Ik heb het over die kleine bakjes, stonden ook de ingrediënten op. Mogelijk dan Oliehoorn Cleanlabel, dat is nog wel ok voor fabrieksmayo.quote:Op maandag 2 januari 2017 16:40 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Klopt ook. Patat wordt wel zelf gesneden, maar afbakken was meestal wel een ramp ja. Net als een hamburger maken...
Mayo komt in grote emmers binnen net als de Yoghurt. Mayo schijnt van oliehoorn te zijn. Maarja, met laplace stickertje erop.
Eens.quote:Op maandag 2 januari 2017 11:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bedrijfskantines zijn net zo een triest verhaal
Die weet ik niet. Die lagen vooral boven bij de restaurants. Om bijvoorbeeld de eiersalade en tonijn te maken hadden we emmers voorquote:Op maandag 2 januari 2017 17:16 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik heb het over die kleine bakjes, stonden ook de ingrediënten op. Mogelijk dan Oliehoorn Cleanlabel, dat is nog wel ok voor fabrieksmayo.
Het zal mij niks verbazen dat het gewoon van hogere hand afkomst.quote:
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?quote:Op maandag 2 januari 2017 15:30 schreef k_man het volgende:
[..]
Hoe werkt het dan?
Dat zalm niet vers is lijkt me trouwens nogal logisch. Verse zalm bestaat niet in Nederland.
Ik vermoed:quote:Op maandag 2 januari 2017 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?
Wat is jouw definitie van vers?
Verse vis is: vangen, aan land brengen, schoonmaken en bereiden. Alle zalm in Nederland is al diep bevroren geweest.quote:Op maandag 2 januari 2017 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?
Wat is jouw definitie van vers?
Nou ja, je ze komen niet zelf het water uit wandelen.quote:Op maandag 2 januari 2017 19:25 schreef MCH het volgende:
Sowieso is 98% van de zalm uit Nederland kweekzalm dus vangen is nogal een verkeerd begrip.
.quote:Op maandag 2 januari 2017 16:38 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Hoe het zou moeten werken (Ja, volgens hun eigen boekje):
- Spullen vers maken/afbakken. Dus de zalm die komt dagelijks rauw binnen. Moet smorgens afgebakken worden en dan op de broodjes.
- Brood dagelijks vers kneden en afbakken
- Smoothies vers mixen en aan het eind van de dag weggooien.
Hoe het werkelijk gaat:
- Vis gaat ergens smiddags in de oven en vervolgens in een bak waar vervolgens een week uit geschept wordt. (Of tot die op is)
- Overgebleven brood word opgelapt voor de volgende dag. (Water erover en paar min de oven in)
- Smoothies die overblijven gaan terug in de kan en de volgende ochtend weer terug in een schoon glas.
En dan verkochten we nog zelfgemaakte afbak pizza's voor de verkoop. Ging na 3 dagen weer een nieuw velletje en sticker op.
Smooties zijn op het eind van de dag toch altijd met 50% korting? Volgens mij recyclen ze die niet. ook dat opgelapte brood herken ik niet. Ik proef echt wel het verschil tussen vers en opgewarmd.quote:
Iig niet als het om warme maaltijden gaat. Zodra je het kunt op eten, na een eeuwigheid in de rij te hebben gestaan richting de kassa, moet je maar hopen dat het nog een beetje warm is. Geen zin in. De weinige borden warm eten die ik er door de jaren heen heb gehaald vond ik overigens daadwerkelijk lekker.quote:Op woensdag 11 januari 2017 13:16 schreef athlonkmf het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen de formule van LaPlace accepteren...
In de rij staan met je dienblad om je bestelling door te geven en dan nog langer wachten tot jouw bestelling klaar is om vervolgens te betalen...
Betaal eerst, geef je bestelling door, wacht bij je tafel tot je de bestelling op kan halen. Dat is toch veel klantvriendelijker?
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.quote:Op woensdag 11 januari 2017 12:26 schreef Coppi het volgende:
[..]
Smooties zijn op het eind van de dag toch altijd met 50% korting? Volgens mij recyclen ze die niet. ook dat opgelapte brood herken ik niet. Ik proef echt wel het verschil tussen vers en opgewarmd.
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?quote:Op donderdag 12 januari 2017 19:21 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.
Smoothies gaan echt de koeling in, want de klant zag het toch niet. Smorgens 1 blender nieuw maken en daar de oude kan doorheen doen zodat niemand het merkt.
Net als de borging voor broodjes. Na 2 uur weg? Dacht het niet. Zetten gewoon weer een nieuw kaartje neer.
Zal vast niet in alle filialen gebeuren.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:09 schreef Coppi het volgende:
[..]
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?
Je wordt zelf ook niet al te erg gehinderd door integriteit hè? Als je daar allemaal aan meewerkt. Feitelijk heb je zelf lekker meegeholpen aan de oplichting.quote:Op donderdag 12 januari 2017 19:21 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.
Smoothies gaan echt de koeling in, want de klant zag het toch niet. Smorgens 1 blender nieuw maken en daar de oude kan doorheen doen zodat niemand het merkt.
Net als de borging voor broodjes. Na 2 uur weg? Dacht het niet. Zetten gewoon weer een nieuw kaartje neer.
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd hequote:Op donderdag 12 januari 2017 20:16 schreef k_man het volgende:
[..]
Je wordt zelf ook niet al te erg gehinderd door integriteit hè? Als je daar allemaal aan meewerkt. Feitelijk heb je zelf lekker meegeholpen aan de oplichting.
Klopt ook. Bij enkele worden de broodjes voor de neus gesmeerd.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:15 schreef MCH het volgende:
[..]
Zal vast niet in alle filialen gebeuren.
Die werkten door bezuinigingen ook maar met een beperkte inzet.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:28 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd he
Genoeg aangekaart bij de voedsel en waren autoriteit, maar die doen dus niks.
Ja.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:09 schreef Coppi het volgende:
[..]
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd he
quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:24 schreef k_man het volgende:
[..]
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?
Zo de knettertjes, ik moet lachen om je (zo ongeveer voor het eerst)quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:24 schreef k_man het volgende:
[..]
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |