abonnement Unibet Coolblue
pi_165960845
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 20:34 schreef -Miauw- het volgende:

[..]

Uitstel...misschien heb je gelijk maar het klinkt nogal onsympathiek.
Nee, het klinkt realistisch.
pi_165961161
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 14:37 schreef golfer het volgende:
Heb net even de broer van Edgar gesproken. Vandaag is eindelijk het experimentele nieuwe medicijn uit de USA aangekomen bij de apotheek van het AVL (waar hij nog steeds in ligt) en ze gaan dus nu beginnen met die nieuwe "wonderpil".
Over enige tijd dus bekend of het wel of niet aanslaat.
Wat fijn om te horen, ik hoop dat het zijn werk gaat doen.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 25 oktober 2016 @ 16:09:17 #178
163650 Greys
pi_166195207
UPDATE VAN EDGAR
(plaatste hij net op FB)

-------

We hebben een rumoerige tijd achter de rug….

De afgelopen maanden zijn er weinig momenten geweest waarin ik mij goed genoeg voelde om naar buiten te gaan. Daardoor raak je behoorlijk geïsoleerd. Ook de laatste paar weken zijn heel zwaar geweest. Ik heb in de loop van de herfst een aardige collectie ziekenhuisbezoeken opgebouwd, met als ‘pronkstuk’ vorige week. Ik kreeg bijna geen adem meer en had een constante hartslag van 120. Samen met mijn vader en broertje ben ik de volgende ochtend naar het ziekenhuis gegaan. Het begin van een nieuwe carrière in mijn medische loopbaan, namelijk dat van ‘loodgietertje spelen’. Er zat vocht bij mijn longen en dat moest worden afgetapt. Via een opening in mijn rug kon er een slangetje naar binnen. Langs deze regenpijp kon het vocht naar buiten worden weggepompt. Het resultaat: 1,5 liter rosé. Een magnumfles die al een tijdje in de weg lag. De lucht leek daarmee letterlijk opgeklaard. Wat meer adem, en een normale hartslag..

Het goede nieuws is dat ik sinds vorige week ben begonnen met de nieuwe wonderpil. Elke dag vier smintjes die mij letterlijk van een nieuwe frisse adem moeten voorzien. Het verkrijgen van dit nieuwe medicijn heeft nogal wat tijd, energie en geduld gekost en moet zich nog bewijzen als een wonder. Mijn lichaam heeft het momenteel zo zwaar, na 2 stappen ben ik al buiten adem. Ik droom vaak dat ik mij weer beter ga voelen en weer in staat ben om een mooie wandeling te maken en om ergens een lekker wijntje te drinken. Daar ben ik wel aan toe!

Na een week deze nieuwe wonderpil te hebben geslikt kun je niet zeggen of het al werkt. Het is geen antibiotica die je slikt en waarna je je na een paar dagen weer beter voelt. Ik weet dat ik ver achter loop in deze nieuwe marathon, maar de strijd is niet gestreden en ik geef niet op.

Wanneer jullie dit bericht lezen, ben ik onderweg naar het ziekenhuis voor een echo van mijn buik want deze doet pijn en is opgezet. Of dat een goed teken is (en het medicijn zijn werk aan het doen is) of niet kan ik nog niet zeggen.

Elke dag als ik wakker word, hoop ik dat ik mij iets beter voel. En hoop ik dat het tij zal keren en mij zal brengen naar meer zon, palmen en stranden… Ik wacht rustig af.. Want die dag is nog niet aangebroken.

Bedankt voor alle steun!

X Eddie
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 25 oktober 2016 @ 17:17:50 #179
368283 ato
pi_166196610
Wat een topper..
Life can be a bitch, so like it..
pi_166389875
Weer een update van Eddie op FB:

Korte update:

Na vijf dagen ziekenhuis ben ik weer thuis. Het waren voor mij lange rumoerige dagen. Ik kreeg geen lucht door de toename van het vocht bij mijn longen. Doormiddel van drains hebben ze dit vocht grotendeels weg kunnen halen. Ik heb hierdoor wat meer adem gekregen maar al met al heb ik een (regen)jasje uitgedaan. De pijn was amper te verdragen en ik ben platgegooid met een flinke dosis morfine. Gelukkig heeft het geweldige team van Spaarne ziekenhuis Hoofddorp mij weer op de rails gekregen. Nu hopen dat deze stoomtrein weer op gang komt….

Het is wel duidelijk geworden hoe kwetsbaar ik ben geworden, althans, mijn lichaam. Hoe graag ik dit ook niet wil zien of meemaken. Ik ben het ziekenhuis uitgekomen met een zuurstoffles, niet om diepzee te duiken, wat ik altijd nog wilde doen, maar omdat mijn longen sterk achteruit zijn gegaan. Even naar buiten voor koffie of lunch in mijn favoriete tentje gaat niet makkelijk. Het vergt allemaal veel energie (te veel) en voorbereiding. Een deel van mijn vrijheid is mij hierdoor ontnomen.

De nieuwe (wonder)pil zit nu op dag 19. Mijn bloedwaardes geven een relatief goed beeld aan, voor de rest is het afwachten hoe het kwartje gaat vallen. En dat dit kwartje maar de goede kant op valt zodat ik beetje bij beetje dat deel van mijn vrijheid terug krijg.

To be continued,

X Eddie
  vrijdag 4 november 2016 @ 15:04:21 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166414137
Broer van Edgar net weer even gesproken.
Edgar is vandaag zelfs even naar buiten geweest en heeft een klein stukje kunnen wandelen. Had dus een goede dag. Heeft geen pijnstillers meer.
Probleem van andere zaken is dat hij met die experimentele pillen zit en niemand (nog) weet wat die nou precies aan eventuele bijwerkingen opleveren. Elke keer als er weer wat gebeurd is de vraag of het zijn voortschrijdende ziekte is of een bijwerking van die pillen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 4 november 2016 @ 15:53:08 #182
163650 Greys
pi_166415126
Fijn dat hij een goede dag geeft en geen pijnstillers. Hoop zo voor hem dat de medicijnen een wonder gaan verrichten.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 25 november 2016 @ 13:53:10 #183
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166890928
Update Edgar:
z'n broer net even gesproken. Experimentele medicatie slaat nog steeds aan. Hij kan gewoon nu zonder zuurstof-ondersteuning naar buiten en voelt zich redelijk.
13 december wordt een spannende dag, want dan staat er weer een CT-scan gepland.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 49% gewijzigd door golfer op 25-11-2016 16:46:11 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_166890991
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 13:53 schreef golfer het volgende:
Update Edgar:
z'n broer net even gesproken. Experimentele medicatie slaat nog steeds aan. Hij kan gewoon nu zonder zuurstof-ondersteuning naar buiten en voelt zich redelijk.
13 december wordt een spannende dag, want dan staat er weer een CT-scan gepland.
Goed nieuws en spannend idd dan :Y
pi_166917062
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 13:53 schreef golfer het volgende:
Update Edgar:
z'n broer net even gesproken. Experimentele medicatie slaat nog steeds aan. Hij kan gewoon nu zonder zuurstof-ondersteuning naar buiten en voelt zich redelijk.
13 december wordt een spannende dag, want dan staat er weer een CT-scan gepland.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Goed om te horen.
Foto op het strand zag ik al op FB, mooi om te zien dat hij daar iig nog wel van kan genieten.
pi_166918194
quote:
1s.gif Op woensdag 28 september 2016 15:52 schreef Greys het volgende:
In hoeverre leggen jullie zelf eigenlijk iets vast over hoe je uitvaart eruit komt te zien, ooit? Uit nieuwsgierigheid. Zijn er bij jullie mensen om je heen die zo met zekerheid kunnen opnoemen welke nummers er bv gedraaid moeten worden? Of het cake of bitterballen zullen zijn? Of bv wie je absoluut niet op je uitvaart zou willen hebben en wie wel. Ik denk dat ik het in z'n algemeen, dus niet tot in detail, maar eens ergens in een documentje zou moeten zetten en iemand vertellen waar dat staat. Ofzo.
Heb zoveel mogelijk vastgelegd. Heb een "over mijn lijk scenario" een keer van dichtbij meegemaakt, het zusje van mijn toemalige partner. Heb bij de gesprekken gezeten van de familie met de begrafenisondernemer, en ik schrok van de reddeloosheid. Vragen over de uitvaart waar ze niet op voorbereid waren moesten ad hoc beantwoord worden. Dat is iets wat ik mijn nabestaanden wil besparen.
  dinsdag 20 december 2016 @ 16:45:43 #187
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167476683
Update van Edgar:
quote:
Winterslaap

Een omschrijving geven van de afgelopen weken is voor mij heel moeilijk. Er is weer zo ontzettend veel gebeurd dat ik even uit mijn winterslaap heb moeten ontwaken om dit bericht te schrijven en jullie zodoende op de hoogte te houden.

Het was zwaar, heel zwaar. Ik heb mij vaak afgevraagd hoeveel zwaarder het nog gaat worden en wat mijn lichaam aankan. Alsof ik keer op keer wordt getest. De laatste weken krabbelde ik weer een beetje op. Ik kon gelukkig weer rustig naar buiten en heb kunnen genieten van de winterzon op het strand en van het heerlijke gevoel van door het zand lopen. Ik kon deze zonne-energie goed gebruiken om mijn lichaam weer een beetje op te laden. Naast deze mooie momenten heb ik ook veel terugval gehad met de bijbehorende pijn en vermoeidheid. Telkens hoop ik dan dat het komt doordat de slechte cellen het gevecht aan het verliezen zijn. Moed blijf ik houden en ik put kracht uit het feit dat ik in mijn hoofd plannetjes maak voor nieuwe reisjes, daar waar uitstapjes overigens misschien meer op hun plaats zijn.

En dan de laatste paar weken. Het gaat steeds slechter. De hoeveelheid vocht rond mijn longen en buik is flink toegenomen.
Ik krijg nog maar weinig lucht en het lijkt soms alsof ik langzaam stik. Afgelopen week heb ik een nieuwe scan gehad waarop weinig verbetering te zien is. Ook geeft mijn bloedbeeld aan dat de wonderpil niet dusdanig aanslaat dat het zijn naam eer aan doet.
Ik verslechter en moet snel aan een nieuwe behandeling beginnen. Wat dat betreft zijn er nog twee opties over: een zware chemotherapie en immunotherapie. Helaas weet ik al wat mij bij de eerste optie staat te wachten; veel ellendige bijwerkingen. Eerlijk gezegd doet het mij veel verdriet als ik er aan denk, maar het doet mij nog meer verdriet dat mijn lichaam mij nu in de steek laat. En dan de laatste optie, immunotherapie. Dat is een zeer risicovolle behandeling waarbij de slagingskans niet in mijn voordeel is.
Maar ik heb al zo veel overwonnen dat ik deze risicovolle strohalm sterk in overweging neem, als mijn lichaam het nog aankan.

Mocht er de komende tijd sprake zijn van nieuwe ontwikkelingen, dan kom ik nog met een korte update.

Heel veel dank voor alle steun van het afgelopen jaar. Voor nu wens ik jullie alvast fijne feestdagen en een geweldig 2017. Maak er iets moois van!!

Jullie Eddie…
Ziet er dus niet best uit. ;(
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_167476761
Hmm dat klinkt idd niet echt goed nee ;(
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 20 december 2016 @ 17:34:26 #189
163650 Greys
pi_167477738
Oef. Dat klinkt eerlijk gezegd alsof het niet lang meer gaat duren. Wat een lijdensweg. Vreselijk. Hij is er zelf helemaal niet klaar voor en grijpt elke strohalm aan. Zo begrijpelijk maar och kerel toch... ;(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † vrijdag 23 december 2016 @ 23:41:02 #190
368283 ato
pi_167567871
Nee ziet er zeker niet goed uit, ik brand een kaarsje. Hoop dat dan de zwaardere chemo toch iets doet..
Life can be a bitch, so like it..
  vrijdag 23 december 2016 @ 23:43:36 #191
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_167567944
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 december 2016 16:45 schreef golfer het volgende:
Update van Edgar:

[..]

Ziet er dus niet best uit. ;(
Oh wat sneu ;(
Ik hoop het zo ontzettend voor hem!
With the stars as her umbrella
pi_167745798
Het heeft idd niet zo mogen zijn met die tweede wonderpil. Eddie is overleden ;(

quote:
This is the end.

Het is gek om iets te schrijven dat wordt gelezen als ik er niet meer ben. Wanneer deze tekst online komt, en jullie dit lezen, zal ik zijn weggevaren naar een nieuw bestaan. Mijn gevecht is tot een einde gekomen. Ik heb vele slagen gewonnen, maar helaas niet de eindstrijd. Gelukkig heb ik mijn laatste dagen fijn gevierd met familie en vrienden.

Ondanks dat ik ziek ben geworden, heb ik nog zoveel gedaan en meegemaakt. Zelfs de liefde van m’n leven heb ik ontmoet. En de reis van mijn leven gemaakt. Het doet pijn dat mij niet meer tijd was gegund… Bijzonder is de steun die jullie mij hebben gegeven. Wat een support!

Veel meer is er niet te zeggen want alles is al gezegd.
De tijd hier was te kort, veel te kort, maar ik heb er nog zoveel mogelijk uitgehaald.

Geniet van alle moois om jullie heen. Het leven is te dierbaar en daar moet je af en toe even bij stil blijven staan en van genieten.

Take care allemaal.. See u on the other side.

Met een glas champagne in de hand neem ik afscheid.

Lots of love,

Eddie
  vrijdag 30 december 2016 @ 15:52:36 #193
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167745971
Ik wilde het net posten.
Z'n broer plaatste net deze foto:
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 30 december 2016 @ 15:58:57 #194
163650 Greys
pi_167746240
Oh. Fuck. Wat erg.
En wat klinkt ie sterk in zijn afscheidsbrief.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_167746256
#fuckyou2016 :'(
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  Redactie Frontpage vrijdag 30 december 2016 @ 16:03:52 #196
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_167746431
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 15:52 schreef golfer het volgende:
Ik wilde het net posten.
Z'n broer plaatste net deze foto:
[ afbeelding ]
Sterkte, golfer! Hoe oud is hij eigenlijk geworden?
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  Moderator vrijdag 30 december 2016 @ 16:07:22 #197
382129 crew  Donna
pi_167746592
:'(
  vrijdag 30 december 2016 @ 16:08:05 #198
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167746633
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 december 2016 16:03 schreef Djeez het volgende:

Hoe oud is hij eigenlijk geworden?
Edgar is 35 jaar geworden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Redactie Frontpage vrijdag 30 december 2016 @ 16:10:26 #199
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_167746728
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 16:08 schreef golfer het volgende:

[..]

Edgar is 35 jaar geworden.
Veel en veel te jong nog...
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  vrijdag 30 december 2016 @ 16:12:47 #200
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_167746822
Oh wat naar :'(
With the stars as her umbrella
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')