Smaak en ontwerp, kijk naar Andrew met een bloemvormquote:Op woensdag 14 september 2016 21:41 schreef Postbus100 het volgende:
Ik meende ze al in het voorstukje te herkennen! Dit lijkt me ook nog wel eens te maken. Schijnt niet heel moeilijk te zijn. Hoe kan je hier een showstopper van maken?
ja, daar had ik nooit aan gedachtquote:Op woensdag 14 september 2016 21:49 schreef Postbus100 het volgende:
Hoppa, met papier en al ten onder in de olie
quote:
Jupquote:Op woensdag 14 september 2016 21:57 schreef computergirl het volgende:
Benjemina starbaker
En Tom naar huis
Preciesquote:Op woensdag 14 september 2016 22:00 schreef Sunnythesun het volgende:
haha volgende week op GBBO wat we afgelopen zondag op HHB hadden dus
Dat lijkt me moeilijk!quote:Op woensdag 14 september 2016 22:00 schreef computergirl het volgende:
Oh volgende week zelf filo deeg maken
Nope! Heel ander deegquote:Op woensdag 14 september 2016 21:40 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Dan heb ik echt liever een donut. Zijn gewoon donuts maar dan in van die kartelige staafjes
Heb ooit churros gehaald maar daar deed het mij nog het meest aan denken. Ben een zoetekauw maar niet op deze manierquote:
Churros is een klassieke páte à choux, oftewel soezendeeg. Donuts worden óf van een broodachtig deeg met gist, of een meer cakeachtig beslag met bakpoeder gemaakt.quote:Op woensdag 14 september 2016 22:04 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Heb ooit churros gehaald maar daar deed het mij nog het meest aan denken. Ben een zoetekauw maar niet op deze manier
Ja ik zag ze idd in de weer met soezendeeg Ik wist niet waar donuts precies van gemaakt werden. Maar ik zal beide nogmaals kopen en op textuur vergelijkenquote:Op woensdag 14 september 2016 22:09 schreef minilot het volgende:
[..]
Churros is een klassieke páte à choux, oftewel soezendeeg. Donuts worden óf van een broodachtig deeg met gist, of een meer cakeachtig beslag met bakpoeder gemaakt.
De textuur is echt heel anders
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |