abonnement Unibet Coolblue
pi_165150021
Shandaly, big girl! En wat een leuke bril!!

Wij hebben de regenkleding van vorig jaar nog van de Lidl en die past hij nog steeds. Ik vond ze nu ook wat minder leuk dan vorig jaar, maar dat is persoonlijk.

Vanochtend weer gaan zwemmen bij de M'veense Plassen. Dat joch ligt dus gewoon meteen in het water he. Wat nou koud? Hij wilde in zijn blote billen want zijn nichtje rende ook in blote billen rond. :D Lekker uitgebreid en ongeneerd plassen in het water en kijken of iedereen het wel zag. _O- Mannen!
pi_165150078
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 13:26 schreef Fieder het volgende:
Ik moest maar eens bellen geloof ik... 3,5 en nog geen oproep van cb gezien. Alhoewel ik heel sterk betwijfel of L zo'n bril gaat opzetten en plaatjes gaat benoemen :@ wegen en meten was vorige keer al n drama
ze kunnen je verassen he! Vooral niet laten weten dat je twijfelt of ze het gaan doen want dam vertikken ze het juist
pi_165151150
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 13:48 schreef Goitske het volgende:

[..]

ze kunnen je verassen he! Vooral niet laten weten dat je twijfelt of ze het gaan doen want dam vertikken ze het juist
Ik hoop het toch niet ;)
pi_165153322
Die peuters zijn echt evil :D

Hier vertelde Riley mij vannacht een verhaal waar ik de rillingen van kreeg
Ze vertelde over toen ze dood was. Dat er een auto op haar stond en zij plat was. En ik kon haar niet redden. En opa riep: "Het lukt niet mama"
pi_165154273
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 13:26 schreef Fieder het volgende:
Ik moest maar eens bellen geloof ik... 3,5 en nog geen oproep van cb gezien. Alhoewel ik heel sterk betwijfel of L zo'n bril gaat opzetten en plaatjes gaat benoemen :@ wegen en meten was vorige keer al n drama
Luuk deed t de eerste keer niet, en een maand later weigerde hij lekker nog een keer. We hebben t er voor nu maar bij gelaten. zien straks wel met de test van bijna 4 jaar
*poef* nu is het weg
pi_165159578
Nou, mijlpaaltje hier. I heeft voor het eerst en op eigen initiatief een plas gedaan op het potje. Het grappige was dat ze er ook echt de tijd voor nam en toen het wel echt lang duurde, wilde ze dat wij onze ogen dicht deden. Toen lukte het wel. Zo trots als een pauw. Ben heel benieuwd of het nu doorzet. :) .

Verder zong ze in bed een heel lief zelfbedacht liedje. O+ . "Morgen is het weer licht. Dan is daar (wijzend naar het raam) de zon opgekomen. En dan is het een mooie dag. Mooie, mooie, dag dag daaaag." O+ . Tjonge, wat kun je dan weer uit elkaar klappen van liefde en geluk.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165159615
Jeetje, Omen, las eerst over je bericht heen, maar wat een enge, nare droom is dat zeg! Brrrr. ;( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165159997
Omentielvo brrrr wat een enge droom. ;(

Franny wat knap van I dat ze gewoon zelf een liedje bedenkt. O+
En hoera voor het eerste plasje op de pot op eigen initiatief. *O* Ik ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen.

Wij hebben weer een ziek peutertje. S heeft net zijn hele bed ondergespuugd. :{ Hij vroeg wel om een emmertje, maar papa was even niet zo helder van geest om S tijdens het emmer halen even in de badkamer te parkeren.
Er heersen bij ons op het kdv en op de basisschool een paar nare buikgriepvirusjes en S heeft er nu voor de tweede keer in 2 weken tijd eentje opgepikt. Ik hoop dat hij zich weer snel beter voelt, arm ding.
  woensdag 7 september 2016 @ 21:44:14 #209
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_165160820
Bah wat naar Nikki, hopelijk is het hierna voorlopig even klaar met ziek zijn.

Franny wat een schattig liedje en *O* voor het plasje! Lucas riep vandaag ook ineens dat hij moest plassen en de luier uit moest. En ja hoor, hij plaste op het potje :o vervolgens een hele rol wc-papier gebruiken om zijn piemel af te vegen :+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_165161143
Ah mooi, Chanty, simultaan eerste plasjes doen! Mijn grote heldin riep nog een paar keer heel hard toen ze net op het potje zat 'Ik ga op potje plassen, ik ben niet bang!!' :') . :D .

Nikki, beterschap. Hopelijk kan hij lekker slapen vannacht.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  woensdag 7 september 2016 @ 23:09:37 #211
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_165163458
Hahaha dappere dodo O+

Lucas had vandaag zijn eerste vier-woorden-zin: "ik ga ijsje eten." :') oh en hij riep: papa buiten nu! Inclusief kom hier wijsvinger :D duidelijk afgekeken van de "Lucas ik wil dat je nu hier komt" :') en omdat we moesten lachen herhaalt hij het x 10. Sowieso tettert hij de hele dag door O+ dan zegt hij een aantal keren na elkaar dat de stoel rood is en hij stopt daar ook pas mee als je bevestigd hebt dat de stoel idd rood is. Om vervolgens door te gaan met dat de auto blauw is of de tafel bruin.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_165166674
Jemig Omen wat een nare droom!

Nikki beterschap voor S.

En wat knap van de potjesplassers! Mijn peuter klauterde vandaag uit het badje in de tuin om in het gras te gaan staan plassen, telt dat ook? :')

Vanochtend voor het eerst naar peutergym geweest en ze vond het zo ongelooflijk leuk, rende de hele tijd rond met een grote grijns op haar gezicht O+



Alleen is het best een logistieke uitdaging met baby erbij, dus even kijken hoe we dat voortaan gaan doen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Amsel op 08-09-2016 03:24:23 ]
pi_165167763
Chanty ook al zo'n knapperd met potjesplassen! *O*

Amsel tof dat ze de gym zo leuk vond. L kon er ook altijd enorm van genieten.

S is echt ziek. Hij hoefde niet meer te spugen, maar vanmorgen werd hij wakker met 39.1 dus hij blijft vandaag lekker thuis met zijn papa. Hopelijk knapt hij weer snel op.
pi_165168113
Hahaha Amsel, die gif ook :D Wij doen ouder- en kindgym, ook peutergym maar dan geen echte les, maar begeleiding door de eigen ouders. Echt onwijs leuk! Bij ons liggen de baby's op een paar speelmatten met wat speelgoed.
pi_165168256
Go I, wat goed Franny! En go Lucas! B geeft het soms aan, vooral als hij naar bed moet.
Wat een en verhaal Omen, was ze zelf ook bang of werd het achteloos verteld?
Ah wat naar Nikki, hier ook om ons heel verhalen van zieke kindjes (en ouders) maar B onstpringt de dans nog gelukkig. Beterschap voor S.
Dat klinkt goed Amsel! Hier begint peutergym morgen weer maar van de 8 keer konden wij er 2 niet, waaronder morgen want een bruiloft. Dus volgende cyclus schrijven we B in.

Morgen gaat B naar mijn moeder en de halve buurt en familie gaat hem entertainen geloof ik. De buren van mijn moeder hebben 2 jochies waarvan 1 van B's leeftijd en die hebben een erg leuke klik. Hij gaat er tot en met zijn middagslaapje van zaterdag logeren. Wij hebben dus een bruiloft en slapen heel sjiek in een hotel 4 km van mijn moeder af en 100 meter van de feestlocatie af. :D
pi_165168537
Iets heel anders: vind iemand het leuk om eens een woensdag af te spreken bij Dierenpark Amersfoort? Of moet ik daar even een apart topic voor aanmaken? :@
pi_165168739
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:40 schreef exode het volgende:
Iets heel anders: vind iemand het leuk om eens een woensdag af te spreken bij Dierenpark Amersfoort? Of moet ik daar even een apart topic voor aanmaken? :@
Ja leuk! Is mijn vrije dag (met peuter en baby dus) en we hebben een abonnement :)
pi_165168835
Yeah, B en ik hebben ook een abo en woensdag is dus ook mijn vrije dag.
Wat mij betreft wordt het pas eind september/begin oktober dus als er nog leuke mensen aan willen haken :D
pi_165169789
Ik hou het even in mijn achterhoofd als ik onder de leuke mensen val :+ ! Geen abbo hier dus best hoge kosten voor een dag. Plus dat ik geen idee heb hoe dat dan werkt met de middagslaap. 1e week okt heb ik een cursusdag dus als het die datum wordt kan ik sws niet mee :)

F en ik waren gisteren even lunchen in de stad :9 Hij had het geluk z'n favoriete broodbeleg te kunnen krijgen; 1 deel van't broodje met een gekookt eitje en het andere deel met pesto :9~
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heerlijk dit weer! Toen hij sliep heb ik heerlijk in de hangmat in de tuin een boekje gelezen. Zo fijn om jezelf dat even te gunnen, vind ik vaak moeilijk... (een poets helpt echt zo veel O+ )

Succes vandaag Twinkle!! Go for it!

Gym klinkt leuk Amsel! Zou F denk ook heerlijk vinden, alleen nog niets kunnen vinden in de buurt op dagen dat we ook zouden kunnen :{

Nikki, wat sneu weer ziek! Beterschap voor S :*
pi_165170001
Beterschap voor S

Succes twinke

wat een tevreden snoetje Fazz

Klinkt geslaagd Amsel. Ik heb Sac opgegeven voor dansen ze zijn begonnen met een groep vanaf 2 jr hier. Kan ze mooi na haar zus gaan. Alleen roept ze nu heel hard dat ze niet wil.
pi_165170691
Wat een heerlijk bekkie heeft F. Fazz O+

Peutergym gaan we hier doen als de kleine geboren is, dan ben ik weer mobiel(er) en is het gelijk even mama-sarah tijd.

Lekker warm vandaag maar Saar haar nieuwe schoenen kwamen binnen en die moet je natuurlijk aan, ook als ze voor de herfst zijn. :')

S. 2014
J. 2016
pi_165172074
Wat een leuke foto Fazz! Heerlijk koppie! :)
Leuk als je ook meegaat, voor F is het gratis toch?
B slaapt gewoon in de buggy overigens (tenminste normaal gesproken, zal je zien dat het die dag verdomt)
pi_165174926
Wat een lekker koppie heeft ie Fazz :)

GM mijn dame brengt de hele zomer door in winterschoenen. Weigert (meestal) haar sandalen en komt dan met haar laarsjes aanzetten. Goed joh, wat jij wilt. Ik vind het er meestal wel hip uitzien, zo'n festival look :D
pi_165175052
Hier ook eentje die alleen maar op zn sportschoenen wil lopen (adidas superstars O+). Hij is bezig aan zn tweede paar, en als deze te klein zijn komen denk ik weer dezelfde in een grotere maat, J wil niks anders meer.

Teva's doet ie alleen onder dwang aan, maar nu laat ik t maar even zo, ze zijn eigenlijk toch aan de kleine kant. Crocs daarentegen zin wel favoriet, maar vind ik buiten onze tuin niet zo'n succes :+
pi_165175248
Haha. Peuters met een mening :D

Mijnes ging vandaag naar het kdv met shorts, tshirt en kerstboommuts!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')