veel losse woordjes (behalve mama :( ) maar echt nog geen 2 woorden zinnen.

En kwam ik hier om even op te scheppen over hoe een lieve grote zus ze is. O+ O+
Ze doet het zo goed, ze is zo dol op haar kleine zusje O+ zodra ze ook maar denkt dat ze begint te huilen moet ik haar uit de box halen want ze moet drinken. Ze krijgt 100 miljoen kusjes en is ook totaal niet jaloers als ik met I. Op schoot zit. En ze kan haar ook goed met rust laten gelukkig.

Ze had het wel even zwaar door alle drukte van visite en kraamhulp maar nu de rust weer terug is in huis zit ze weer een stuk beter in haar vel.
pi_166602369
Zeg, stomme vraag, maar krijgen jullie ook steeds dingen van Nutricia toegestuurd? Ik kreeg nu een heel pakket met een pak bambix, 5 potjes olvarit en een knuffel. Er zat een briefje bij met "bedankt voor je feedback" maar ik heb helemaal geen feedback gegeven? :D 8)7

Of nahjah, 1x wel, toen was er iets mis met een potje wat ik had gekocht, maar daar had ik al nieuwe voor gehad. En dat is al maanden terug..
pi_166604821
Snoenk, wat fijn! Trotse grote zus O+ .

Selvaria, goed dat N goed reageert op jouw stem. Dat geeft haar blijkbaar voldoende vertrouwen en geborgenheid.

LuDann, bluh, sterkte. Wij hebben het net achter de rug. Zo'n gedoe, middenin de nacht je bed verschonen.

Sillie, hier geen pakketten van Nutricia. Hoe is het met jou?

Wij hebben de week weer overleefd. Kind in het ziekenhuis en een dode Oma, wat een combinatie. Kind is weer thuis en Oma heeft een heel mooi afscheid gehad.
En net toen ik dacht: "zo, dat zit erop, nu met de pootjes omhoog even fijn op de bank", verschoof er iets in mijn rug. Gebeurt vaker maar echt, de timing. Heb even heel hard gehuild en kan nu mijn eigen kind niet tillen. Gelukkig is het weekend en is man thuis.
pi_166606634
Selvaria wat fijn vooruitgang O+

Bah ludann sterkte er mee. Arme wolk. Wij hadden afgelopen week extra beddengoed gehaald en het toen niet meer nodig gehad. Wellicht is dat gewoon de oplossing :')

Malteser sterkte met je rug :* jij hebt ook wel de jackpot gescoord hé..

Over slapen, G slaapt doorgaans 12 tot 14 uur zonder onderbreking. Nou was hij donderdag nacht zo slecht te pas dat hij tot 4 uur snachts wakker is geweest. Vijf minuutjes slaap, speen kwijt, hysterie, repeat. Bij ons in bed genomen, dat was spelen. Terug in eigen bed was hysterie. Uiteindelijk in armen van man in slaap gevallen. Nu zo'n slechte nachten sowieso een uitzondering, hij is vanaf geboorte bijna niet vaker als twee keer wakker geworden voor een slokje melk (vaak zelfs maar 1x), tenzij niet lekker, dus ik wist het even niet waar ik het moest zoeken. Afgelopen nacht ging beter maar weer huilend wakker want speen kwijt. En daar kan hij overigens gewoon bij. Dus ik heb heel even gedacht zit hij niet in de fase dat hij door krijgt, dat wij komen als hij huilt? Maar dat idee heb ik aan de kant gezet, het zijn fasen waar hij extra bevestiging of iets anders nodig heeft. Een andere keer slaapt hij wel direct door. Maar misschien dat ik heel anders praat als dit dagelijkse koek was.

Ik was helemaal gelukkig vandaag. Gezellig met man en kind wezen shoppen. Toen kind moe werd is hij zonder protest gaan slapen in de wagen. Ik blijf dus nooit een hele dag ergens omdat hij niet slaapt onderweg. Zelfs niet in de auto. Dus hopelijk is dit het begin van een nieuwe fase. Heb vanmiddag heel trots genoten van zijn slapende engelen gezichtje O+
pi_166606653
Ach Malteser, dat is ook een heftige week zo :*

Snoenk, wat klinkt dat fijn!

Selvaria, fijn dat vannacht weer wat moed gaf.

En LuDann, dat klinkt niet fijn, voor jullie allemaal. Hopelijk gaat het snel over.

Hier is het alleen maar: nee. Nee. Nee. NEE. NEE! NEEEEE!
Het is een fase. Het is een fase. O-)

J vond trouwens het paard van sinterklaas het interessantst op tv. En het feit dat een kindje vol in beeld zijn muts af deed _O-
pi_166606747
Ken je dat, dat je denkt: goh, wat is dreumes lekker zelf aan het keutelen! En dat je dan in de trapkast kijkt en hij een pak suikerklontjes heeft gevonden.... :9
pi_166610754
Snoenk, wat klinkt dat fijn zeg!

Maltseren, nee. -O- Wat vreselijk rot zeg, en wat een timing. Hopelijk gaat het snel weer een beetje beter.

Sara, ja herkenbaar... :')

Cassandra, dat klinkt als een fijne dag. O+

Ik geniet ook ontzettend van Wolk. Hoe ze met zo'n heerlijk eigenwijs snoetje door de kamer loopt om perse iets in de prullenbak te willen gooien. 'Hakkee!' roept ze dan, ofwel hatsjiekidee. :D O+ Dat roept ze de hele dag, bij alles wat er gebeurt. Ik vind het echt fantastisch en heb het dus overgenomen. Mijn collega trok laatst haar wenkbrauwen op toen ik iets in de prullenbak gooide met een 'hakkee!'. :')

Ik probeerde het uit te leggen, maarja, ze heeft geen kinderen dus dat landde niet zo geloof ik. :P
pi_166611183
Die woordverhaspelingen O+
Sjaak roept al een tijdje. "tietuh!!" terwijl hij vanalles doet. Ik ben er nu achter dat hij "tadaa!!" Probeert te zeggen.
pi_166611397
Haha. G zegt nu bewust mama. Maar al het anders is die. Dan wijs ik naar de poes, zeg poes, dan kijkt hij heel nadenkelijk en roept dan ....Ddddie! :')

Hakkee en tietuh O+
  zaterdag 12 november 2016 @ 20:25:19 #39
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_166611722
Malteser sterkte! Nu mag het wel eens afgelopen zijn zeg :*

Snoenk wat fijn :)

En slaap voor Selvaria en N!!

Praten gaat hier ook goed ja. Deze week ineens een hoop dierengeluiden erbij. Vanavond bij het eten riep ze ineens kakkak, dus wij zo :? Wees ze naar de eendjes die op haar bord staan :D de hele avondmaaltijd dus kakkak geroepen en geen hap gegeten :@

Ze kan nu al ongeveer 35 woorden actief, en ze praat nog meer na. Dus idd ook hopkee! En atoo als we Buurman en Buurman kijken.

Vandaag deed ze zowaar een poging tot lopen, misschien gaat dat ooit nog lukken :P
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_166619531
Hakkee. Haha. En zo stom dat mensen dat dan niet begrijpen. Hoplakee is hier Titilidee. Een twee zegt ze af en toe ook, maar dat verbasterd ze tot een woord, eentee.

Sas, lopende N. Knapperd! Gedaan met de rust.

Wij hebben gister staan swingen op alle sinterklaasliedjes. Ze is zo gek op muziek. Zelfs Pappa's hardstyle moet op gestampt worden. En als ik vind dat ie zachter moet wordt ze boos. _O-

Zetten jullie al schoentjes dit jaar? We vieren het wel met familie, maar twijfel nog of ik dit jaar al schoentjes wil zetten. Misschien voor de leuk een keer ofzo.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 13 november 2016 @ 07:42:43 #41
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_166619548
Hier worden nog geen schoentjes gezet. Volgens jaar als ze er iets meer van meekrijgen. We vieren het ook niet dit jaar.
Ze hebben gisteren bij vrienden allebei een chocoladeletter gekregen. Ik vind ze daar nog zo klein voor. Of ben ik dan een zeurpiet?
pi_166619665
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 07:42 schreef Shopaholic1984 het volgende:
Hier worden nog geen schoentjes gezet. Volgens jaar als ze er iets meer van meekrijgen. We vieren het ook niet dit jaar.
Ze hebben gisteren bij vrienden allebei een chocoladeletter gekregen. Ik vind ze daar nog zo klein voor. Of ben ik dan een zeurpiet?
_O-

Yes, een lopende N van Saskia *O* wat tof!!
  zondag 13 november 2016 @ 08:09:43 #43
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_166619681
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 08:05 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

_O-

Yes, een lopende N van Saskia *O* wat tof!!
Ik behoor ook tot de 'nieuwe' pieten. Naast witte pieten en gekleurde pieten zijn er ook zeurpieten :P
  zondag 13 november 2016 @ 08:23:28 #44
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_166619755
Nou, lopen wil ik het niet noemen hoor :D

Wij vieren altijd sinterklaas met mn ouders en broer, dus nu ook. Al snapt N er vast niets van.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  zondag 13 november 2016 @ 09:07:28 #45
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166620145
Hier wordt wel Sint gevierd en schoen gezet, maar dat is meer omdat peuter anders niet begrijpt waarom zn broertje niets krijgt. Ik verwacht niet dat F er iets van snapt ;)

Straks is de intocht hier in het dorp, ik weet nog niet of F mee gaat, ligt eraan wanneer hij slaapt. Ik heb wel een mini-pietenpak voor m O+
pi_166620168
Sterkte Malteser!

Lu: hoe gaat het nu met Wolk?

Goed dat N biiiiijna kan lopen Saskia! *O*

A heeft een hele serie badeendjes en wijst er steeds naar en zegt dan "kwakkwakkwak" O+ En gister bij de lunch zat ze aan tafel en zag ze dat ik het pak kaas pakte. Wees ze ernaartoe en zei ze: "kaaaassss" :9
Zo knap wat ze op die leeftijd al snappen! Mooiste blijft toch het "mama mama mama" als ik thuis kom van mijn werk en haar ga ophalen! O+

Een vraagje: A heeft al sinds gister verhoging (38C). Heb geen idee waar dat opeens vandaan komt. Ze is ook huileriger dan normaal, maar lijkt nergens pijn te hebben. De verkoudheid die ze heeft is wel over het hoogtepunt heen en ze hoest veel minder dan afgelopen week (klinkt ook niet of er iets in haar longetjes zit). De 2 kiezen die ze kreeg zijn inmiddels wel door. Ze slaapt ook goed verder ook drinkt en eet ze prima. Toch raadzaam om morgen de huisarts te bellen? Snap er niks van :@
pi_166620205
Hier voor de leuk ook een schoentje gezet. Man vond dat er een wortel in moest, maar ik had alleen waspeentjes in huis, dus zo geschiedde. :') N. vond het wel apart maar heeft het cadeautje gretig uitgepakt. Het was ook maar 1x dit jaar, gewoon voor het idee. Op 5 december krijgt ze het IKEA keukentje van ons, ik kijk er nu al naar uit. *O*
pi_166620355
Wij vieren ook altijd Sinterklaas met de familie, dus ook dit jaar. Maar schoen zetten doen we nog niet, daarvoor snapt Ketel er nog te weinig van.

Ik zou hele letters ook wat te veel van het goede vinden Shop. :X

Wat rot van oma, Malteser. Gecondoleerd. :*
pi_166620688
Aerenia, als je je zorgen maakt, zou ik even de huisarts bellen inderdaad. Maar er heerst vanalles en als ze er verder goed uit ziet, heeft ze waarschijnlijk iets te pakken, maar kan het geen kwaad. Maar nogmaals: bij zorgen altijd bellen!
pi_166620731
Ik zou me over 38 graden geen zorgen maken, Aerenia. Als ze verder goet eet, drinkt peopt en plast..

Zo, wij hebben nacht 2 van het vernieuwde slapen achter de rug. De eerste nacht was hel, vannacht was al een stuk beter. De duutser is er wel vaak heengegaan, maar hoefde hem niet meer 2 uur lang te troosten. Vanaf vannacht proberen we het troosten ook terug te brengen, en als hij niet hysterisch is hem niet op te pakken, maar vanuit bed te troosten. Ben benieuwd.

Zometeen gaan de duutser en ik brunchen, en mijn ouders passen op. De eerste keer in 14 maanden, gek hoor.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')