abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 23 september 2016 @ 11:22:44 #26
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_165510409
Domme aflevering
pi_165510766
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 11:19 schreef Walter81 het volgende:
Wat was nou de conclusie ?
Dat je ook 2 glazen chocolademelk kan drinken ipv zo'n shake? (ze zeggen er niet bij dat er dan tig suikerklontjes inzitten, maar goed)
als je zo fanatiek sport dat je extra eiwit nodig hebt dan kan beetje suiker ook geen kwaad
  vrijdag 23 september 2016 @ 12:08:29 #28
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_165511516
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 11:22 schreef ErkendFokker het volgende:
Domme aflevering
Goed onderbouwde mening. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 23 september 2016 @ 13:54:15 #29
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_165513552
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 12:08 schreef golfer het volgende:

[..]

Goed onderbouwde mening. :')
Ja sorry hoor, maar er zit haast geen nieuws in deze aflevering:
Wei, komt van de koe. Is een bijproduct van melk.
Wordt poeder van gemaakt en een smaakstof aan toegevoegd.
En verkocht als huismerk en als A-merk voor een hogere prijs.

Wat is hier nou voor uitzendwaarde aan.
Sowieso, is die zin aan het eind absoluut onjuist, 2 glazen chocolademelk bevat niet heel veel eiwitten, wel veel suiker.
Je kan beter dan je shake aanlengen met chocolademelk, dan heb je 2x zo veel eiwit.
pi_165515656
quote:
99s.gif Op vrijdag 23 september 2016 13:54 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Ja sorry hoor, maar er zit haast geen nieuws in deze aflevering:
Wei, komt van de koe. Is een bijproduct van melk.
Wordt poeder van gemaakt en een smaakstof aan toegevoegd.
En verkocht als huismerk en als A-merk voor een hogere prijs.

Wat is hier nou voor uitzendwaarde aan.
Sowieso, is die zin aan het eind absoluut onjuist, 2 glazen chocolademelk bevat niet heel veel eiwitten, wel veel suiker.
Je kan beter dan je shake aanlengen met chocolademelk, dan heb je 2x zo veel eiwit.
Je lichaam kan niet eens zoveel eiwit opnemen is de clou, succes met je poeders :W
pi_165516301
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 15:25 schreef Joezi het volgende:

[..]

Je lichaam kan niet eens zoveel eiwit opnemen is de clou, succes met je poeders :W
Vertel dat dan in die uitzending, ipv een beetje verbaasd naar wei zitten kijken.
  zaterdag 24 september 2016 @ 16:49:33 #32
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165536882
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 11:19 schreef Walter81 het volgende:
Wat was nou de conclusie ?
Dat je ook 2 glazen chocolademelk kan drinken ipv zo'n shake? (ze zeggen er niet bij dat er dan tig suikerklontjes inzitten, maar goed)
Je kan ook gewone melk drinken natuurlijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 24 september 2016 @ 16:51:47 #33
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165536912
Net de aflevering over Angus gekeken, begrijp nu waarom ik die steaks nooit als echt bijzonder waarnam. Het is niets bijzonders. Vet in het vlees is belangrijk, goed afhangen is belangrijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_165537316
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 16:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Net de aflevering over Angus gekeken, begrijp nu waarom ik die steaks nooit als echt bijzonder waarnam. Het is niets bijzonders. Vet in het vlees is belangrijk, goed afhangen is belangrijk.
Ik denk dat mensen het concept van een hamburger ook niet helemaal snappen. Dat is een ronde schijf gehakt, gehakt is manier van verwerken van waarbij je de structuur breekt zodat je het niet uren hoeft te sudderen en het toch niet taai is. Daarvoor neem je dan een stuk van de voorpoot zodat het lekker vet is en de hamburger smeuiig en smaakvol wordt. Bij vlees in lappen komt het veel preciezer, want dan moet je vlees hebben dat al mals is, en aangezien het vet het meest smaakvol is, goed gemarmerd is. Bij gehakt maakt dat niet uit want dan komt dat vet vanzelf in elke hap, dus daar hoef je dan geen koe voor te nemen die goed is in marmering. .

Maar de keuringsdienst trapt wel vaker open deuren in die je al lang zelf had kunnen proeven of zien. Ik wist al dat gewone wodka nergens naar smaakt en het dus niet uitmaakt of je dure koopt, ik wist dat al dat er een laagje op citroenen zit wat je er vanaf moet halen als je de schil gebruikt, en dat eiwitten in gewone voeding zitten wist ik ook al heel lang. Dat maakt het geen oninteressant programma, maar als je gewoon proeft, kijkt wat je in handen hebt en nadenkt is niet elke aflevering een enorme eye-opener.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 24 september 2016 @ 17:33:11 #35
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165537479
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 17:22 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Ik denk dat mensen het concept van een hamburger ook niet helemaal snappen. Dat is een ronde schijf gehakt, gehakt is manier van verwerken van waarbij je de structuur breekt zodat je het niet uren hoeft te sudderen en het toch niet taai is. Daarvoor neem je dan een stuk van de voorpoot zodat het lekker vet is en de hamburger smeuiig en smaakvol wordt. Bij vlees in lappen komt het veel preciezer, want dan moet je vlees hebben dat al mals is, en aangezien het vet het meest smaakvol is, goed gemarmerd is. Bij gehakt maakt dat niet uit want dan komt dat vet vanzelf in elke hap, dus daar hoef je dan geen koe voor te nemen die goed is in marmering. .

Maar de keuringsdienst trapt wel vaker open deuren in die je al lang zelf had kunnen proeven of zien. Ik wist al dat gewone wodka nergens naar smaakt en het dus niet uitmaakt of je dure koopt, ik wist dat al dat er een laagje op citroenen zit wat je er vanaf moet halen als je de schil gebruikt, en dat eiwitten in gewone voeding zitten wist ik ook al heel lang. Dat maakt het geen oninteressant programma, maar als je gewoon proeft, kijkt wat je in handen hebt en nadenkt is niet elke aflevering een enorme eye-opener.
Ze hadden een paar jaar geleden al moeten stoppen, nu schrapen ze echt onderin het vat.
Mbt vlees van de voorpoot, hoe meer een stuk vlees heeft bewogen, hoe krachtiger het smaakt.

[ Bericht 2% gewijzigd door Pietverdriet op 25-09-2016 08:45:09 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zaterdag 24 september 2016 @ 20:34:58 #36
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_165540587
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 17:22 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]
ik wist dat al dat er een laagje op citroenen zit wat je er vanaf moet halen als je de schil gebruikt
Dat laagje krijg je er dus nooit helemaal af en het is nog zo giftig als de pest ook. Beter gebruik je ongewaxte citroenen als je de schil nodig hebt.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  maandag 26 september 2016 @ 14:21:09 #37
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_165576231
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 15:25 schreef Joezi het volgende:

[..]

Je lichaam kan niet eens zoveel eiwit opnemen is de clou, succes met je poeders :W
Je kan 1,5kg eiwit per kg lichaamsgewicht nemen geloof ik. Das nog best veel hoor
pi_165576517
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 14:21 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Je kan 1,5kg eiwit per kg lichaamsgewicht nemen geloof ik. Das nog best veel hoor
1,5 kilogram per 1 kilogram :?
  maandag 26 september 2016 @ 14:35:13 #39
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_165576646
quote:
11s.gif Op maandag 26 september 2016 14:31 schreef Joezi het volgende:

[..]

1,5 kilogram per 1 kilogram :?
Doet me denken aan een medestudente die ooit berekende 15 kilo suiker in een kilo water op te kunnen lossen :')
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
pi_165576963
quote:
10s.gif Op maandag 26 september 2016 14:35 schreef Bravebart het volgende:

[..]

Doet me denken aan een medestudente die ooit berekende 15 kilo suiker in een kilo water op te kunnen lossen :')
Was ie zijn binas vergeten
  maandag 26 september 2016 @ 15:05:12 #41
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_165577524
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 14:21 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Je kan 1,5kg eiwit per kg lichaamsgewicht nemen geloof ik. Das nog best veel hoor
;)

Nee bedoelde natuurlijk 1,5gram maar het is makkelijker om niet op de inhoud in te gaan maar op een typefout
pi_165580184
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 20:34 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Dat laagje krijg je er dus nooit helemaal af en het is nog zo giftig als de pest ook. Beter gebruik je ongewaxte citroenen als je de schil nodig hebt.
Daar heb ik interesse in. Ik doe namelijk schijfjes citroen in mijn water.
Hoe moet je dat wassen. Ik doe dat nu met water maar dat is meer voor de vorm en de pesticiden.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Moderator maandag 26 september 2016 @ 16:58:45 #43
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_165580297
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2016 16:52 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Daar heb ik interesse in. Ik doe namelijk schijfjes citroen in mijn water.
Hoe moet je dat wassen. Ik doe dat nu met water maar dat is meer voor de vorm en de pesticiden.
Pesticiden kun je niet van je citroenen "afwassen", die zitten er helemaal doorheen.
Waxlaagje is ook amper te doen, dan moet je ze echt met warm water en zeep en een borstel boenen.
Best ga je naar een boerderijwinkel/ekowinkel en haal je daar niet-gewaxte biologische citroenen, dan heb je ook het minste kans op pesticiden (100% uitsluiten is lastig, want het gaat gewoon door de lucht en ook een biologische citroen kan zoiets opvangen van een ander, niet-biologisch gewas in de omgeving, al zal het percentage met een enorme factor lager zijn).
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_165580802
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2016 15:25 schreef Joezi het volgende:

[..]

Je lichaam kan niet eens zoveel eiwit opnemen is de clou, succes met je poeders :W
Dit is onzin
pi_165580884
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 17:23 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dit is onzin
Ah deze man brengt de echte feiten, eindelijk duidelijkheid, dank voor alles. Topic kan dicht.
pi_165580980
quote:
14s.gif Op maandag 26 september 2016 17:26 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ah deze man brengt de echte feiten, eindelijk duidelijkheid, dank voor alles. Topic kan dicht.
Geen dank
pi_165581268
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 15:05 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

;)

Nee bedoelde natuurlijk 1,5gram maar het is makkelijker om niet op de inhoud in te gaan maar op een typefout
Voor de fanatieke sporter factcheck ik een max van 1,7 grammers wat nut kan hebben, dan is er nog discussie op lichaamsgewicht of lichaamsgewicht - vetpercentage.

De discussie is denk ik dat ze het voor doen komen dat een normale sporter dit nodig heeft. Tevens is het alleen nuttig voor spierherstel, waarbij gewoon rust houden beter werkt.

Dat het extra of sneller spieren kweekt is onzin.
  maandag 26 september 2016 @ 18:15:32 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_165581691
quote:
10s.gif Op maandag 26 september 2016 14:35 schreef Bravebart het volgende:

[..]

Doet me denken aan een medestudente die ooit berekende 15 kilo suiker in een kilo water op te kunnen lossen :')
Als je het aan de kook brengt zou dat best eens kunnen lukken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 26 september 2016 @ 19:47:34 #49
122648 Bravebart
København er på plads ja
pi_165583669
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je het aan de kook brengt zou dat best eens kunnen lukken.
Dan blijf je nog hangen op 5 kg/l, maar het ging over kamertemperatuur in dit geval ;)
Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
pi_165590977
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 september 2016 17:22 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]
Maar de keuringsdienst trapt wel vaker open deuren in die je al lang zelf had kunnen proeven of zien.
Dat besefte ik me laatst ook. Ik kijk het programma al jaren trouw, maar voor mij is de reden dat ik kijk niet per se meer dat ik iets nieuws te weten wil komen. Vaak is het open deuren intrappen: de tonijn wordt gekleurd, keratine doet vrijwel niks voor je haar en Angus is gewoon een koe. De bottom-line van het programma is vooral ofwel de markt doet vreemde dingen met producten om meer geld te kunnen verdienen, ofwel de markt verkoopt achterlijke leugens om ons die producten te verkopen. De kinderlijke toon die in de telefoongesprekken wordt gehanteerd vond ik eerst vervelend worden, maar het is de goede manier om uit de door de markt verziekte consumentengeest te stappen en tegen de poort van de ivoren toren van nare bedrijven te bonken.

Vooral bij de bedrijfsbezoekjes is het elke keer weer genieten als ze zo'n stumper die bij het bedrijf werkt zo ver te krijgen om toe te geven dat het eigenlijk toch allemaal best wel onzin is wat ze verkopen. Die manager van de McDonalds uit de Angus beef aflevering was daar weer een mooi voorbeeld van. Die zal nog wel een telefoontje hebben gekregen van het McDonalds HQ.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')