abonnement Unibet Coolblue
pi_167185503
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 13:28 schreef Tunafish het volgende:
[ afbeelding ]
Well, there's my problem :') Zonde van de band, had er nog geen 15K op en kon duidelijk nog wel even mee.

Maar, geluk bij een ongeluk, monteur kwam tijdens het verwijderen van het voorwiel direct achter twee mankementen: het balhoofdlager is aan het inslaan (ofzo) en moet vervangen worden. Je voelt als je het stuur draait op een gegeven moment een soort knik. Was me nog niet opgevallen en het zwaardere sturen weet ik aan de achterband, maar dit helpt dus niet mee.

Mankement twee:
[ afbeelding ]
Dat heurt nait :')
Mij is verteld dat die zuigers volzaten met troep en dat de boel daardoor de hele tijd aangreep. Nog geen twee maanden geleden heeft 'ie een grote beurt gehad en waren de klauwen en blokjes nog prima in orde, dit is hoe ze er vanmorgen bijstonden. Dat mag gereviseerd worden zodra ik weer salaris heb ;(

Aan de andere kant; als dat allemaal gedaan is, hebben ze bijna alles vervangen wat kapot kan gaan en zouden ze me voorlopig dus niet meer over de vloer moeten hebben _O- :')
Volgens mij kun je in die band makkelijk een veter raggen, om 'm nog even op te rijden (mits geen enorm gat natuurlijk). Spijker lijkt er recht in te zitten.

Zou trouwens niet raar opkijken van scherpe meuk in je banden; heb welgeteld één keer een achterband op de VFR weten op te rijden zonder een spijker oid erin te hebben gekregen :') Zal wel een vloek rusten op de combinatie van Michelin PR banden en dat type motor :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')