FOK!forum / Culinesse à gogo / Aviko snel en smakelijk geprobeerd
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 09:17
Ik ben vrijgezel met soms weinig tijd. Dus dan moet je wel eens wat.
Dus Aviko snel en smakelijk geprobeerd. Zak uit de vriezer. Aardappelpartjes met champignons, asperges, sausje en gyros.

Tja. Het klaarmaken in een koekepan gaat uitstekend. Het eten is een beetje te doen. Het is een flinke portie. Maar het is wat karakterloos en de aardappelpartjes zijn slap, en hooguit anderhalve aardappel. Voldoende vlees, maar smaak ontbreekt. Ik heb er wat sambal door heen gedaan dan maar.
Tip: je kunt beter zelf dit gerecht maken, dan maar een zaterdagmiddag met verse spullen in de keuken en een voorraadje maken. Dit was niks, is te kort door de bocht, maar bijzonder was het niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sigaartje op 15-10-2016 09:23:53 ]
Postbus100zaterdag 15 oktober 2016 @ 09:22
Kortom: wel snel, niet smakelijk.

Je kan in dit topic wel meer maaltijden voor vrijgezellen recenseren. Dan wel met fotoreportage *)
Hyaenidaezaterdag 15 oktober 2016 @ 09:49
Waarom heb je niet gewoon een wijf dat eten voor je kookt?
Abedzaterdag 15 oktober 2016 @ 10:31
Dit soort troep eten :')
Over een paar jaar mogen we TS zijn scootmobiel en zorgkosten betalen.
RobinOokzaterdag 15 oktober 2016 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 09:49 schreef Hyaenidae het volgende:
Waarom heb je niet gewoon een wijf dat eten voor je kookt?
Die wijven warmen ook een Avikoprakje op. Wie kookt er nou nog?
Copycatzaterdag 15 oktober 2016 @ 10:39
quote:
Dus Aviko snel en smakelijk geprobeerd. Zak uit de vriezer. Aardappelpartjes met champignons, asperges, sausje en gyros.
Wat een onsmakelijke combinatie, zo op het oog.
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 10:45
Nou dat viel wel mee hoor. Het waren touwens groene asperges. Verse zijn lekkerder, maar dat weet je.
Ik had er alleen meer aardappel bij gewild. Zie je op de verpakking ook al. Paar verdwaalde partjes, dan denk je Aviko, eeehhhhh...
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 10:48
Vanavond eet ik vegetarisch, morgen goulashsoep uit een zak met brood.
Ga ik hier ook verslag van doen.
Copycatzaterdag 15 oktober 2016 @ 10:48
Nee, ik blijf het een onsmakelijke mix vinden. Asperges met champignons en gyros ... blegh.
Nu hou ik sowieso niet van Griekse vleesgerechten. Vind het vooral allemaal erg unisex schoenzool. Maar dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan mij.
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 11:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:45 schreef Sigaartje het volgende:
Nou dat viel wel mee hoor. Het waren trouwens groene asperges. Verse zijn lekkerder, maar dat weet je.
Ik had er alleen meer aardappel bij gewild. Zie je op de verpakking ook al. Paar verdwaalde partjes, dan denk je Aviko, eeehhhhh...
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 11:03
Oops. iets ging niet. Ik wilde de spelfouten eruit halen.
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 11:06
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:48 schreef Copycat het volgende:
Nee, ik blijf het een onsmakelijke mix vinden. Asperges met champignons en gyros ... blegh.
Nu hou ik sowieso niet van Griekse vleesgerechten. Vind het vooral allemaal erg unisex schoenzool. Maar dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan mij.
Nou, dit was niet zo Grieks hoor.

Aviko had jaren geleden een hele goede: Turkse aardappelschotel. Die was zeer goed, maar vaak uitverkocht. Na een paar maanden werd het niet meer geleverd (de anderen bleven liggen)
De Griekse aardappelschotel is stukken minder.
Copycatzaterdag 15 oktober 2016 @ 11:10
Gyros is toch een Grieks vleesgerecht?
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 11:22
Ja, dat klopt, maar ik haalde het er niet uit in dit gerecht. Vlees zat hoor in dit gerecht, maar het was wat vlak.
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 11:25
Ik denk dat de makers geschrokken zijn van alle zoutkritiek. Op zich een goed punt. Zout was het niet, maar wat meer kruiden zou meer smaak geven.
Sigaartjezaterdag 15 oktober 2016 @ 12:42
Komt een man bij de dokter.
"Zo, ik heb u al een tijd niet gezien", zegt de dokter.
"Nee, dat klopt, ik was ziek"
Platinazaterdag 15 oktober 2016 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:45 schreef Sigaartje het volgende:
Nou dat viel wel mee hoor. Het waren touwens groene asperges. Verse zijn lekkerder, maar dat weet je.
Ik had er alleen meer aardappel bij gewild. Zie je op de verpakking ook al. Paar verdwaalde partjes, dan denk je Aviko, eeehhhhh...
Normaal krijg je meer dan genoeg aardappel met dit soort gerechten.
#ANONIEMzaterdag 15 oktober 2016 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:48 schreef Sigaartje het volgende:
Vanavond eet ik vegetarisch, morgen goulashsoep uit een zak met brood.
Ga ik hier ook verslag van doen.
Foto's erbij maakt het geheel fijner.
Pap89zaterdag 15 oktober 2016 @ 14:49
Dit soort depri-voedsel eten :/
Bart2002zaterdag 15 oktober 2016 @ 15:16
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:48 schreef Copycat het volgende:
Vind het vooral allemaal erg unisex schoenzool. Maar dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan mij.
Je staat daarin niet alleen zuster. :)
Spanky78zaterdag 15 oktober 2016 @ 19:48
Ik zag het vandaag in de supermarkt. Na dit topic lijkt het me helemaal goor, dit soort maaltijden.
forelskezondag 16 oktober 2016 @ 10:26
Ook als je vrijgezel bent hoef je dit soort voer niet te eten hoor.
Weltschmerzzondag 16 oktober 2016 @ 12:53
Ik eet bijna elke week wel een keer kant en klaar, maar aardappelgerechten zijn niet zo heel geschikt. Zeker niet uit de diepvries, in een stoommaaltijd gaat nog wel, in een k&k ovenschotel is het ook wel eens geslaagd geweest maar echt lekker wordt het nooit. Bakken van bevroren aardappels wil eigenlijk gewoon niet. En voorgeschilde aardappels in zo'n pakje of bakje zijn al niet echt lekker terwijl die nog wel fatsoenlijk te bakken zijn. Rijst doet het wat dat betreft veel beter in kant en klaar.
Daffodil31LEzondag 16 oktober 2016 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 10:48 schreef Sigaartje het volgende:
Vanavond eet ik vegetarisch, morgen goulashsoep uit een zak met brood.
Ga ik hier ook verslag van doen.
Lijkt me leuk, mede daar ik gewend ben om goulashsoep uit een bord te eten.