Loekie1 | zondag 16 oktober 2016 @ 17:36 |
Ik had van die zachte blokjes bouillon, kunnen die bederven? | |
jatochneetoch | zondag 16 oktober 2016 @ 17:38 |
Nee | |
#ANONIEM | zondag 16 oktober 2016 @ 17:47 |
Ja. Vet kan ranzig worden. [ Bericht 85% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2016 17:47:51 ] | |
Inca | zondag 16 oktober 2016 @ 17:53 |
Wel als ze nat zijn geweest | |
Geerd | zondag 16 oktober 2016 @ 18:08 |
Zit wel zoveel zout in denk het niet | |
Pietverdriet | zondag 16 oktober 2016 @ 18:16 |
Dit dus, oxidatie van vetten. | |
Loekie1 | zondag 16 oktober 2016 @ 19:02 |
Dus als je daar soep van maakt, kun je diarree krijgen. | |
Basp1 | zondag 16 oktober 2016 @ 19:03 |
zitten in groente bouillon blokjes ook vetten? | |
Pietverdriet | zondag 16 oktober 2016 @ 19:04 |
Betwijfel ik, het zal gewoon een beetje ranzig smaken | |
#ANONIEM | zondag 16 oktober 2016 @ 19:06 |
Ja. | |
Pietverdriet | zondag 16 oktober 2016 @ 19:07 |
Knorr op de website Gehard vet is niet goed voor je | |
Spanky78 | zondag 16 oktober 2016 @ 21:44 |
De aroma's die erin zitten kunnen wel degelijk echt sterk achteruit gaan, of zelfs grotendeels verdampen. Het vet kan ranzig worden. Het vet, ja... Gehard. Dat zit erin. Ik verwacht wel dat dit weinig transvet bevat. Tegenwoordig is het geharde vet vaak laag trans, maar garanties zijn er niet. Sowieso beter om gehard vet te vermijden. | |
#ANONIEM | maandag 17 oktober 2016 @ 18:49 |
Ik dacht altijd dat gehard vet altijd transvet is. Is dat niet zo dus? | |
Spanky78 | maandag 17 oktober 2016 @ 19:37 |
Nope, zit er soms wel in. Kun je zonder dure machines niet zien. |