abonnement Unibet Coolblue
pi_165900128
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 20:35 schreef ferrari_rood het volgende:
De bandjes van mijn duim. Dus geen botbreuk gelukkig.
Sterkte ermee! Wat een actie. :o .

I gaat in de herfstvakantie niet naar de opvang, maar mijn vriend is ook vrij. En we gaan een lang weekend weg in een huisje. Ik heb trouwens vandaag zwaardere medicijnen gekregen tegen het overgeven.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165900236
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 20:42 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Sterkte ermee! Wat een actie. :o .

I gaat in de herfstvakantie niet naar de opvang, maar mijn vriend is ook vrij. En we gaan een lang weekend weg in een huisje. Ik heb trouwens vandaag zwaardere medicijnen gekregen tegen het overgeven.
Heb je nu primperan?
pi_165900352
100 stukjes omg, dat kan ik niet eens :') Wat knap! Hier is puzzelen met Sticker nog steeds een kwestie van met veel geweld het ene stukje in het andere duwen, uiteindelijk past alles O+

fr, dat klinkt echt naar en pijnlijk. Hoe lang moet het gips blijven zitten?

Ik las iets over slaan, hier ook aan de orde van de dag (en schoppen, en knijpen). Geen andere kindjes, maar wij. Soms met duidelijke aanleiding, soms compleet random. Wij geven elke keer aan dat hij het mag zeggen als er iets is, dat hij ons pijn doet en we dat niet fijn vinden, en dan gaan we verder met ons leven. Het treedt wel veel meer op wanneer hij moe is en/of geprikkeld, of wanneer er dingen gebeuren die hij niet overziet. Hoewel hij verbaal heel sterk is, lijkt hij op sommige momenten niet de energie te hebben voor een ingewikkeld gesprek over emoties :') en door fysiek te worden is ook wel duidelijk dat hij niet happy is :D :')
pi_165900847
Fazz, een monster O+

Franny, wat gezellig een lang weekend weg
Hopelijk helpen de medicijnen :*

L-e boks voor hoe puzzels gedaan worden. De enige manier waarop Riley een puzzel wil maken. Ze heeft er echt totaal geen interesse in
En ik moest gniffelen om dat laatste stukje. Dat hij door fysiek te worden kan laten zien dat hij niet happy is :D
Maar hopelijk is hij wel snel deze fase voorbij :*
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 21:13:08 #80
171422 LadyBlack
paint it black
pi_165900918
Oh die fase is hier godzijdank weer over! Dus houd moed!!

Ik werd daar zo vreselijk verdrietig van, want ik was er toch half van overtuigd dat ik E verwaarloosde door mijn plakbaby :X

Nu zegt E af en toe nog wel dat ze niet meer mijn vriend is :') O+
pi_165904302
Hier is die fase helaas ook nog niet voorbij. Vooral J kan compleet uit haar plaat gaan. Niks helpt dan, er is meestal ook geen (voor mij duidelijke) aanleiding. En dan inderdaad ook schoppen en slaan. Ik word er echt naar van ;(
pi_165906106
Js is ook wel van het slaan. Praten gaat nog niet natuurlijk, maar ook hier vertel ik dat t niet leuk is en dat hij ons pijn doet.
Vervelend hoor!

En iemand nog een tip? Mannen namelijk :D

Vrijdag, kom na t werk thuis heeft Js de hele dag rondgelopen in het pyjamatruitje van Ow. :')
Zaterdag, we vierden Js z'n verjaardag. Outfit lag klaar. Behalve sokken... komt Js naar beneden met een fel rode en een fel oranje sok :')
Gisteravond was ik er niet bij het naar bed brengen. Haal ik Ow uit bed met Js z'n pyjama aan en andersom :')

_O-
pi_165906281
_O-
Schrale troost Loj, je bent niet de enige :D

Eerlijk: sokken bij elkaar zoeken doe ik zelf ook weinig moeite voor. Daar is het leven te kort voor. Wij hebben altijd zo veel weessokken 8)7

Verder heb ik de pyjama's niet in dezelfde lade liggen als O haar kleding. Dat scheelt al iets, da heeft ie maar 1 lade om zich druk om te maken. En ik heb een aantal keer verteld dat óf het bovendeeel, ó het onderdeel een printje kan hebben. En dat merkjes achter moeten dat zou ie toch van zichzelf moeten weten o|O
pi_165906350
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2016 19:34 schreef Twinkle20 het volgende:


.. Djenna gaat morgen voor het eerst wennen op de grote school! *O* .. en ze is er zo aan toe :') (en wij ook) . We hebben haar de afgelopen dagen al een beetje voorbereid. Zegt ze vandaag ineens ik wil niet naar de grote school ik heb geen zin :') . We gaan het zien met wat voor verhalen ze morgen thuis komt *O*
Hier ook. Otje gaat vrijdag voor het eerst wennen en ze heeft er ontzettend veel zin in, maar ze vindt het ook doodeng en zegt regelmatig dat ze gewoon bij het kdv blijft.

[ Bericht 0% gewijzigd door _Ophelia_ op 12-10-2016 12:45:21 ]
pi_165906373
Ik zou me er niet druk om maken. I ziet er soms wat combinaties betreft ook niet uit zoals ik het zou doen, als haar vader haar aankleedt. Maar wat geeft het. Als zij zelf en haar vader het wel mooi vinden, prima dan. Al kan haar vader nog wel onthouden wat pyjama's zijn en wat niet. _O- .

I zei gisteren: ik ben al bijna groot en dan mag ik naar de basiessschool. :D .
Dat duurt nog wel even!

f_r, die inderdaad. Hopelijk knap ik vandaag een beetje op. I vindt het inmiddels al heel normaal "mama is niet zo lekker" :{ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165906596
ach, wacht maar tot ze zichzelf aankleden >:)

Hier wil W af en toe de meest handige combinaties aan. Maar van mij mag alles. Enige eis die ik stel is dat het warm genoeg is (en soms stuur ik een beetje door te vragen of wat ze wil nou echt wel zo handig is). Dus als ze nu persé een korte broek aan wil dan moet daar een majo (hoe schrijf je dat?) onder. Alleen als we echt naar feestjes gaan of er is iets bijzonders dan bepaal ik wat ze aan moet.

manlief hier prutst met zoonlief ook maar wat aan, maar hij is ook kleurenblind, dat helpt natuurlijk niet. Hij had laatst onderweg even een truitje gekocht voor L omdat ie te weinig kleren mee had. prachtig truitje inderdaad (L zei zelf bewonderend "mooi!"). Bij navraag dacht hij dat het lichtblauw was, maar ach, roze staat L ook best ok.

(maar goed, ik geef zelf helemaal niet om kleding of om hoe je eruit ziet en zou zelf het liefst elke dag in dezelfde trui lopen , maar dat kan helaas sociaal en werk-technisch niet)

[ Bericht 5% gewijzigd door watmoetikkiezen op 12-10-2016 09:17:59 ]
pi_165907003
Gefeliciteerd Hilmo!
pi_165907149
quote:
2s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 08:35 schreef Franny_G het volgende:


I zei gisteren: ik ben al bijna groot en dan mag ik naar de basiessschool. :D .
Dat duurt nog wel even!

Ooh heel herkenbaar. Dit onderwerp komt al weken bijna dagelijks voorbij. Gisteren zei M nog: Ik ben bijna jarig. Dan word ik 4 en als ik 4 ben ga ik naar school.
Dus ik zei: Het klopt dat als je 4 bent je naar school gaat. Maar word je nu echt al 4 jaar?
M: Nee, eigenlijk 3, maar ik wil met mijn schoolbus naar mijn school.

:') O+

Hopelijk voel je je snel beter Franny! :*
pi_165907367
Al die wijze peuters!

B wil als ie groot is 'naar school' maar dan wel de hele grote kindjes school. We fietsen naar het KDV langs 2 middelbare scholen....met heeeeeeele grote kindjes volgens B.

Oh en geen zorgen meer over de zindelijkheid van B. Als hij 3 is, poept en plast hij op de wc zegt ie.
pi_165907538
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 09:08 schreef watmoetikkiezen het volgende:
ach, wacht maar tot ze zichzelf aankleden >:)

:')
daarom kiezen we samen voortaan 's avonds de kleding samen uit zodat ik 's morgens niet de strijd hoef aan te gaan. Zeker als je wat haast hebt om de deur op tijd uit te komen niet handig.

Ben benieuwd hoe otje het gaat hebben ophelia! :s)

Franny hoop je je snel iets beter voelt!
pi_165909227
Maillot :)

Hier worden ze ook vrijgelaten als het gaat om kleding. We sturen een tikje bij als de outfit te zeer contrasteert met het klimaat, maar over het algemeen gaat het prima. Twee verschillende sokken heb ik zelf ook met regelmaat aan, dus ik ben niet de persoon daar iets van te vinden :')

Sticker wil helemaal niet naar school, ik verwacht eigenlijk niet dat hij het wel zal willen als hij 4 is. Dus dat schuiven we nog lekker even voor ons uit :)
pi_165909253
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 11:59 schreef L-E het volgende:
Maillot :)

Ah, thnx!
pi_165909586
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 11:59 schreef L-E het volgende:


Sticker wil helemaal niet naar school, ik verwacht eigenlijk niet dat hij het wel zal willen als hij 4 is. Dus dat schuiven we nog lekker even voor ons uit :)
Riley wil niet naar de grote school.
Ze wil geen vier worden daardoor.
Ik laat het ook gaan.
Maar over 3,5 maand is ze vier. Voor haar nog ver genoeg om het te laten gaan voorlopig. Voor
Mijn gevoel is het al zo snel
pi_165910018
Maar als een kind aangeeft niet naar school te willen, begrijpt het dan wel echt goed wat het is? Wat willen ze dan precies niet? De verandering? Weg van huis zijn? Angstig voor iets nieuws/vreemds?

I roept nu wel regelmatig dat ze naar school wil, maar wist eigenlijk niet wat het was. Ze pikt het op van andere kinderen en praat het na. Ik heb het wel een beetje uitgelegd nu, maar echt helemaal begrijpen doet ze het nog niet. Maar ja, ze is ook nog niet eens 3.

Nog even een boekentip. Misschien kennen jullie het al, maar ik heb in kader van kinderboekenweek dit boek gekocht en I vindt het helemaal geweldig. Past ook goed bij de leeftijd.

"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165910205
Ik zat dus vandaag een boek te lezen met B in de bieb, leuk boek over een konijn en een eekhoorn, dacht ik, gaat die eekhoorn dood en moet begraven worden. B vond het maar niets....snel een brandweerboek gepakt om hem weer op te vrolijken. :@

En we zagen net een motoragent die B over zijn bol aaide en vervolgens op zijn motor stapte wegreed en naar B zwaaide, dus ik hoor nu hele verhalen door de babyfoon over mijnheer de agent.

School....das echt zo ver weg voor mijn gevoel (en is het ook, want nog 1,5 jaar) B komt wel eens op school, bij mijn vrouw kijken en soms bij zijn neefje als hij bij mijn schoonzus is. Machtig interessant vindt hij het.

Ik vind het zo mooi om al die kleding verhalen te lezen O+ al die eigen willetjes en stijlen, heerlijk. Bij B is alles goed als er maar een auto op staat.
pi_165910501
Jan ging vanmorgen voor het eerst naar school. Hoj had ontzettend veel zin en liep de school in alsof het al jaren zo gaat! Hij vond het heerlijk.
Zijn maatje die hij in de klas heeft maakt hem wijs in de school dwz waar hij alles kan vinden en hoe dingen horen is een kindje uit groep 2.

Ik ging weg hij zwaaide en klaar!

Geen tranen, geen gedoe gewoon joepie school!

Bij ophalen kort gesprekje gehad hij had het goed gedaan, goed zelfstandig en verwachting is dat hij niet lang zijn maatje nodig heeft. Ook de pauze ging goed zijn bakje leeg gegeten hij was helemaal blij


Teun vond het alleen zijn wel heel erg fijn!
pi_165910507
Mijn jongens boeit het niets wat ze aan hebben. Ik vraag het wel eens, maar Ow z'n reactie is: mama kijk zelf _O-

Ow wil wel naar school. Maar verwacht dat als het zover is, hij niet meer wil :')

Ik was dus net in monkey town, en voorlopig niet meer :(
Er was een jongen (met sowieso epilepsie, want hij had zo'n helm op en ik vermoed laag iq en een stoornis in het autistische spectrum) maar die had t op Js gemund. Telkens Js duwen, slaan en hij liet zich een keer expres vol bovenop Js vallen (met een blauw oog tot gevolg :'( ) Dus ik ben alleen maar bezig geweest met Js beschermen.
En ik geloof niet dat die jongen het kwaad bedoelde, maar hij zocht op een verkeerde manier contact met Js.
Ik heb z'n moeder twee keer gezien om hem aan te spreken, maar ze liet hem wel verder zonder toezicht spelen. Zou ik toch zelf anders aanpakken (hij deed ook dingen bij de allerkleinste kindjes) en zeker na het blauwe oog was een vraag "gaat het met hem" toch wel fijn geweest.
Al zal ze het vast ook wel heel zwaar hebben.
Maar ik ben weer genezen voorlopig :(
pi_165910641
Wat leuk al die school verhalen! Lijkt me ook heel spannend voor ze :)

F weet wel al naar welke school hij straks gaat, we fietsen er vaak langs en kijken dan even op het schoolplein :)

En kinderen met een kleding mening; Check :+
Vorige week ging het hier vooral om de accessoires en gingen we zo boodschappen doen :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_165910938
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 13:26 schreef Fazzoletti het volgende:
Wat leuk al die school verhalen! Lijkt me ook heel spannend voor ze :)

F weet wel al naar welke school hij straks gaat, we fietsen er vaak langs en kijken dan even op het schoolplein :)

En kinderen met een kleding mening; Check :+
Vorige week ging het hier vooral om de accessoires en gingen we zo boodschappen doen :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nohhh knapperd O+ O+ O+
pi_165911193
Fazz O+ O+ O+ O+ O+ wat een heerlijke foto!

Ik had vanochtend nog woorden met een vrouw in de supermarkt, B liep zelf met zo'n klein wagentje, we hadden maar 3 dingen nodig. Bij de groente stond een vrouw met haar karretje zo geparkeerd zodat wij er amper langs konden. B wachtte netjes en ik vroeg aan de vrouw of ze haar karretje anders wilde parkeren. Kreeg meteen een vuile blik en er gebeurde dus niets. Ze was op haar gemak boontjes aan het pakken. Dus ik zet zelf het karretje een beetje opzij, B wacht nog steeds.

Komt er een vrouw met zo'n trolley ding aan en ramt B zijn karretje omdat ze erdoor wilde. Dus ik vraag vriendelijk of ze even naar achter wil zodat wij erdoor kunnen. 'Ja wie laat zijn kind dan ook zelf met zo'n karretje lopen, jullie houden de hele winkel op!' UHM WAT? 'Nou mevrouw wij wachten hier netjes omdat we er niet door kunnen en u ramt het karretje van mijn zoon.'

Meer zin had ik er niet in dus ik duw B vooruit er langs (hartstikke verdwaasd was ie) en hoor die 2 vrouwen tegen elkaar zeggen 'ze hebben die kinderen gewoon niet meer onder controle tegenwoordig' _O- _O- _O- Zegt B 'Mama ik zal doorlopen hoor, ok?' arm joch, deed niets verkeerd. Mocht van mij extra kaasjes pakken voor de schrik, zo!

Had ik al gezegd dat we willen verhuizen? :+ :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')