abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 22:01:15 #51
335643 faptist
Maakt fouten
pi_164798164
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 21:04 schreef Missladybug het volgende:
Nee botsingmeid van mijn aanrijding van gister :)
Jaa ik zit op de wachtbank. Spannend. Kom je ook naar WOHTS?

Tandenpoetsen sucks inderdaad.
Oh fijn dat er normaal over gedaan wordt!
Ik zat zondag bij iemand op de koffie en die vertelde dat ee iemand een tissue onder haar ruiten had gedaan. Ging regenen dus ze zagen het pas toen ze de wissers nodig hadden. Ze kon het net aan ontcijferen. Vond het zo netjes van die vrouw. Bijna iedereen rijdt door tegenwoordig toch? (Wat ik hoor dan).

Wohts.. Te confronterend voor mij. Triggert me te veel. Word ik somber van dus ik hou het op af en toe meelezen :@ wel lief dat je het vraagt!
pi_164801084
Gefeliciteerd nog cocci!

Tandenpoetsen is hier ook drama. Ik laat m'n wat spelen met de tandenborstel (anders is het gelijk drama) en ben blij als ik hem daarna aan het lachen krijg en elke tand twee keer met de borstel aanraak. Hij zal wel nog niet toe zijn aan tandenpoetsen ;)
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_164801620
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 23:20 schreef FlyingFish het volgende:
Gefeliciteerd nog cocci!

Tandenpoetsen is hier ook drama. Ik laat m'n wat spelen met de tandenborstel (anders is het gelijk drama) en ben blij als ik hem daarna aan het lachen krijg en elke tand twee keer met de borstel aanraak. Hij zal wel nog niet toe zijn aan tandenpoetsen ;)
Ik las hier een keer de tip om het geluid van een elektrische tandenborstel na te doen. Hier werkt dat ook :') . Een echt elektrische borstel is wel weer huilen.
pi_164809044
Alles goed met Kazy in Italië hoop ik?
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_164810501
Ja dat hoop ik ook!
pi_164810822
Volgens mij zitten zij veel verder naar het noorden.
(Als ik er vanuit ga dat ze op dezelfde plek zijn als waar ze heen vlogen)
pi_164811397
Ik heb het ook even op FB gecheckt (stalker alert :+ ), maar volgens mij klopt dat inderdaad. ^O^
pi_164811444
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 13:20 schreef Selvaria het volgende:
Ik heb het ook even op FB gecheckt (stalker alert :+ ), maar volgens mij klopt dat inderdaad. ^O^
Hier ook, maar met de beste bedoelingen he! :D
pi_164819666
Wat lief dat er aan mij/ons wordt gedacht! :) Alles goed hier inderdaad. We hebben niks gemerkt van de aardbeving gelukkig!
pi_164824322
Fijn Kazy!

Slapen is voor baby's.. M loopt in de kamer te spelen alsof het 10u 's ochtends is..
pi_164836014
Komen jullie de dagen een beetje door met de hitte?
Misha kuiert lekker de hele dag door de tuin met enkel een luier aan. Of in blote bips.
pi_164836161
Ketel komt zijn dagen door met romper, korte broek en zonnehoedje. Gaat vooralsnog prima! Het wordt hier in huis gelukkig ook niet extreem warm meestal. En in de slaapkamer houd ik de gordijnen dicht.

Misschien dat we morgen even naar een lokaal strandje gaan. :)
pi_164836216
Wij hebben een rieten dak, dat wordt niet snel heel heet, en ook vrij veel bomen rond huis. Dus binnen is het de hele dag lekker koel! M heeft een romper en een kort jumpsuitje aan vandaag.
pi_164836338
Geen tuin hier helaas, maar binnenshuis is het sowieso koeler. Wij hebben gisterenmiddag een fietstocht gemaakt, naar het strandje in de buurt zodat O kon kijken of hij zand leuk vindt. Helaas sliep hij na nog geen 10 minuten fietsen, dus dat was gezellig :') uiteindelijk maar een stop gemaakt bij oma en daar werd hij wakker van. Die heeft hem vol koekjes gepropt en toen zijn we terug gefietst waarbij hij aan het eind weer bijna in slaap viel. En hij is om 7 uur doodmoe dus is toen naar bed gegaan, en werd vanmorgen pas om 9 uur wakker omdat ik toch maar eens ging kijken of hij nog leefde. De afgelopen tijd is hij vaak tussendoor een paar keer kort wakker, maar vannacht niet. Hier dus vooral veel slapen... Voor vandaag moet ik nog een plan gaan bedenken.

En bod op huis is afgewezen, ze hadden in een week tijd 4 biedingen gekregen en wij wilden niet hoog genoeg. Voorlopig nog geen tuin dus!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_164836570
De dagen gaan hier prima met een romper + kort broekje (binnen alleen een romper) en een hoedje op. Binnen blijft het beneden gelukkig de hele dag koel, maar boven is het echt verschrikkelijk. We hadden gisteravond het campingbedje in de gang gezet zodat ze daar kon slapen aangezien ze boven steeds huilend wakker werd, sprong de straatlantaarn recht voor de deur om 21.00 aan. |:( Weer huilen dus en het was te licht om weer in slaap te vallen. Maar weer mee naar boven waar ze uiteindelijk om half 2 in slaap viel. :O Gelukkig stapte ze vanochtend wel met haar goede been uit bed en vraag ik me af hoe het kan dat zij nog gillend van plezier door het huis rent terwijl ik alleen maar terug mijn bed in wil. :')

Fijn Kazy! Geniet er nog van. ^O^

Jammer van het huis FF. -O-
pi_164836609
Dat klinkt pittig Selvaria! Gelukkig is ze nu vrolijk, maar wel jammer van jouw slaap.

Balen van het huis FF. -O- Ik wil ook zo graag een tuin, maar met die hysterische huizenmarkt van nu zie ik het niet snel gebeuren.
pi_164838234
Ach, hiervoor heeft ze meer dan een week het klokje rond geslapen ( :o *O* ), dus ik heb de batterij flink op kunnen laden. Komt vast goed en anders is de hitte maandag toch voorbij. ^O^
pi_164838407
Thanks Selvaria!

Hier is het ook heerlijk weer, dus M. hupst ook rond in romper en met een zonnehoedje op (voor zolang ze die op haar hoofd laat zitten, iemand nog tips daarvoor? Behalve ducttape..). Als we op stap zijn doen we nog een kort broekje aan.

Ik ben trouwens sinds gisteren 'mapa' volgens M. En papa is pàpa (op z'n Calimero's :P ).

(Besefte me gisteren toen ik wat foto's aan het terugkijken was op mijn telefoon dat het baby-achtige echt weg is. Zeker nu ze soms een staartje in heeft. M'n grote meid ineens :o )
pi_164838709
Ik geloof eigenlijk niet dat I ergens last van heeft. :+. Hij deed alleen gistermiddag een middagdut van 3,5 uur, misschien dat dat van de hitte was? Hij is nu op het kdv voor zijn wendag en ik geloof dat ze met water zouden gaan spelen. ^O^ . Ik heb er al even goed gebruikt van gemaakt: ik ben naar de kapper geweest en naar de stad voor cadeautjes voor jarigen en een nieuwe outfit voor mezelf. En nu zit ik Gilmore Girls te kijken. :@.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_164839155
Voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al in volle gang lees ik. :+

Hier is er weer eens (na 5 jaar zou het eigenlijk geen verrassing meer moeten zijn) iets mis met de codes van de licenties en ik heb al jaren geen fysieke methodeboeken meer in huis, dus ik heb een goed excuus om schaamteloos niks te doen dit weekend. En dan maandag als ik weer boeken heb als een idioot alles voorbereiden voor dinsdag. :Y)

Morgen gaat de broer van mijn man trouwen en N. is bruidsmeisje en krijgt echt het meest schattige jurkje ooit aan. O+ Ik werd echt even helemaal week van binnen toen ik haar zag. En keek :') O+ Toen ze er daarna op haar Wheelybug vandoor toettoettoette. :P
pi_164839296
Jaja, Selv, jij denkt dat ik niets doe, maar ik heb gisteren al ruim drie uur zitten voorbereiden! :D. En ik heb inderdaad gisteren ook met de uitgeverij van de methode die we gebruiken aan de telefoon gehangen over de activeringscodes. _O- .

En foto van N. in haar jurkje! O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_164839408
Oh! Gilmore Girls! Ik wil ook! Maar geen tijd voor nog. Zo M in bed leggen en dan maar lezen voor m'n opleiding.

Ja! Jurkje! Hopelijk slaapt ze volgende week weer goed Selvaria! M sliep vannacht prima! Maar uiteindelijk dus pas om 23u of zo :') en tussen ons in. Nouja.. Slaap is slaap.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 12:45:22 #73
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_164839421
Wij zitten in een redelijk geisoleerd huis zonder airco, maar wel de tuin op het zuiden zonder schaduw :(. Beneden is het nu 22 graden, boven 24 graden.
Wij zitten nu 's ochtends van 8.30uur tot 12.00uur buiten in het badje onder de parasol, daarna naar binnen, eten, slapen en om 16.00uur weer naar buiten.
Mijn oudste is deze week naar kindervakantiewerk. Van 9.30uur tot 16.3uur alleen naar buiten, weinig schaduw maar gelukkig wel veel zwembaden en ander waterplezier (gisteren is de brandweer en een crashtender geweest bijvoorbeeld. Beetje kinderen pesten met een waterkanon etc. :')). Maar zij kan er gelukkig heel goed tegen.
pi_164841537
Mijnes heeft z'n slaap overgeslagen vanmiddag :X Hij heeft wel van 12-13.45 in bed liggen kletsen (ik zat te werken in de kamer naast de zijne, dus kon 'm goed horen :D ) "mama... Mamaaaa! Mama O+ Pappa? Papa! Papaaaaa.... Omaaaa! Oma O+ I (van DaD *; ) I! I..? I O+ IJsje! (= Gijsje, van Gonnie) *en insert nog een boel woorden die hij kent* :D _O-
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164842575
Hier juist de eerste lesweek deze week. Jammer wel qua concentratie enzo :')

Melle is lekker op het kdv waar ze gisteren ook al fijn in badjes hadden gespeeld, in hun bloterikje!

In de middag houden ze zonwering dicht en eten ook weleens waterijs en lekker veel drinken en fruit.
Kwak
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')